نقل قول:
توی سرش بزن تا از دهنش چشم بیاد بیرون بعد بزن توی چشم.
Printable View
نقل قول:
توی سرش بزن تا از دهنش چشم بیاد بیرون بعد بزن توی چشم.
سلام.نقل قول:
آقا من هنوز اون مرحله نرسیدم من مرحله قبلیشم اصلا من دری نمیبینم که بخوام از اونجا به مرحله بعدی برم
من save رو هم ایمیل کردم
روی save شماره 20 بزنی اونجایی میاد که من الان دارم بازی میکنم و توش گیر کردم
ممنون میشم دیگه لاقل شما یکی مارو ناامید نکنی
یا علی
من از ادامه سیو شما رفتم و مشکل را پیدا کردم. فایل آموزش تصویری را از لینک زیر میتونید دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه توضیح همینطوری میدم:
از همونجایی که بازی لود میشه سمت راستت یه در هست برو اونجا . میدونم اینجا رفتی باید برای جایی که از دماغ اسبها آتیش میومد که اونجا را هم رفته بودی برو توی در روبروت. مستقیم برو جلو و از پله ها برو پایین(پله ها سمت چپ یا راستت هستند). اون پایین یک در هست برو اونجا . دو تا جایگاه میبینی اون آخر اتاق. خودت برو روی یکی از سکوها و اشلی را بزار روی یک سکوی دیگه. یه دستگاه از زیر زمین میاد بیرون. برگرد از در بیرون و برو توی سالن.
اشلی را بگذار تا دستگاه را کار بیاندازه و خودت مواظبش باش. (دشمن زیاد میاد) بعد پله ها که اومدن پایین برو و ...
دیگه خودت برو اگه مشکلی پیش اومد بگو تا راهنماییت کنم. همینطور این مسیر را بری تکه ها را پیدا می کنی. توی پستهاس قبلی جای دو تاش را گفته بودم.
سلام
اقا با هزار ببد بختي بازي رو نصب كردم ولي تا مي خام از در 2 رد شم ارور مي ده ومياد بيرون!
چي كار كنم بازي درست شه؟
ممکنه که با mouse aim یا همون برنام ای که با موس بازی میکنه رفتی تو بازی چون با این رنامه بعضی وقتا ارور میده !!نقل قول:
سلام
اقا با هزار ببد بختي بازي رو نصب كردم ولي تا مي خام از در 2 رد شم ارور مي ده ومياد بيرون!
چي كار كنم بازي درست شه؟
در ضمن ممکنه برای تراینر هم باشه چون با تراینر بری من بعضی وقتا ارور میداد
ممکن هم هست مشکل از سی دی باشهنقل قول:
سلام
چي كار كنم بازي درست شه؟
شاید هم مشخصات سخت افزاری سیستمت پایینه.
یک جوان مرد پیدا میشود که لینک صحیح راهنمای بازی رو قرار بده!
بفرماييد،اين هم لينك صحيح راهنما:
امير جان گذاشتند ديگه !نقل قول:
بفرماييد،اين هم لينك صحيح راهنما:
نه فكر نكنم . شايد . چون منم يكي از دوستام اين مشكل رو داشت دي وي دي منو نصب كرديم سالم بودنقل قول:
شاید هم مشخصات سخت افزاری سیستمت پایینه.
بچه ها الان تو سایت یوبی دیدم زده رزیدنت ایول 4 بزودی تو آمریکا عرضه میشه
خداکنننننننننننننننه گرافیکش بهتر شده باشه
از همه دوستان ممنون خودم مشکل خودم رو پیدا کردم
خوشحالم که مشکلت حل شد. شما اون پله ها را پایین نیاورده بودید.نقل قول:
اگر بازهم با مشکلی روبرو شدید من در خدمت گذاری حاضرم.:biggrin:
دوستان اين سي دي كه من گرفتن با يه بار نصب اجرا ميشه ولي 2 تا نصب داره!
فكر كنم اگه نصب دومو انجام بدم مشكلم حل شه ولي
cd-key
ر. ندارم ميشه يكي cd-key اين بازي رو برام بزاره؟
درچندین صفحه پیش گذاشته بودم بگرد پیدا می کنی ولی مال منم همینطوری بود ولی نصب دوم الکی بود!نقل قول:
نصب دوم الکیه;)
نقل قول:کد:CD KEY: bh82220691119281
دوستان راستی من دوباره رکورد زدم . 6 ساعت و 10 دقیقه !
باور نکردنیه نه ؟ ولی امشب عکسش رو میزارم. یعنی فقط بدو بدو !
جونمو گرفت تا ردش کردم با این سرعت !
نقل قول:
شما فوق العاده ای! من اگه قرار باشه تشکری هم کرده باشم فقط از شماست! هرچند قبل از اینکه شما کمکم کنید خودم کلی فکر کردم تا راهشو پیدا کردم.اما بازم از شما و محبت شما و انسانیت شما ممنونم!
انشاءالله هر مشکلی داشتید خداوند بزرگ کمکتون کنه!
یا علی مدد
بابا... مگه چي شده...نقل قول:
راست میگه . اگه اینطوری باشه باید هی تشکر کنی چون خیلی جاهای دیگه گیر میکنینقل قول:
بابا... مگه چي شده...
رفيق چي كار كردي درست شدنقل قول:
اينم عكس اون ارورههه
علي جان ميتوني كمكم كني؟
عكس هاي توپ از اويل 5 اين بازي براي ps3 مياد و من خيلي ناراحتم چون پول ندارم توي همين ps2 هم موندم مموري خرابه نميتونم بخرم حيف شد خدا كنه حداقل براي رايانه بياد ...
ببخشید دوستنان من راهنمای ((رهیافت)) فارسی بازی رو می خوام که تو صفحه قبل بود و لینکش پاک شده بود اینی که گذاشتید به درد من نمی خوره !!!!
منظورت از رهافيت چيه ؟نقل قول:
ببخشید دوستنان من راهنمای ((رهیافت)) فارسی بازی رو می خوام که تو صفحه قبل بود و لینکش پاک شده بود اینی که گذاشتید به درد من نمی خوره !!!!
walkthroughنقل قول:
منظورشون هست.
این راهنما رو میتونید از اینجا دانلود کنید:
کد:http://scorpion2.persiangig.com/other/Game-Cheats/RE4-Helping.zip
کامله!:laughing:
آهان . آخه من اصلا از اين ترجمه كلمات انگليسي در بازي ها رو نميدونم . اگه ميشه همون English بگيد زودتر به نتيجه مي رسيد .نقل قول:
walkthrough
منظورشون هست.
همين دوستمون يدونه گذاشته كه كار خودشه . من دانلود كردم عاليه . كارت خيلي خوب بود
كسي نيست كمكمون كنه؟نقل قول:
ركورد زدم 4 ساعت و 7 دقيقه در حالت pro2.
مگه Pro 2 هم داره ؟نقل قول:
ركورد زدم 4 ساعت و 7 دقيقه در حالت pro2.
خوب يه عكس بگير بزار
من حالت Pro تقريبا 6 ساعت و 10 دقيقه . 4 ساعت غير ممكنه
بازم كه ميگي غير ممكنه.غيرممكن وجود نداره.pro2 يعني رفتن بازي براي بار دوم از روي سيو حالت pro اينم عكسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان یه خبر جالب. این دفعه به جای اینکه بازم تاریخ انتشار بازی عقب بیافته, جلو افتاد:ohno:
قرار بود بازی june عرضه بشه ولی حالا افتاد واسه 15 می. یادمه قرار بود پارسال 25 می عرضه بشه. یه سال گذشته و ما سر کاریم هنوز:rolleye:
يه سوال : چرا با پسوند PNG سيو كردي ؟نقل قول:
بازم كه ميگي غير ممكنه.غيرممكن وجود نداره.pro2 يعني رفتن بازي براي بار دوم از روي سيو حالت pro اينم عكسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا با Jpg سيو ميكنند !!!!
ميخواي من ركورد 2 ساعت واست برم ؟!!!!
نقل قول:
چون حجمش نسبت به jpg خيلي پايين تر مياد و مطمعا اينو ميدوني.و نميدونم چرا فكر ميكني كه من دروغ ميگم يا عكس رو دستكاري كردم.خوب اگه ميتوني 2 ساعته برو.
به خدا خیلی همتون با مرام هستید من تاحالا کم تر انجمن بازی رو دیدن که اینجوری به همه کمک کنن و مشکلاتشون رو برطرف کنن اقا ممنون!
رهیافت همون راهنمای قدم به قدم بازی یه :d ممنون
من دارم ارشیو راهنمای بازی ها رو جمع می کنم و رو سرور سایت قرار میدم ممنون میشم بگید راهنمای فارسی این بازی رو کی نوشته ممنون!
سلام
میشه بگید سیوهای این بازی کجا ذخیره میشه ...من هر چی گشتم نتونستم اونارو پیدا کنم
یکی از اعضای سایت بازی سنتر اسن راهنما رو تهیه کردهنقل قول:
سیوهای بازی بصورت یک تک فایل در محل نصب بازی هست با نام savedata.datنقل قول:
دوستان ، من که آخرش نفهمیدم این نسخه یوبی بالاخره تو ایران هم پخش شد یا نه . اما بر طبق گفته دوستان که می گن فقط آرم یوبی بهش اضافه شده و چند تا چیز کوچولوی دیگه ، مسلما خب ارزشی نداره که اون رو تهیه کنیم . اما چیزی که برای من قابل درک نیست اینه که اگه قرار بود که همون نسخه کنسولهای دیگه به این صورت در اختیار ما قرار بگیره ، پس چرا دو سال با تاخیر ؟
با Photoshop کاری نداره . خوب اگه راست میگی سیو رو بزار . اونطوری معلوم میشه !نقل قول:
چون حجمش نسبت به jpg خيلي پايين تر مياد و مطمعا اينو ميدوني.و نميدونم چرا فكر ميكني كه من دروغ ميگم يا عكس رو دستكاري كردم.خوب اگه ميتوني 2 ساعته برو.
عزیزم این وظیفه اعضای سایت هستش .نقل قول:
به خدا خیلی همتون با مرام هستید من تاحالا کم تر انجمن بازی رو دیدن که اینجوری به همه کمک کنن و مشکلاتشون رو برطرف کنن اقا ممنون!
رهیافت همون راهنمای قدم به قدم بازی یه :d ممنون
من دارم ارشیو راهنمای بازی ها رو جمع می کنم و رو سرور سایت قرار میدم ممنون میشم بگید راهنمای فارسی این بازی رو کی نوشته ممنون!
نه عزیزم اگه توجه کره باشی به اسم خودش هستش . کسی هم نمیتونه فایل PDF رو دستکاری کنه .نقل قول:
یکی از اعضای سایت بازی سنتر اسن راهنما رو تهیه کرده