نقل قول:
اینم تعدادی عکس از ماساشي كيشيموتو(岸本斉史)
آقا پويا خيلي خيلي ممنون.:40::11:
بابا اين كه همش 35 سالشه.:18:من هميشه تو ذهنم يه پيرمرد 45-50 به بالا رو تجسم ميكردم.:31::41:
اصلا انتظار نداشتم اين شكلي باشه.:8:خداييش چهرشم خيلي قشنگه.:10:شبيه بچه مثبتاي درس خون ميزنه.:31:
نقل قول:
آره ساسکه خیلی باهوشه تمام کلک های دیدارا رو میدونست و جان سالم بدر برد
آره آقا حامد من از همون اول میدونستم که شارینگان خیلی به آدم کمک میکنه.
شما هم همه مانگارو خوندين مگه؟؟؟:20:
اگه ساسوكه شارينگان رو نداشت 100 درصد ميتونستم بگم كه ناروتو قويتر از اونه و ميتونه شكستش بده.:5:
شايد ناروتو هم با اين چشم هاي جديدش يه كارايي بتونه بكنه هنوز هيچي معلوم نيست.
آقا من الان كه دوباره مانگارو ديدم فهميدم كه ريننگان (چشم هاي پين) هم خيلي ميتونه قوي باشه ولي حيف درست نفهميدم چي گفته بود دربارش.ناگاتو اون موقع كه بچه بود و هنوز نينجا نشده بود 3 نفر رو فقط با نگاه كردن بهشون كشته بود:41:
من الان شك كردم كه ممكنه حتي از شارينگانم قوي تر باشه.:5:
نقل قول:
حامد من انیمه نگاه میکنم به نظر من تو هم انیمه نگاه کنی بهتره چون آدم داستانو بهتر میفهمه
ما با اين اينترنت زغالي نميتونيم دانلود كنيم وگرنه من خيلي دوست داشتم ببينم.الانم كه ديگه كامل ميدونم قراره چي بشه و دوباره دارم مانگارو ميخونم ديگه انيمه نگاه كردن زياد بهم نميچسبه.:46:
نقل قول:
پس چرا من هنوز پست های شما رو 509 تا میبینم
نقل قول:
الان که مثل قبلا هست ....
آقا باور كنيد من صبح قبل از اينكه پست بدم 618 تا بود و بعدش كه نگاه كردم شده بود 619 تا.:18:
ولي الان كه ميبينم درست شده.:18:واقعا عجيبا قريبا.:31:
نقل قول:
مانگا اصلا حال نمیده ..... من الان قسمت 50 هستم .....
خوب معلومه چون اولاي داستان زياد جذاب نيست.از وقتي كه مسابقه جونين شروع ميشه و همشون با هم ميجنگن تازه جذابيتش شروع ميشه.:8:
من خودم اولين بار انيمه ناروتو رو كه ديدم و نشستم پاش مبارزه گارا و لي بود.:8:
نقل قول:
من خیلی دوست دارم مبارزه پین رو ببینم مخصوصا اگه با ایتاچی یا اوروچيمار باشه .... این طور جنگی هست ؟
نه پين فقط با جيرايا و ناروتو جنگيده.:46:جنگش با كاكاشي هم نميشد گفت جنگ