پس برای من چرا اصلا سرعت نمیده الان 2 روزه از کار افتاده همش ارور میده
Printable View
پس برای من چرا اصلا سرعت نمیده الان 2 روزه از کار افتاده همش ارور میده
بچه ها چطوری شما اینقدر با سرعت بالا کانکتید؟!!نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرعتم زیاد نیست... همش 1 بار 7 کیلو بایت/ثانیه شد... بقیه مواقع حدود 3 KB/S هست!!!
قبلا تو تاپیک کلیه بحث های ایرانسل گفته بودم که سرعت اینترنت بستگی به اون آنتنی که بهش وصل هستین داره اگه اون آنتن شلوغ باشه و به قول یکی از بچه ها مردم پا برهنه تو شبکه باشن سر عت کم میشه ولی من تو این دو روزهمه جاهایی که رفتم سرعت فوق العاده بود حتی تو علائدین
بابا اخه وقتی میخای با 912 به 935 sms بزنی به فنا مید تت اخرشم پشیمون میشی
به رغم تاکيد سازمان تنظيم مقررات و نظام ارتباطات راديويي,شرکت ايرانسل مکالمات مشترکان خود را دقيقهاي حساب مي کند .
خسروي رئيس اين سازمان با بيان اين مطلب و با اشاره به اينکه در اين روش چنانچه مشترکي حتي پنج ثانيه صحبت کند براي او يک دقيقه حساب مي شود گفت:اين موضوع در دور اول,پس از صورت حساب گيري به شرکت ايرانسل اعلام شد ولي روند دقيقهاي حساب شدن همچنان ادامه دارد.
وي افزود:در دستورالعملي به شرکت ايرانسل اعلام شد که مکالمات مشترکان بايد ثانيهاي حساب شود و اين شرکت نيز علت اجرا نکردن اين دستورالعمل را نداشتن نرم افزار مربوط دانست.
علي اصغر عيني پور معاون فني شرکت ايرانسل نيز در اين باره گفت:مسئولان اين شرکت در حال بررسي و حل اين مشکل هستند.
وي يکي از دلايل دقيقهاي حساب شدن مکالمات مشترکان ايرانسل را مشکل نرم افزاري خواند و افزود:اين مشکل در base data ريشه دارد که در آينده رفع خواهد شد.
عيني پور در عين حال گفت:در شرايط کنوني مکالمات مشترکان ايرانسل در صورتي که تا سه ثانيه باشد ثانيهاي حساب مي شود.
شرکت ايرانسل قبلا اعلام کرده بود ,نحوه محاسبه مکالمات مشترکان اين شرکت تا پايان بهمن,ثانيهاي مي شود.
شماري از مشترکان ايرانسل از دقيقه اي حساب شدن مکالمات خود گله مند و خواستار رسيدگي به اين مشکل هستند .
نقل قول:
مشخصه که به فنا مید تت... مگه توقع بیشتری از 912 داری؟!!
کلا GSM اپراتور اول بر پایه فنا دادن پایه ریزی شده...
نقل قول:
هیچ چیزی بدون ایراد که نمیشه... مخصوصا تو کشور عزیزمون
حالا اینم ایراد شبکه ایرانسل باشه... حالا این ایراد برطرف بشه دیگه چی میمونه؟
ولی ایرانسل که این همه ادعاش میشه بعیده که همچین نرم افزاری رو نداشته باشه
من که هنوز از ایرانسل راضی نیستم هزینه هاش خیلی بیشتر از اونی که فکرشو میکنی میاد sms هنوز مشکل داره
دوستانی که ایرانسل دارند:
من تا همین الان که شنبه ساعت 2:17 بعد از ظهره هر Mms رو بصورت Sms دریافت میکردم
دوستامم همین طور بودن
ولی همین الان دیدم که یه Mms برام اومد... بقیه هم تا الان مشکل داشتند؟ الان چی؟ Mms دریافت میکنید؟
هنوز شبکه مراحل آزمایش رو میگذرونه ، به خاطر این هست که مجانیه !نقل قول:
راستی من به پیشنهاد شما عمل کردم و یه تاپیک زدم. برای دفاع از ایرانسل دریغ نکنید.نقل قول:
Ir-tci بره بوق بزنه !!!!
فقط ايرانسل ... عقب افتادگي ما از نظر شبكه ي تلفن همراه رو ايرانسل رفع كرد ... حالا بريد به Ir-tci راي بديد ...
مدل گوشیت چی هست؟نقل قول:
مثلاً با اینکه من راحت با گوشی بابام (نوکیا 6100) ام ام اس می فرستم، و ام ام اس های متنی رو می گیرم، ولی چون خود گوشی تمام رنگی نیست (به قولی چهار رنگه) ام ام اس هایی رو که تمام رنگی هستن بصورت اس ام اس براش میاد.
متوجه منظورم میشی؟
ولی گوشی خودم همه ام ام اس ها درست میاد و باز هم میشه.
سلام
من کل این 500 تا پست رو خوندم
اول نظرمو میگم ... ایرانسل بهترینه :happy:
آخه چرا نمی خواید قبول کنید که ایرانسل موجب پیشرفت ما شده ؟
همه ما میریم از 200 هزار تومن تا 600-700 هزار تومن پول میدیم :blink: گوشی میگیریم که به قول خودمون کلاس گذاشته باشیم . ولی چه فایده ؟ وقتی نمیشه از امکانات گوشی استفاده کرد یعنی پولمون رو ریختیم تو جوب آب ... :sad:
من خودم W850 دارم . تا قبل از اینکه ایرانسل بگیرم یه سری امکاناتش به دردم نمی خورد اما الان خیلی هاش رو میتونم استفاده کنم .
ایرانسل ( که الهی قربونش برم :wub: ) اومده یه کاری کرده که ما بتونیم از همه امکانات گوشیمون استفاده کنیم .
من خودم هم تالیا دارم هم ایرانسل . هر دوشون خوبن .
کی میگه کیفیت آنتن دهی و sms ایرانسل و تالیا بده ؟ والا ما همه جا IR-TCI - تالیا و ایرانسل رو امتحان کردیم .
خیلی جاها ایرانسل بهتر بود خیلی جاها هم تالیا خیلی جاها هم IR-TCI .
این اپراتورها همشون به نوبه خودشون خوبن . هرکدوم مخصوص یه سری از آدم هاست .
ما نباید تعصب داشته باشیم . تا زمانیکه بعضیهامون بیایم سر هیچ و پوج دعوا کنیم به هیچ جا نمیرسیم .:angry:
ما میگیم چرا 300 تا 600 هزارتومن پول سیم کارتی رو مبدیم که نمیتونه خواسته های ما رو تحقق ببخشه ؟:sad:
اگه ما از ایرانسل و تالیا طرفداری میکنیم فقط به خاطر بهتر بودنش نسبت به IR-TCI هست ... وگرنه قصدی نداریم :)
کسی هم که این تاپیک رو ایجاد کرده قصدش نه توهین به کاربرا بوده نه به اپراتور ها . قصد فقط مقایسه اپراتورها و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت آنهاست . همین
حالا قضاوت با خودتونه
ببخشید سرتون رو درد آوردم
قربون همگیتون
آرزو :wub:
خانم آرزو، یه اپراتور باعث پیشرفت نمیشه. ولی در کل حرف شما کاملا درسته. هر اپراتور یه خوبی داره یه بدی. هرکسی هم طبق نیازش یکی رو انتخاب میکنه. اونی که اصلا احساس نیاز به MMS نمیکنه براش مهم در دسترس بودنه و مسلما TCI رو انتخاب میکنه که پوشش بیشتری داره. ولی اکثر کسایی که تو این تاپیک مینویسن، از دودره بازیهای TCI مینالن. به نظر اکثریت این افراد باید از اپراتور خصوصی ایرانسل حمایت بشه. ( بماند که ایرانسل هم 51 درصدش مال همونایی که دستشون تو TCI و Taliya هم هست)
چرا از دیشب کسی به اینجا سر نزده؟
سلام
کسی میدونه ایرانسل کی مترو تهران را پوشش میده ؟ متاسفانه داخل مترو اصلا آنتن نداره و بعلت تعداد زیاد مسافرین مترو , فکر کنم این یک مشکلیه که خیلیها منتظر حل شدنش هستند
دوست عزيز سوال رو اينجا بپرس دوستان جواب مي دن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا ایرانسل تو مترو هم ترکونده
منظورتون چیه؟نقل قول:
توی مترو که آنتن نمیده. فقط متروی تهران - کرج آنتن میده. اصل کاری متروی زیرزمینی تهرانه.
من که همین امروز ایستگاه آزادی رو دیدم که هنوزم فعال نبود.
ما رو باش که فکر می کردیم دیگه نهایتش تا آخر امسال مترو هم راه میوفته!
گوشیم مورد نداره... K610 دارم... ساپورت میکنهنقل قول:
دو روزه اولی که استفاده میکردم بصورت SMS میومد و بعدش درست شد... الان همه MMS ها راحت میره و میاد
فقط کاش MMS هایی که نصفه دانلود میشه و باز نمیشن قابلیات Re-Download رو داشتند... ولی در کل خیلی خوبه
فقط ایرانسل...
ببینم مگه کسی فکر کرده من رو تعصب این تاپیک رو زدم؟!!!!!!!!نقل قول:
قصده من مقایسه بود... خیلی هم نتیجه داد... برای من که مفید بود... خودم اولش طرفدار تالیا بودم، الان ایرانسلی شدم
نقل قول:
همین الان یه تیزر ایرانسل رو دیدم که گفت:
بزودی در سراسر کشور
اگر میخواد تو کل کشور فعال کنه پس چرا اینقدر تو تهران لفتش میده... فکر کنم مترو رم تا چند ماهه آینده ردیف کنه
اعلام کردن که تا عید مترو هم تحت پوشش میره...
ُسلام آقايون
من خط مخابرات رو فروختم يه تاليا با ايزانسل گرفتم
خوبن بد نيستن
يه سوال
تاليا messege reporter نداره؟
هر چي اس م اس ميزنم ميرسه اما پيغامي نميده كه رسيده يا نه
ميشه شماره هاي مسيج سنتر تاليا رو هم بدين ، يا همون يدون هست ؟
ممنون
نقل قول:
تالیا Delivery Reporst رو برداشته... همون 6 ماه اول داشت... چون 40 ریال برای Delivery کم میکرد و هزینه هر SMS میشد 200 ریال، مشترکینش اعتراض کردند، شبکه هم چون میخاست هزینه رو 160 ریال برای هر SMS بکنه Delivery Report رو برداشت
اون یکی Message Center تالیا رو هم از 8173 بپرس... با تلفن ثابت بگیر جواب میدن
نقل قول:
آقا خيلي ممنون
اينجوريه پس
براي شماره هم ممنون
قابل توجه مخالفان ایرانسل:
از خیر سر ایرانسل ارتباط سیار هم به خودش جمبید و قول فعال کردن Gprs رو بعد از عید داد
حالا هی بگین ایرانسل بده...
.
خب این قابلیت رو داره دیگه. اصلاً برای من اول header اش میاد و بعد من گزینه retrieve رو می زنم که ام ام اس رو کامل بگیره. اگه نتونست بگیره، دوباره همون گزینه رو می زنم تا اینکه بگیره.نقل قول:
خلاصه که تا حالا همش رو گرفتم.
البته گوشیم دی820 هستش. گوشی های دیگه رو نمی دونم چطوریه داستانشون.!
این مدلایی که تو امضات نوشتی سامسونگه؟نقل قول:
بله. همشون سامسونگ هستن.نقل قول:
ایرانیا کمتر می دونن.
یعنی تقریباً اصلاً نمی دونن.
این مدل ها ایران نمیان ؟ اون 10 مگاپیکسلیه آخرشه:ohno:
هر چی بخواهی تو ایران میادنقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافی است پول داشته باشی؟;)
متاسفانه گوشی های خوبش کمتر ایران میاد.
چیزایی رو ایران آوردن که ملت رو ناامید کرده.
یا تقصیر پارس قائمه یا محدودیت هایی وجود داره.
ولی مطمئن باشید گوشی های خوب هم با مارک سامسونگ پیدا میشه.
Black jack یا i607 یکی از اوناست که بزودی ایران میاد. فوق العادست و در کشورهای اروپایی و مخصوصاً آمریکایی غوغا کرده.
نصف فرومهای خارجی سامسونگ، مربوط به همین بلک جک و برنامه های مربوطه است.
همون 10 مگاپیکسلی امکانات عالی و تکمیلی داره. چیزایی داره که هر گوشی ای نداره. فقط می دونم اون گوشی هم فعلاً فقط توی کره جنوبی عرضه میشه و اونجا فروش فوق العاده ای داشته.
گوشیهای خوبشون رو که برای ما نمیفرستن. همینایی هم که تو ایرانه اکثرا درجه 2 و 3 هستن.
سلام آقایون من فقط صفحه آخر خوندم ولی هیچیش مربوط به موضوع تاپیک نیست!
فقط همین صفحه به کمی خارج میزنه... اونم مقصر منم... ببخشید..نقل قول:
ای ول... راست میگیا... ایرانسل همه رو را انداخت...مخابرات ده سال طول کشید تا سرویس SMS رو برای همه مشترکینش فعال کنه... تازه پارسال برای همه فعال کرداز اون اولش که قراره اختلالات رو بر طرف کنه... هنوز که خبری نیست...GPRS هم بعد از عید فعال میشه ولی عید چه سالی معلوم نیست... 86 ، 90 ، شایدم 1400در ضمن خداییش خود مشترکین شبکه مخابرات ازش مینالند... بهتر نیست اول اختلالات شبکه رو بر طرف کنه بعد GPRS فعال کنه؟!!!نقل قول:
رو گوشی من که k610 هست اول subject میاد و پشت سرشم شورع میکنه به دانلود MMSنقل قول:
بعضی وقت ها که نمیتونه دانلود کنه بصورت اتوماتیک دوباره دانلود شروع میشه... مشکل اینه که بعضی اوقات نصفه نمیه کاره دانلود میشه و خلاصه MMS از رو شبکه پاک میشه ولی به دست ما هم نرسیده... مشکل از Connect بده... اگر راحت کانکت بشه این مشکل هم پیش نمیاد
همین الان تو سایت Irancell یه فلش Upload شد با این مضمون:
رومینگ شبکه ایرانسل با 177 اپراتور در سراسر دنیا (97 کشور)