دوست عزیز ورودت رو به بین تاپیک و جمع 5500 ها تبریک میگم.نقل قول:
موفق و موید باشی.
Printable View
دوست عزیز ورودت رو به بین تاپیک و جمع 5500 ها تبریک میگم.نقل قول:
موفق و موید باشی.
خوش اومدی دوست عزیز.نقل قول:
جسارتا به جای بیلچه میگم احتمالا آدرس واسه اصفهان هست چون فکر کنم بیلچه اهل اونجاست.
در ضمن عزیز دل الان دیگه قیمت ای گوشی بین 180 تا 195 هزار با گارانتی اصل هستش.
یا علی.
اینم لینک alon dictaphone 2.17 تقدیم به شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماچاکریم نوکرتیم عزیزنقل قول:
ممنون docharkheh جان لطف داریننقل قول:
سلام.نقل قول:
من با تاریخ اس ام اس هایم مشکلی ندارم! مشکلی بوجود اومده ؟
حتما شما هم مشکل اون دوستمون را دارید که برای مدتی تاریخ گوشی اش چند ماه جلو بوده و الان تاریخ گوشی اش درست شده. بنابراین اس ام اس ها زیر اس ام اس هایی می روند که قبلا در تاریخ جلو بودن گوشی دریافت کرده اید. خلاصه یعنی اس ام اس هایتان در بالای اینباکس قرار نمی گیرد.
نقل قول:
بابا دمت گرم. خیلی حال کردم.
نقل قول:
بیا مهندس اینجا کلی بازی برای 5500 هست.
کد:http://forum.downloadbazar.ir/showthread.php?t=269
دمت گرم همشهری:10:
یه آنتی ویروس قابل آپدیت کرک شده قربونتون برا ما بزارین دمتون گرم
5500 که آنتی ویروس لازم نداره قربونت. یعنی کلا کسی تا حالا ندیده سری 60 ورژن 3 ویروسی شده باشه. اینطور که بروبچ میگن ویروسی کردنش از طرف نوکیا جایزه هم داره!!نقل قول:
نه بابا جوووون من:19::8:نقل قول:
من که از این بابت مطمینم.چون تا حالا چند تا ویروس اومده ولی هیچکدوم نسب نشدن .از این بابت خیالت راحت باشه.:46:نقل قول:
سلام دوستان دو تا سوال داشتم : 1-اقا من نگرفتم کاربرد این برنامه panoman چیه ، اگه جناب zand و بقیه دوستان یه توضیح بدن ممنون میشم . در ضمن از جناب zand به خاطر بازی worm هم ممنونم خیلی حال دادی .2-برای این گوشی هنوز نرم افزاری نیومده که اس ام اس های فارسی رو بخونه ؟
یا حسین شهید
سلام.نقل قول:
1- این برنامه برای گرفتن یک عکس 360 درجه هست. مثلا عکس از یک کارخانه یا پالایشگاه از بالا که مکان طول زیادی داره و در یک عکس جا نمیشه با این تکنیک هست. یا عکس گرفتن از کل فضای یک اتاق به طوری که اگر از یک طرف عکس به طرف دیگه نگاه کنید انگار داخل اتاق به دور خودتون می چرخید و اطراف رو نگاه میکنید (بعضی از هتل ها برای اجاره اینترنتی اتاقهاشون از این تکنیک استفاده میکنند).
اگر بازم نگرفتی بگو تا یه عکس نمونه بذارم.
2-نه دوست من. من که تا حالا ندیدم. هنوز واسه کامپیوتر هم همچین چیزی نیومده. شاید برعکسش یعنی برنامه ای که براش بخونیم و بنویسه رو بشه نوشت که تازگیها هم نوشته شده، ولی این یکی امکانش نیست چون ما توی نوشتن صداهای حروف رو نمینویسیم و برنامه برای تلفظ درست به اونها نیاز داره بر عکس انگلیسی.
یا علی.
دست درد نکنه گرفتم چی شد
آقا یه نمونه عکس بذار چون ما محدودیت دانلود داریم(به خاطر این سرعت نور اینترنت)
آقا یه نمونه عکس بذار چون ما محدودیت دانلود داریم(به خاطر این سرعت نور اینترنت)
بیلچه جان جایی رو سراغ داری تو اصفهان که گوشی را بهش بدم آپدیت کنه (:whistle:خوش قیمت:whistle:)
سلام دوستان من برنامه منشی تلفنی رو چند بار خواستم که بریزم روی گوشیم ولی نتونستم ( از خود سایت گرفتم ) حالا اگه کسی نمونه این برنامه رو داره که خودش تونسته نصب کنه بی زحمت برای ما هم بذاره شاید یه فرجی شد .دست گلتون درد نکنه
سلام برو اینجا خودم یهکیشو گذاشتم. صد در صد هم جواب داده.نقل قول:
یا علی.
zand عزیز دست درد نکنه ولی این سایت search live ما رو خفه کرد . یعنی وقتی میرم به این ادرس این سایت باز میشه . میشه بگی باید چه کارش کنم
زند عزیز میشه لینک مستقیم برای دانلود بدید و یه عکس هم واسه اون نرم فزار عکس 360 درجه بذاری؟ ممنونم ازت.
بیلچه جان نیستی عزیزززززززززززز!!!!!!!!!!نقل قول:
:5:کسی برنامه ای برای هک قوی با 5500 سراغ نداره که کار باهش راحتم باشه:5:
:20:(قربون چشمای بادومیت برم):20:
اینم منشی تلفنی:
اول هر دو فایل رو ساین کنید.بعد اول فایل acm_s60_3rd_v2.63.sisx رو نصب کنید و بعد ک ر ک رو.
برای خودم که داره عالی کار میکنه.
یا علی.
اینم نمونه پانوراما که خودم گرفتم.
برای اینکه حس کنید وسط صحنه هستید باید عکس رو بزرگ کنید جوری که عرض عکس صفحه مونیتور رو پر کنه و بعد از یک طرف به طرف دیگه عکس رو حرکت بدید.
فقط یه وقت شکه نشید اینجا اصلا اتاق من نیستا!!
نقل قول:
سلام
شرمنده یه چند وقتیه نه اینترنت هستم نه تو بازار موبایل
ببخشید.
شما چرا خودت آپدیت نمی کنی ؟ با اینترنت .
سلام بچه ها من یه چند تا سوال داشتم که میخواستم بپرسم :1-من یه مقدار توضیحات در مورد کرک برنامه و رجیستر و از این جور حرفها میخوام اصلا چرا بعضی از برنامه بعد از 15 روز از کار می افته ؟2-توی 5500 و در قسمت conect گزینه های modem,IM,sync چه کاربردی دارند؟
3- من رمم رو وقتی فرمت کردم یه سری گزینه ها در پوشه my ownاز بین رفت مثل برنامه pdf من از کجا باید گیرشون بیارم؟
4- برای این گوشی و کلا سیمبین 9.1 دو برنامه کنترل تلویزیون و تبدیل عکس به عکس های اس ام اسی وجود داره یا نه؟ اگه جواب منفیه میخواستم بدونم چرا با اینکه بعضی از برنامه برای این نسخه وجود نداره ولی باز هم محبوبیت بیشتری نسبت به نسخه های قدیمی تر مثل 8.1 داره ؟ و چرا شرکت های سازنده پشتیبانی برنامه های قدیمی رو در نسخه های جدید قرار نمیدن ؟
5- چند بازی با فرمت sisx و با حال که به این گوشی میخوره میخوام اگه بهم بگین ممنون میشم
6 – فایل های تصویری با پسوند datرو با چه برنامه ای میشه توی این گوش اجرا کرد اصلا وجود داره ؟
7- برای این گوشی وسیله ای وجود داره که امکان زوم اپتیکال رو مثل بعضی از این گوشی های چینی بده ؟
8- اگه بخوام گوشیم رو با خط dial-up اپدیت کنم چند ساعت طول میکشه ؟ و گوشی هر چند وقت یکبار نیاز به اپدیت داره ؟
یه چند سوال دیگه هم داشتم که الان یادم نمیاد اگه یادم اومد بازم میپرسم حالا بی زحمت جواب سوالای منو بدین دست گلتون درد نکنه
باکدوم اینترنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با این اینترنت تا میام آپدیت کنم 10بار یا بیشتر دیس میشه تازه یکسال یا بیشتر طول میکشه عزززززززززیزم!!!!
حالا راهی نداره ؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟؟؟؟ ؟!!!!! بگو روز بگو ماه بگو سال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به عزیز من با دیال آپ آپدیت کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد! حدود 1:30 طول کشید البته من سیستم پشت خطی تلفن رو قطع کردم و چون تا دیر وقط بیدارم با این کارت های شبانه از ساعت 1 تا دو و نیم طول کشید!نقل قول:
از nakhle007 هم میخوام که یه زحمت به خودش بده و پست های قبلی رو یه نیگاه بندازه تا به همه سوالاش برسه!
یه سوال ؟؟؟؟؟نقل قول:
1.وقتی آپدیت کردی ورژن گوشی از 03.14 جدید تر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.آپدیت چه خواصی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل! اینارو تو دو یا سه صفحه قبل کامل من و بیشتر بیلچه جان توضیح دادیم. یه کمی بگردی مشکلی که پیش نمیاد! فکر میکنم صفحه 57 باشه!
بابا حالا چرا میزنی ؟:18:(شوخی کردم) . ولی قبول داشته باشید که توی یه تایپیک 60 صفحه ای یه مقدار مشکله که تک تک صفحات رو به صورت ان لاین بخونیم منم که توی بخش انتقادات هر چی انتقاد کردم که یه کاری کنند که بشه یه تایپیک رو یه جا ذخیره کرد هیچ کس محل نذاشتنقل قول:
من نوکرتم! گفتم که دور و بر صفحه شماره 57 باید باشه یکی دو تا اینور و اونور تر 2 دقیقه طول میکشه!
سلام دوستان
خوبین خوشین سلامتین
انصافاً سلطان که سلطانه . صداش که تا حالا ندیدم از گوشی کم بیاره حتا n73 معروف.
ولی حیف که کیپدش ور میاد.
راستی دوستان نگفتین قاب اصلی هم بعد از مدتی کیپدش ور میاد یا نه!!؟؟
من همه برنامه های گوشی روی مموری کارتم ذخیره شدن حتا برنامه سنسور و اس ام اس ریدر و .... .حالا اگه بخوام رم 1 گیگ بندازم روش چه جوری می تونم این برنامه ها رو روی مموری جدید بریزم.
یه بک آپ بگیر با نرم افزار پی سی!
بچه ها یه خبر! اصلا از نسخه جدید آپدیت گوشی دانلود نکنید که گوشیتون به باد میره! من امشب دانلود کردم می خواستن یه 6300 رو آپدیت کنم زد گوشیرو خراب کرد. شانس آوردم که گوشی جاواست وگرنه می بایست بدم فلش کنن. بعد نسخه قدیمی رو دوباره نصب کردم و به خوبی و خوشی 6300 آپدیت شد!
بازی بسیار زیبای جان سخت 4 به صورتجاوا .از نظر گرافیک در سطح عالی قرار داره و همچنین داستان جذابش باعث میشه تا از بازی لذت زیادی ببرید.اگه تا حالا امتحانش نکردید الان بهترین وقتشه.این بازی روی اکثر گوشی ها اجرا می شه.
رو 5500 هم نصب میشه.
حجم:313 KB
دانلود کنید:
[html] http://files.myopera.com/minos.blog/mobsoft/diehard4.zip [/html]
مرسی داداشینقل قول:
راستی نگفتین کیپد قاب اصلیش بازم ور میاد یا نه؟