torke miyofte to jazireye adam khora raeeseshon mige :ino bebarin postesho bekanid bahash ghayegh dorost konid .torke mire ye chagho var midare mizare ro shekamesh mige :jolo nayayd vagarna ghayeghetono sorakh mikonam
Printable View
torke miyofte to jazireye adam khora raeeseshon mige :ino bebarin postesho bekanid bahash ghayegh dorost konid .torke mire ye chagho var midare mizare ro shekamesh mige :jolo nayayd vagarna ghayeghetono sorakh mikonam
az ye amricayie & ye afrighayi&ye iraniye miporsan nazareton rajeb be kopone gosht chiye? amricayie mige kopon chiye? afrighaye mige?gosht chiye iraniye mige : nazar chiye?
يه بار ترکها با لرا دعواشون ميشه ترکا آجر پرت مي کردند لرا هد مي زدند.
torke yedafeh migoze baraye inkeh zaye nashe mige :
bache han digeh ra be ra SMS miferestand !!
midoni to ghazvin be baradar zan chi migan ?
.
.
.
eshantion
غضنفر جوراب پوشيده بوده يه لنگه اش قرمز بوده يه لنگه اش آبي، ميگن اين چيه پوشيدي؟ . . . جواب ميده: نميدونم والله، از اينا يه جفت ديگه هم تو خونه دارم. :biggrin:
Bache Torke be babash mige baba olaghha ham zan migiran ? babae mige are pesaram faghat olagha hastan ke zan migiran
be 2ta tork migan nazareton darmorede kosof chiye avali mige age zamanesho bsihtar konan behtare dovomi mige moshtist mohkam bar dahane abar gotratha
az ye torke miporsan nazaret dar morede noshabe chiye mige khobe ab dare gaz dare faghat bargh nadare
غضنفر به مدت دو سال ميره سربازي بعداز اتمام سربازي بهش کارت پايان خدمت ميدن .
ميگه: اِه من گواهينامه ميخواستم . . . از اينها که داشتم !!!
GODISNOWHERE can be read as GOD IS NO WHERE or as GOD IS NOW HERE always look positive.
be torke migan chera gardanet bo mide mige akhe harki migoze mindaze gardane man
ye roz ye gore khare az baghale torke ba sorat rad mishe torke khodesho behesh miresone mige chiye hala ye lebase varzeshi kharidi dige maro mahal nemizari
be torke migan pol ro baraye chi misazan mige vase inke keshtiya az ziresh rad behsan
یه بار یه ترکه از ساختمان 10 طبقه میافته پائین مردم دورش جمع میشن.یکی میگه چی شده؟ ترکه میگه:والا نمیدونم،منم تازه رسیدم.
torke Mire Disco Hame Poolasho Shabash Mide
تركه تو صندوق صدقات 1000 تومن ميندازه تا مياد از خيابون رد بشه ماشين ميزنه بهش و ميميره،ميره اون دنيا با خودش ميگه: اي بابا...يعني چي من تو صندوق صدقات پول انداختم، چرا اينجوري شد؟يهو ندا مياد كه: هـــــــــا...اي گوشه نوداشت!(با لهجة بررهاي!)
daneshmandan eelam kardand mongolha ba angoshte shast SMS check mikonan
.
.
.
dige dir shodeh angoshteto avaz nakon
(اينو نصفه شب يا صبح زود بفرستين!)
مشترك گرامي
اين sms جهت بيدار شدن شما از خواب ميباشد
لطفا لبخند بزنيد و دوباره سعي كنيد كه بخوابيد!!
به دريا مینگرم ، تو را میبينم
به آسمان مینگرم ، تو را میبينم
به زمين مینگرم ، تو را میبينم
بابا يه ذره برو اونورتر
میدونی چرا قزوينيها خوشبختن
چون حوشبختی جرأت نمیکنه بهشون پشت کنه
.................................................. ....
تلويزيون گفت يک جسد آدم با صورت ميمون پيدا کردن خيلی نگران شدم اگر
سالمی يه زنگی بزن
يه زنه جلوی يه ترکه لخت میشه میگه يه کاری کن که احساس کنم ، زنم
ترکه زود لباساشو در مياره، ميگه همه اينهارو بشور و اتو کن
به ترکه میگن میدونی ناف تهران کجاست
میگه : يه کم بالاتر از برج ميلاد
-------------------
اگه تکراری داشت ببخشید
تركه ميشه رييس صدا و سيما بعد از دو روز بركنارش ميكنن. واسه اينكه وسط اذون پيامهاي بازرگاني پخش ميكرده
اردبيل زلزله مياد، تركه زنگ ميزنه مسئوليتش رو بر عهده ميگيره!
تركه تو اتوبوس يه دختره خوشگل رو ميبينه، پياده كه ميشه شماره اتوبوس رو بر ميداره
دو تا تركه ميرن يك رستوران كلاس بالا، دو تا كوكا سفارش ميدند، بعد هم يكي يك ساندويچ از كيفشون درميارند، شروع ميكنند به خوردن. گارسونه مياد ميگه: ببخشيد،شما نميتونيد اينجا ساندويچ خودتونو بخوريد. تركا يك نگاهي به هم ميكنند، ساندويچاشونو باهم عوض ميكنند
يه پشهه ميفته توی چايی اصفهانيه
اصفهانيه درش مياره میگه : تفش كن ، تفش كن
روزي كه تو به دنيا اومدي بارون ميباريد ... اما نه . اين فرشته بودند كه اشك ميريختند چون يكي ازشون كم شده بود:)
be torke migan ba ebadat jomle besaz mige don't worry about that
تركه ميره آزمايشگاه ميگه چرا 20 ساله جواب خون شهدا رو نداديد؟؟!!
در دنيا فقط يك قلب هست كه براي تو مي تپه... اونم قلب خودته
Mikham To Ro
B
Bo
Bok
Boko
Bokosham
Khoshhal Shodi?Fekr Kardi Mikham To Ro :
B
Bo
Bok
Boko
Bokhoram?
Baz Ham Khoshhal Shodi?fekr Kardi Mikham ... .
يه مثل چينی میگه : اگه يه خر بوست كنه ، بهتر از اينه كه يه بوس خرت بكنه
نگريستم به گريستنت
گريستم به نگريستنت
گريستم و تو نگريستي
نگريستم و تو گريستي
گريستم تا نگريستي
چیشد ؟ مخت گوزيديا باز هم بگم
...............................................
بازم اگه تکراری بود ببخشید به بزرگواریه خودتون
----------------------------------------
خوب اگه کم شده به دليل اين بوده که دوستان رعايت نمي کنن!
آخه کي گفته شما هر مسيجي که گرفتيد اينجا بنويسيد؟
يه خرده سبک سنگين کنيد بعد اينجا بنويسيد!
موفق باشيد.
سلام به همه دوستان گلم
ممنون از همه دوستاني كه اين تاپيك رو پر بار نگه مي دارند و نگه داشتند
1- S.R.C
2-Soheil
و باقي دوستان كه اگه اسم همه دوستان رو بخواهم بيارم زياد ميشه
من خودم كه خيلي از پينگيليش ها استفاده مي كنم ممنونم
در مورد كم شدن صفحات هم چون 1.5 ماهي نبودم 100% پيگري مي كنم
پيرزنه اكس مي زنه مي گه من ترانه 15 سال دارم
فستیوال فیلمهای اردبیل1-مردی که بیل نداشت2-زنی که لاغر بود3-نان بربری4پسری با نان لواش 5-ادمی که خر نبود6-اسکار بهترین صدای اصلی سم طلا از قبرس