بچه های عزیز می شه بگید که headset یا همون headphone مخصوص n73 music edition را می شه جدا خرید و روی n73 گذاشت و استفاده کرد و اگر می شه حدود چند تومنه.
Printable View
بچه های عزیز می شه بگید که headset یا همون headphone مخصوص n73 music edition را می شه جدا خرید و روی n73 گذاشت و استفاده کرد و اگر می شه حدود چند تومنه.
سلام
يه سوال كردم كسي جواب نداد دوباره ميپرسم مي خوام همين روزا يه n73 بگيرم مدل موزيك اديشن حالا اگه ميشه راهنمايي بفرماييد كه كلاه سرم نره اگه ميشه بگيد چه لوازم جانبي داره (اگه عكسي هم از لوازم جانبي داشتيد بزاريد البته شرمنده ) با ذكر قيمت
ممنونم از همتون
هر جور شما عشقته برو عمل كن. درثاني چاه كن آخرش تو چاهه ... tit 4 tatنقل قول:
شما هر كاري دلت مي خواد بكن مي خواي به اسم پول بدي بده مي خواي ندي نده ولي ببين اسم چه ابهتي داره... عزيز من شما رم ژل رو با كينگ يكي مي گيري يا اونو با سوني چيني؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا ناسلامتي خودمون داريم مي دونيم چه ارورهاي read & write مي ده هي اسكن ديسك مي خواد ولي مال ژاني اينجوري نيست يا اينكه كينگ يه زمات ومال آمريكا بود بعد چين زد
ژل مال تايوانه بهترين رم موجوده اگه پيداش كردي دست مارو هم بگير اگه جنس ژاپني يا امثالهم كه گيرت اومد اينا در برابرش كشكن
بازم مي گم هر كاري دوست داري بكن هر چي دوست داري فكر كن / ياحق
قربون عمو
ان70 بگيرم ان73؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا؟
ان73 بگیرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررر:10:نقل قول:
چرا نداره دیگه
آغا يه دنيا ممنون
داداش من ، برو صفحه 55 اولين پاسخ به شماره 512 رو بخون جوابتو ميگيري اگر سوالي داشتي بعد بپرس:27:نقل قول:
گشتم نبود نگرد نيست:41:نقل قول:
البته من نيمه اول فروردين علاالدين بودم و پيدا نكردم
اگر مال 3250 هم پيدا كني بهش مي خوره
قيمت اصليش 28000 تومنه و قيمت درجه 2 هم 10000 تومن بود
من نخريدم چون به نظرم گرون اومد.
حالا خود داني:46:
نقرهاي با بادمجاني هم باكلاسه هم مردونه تره هم ...:27:نقل قول:
عزيز همين آدرسي كه دادي واسم پيداش كن من كه صفحه 55 پست 512 رو پيدا نكردمنقل قول:
داداش من ، برو صفحه 55 اولين پاسخ به شماره 512 رو بخون جوابتو ميگيري اگر سوالي داشتي بعد بپرس
سلام بچه های گل
به نظر شما اخرین ورژن ان73 چی هست؟منظورم از همون 2.6 یا 1.7 و از اینجور ورژن هاست
آخرین ورژنش فکر کنم ... 3.0705.1.0.31 باشه البته میوزیک ادیشن...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia n73 Godfather Edition
اين ديگه چيه باباييي؟؟؟؟
قیمت n73 چنده؟
قیمت N73 Music Edition با گارانتی و بی گارانتی چنده؟
این قیمتش چنده الان (Nokia n73 Godfather Edition)
بابا اینا سرکاریه عزیز... واسه مسخره کردنه...
من موبايلم رو به روز كردم اما الان اختار ميده مينويسه phone start-up filed .contact the retailer بايد چي كار كنم لطفا كمكم كنيد
حقته دوست عزيز كي گفت آپ ديتش كني؟؟؟؟ قابل توجه آپ ديت كنندگان
ببخشيد شرمندهنقل قول:
صفحه 55 پست شماره 541 رو بخون
اولين پست تو صفحه مي شه.
:46:
سلام به همه دوستان.
لطفان منو از سر در گم کنی نجات بدین:41:
میخوام گوشی بگیرم,ولی موندم" n73 music ed" or "p990"
آخه در مورده n73 حرفهای ضدونغیض زیاده.
و لطفان بگین قیمتاشون تهران چنده؟
چون مشهد:
n73 music ed= 540.000 بدون گارانتی
p990= 580.000 بدون گارانتی
نقل قول:
مموری رو در بيار بعد بزن دوباره بياد بالا درست ميشه
نقل قول:
بهتره ان 73 بگيری چون دوربينش 3.2 هست ولی پ990 2 هست...من مشکل خاصی نميبينم توی ان 73
سلام از کجا بفهمیم که ورژنش گوشی چنده هست ؟
سلام دوست عزيز كاملا گوشيه بديهنقل قول:
در مورد ان73 بگم كه همين امروز مي خواستم بخرم و درست 6 ماهه دارم دربارش تحقيق مي كنم به نظر من به قيمتش نمي ارزه درثاني گوشي هاي نوكيا رو بايد با ورژن 5 به بالا بخريش اونايي كه ورژنشون پايين ترن هنوز مشكلاتي دارن گرچه مشكلاتشون اساسي هم نباشه ولي بلاخره تاييد نشدن. حتما ورژن بالاي 5 بخر مثل ان70 كه اولاش مشكلكم و بيش داشت كه الان با آمدن ورژن 5 به بالاش تا حدود زيادي حل گرديده. من هم ان70 امروز خريدم صبر مي كنم تا ورژن 5 ان73 بياد بعدا بخرمش شايدم تا اون موقع ان95 خريديم خدارو چي ديدي
در مورد پي 990 بايد بگم بهترين اسمارت فون جهان شناخته شده بود.
مشكلات عمدش اينه: دوربين 2 هستش با لنز معمولي (بابا كي بها مي ده به دوربين برو به فكر كارايي گوشي باش و آنتن دهيش)
صداش نسبت به ان73 ضعيفه و 40 كاناله
همين
هنگ نمي كنه فقط تو مواقعي كه به ندرت پيش مياد و رمش پر مي شه گوشي رو ري ست مي كنه و چون مثل نوكيا اس 60 نيست و سيمبيانش UIQهستش عينهو كامپيوتر مي مونه همه جا مي توني هر كاري بخواي بكني و task managerداره مي توني برنام ههاي باز رو كه دلت مي خواد ببندي تا رمت باز بشه. خيلي خيلي عاليه بهمن جهت بهترينه ولي من نخريدمش به خاطر اينكه فريم وير جديدش آمده بود و آپ ديتشم سخته با اين ريجسترهاي غير قانوني. بهتره صبر كرد تا آپ ديت شدش از كارخونه بياد بيرون
و ان73 مشكلاتش اينه كه
صفحه كليد و جوي استيك بد/گوشي خيلي سادست (قيافش)/ هنوز كمو بيش ايراداتي داره و هنگ هم داره
كاور لنزش يكم بده ولي مي شه باهاش كنار اومد
ستارهنقل قول:
مربع
چهارتا صفر
مربع
بچه ها تو رو خدا بس کنید.
البته راستش من این تاپیکا رو می خونم حق رو به saman_23 می دم.بابا tcom_mobile یه ذره آرومتر.
تو که ماشاالله به همه داری می پری.
آقا به جای جر و بحث به مشکل من رسیدگی کنید
من نمیدونم چرا وقتی گوشیم زنگ میخوره , صدای زنگ گوشی هی کم و زیاد میشه ( یعنی یه 2 ثانیه صدای زنگ گوشی بلند هست و دو ثانیه کم میشه و دوباره..) یعنی چه مشکلی پیش اومده من باید چی کار کنم؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟ آیا برای شما هم اینجوری هست ...( یاد آوری میکنم که این مشکل فقط در هنگام زنگ خوردن گوشی هست ) ( گوشی هم که N73 است)
جون ماردتون جواب سوال من رو بدید و کمک کنید تا مشکلم حل بشه....
نقل قول:
به قسمت 3d-ringing گوشيت مراجعه کن :10:
تنها گوشی تو بازار که به نظر من قیمتش معقوله همین n73 ....نقل قول:
در مورد ان73 بگم كه همين امروز مي خواستم بخرم و درست 6 ماهه دارم دربارش تحقيق مي كنم به نظر من به قيمتش نمي ارزه
این صحبتهایی که در مورد ورژن فریمور کردی جای دیگه نگو که دنبالت میکنن...
یه گوشی ممکنه ورژن 10 فریمورش هم بیاد ولی هنوز مشکل دار باشه و یه گوشی هم ممکنه همون ورژن یکش بدون مشکل چه دخلی به عدد 5 داره ؟ یعنی مثلا حتما 5 به بعد دیگه حله دیگه ؟
در ضمن تایید نشده یعنی چی ؟ از طرف کی تایید نشدن ؟
طوری میگه کارایی مثل اینکه n73 کارایی نداره ... آنتن دهی N73 عالیه... در ضمن دوربین مهم نیست ؟ شاید واسه تو مهم نباشه... اما واسه خیلیا مهمه...نقل قول:
مشكلات عمدش اينه: دوربين 2 هستش با لنز معمولي (بابا كي بها مي ده به دوربين برو به فكر كارايي گوشي باش و آنتن دهيش)
درسته صداش از n73 خیلی ضعیفتره ولی اون کانالی که گفتی ربطی به صدا نداره....نقل قول:
صداش نسبت به ان73 ضعيفه و 40 كاناله
همه گوشی های اسمارت فون task manager دارن.همین n70 خودت هم داره... دکمه منوی گوشیتو چند ثانیه نگه دار ... با دکمه c میتونی ببندیشون.نقل قول:
task managerداره مي توني برنام ههاي باز رو كه دلت مي خواد ببندي تا رمت باز بشه
در ضمن p990 پر از باگه و کی گفته هنگ نمیکنه ؟ البته فریمورای جدیدش بهتر شده ... اما دوست من یه دونه جدیدش رو هم گرفته بود بعد یه هفته خود به خود خاموش میشد و بعد که دیگه کلا خاموش شد دیگه روشن نشد... شانس آورد گارانتی بود براش فلش کردن.
شما هم دیگه اطلاعات غلط به مردم نده .... فقط طبق تجربه ای که دارم شما الان یه جوابی به این پست من میدی که کلا هیچ ربطی نداره ( احتمالا اطلاعات خودت رو در مورد موتورهای دیزل به رخ ما میکشی ( نهایت به ربطی ) )
این دوستمون با من صحبت کردن در مورد مشکلشون. مثل اینکه وسط آپدیت گوشی رو از کابل در میاره و این مشکل براش پیش میاد . شما هم خواهشا بدون اطلاع صحبت نکن... من گوشیمو آپدیت کردم بدون هیچ مشکلی... اصلا خود نوکیا این امکان رو در اختیار مشتریاش قرار داده چرا نباید استفاده کنیم ؟نقل قول:
ممنون tcom_mobile
اونکه مخصوص n73 me نیست ... هندزفری n91 که روی n73 me گذاشتن.نقل قول:
هر چي دوست دارين بگين به هم بهم بپرين ولي عين خيال ما نيست
ما عاشق و رند وم ست و عالم سوزيم / با ما منشين اگر نه بد نام شوي
دوست عزيز پول علف خرس نيست هر كي هر چي بخره. رو پول زحمت مي كشيم تا بدست بياريم.
در مورد ورژن دوست عززي تو يكي از سايت هاي معتبر خوندم ولي حيف از بدشانسي يادمنيست نوشتن ورژن هاي 5 به بالا تثبيت شده اند غمي نيست ما صبر مي كنيم تا 5 به بالاي ان73 بياد بعدا مي خريمش. نه از بي گوشي ئي موندم نه از بي دوربيني ملالي نيست شما بخرين و آپ ديت كنين وحالشو ببرين
درثاني اوني كه موتور ديزل تعمير مي كرد من نبودم بلكه ... بود
یه چند روزیه گوشیم قات زده و سرعتش نسبت به قبل کمتر شده و بعضی وقتها پیغام memory full میده در حالی که phone مموریم 40 mb و مموری کارتم 450 mb خالی داره!!!. ولی مشکل اصلیم اینه که اس ام اس هایی که برام میفرستن با تاخیر حداقل 15 ساعت میاد!!!!!!! حتی ممکنه چند روز طول بکشه تا اس ام اس برام برسه و شاید هم بعضی وقتها اصلآ نرسه!!!!! ولی وقتی خودم میفرستم سریع میرسه به طرف. کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککم ممممممممممممممممممممممممم ممممممککککککککککنیددددددد ددددددددددددددددددددددد.
عزیز مطمئنی که اشکال از شبکه نیست
سلام به همه بچه های کلوپ
--------------------------------
من میخواستم n73 بخرم . حالا شما که تجربه دارید بگید n73 معمولی بخرم یا n73 Music Edition ؟
قیمت n73 معمولی و n73 Music Edition با گارانتی و بی گارانتی چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من فعلا هيچكدوم يه ذره صبر كن تا ورژنش بره بالاتر بعد بخرنقل قول:
نقل قول:به نظر منم ممکنه قسمت 3d ringing رو دستکاری کرده باشی پس برو off کننقل قول: