قرار نيود كه حذف بشه براي هيچ شركتي
اون 30 به 39 براي گرون شدن بود كه از اين هم گرونتر ميشه و ريطي به ابونمان نداره
Printable View
قرار نيود كه حذف بشه براي هيچ شركتي
اون 30 به 39 براي گرون شدن بود كه از اين هم گرونتر ميشه و ريطي به ابونمان نداره
به خود من گفتن پول را ما میگیریم دیگه رو هر قبض 2 تومن می یاد
بیخود کردن دروغ گفتن فردا زنگ میزنم بهشون این مثل دزدی است
اگه میگفتن گرون شده فرق میکرد با این یکی
من هم دقیقا همین رو می گفتم (2 ماه پیش) !!نقل قول:
اما فکر کنم خیلی ها دارن از صبانت می رن درسته ؟ چون پورت ها خیلی خالی شده ...
سلام...
تا وقتي كه مشتري داشته باشه همين طوري هست...اگه اين طوري كه خيلي ها دارن ميرن پس بايد منتظر افزايش سرعتي ، ارزون شدني ، چيزي باشم كه نشون ميده شركت داره بازارو از دست ميده و شروع كرده به جذب دوباره مشتري...خيلي خوب شد كه شاتل اومد چون ميشه گفت الين شركتي بود كه تو مشهد رقابت گسترده با صبانت رو شروع كرد...اين كار باعث افزايش كيفيت ميشه ( يعني در اصل كه بايد بشه حالا چرا اينجا نشده نميدونم...)
موفق باشيد...
نقل قول:
فکر نکنم شاتل زیاد خوب باشه , اکثر کسانی که میرن شاتل از سرعت هاش خبر ندارن ! من که شنیدم سرعتش خیلی پایینه ...
صبانت و کم کردن قیمت ؟؟؟! :41: شاید باز دوباره برای دلخوش کردن ما یه یک هفته ای سرعت ها رو ببرند بالا اما همیشگی نمیشه ...
اما تنها خوبی این رقابت اینکه که حداقل پشتیبانی اش رو درست تر می کنه تا درست جواب مردم رو بده !
ولي اطرافيان كه شاتل دارن ميگن خوبه و راضين از سرعت
یک سوال ! شبانه 128 با 512 و 1 مگ یکی هست ؟ (سرعتش و کلا یوزرنیم پسوردش)
این قطعی و افتضاحی سرعت نت تا کی ادامه داره؟
تا وقتي كه كلا اينترنت قطع كنن(خخخخ):27:
با سلام خدمت دوستان
می خواستم بدونم بنطرتون از صبا بگیرم یا نه من قبلا 6 ماه از صبا گرفته بودم و با نوسانه سرعتش میساختم و میسوختم الانم
می خواستم از صبا بگیرم ولی وفتی دیدم که قیمتارو برده بالا به اسم آبنومانه مخابرات!!! دیگه مشکوک شدم به این شرکت
حالا موندم چیکار کنم صبا یه روز 100 ذان میکنه یه بار 100- !!!! اما حالا که گرون کرده دیگه آدم زورش میاد.!!!