بروبچ من امروز رفتم از فروشگاه مرکزی westgame بازی رو گرفتم و نصب کردم 100% اصل هست مطمعن باشید .نقل قول:
Printable View
بروبچ من امروز رفتم از فروشگاه مرکزی westgame بازی رو گرفتم و نصب کردم 100% اصل هست مطمعن باشید .نقل قول:
دوستان سلام
آقا از تا حالا از 1-2 نفر شنیدم گفتن با همون نسخه ناقص 2 دی وی دی تونستن بدون هیچ مشکلی از دروازه اورشلیم رد شن و به مموری بلاک 4 برسن. در حالیکه من خودم تو همونجا موندم و مموری بلاک 3 هستم. آیا صحت داره گفتشون ؟ در ضمن منم از همون نسخه اونا دارم رو سیستمم که از شرکت هیتک هست.
این بازی و خریدن نسخه اصلیش هم داستانی شده ها اصلا معلوم نیست چه خبره من که خسته شدم ...
دوستان بيخيال اين بازي بشيد....واقا خسته نشوديد....اينهمه بازيهاي قشنگ ديگه هست.....
من اینو تو یه سایت دیدم
*Supported Video Cards at Time of Release:
- Supported OS: Windows XP / Vista (only)
- Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
- RAM: 2 GB (3 GB recommended)
- Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)*
- Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
- DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc)
- DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
- Hard Drive Space: 12 GB
- Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
ATI RADEON X1300-1950 / HD 2000 / 3000 series
NVIDIA GeForce 6600-6800 / 7 / 8 / 9 series
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
به این نتیجه میرسیم که بازم مثل همیشه UBISOFT شورشو درمیاره و جای تعجب نداره
کرایسیس بدبخت همچین سیستمی نمیخواد
برای این بازی حتما باید CPU دو هسته ای داشته باشید
و حداقل 2 GB رم!
مرحله دروازه کجاست
من الان مرحله که باید برم پرچم جمع کنم هستم
برای من دو تا دی وی دی هستش
my sistem:
ram:2g
cpu:2.6+2.6
graphic:8600
دوست عزیز تو همین تاپیک اگه چند صفحه عقب تر بری می بینی که در مورد این اغراق یوبی سافت بحث شد و بازی با سیستم پایینتر هم بالا میاد...نقل قول:
یعنی واقعا با پایینتر هم جرا میشه؟؟نقل قول:
در ضمن من هر چقدر گشتم اونجایی در مورد سیستم این بازی بحث شده رو پیدا نکردم صفحه چنده؟
من با این سیستم اجرا کردم و بازی کزدم
cpu: 3.2
vga:7300 le
ram: 512
بچه ها بالاخره بخریمش یا نه؟؟؟ از کجا بفهمیم اصله یا نسخه قبلی نباشه؟؟؟ بهتر نیست بزاریم چند هفته بگذره بعد بگیریم؟؟