سلام .
فروشگاه اینترنتی هستش که آرشیو بازیهای ps2 رو کامل داشته باشه؟؟؟:5:
Printable View
سلام .
فروشگاه اینترنتی هستش که آرشیو بازیهای ps2 رو کامل داشته باشه؟؟؟:5:
سلام. عیدتون مبارک. من یه مشکلی دارم.خواهشن منو راهنمایی کنین. من یه پلی استیشن 2 دارم و تلویزیونم قدیمی هست.از اون سونی قدیمیا. پشتش فقط یه خروجی داره که ماله آنتن هستش. رفتم یه مبدل rf خریدم وقتی فیش های رنگی پلی استیشن رو بهش وصل میکنم که در حقیقت از اون طرف یه فیش میاد بیرون که وصل میکنم به تلویزیون. تصویر میاد ولی صدا نیست و اینکه نویز هم داره.چیکار کنم؟ خواهشن یکی راهنمایی کنه.ممنون.
سلام من دیروز یه دسته بیسیم پی اس 2 برای یکی از بچه ها از توپخونه خریدم اما امروز زنگ زد گفت هر کاری میکنه نمیتونه دسته رو راه بندازه و باهاش بازی کنه لطفا راهنمایی کنید ممنون
کد:http://76.my/Malaysia/brand-sony-playstation-2-ps2-wireless-controller-2-4g-1102-12-QiLing@4.jpg
سلام دوستان یه سوال داشتم متال گیر3بعدازکشتنfearرفتم به منطقهsvatogomyi یه خونه بودش اونجاباچندتاسرباز رفتم توخونه هیچی نشود حالابایدکجابرم
بعد از کشتن فیر میرید توی کوهستان !!! همون دور و بر ها یک آر پی جی هم هست .نقل قول:
بگردید میره بالا تا میرسید به یه در قرمز برید تو دمو میشه که وارد محوطه اصلی میشید .
شرمنده متوجه نشودم فیروکه کشتم رفتم درقرمزه اسم منطقه همsvatogomyiهست تواین جاگیرکردم حالابرم کدوم درآخه کوهستانی نیست اینجاباتشکرنقل قول:
اوه شرمنده ، من با فیوری اشتباه گرفتم .
فیر رو که کشتید باید بر گردید عقب - یعنی شما از بین جتگل رفتید جلو رسیدید به اون بخشی که اون یارو رو کشتید لباسش رو برداشتید .
حالا بر میگردید عقب که سر راهتون میخورید به فیر - الان باید همین طوری برگردید عقب تا برسید به اون ساختمون چند طبقه هه که پله داره ، اون پایینش یه دری بوده که کارتش رو نداشتید - الان دارید .
میرید جلو و بعدش باید با The End سر شاخ بشید که کشتنش خیلی سخته و بعدش میرید بالا سر وقت فیوری و کوه
دوستان یکی بگه این ps2 7000 چطوره ؟ مشخصاتش ؟ راحت میشه باهاش تمام بازیها رو اجرا کرد ؟
یکی داره کار کرده میده 70 تومن ، ارزش داره ؟
من تو گیم نت ps3 دارم ، میخوام واسه خونه ps2 بگیرم و واسه خدم بازی کنم ، ارزش داره ؟
بعدش این ps2 که میخوام بگیرم کپی خور شده اس ، یعنی مثل ps3 یه هارد بگیرم و بازیها رو اجرا کنم یا کار دیگه ای باید کرد ؟
از نظر مشخصات فرقی با هم ندارند ، سری 7 هم خوبه - ولی اگر بتونید 39000 گیر بیارید حتما ژاپنی هستش.نقل قول:
باقی چینی هستند .
ولی 70000 ها خوبند - اگر مشکل سخت افزاری نداره بخرید سود میکنید
از همه بد تر هم سری 5 هستند ، یعنی به شدت با کپی خور مشکل دارند - مگر اینکه اوریجینال بازی کنید .
یعنی این سری 7000 که میخوام بگیرم با کپی خور مشکل دارن و بازیهای ارجینال اجرا نمیشه ؟
بعدش این ps2 که میخوام بگیرم کپی خور شده اس ، یعنی مثل ps3 یه هارد بگیرم و بازیها رو اجرا کنم یا کار دیگه ای باید کرد ؟