من امروز توی علائدین یک مغازه داشتش ولی نامرد از موقعیت کمال سوء استفاده رو داره میکنه میگه 300 تومن.
اینقدر منتظر میمونم که به قیمتش بخرم.
Printable View
من امروز توی علائدین یک مغازه داشتش ولی نامرد از موقعیت کمال سوء استفاده رو داره میکنه میگه 300 تومن.
من 350 هم شنیده بودم . ولی خداییش قیمتش همون 350 هست، انصافا گوشی عالیه، فقط چون دوربین نداره ، بچه قرتی ها نمی خرن چون دنبال ابنن که به بقیه دوربینش n مگه! دوربین نداشتن به نظر من بیشتر یک حسنه تا ضعف. ولی خوب وایسا تا 230 بخری!نقل قول:
یک سوال، از کجا به این نتیجه رسیدی؟ اونم با این تاکید؟چون کاملا غلطه!نقل قول:
قیمت این چنده؟
سیمبینم حتما نداره دیگه؟!
اقا معلوم نیست اصلا بیاد ؟ بعدم میگن دارن دوباره تعرفه می ذارن ؟ من از این گوشی خیلی خوشم میاد یعنی یک ماه دیگه صبر کنم ؟
سلام دوستان :
آقا چطوری میشه رنگ واکمن پلیر رو تغییر بدی؟
هر کاری کردم نشد
یه مشکلی که خیلیا در موردش صحبت میکنن در مورد صدای این گوشی هست
میخواستم بدونم صداش از 6600 ضعیفتره یا نه؟
نقل قول:
آقا من از وقتی آپدیت کردم حس میکنم صدای همه چی غیر از اسپیکر (که بلند شده) کم شده!
البته من فقط یک روز بدون آپدیت باهاش کار کردم اما صدا گوشی و دهنیش اون اولش خیلی بلند تر بود و صدا رو هم بلند تر میگرفت. صدای هندزفریش هم در بلندترین حالت یک صدای معمولی هست، نه بلند!
شما چنین مشکلی نداشتین؟
کسی چیزی نمیدونه؟نقل قول:
من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم
تو یک خیابون با یک عده خیلی کم ادم اگه باشن باید هی بگم بلند تر بگو بلند تر بگو
ولی صدای اسپیکرش بلند شده ولی گوشی که صدا مردم رو موقع حرف زدن می شنوی نه ؟
اصلا هم بلند نشده
ببینم رنگ مشکیش را داشت؟نقل قول:
میتونی دقیقا بگی این مغازه کجا بود؟ کدوم طبقه؟ و......
یه دونه پشت ویترین گذاشته بودش که مشکی نبود.
از سمت خیابان جمهوری داخل پاساژ که میشی برو جلو سمت راستت یه راهرو هستش برو انتهای راهرو سمت چپ رو ادامه بده برو جلو سمت راست یه مغازه هستش که پشت ویترینش یکی گذاشته. راحت پیداش میکنی.
خواهشاً اینقدر به این فروشنده ها رو ندین.
بهت توصیه میکنم که فعلاً منتظر بمونی تا w950 زیاد بشه و بقیمت بخری ولی اگه تصمیم گرفتی از اینجا بخریش اگه چونه بزنی 20-30 تومن راحت میتونی تخفیف بگیری.
gun man اخه این W950 کی می آد تو بازار ؟
ووو چقدر عجله !!!!
بابا یه کم صبر کنینننننننننننننن
پشیمون میشینا !
سلام.
نمیدونم چرا یه چیزی کم میشه همه حریص میشن!!! تا دیروز همه میگفتن این گوشی دوربین نداره/هنگ میکنه/
صداش کمه و .....
حالا همه میخوانش!!!!ولی واقعا گوشیه خوش دست و راحتی هست.تا امروز که اذیت نکرده!
راستی دوستان 2 تا سوال.
1-برنامه ای هست که بشه از تو فایل منیجر فایل هارو به صورت پشت سر هم ببینیم؟؟؟یهنی جایگزین برنامه ی
دیفالت خود گوشی بشه.یعنی وقتی یه عکس رو از تو فایل منیجر باز میکنی با برنامه ی تعریف شده باز بشه.
درسته من پیکچر گالری و ویدئو رو گزاشتم رو صفحه ی اصلی اما خب فایل منیجر زیاد لازم میشه.
2-برنامه ای میخوام که بتونه راحت و سریع و یکجا فایل هایی که با بلوتوث گرفته میشه رو به مموری انتقال بده.
ممنون و موفق باشید.
فکر کنم جفت خواسته هات رو برنامه x-plorer جوابگو باشه.
در ضمن من یک تجربه از m600 بگم، من اول می خواستم m600 بگیرم، اینقدر طول دادم که قیمتش کم بشه تا تو بازار کم شد و قیمتش رفت بالا، بعد گفتم بالاخره میاد و قیمتش هم میاد پایین اما تا الان نیومده! ظاهرا هم دیگه قصد نداره بیاد چون p1 اومد. احتمالا الان هم قراره w960 بیاد!
از این ناراحتم که وقتی W950 تو بازار 215 بود من پول نداشتم ! :دی آخه آخر برج نرسیده بود :-"
لطفا یکی این پست منو دیلت کنه.
شرمنده تکراری شده پستم.
داشتم وب گردی میکردم که یکجا دیدم قیمت w950 رو زده 250 تومن!
نمیدونم پایین تر میاد یا نه ولی شاید اگه چند تا باشیم بتونیم تخفیف خوبی بگیریم (:
فکر کنم بهتر از این باشه که بریم سراغ فروشنده های علائدین.
یکی از دوستام تو دبی امار داده که یک ایرانی در حال وارد کردن این گوشی هست پس خودتون رو اماده کنید
بفرما دیگه خبر از این بهتر !!!!نقل قول:
بابا بجای اینکه یه بحث درست حسابی بکنیم همش میگن کی گوشی میاد نمیدونم کی نمیاد و ... یه بحثی درست حسابی بکنین دکون باز کردین مگه !!!!
بلاخره من امروز یه دبلیو 950 گرفتم
خیلی با حاله:8::26:
سلام.ممنون.البته فعلا این برنامه ی Gdesk رو دارم امتحان میکنم.و باعث میشه کلی ایکون بیاد رو صفحه و مشکلینقل قول:
فکر کنم جفت خواسته هات رو برنامه x-plorer جوابگو باشه.
نداشته باشم.اما هنوزم اگه برنامه ای باشه که کاری رو که میخوام انجام بده با کمال میل ازش استقبال میکنم!!!!
در مورد این برنامه و برنامه هایی برای انتقال فایل هم دست ادم بازه و برنامه زیاد هست.
راستی دوستانی که میخوان برن بخرن یه نصف روز وقت بزارن برن جمهوری حتما پیدا میکنن.لطفا این بحث
خرید گوشی رو هم اینقدر کش ندن که به قول دوستمون بحث رو الکی ببریم جلو و تاپیک خراب بشه.
مبارکه.لطف کنین خودتون قیمت و محل خرید رو بگین تا دوستان خودشون ازتون نپرسیدن!نقل قول:
بلاخره من امروز یه دبلیو 950 گرفتم
خیلی با حاله
موفق باشید
یه بار سوال کرد در مورد صدای این گوشی که ایا از 6600 ضعیفتر هست یا خیر؟ کسی جواب نداد پس دوباره میپرسم
ینی تا یه هفته دیگه دوباره پر میشه یا نه؟نقل قول:
من این هفته اگه خدا بخواد پول دستم میاد میخوام ببینم صبر کنم یا خیر؟
مهدی جان صداش رو حقیقت من با 6600 مقایسه نکردم ولی به نظر من صداش بعد نیست حساب کن وقتی من 3250 داشتم و این گوشی رو خریدم خیلی ناراضی نبودم و صداش برای من مناسب هست
در ضمن هیچ به بازار ایران اعتماد نکن پولت رو جمع کن اگه شد که هیچ اگه نشد صبر کن تا p1 بیاد پایین
برات ارزوی موفقیت میکنم
سلام دوستان، سوالاتی در رابطه با این گوشی دارم...
قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟
کسانی که این گوشی رو دارید، آیا راضی هستید؟
برای خرید چه گزینه های دیگری رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون از شما
موفق باشید
قیمتش الان معلوم نسیت تا وقتی اینکه دوباره زیاد بشه !!!نقل قول:
من واسه یکی از دوستام گرفتم واقعا ازش راضیه
فعات واسه خریدش اقدام نکنی بهتره !!
قیمتش که گفته بود 170 هزار تومن ولی ما 150 هزار تومن خریدیمشنقل قول:
از توی شهر خودمون دزفول گرفتم
از موقعی که این گوشی ساخته شد اولین و آخرین گوشی از این مدل بود که توی این شهر اومد که اونم من خریدمش:8:
قیمتش رو که بالا گفتمنقل قول:
اگه مثل من دوربین برات مهم نیست بهترین گوشی همینه
پشیمون نمیشی:10:
منظورتون 250 هست دیگه؟؟؟؟؟اخه 150 زیادی کمه!!!نقل قول:
قیمتش که گفته بود 170 هزار تومن ولی ما 150 هزار تومن خریدیمش
از توی شهر خودمون دزفول گرفت
سلام.نقل قول:
سلام دوستان، سوالاتی در رابطه با این گوشی دارم...
قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟
کسانی که این گوشی رو دارید، آیا راضی هستید؟
برای خرید چه گزینه های دیگری رو پیشنهاد میکنید؟
ممنون از شما
1-مشخص نیست!
2-من خیلی راضیم.البته بستگی به نیازت داره.
3-بازم بستگی به نیازتون داره!!!اما این گوشی از نظر من با توجه به کارایی هایی که داره قیمتش مفته.
سلام
1- هنگام دريافت درخواست قبول براي يك بلو توث هيچ بوق و يا زنگي ندارد كه بفهميم ؟كجا تنظيم كنم.كه زنگ بزند.
2- هنگاميكه يك نرم افزار را از طريق بلوتوث گرفتيم و در sms inbox قرار گرفت آنرا چگونه در شاخه مثلا other save كنيم نمي شود (اگر روي آن كليك كنيم شروع به نصب مي كند.
با تشكر
سلام
برنامه xplore را كه اجرا ميكنم پيغام مي دهدكه براي دريافت نسخه به روز اقدام كنيد و اجرا نميكند فقط اگر تاريخ گوشي را عقب به چند ماه پيش ببرم درست كار ميكند آيا راه ديگري دارد كه نخواهيم تاريخ را دستكاري كنيم؟ ورژن 1.05
دوستان عزیز خواهش می کنم کمکم کنید
من حدود یک ماه پیش w950 خریدم . از همه چیزش راضیم فقط چند تا مشکل باهاش دارم که اگه کمکم کنید حل بشه ممنونتون می شم . ( البته من کل فروم w950 رو زیرو رو کردم ) :
1 . برای دیدن فایل های ÷ی دی اف یه برنامه تو همین فروم معرفی شده بود به اسم pdf+ demo که حر کاری می کنم نصب نمی شه . میگه سکوریتی چک ارور می ده .
2. برنامه کوییک ـفیس رو هر جا گشتم کرک شدش رو پیدا نکردم کسی می دونه از کجا می شه پیداش کرد . نسخه ی تریلش رو نصب کردم که حالا بعد 15 روز کد فعال سازی می خواد .
3 . این گوشی چرا برنامه ای برای دیدن عکس ها نداره . اگه برنامه ای می شناسید بگید .
واقعا ممنون می شم اگه کمکم کنید .
جبران می کنم .
1و2 - پست 521نقل قول:
3-کد:Http://beta.johnex.se/files.php?op=download&f=/UIQ3.0/Software/GView_v0.20.sis
1- فکر نمي کنم که چنين امکاني داشته باشه.نقل قول:
2- شما با نصب کردن برنامه هايي نظير X plore و يا swiss manager مي تونيد به راحتي فايل هاي دريافت شده رو از inbox به هر جاي ديگه از مموري انتقال بديد. خصوصا اين مورد بعد از دريافت فايل هاي اجرايي (برنامه ها) کاملا به شما کمک مي کنه.
شما قبل از نصب بايد تاريخ رو تغيير مي داديد. حالا بايد برنامه رو آنيستال کنيد و يه نسخه مطمئن و کرک شده رو نصب کنيد. توي اين تاپيک مي تونيد اين برنامه رو پيدا کنيد.نقل قول:
برنامه های Uiq3 به همراه توضیح :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131941
در خصوص مورد دوم بگم که حتما تا اين برنامه کوئيک آفيس کار دستت نداده آنيستالش کن. بقيه موارد رو هم که Metapex عزيز توضيح دادن.نقل قول:
ارادتمند
DEICIDE
با سلام
یک مغازه هست میگه 260 این گوشی را میاره
صبر کنم پایین تر میاد ؟
این گوشی اصل و غیر اصل داره ؟
چطوری اصل و سالم بودن اون را تشخیص بدم ؟
قیمت واقعی این گوشی 220 هستنقل قول:
همشون چینین
اینجا هم دست از فنگ رد کردن بر نمیداری؟ از همون اول همشون چینی بودن. الان بیا بگو سامسونگ همه گوشیاش کره ای هستن. کیفیتشون خیلی بهتره سونی اریکسونه!!نقل قول:
همشون چینین
آقا یک کدی می خوام که کلا گوشی رو صفر صفر بکنه! عین روزی که از مادر زاده شد!
آخه الان چون تازه گرفته بود مشغول ور رفتن بودم، حالا می خوام درست و حسابی تنظیمش کنم
این گوشی هم Uiq3 داره و هم سره واکمنه
راهی نداره به طور دستی اکولایزر رو تنظیم کنیم؟
هر کاری کردم جز پیش فرض هاش چیزی نداشت
سلام به همگي
شما اول از اطلاعاتي که روي گوشي داري يه بک آپ بگير بعد گوشي تو مستر ريست Master Reset يا آپديت کن. مي شه مثل روز اولش :31:نقل قول:
برنامه اي که اکولايزرهاي پلير خود گوشي رو عوض کنه که نه ، ولي برنامه اي به نام LCG Jukebox هست (در واقع اين برنامه يک پلير خيلي قوي براي اين سري يعني UIQ محسوب مي شه) که شما مي تونيد اکولايزرها رو تغيير بديد. اين برنامه رو مي تونيد از اين تاپيک پيدا کنيد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131941
کجاست آدرس لطفا؟نقل قول:
امروز به اینجا زنگ زدم تموم کرده بید....(چقدر من بد شانسم)نقل قول:
اقا اگه کسی جایی میشناسه بگه....حاضرم تا 300 تومن هم بابتش بدم