سلام آقا افشین .
یه سوال فنی داشتم
من تو یه سایت فعالیت میکنم که به هر کاربر اجازه میده در هر 24 ساعت فقط از یک آی پی استفاده کنه و اگر کس دیگه از آی پی من استفاده کرده باشه من دیگه نمیتونم فعالیت کنم . یعنی اگه آی پی من share باشه به مشکل بر می خورم .
امروز صبح که به اینترنت وصل بودم یه دفعه اینترنت خراب شد و کانکت میشد ولی دیتا ترسفر نمیکرد !!!
خلاصه هر کاری کردم نشد و بی خیالش شدم ، حدود نیم ساعت بعدش برگشتم دیدم درست شده .
اما چشمت روز بد نبینه ، تا رفتم تو اون سایته دیدم به آی پی من گیر داده و میگه یه نفر دیگه هم از این آی پی در 24 ساعت گذشته برای فعالیت در این سایت استفاده کرده . بعدش هم هر چی مودم ریست کردم ، از دستور ipconfig /flushdns استفاده کردم ، کش مرورگر پاک کردم ، از سایت خارج شدم و دوباره وارد شدم و ... فایده نداشت ، انگار دقیقا ً مشکل همون آی پی هست . دفعه قبل که اینجوری شد چند روز طول کشید درست بشه و حسابی به من خسارت زد !!!:41:
حالا سوال من اینه که آیا آی پی های شرکت فن آوا share هستند و هر چند تا یوزر 1 آی پی مشترک دارند ؟
آخه آی پی من که داینامیک نیست که هی تغییر کنه ؛ استاتیکه و همیشه ثابته ، ولی این جور که از شواهد پیداست بین چند نفر share شده !!! ؟؟؟
آخه من قبلاً از این مشکلات نداشتم و آی پی من این جور مشکلات براش پیش نمی اومد ولی از وقتی اومدیم تهران گاهی اوقات اینطوری میشه که خیلی به کار من توی اینترنت لطمه میزنه .
حالا نظر شما چیه آقا افشین ؟