اینم از McAfee virusscan Enterprise 8.0i
حجمش 12 مگ هستشکد:http://sdownload.nai.com/products/protected/virusscan/english/multiplatform/v8.0i/VSE80iLEN.zip
Printable View
اینم از McAfee virusscan Enterprise 8.0i
حجمش 12 مگ هستشکد:http://sdownload.nai.com/products/protected/virusscan/english/multiplatform/v8.0i/VSE80iLEN.zip
آخرین ورژن نورتون آنتی ویروس معروف Norton Antivirus 2006 beta
حجمش 28 مگ هستشکد:ftp://ftp.symantec.com/misc/sabu/nav_beta_2006/NAV_2006b.exe
با عرض سلام و خسته نباشيد .
در مورد آپديت نود 32 همون طوري كه آقا مهدي تو صفحاي اول تاپيك گفته بود ، هنگام نصب جاي يوز و پسورد رو خالي گذاشتم بعدش هم كرك رو نصب كردم حالا موقع آپديت يوز و پسورد ميخواد اون دوتا رو هم بتا64 مي زنم ولي دوباره همون كادرو مي ده .
ممنون مي شم جوابم رو بدين
نقل قول:
نوشته شده توسط Masood_khat
مسعود جان با تشکر
اینا حدود دوهفته پیش بچه ها زحمت معرفیشا کشیده بودند
سلام دوستان
برای ابدیت کردن نود 32 این برنامه رادانلود ونصب کنید بعد از نصب اون به راحتی ابدیت میشه
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza shabani fard جان سلام
متاسفانه اون يوزرنيم و پسورد 2-3 روزي است كه بسته شده و ديگه با اون نمي شه آپديت كرد. دنبال پسورد جديد هستم
-------------------------------
برزو جان نسخه 8i اينترپرايز مك آفي رو كه شما نوشتي 2 هفته پيش معرفي شده بايد بگم كه اينطور نيست و حدود چند ماه پيش معرفي شده بود! :wink:
در مورد كرك براي Nod32 هم بايد بگم كه اين كرك قبلا معرفي شده بود (البته يك ورژن پايين ترش كه اونهم كار مي كرد) اما اين كرك آنتي ويروس رو به تريال تبديل مي كنه. اما تعداد روزهاي مورداستفاده رو نامحدود مي كنه.
سلام مهدی جان
اشکالی که نداره به تریال تبدیل بشه لطفا یه توضیحی بفرمائید
ممنونم :?:
در ضمن از کجا میشه فهمید که تریال شده چون توي nformation اون هیچ تغییری بوجود نیومده
برزو جان سلام. نه هيچ اشكالي نداره. فقط يه اشكالي داره كه من از اون كلمه تريال خوشم نمي آد. :wink:
ولي از نظر عملكرد آنتي ويروس هيچ تفاوتي نمي كنه.
ممنونم مهدی جان من تاخواستم پستما ویرایش کم تویه چشم بهم زدن جوابما دادید ایول سرعت تایپ :wink:
لطفا قسمت دوم سئوالما هم جواب بدید :lol: :oops:
برزو جان مطمئني كه تو اون قسمت ننوشته تريال؟ :shock:
اگه اينطور باشه كه ديگه معركه است! آخه من نسخه 1.5 اين كرك رو كه تست كرده بودم تريال رو مي نوشت و تعداد روزهاي استفاده رو هم 16 ميليون و هفتصد هزار روز مي نوشت. اما اگه اين نسخه 1.9 تريال رو نمي نويسه ديگه خيلي عاليه.
در ضمن اين يوزرنيم و پسورد رو هم همين الان پيدا كردم و كار مي كنه:
کد:User: Alex39562
Password: wysybxsry2
مهدی جان بعد از نصب کرک باید کامپیوتر رو ریستارت کنی تا تریالش بیاد
:wink:
آقا این کلمه ی تریال هم که شما ازش بدت میاد بهتره اینه که وقت خودتو هدر بدی برای گشتن دنبال username و passowrd نه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
غلاااااااام :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink:
سلام سريال براي من كار كرد :wink:
ممنون
ساسان جان سلام. درسته كه مشكلي نيست. اما گشتن من براي يوزرنيم و پسورد هم مشكلي نيست! :mrgreen:
يعني يكي دو تا سايت كاردرست كه در مورد nod32 هستند رو مي گردم كه مشكلي نداره.
ساسان جان در ضمن در مورد ريستارت كردن كامپيوتر كه اصلا خود كرك اين كار رو مي كنه. يعني بخواي نخواي اين كار رو مي كنه! :wink: در ضمن برزو جان گفته اند كه تريال رو ننوشته براي ايشون كه من گفتم شايد در نسخه جديد كرك اينطور شده باشد.
mehdi joon computeram chel shode farsi neminevise
age moshkeli nist barat az hamoon serial ha estefadeh kon :wink:
چطوري Norton Antivirus 2006 رو Active كنم؟ :?:
:roll: :roll: :roll:
مهدي جان لينكي كه معرفي كردي كار نميكنه :roll:نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
اگه ميشه يه لينك ديگه بزار.
ممنون
آقا اين سريال نود 32 چي شد ؟
Reza shabani fard, نوشته
سریال نود 32 چی شد ؟
Mehdi Best نوشته :
کد:User: Alex39562
Password: wysybxsry2
سلام.........نقل قول:
مهدی جان باز پسورد میخواد :shock:
حامد جان من خودم از همين لينك دانلود كردم. شما دوباره امتحان كن. در ضمن همين الان هم امتحان كردم و مشكلي نداره.
به گفته ي آقا پوريا دوباره موقع آپديتش پسورد مي خواد
من امتحان کرم هیچ مشکلی نداره وبراحتی اپدیت میشهنقل قول:
نوشته شده توسط Reza shabani fard
nodبهترین انتی ویروس :arrow: :arrow: :arrow:[img][/img]
يعني نميشه Active كرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط hamedmotewali
منتظرم :cry:
مهدي جان من با DAP 7.3 دانلود ميكنم. ولي خطا ميده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حق با اقا مسعود نود واقعا انتی ویروس خیلی خوبی :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: حرف نداره
nod 32 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :arrow: :arrow:
سلام .........
Adel.p30, دوست عزیز پست بیهوده نده!
اینی که دارید میگید درش شکی نیست :twisted: و نیاز به گفتن نداره :wink:
دوستان برای من وقتی که میخواد archs0.nup
رو بگیره پسورد میخواد !! ( موقع اپدیت)
درسته كه اقا مهدي درباره نصبش و آپديتش توضيح دادن و من هم دقيقا مثل روش ايشون نود رو نصب كردم ولي موقع آپديت دوباره پسورد مي خواد منم پسورد رو مي زنم ولي كادر دوباره مياد وقتي هم كه cancel رو مي زنم خطا مي ده اونايي كه مي گن آپديت ميشه بگن چطوري نصب كردن كه ماهم بتونيم اين برنامه رو آپديت كنيم .
با تشكر
حامد جان از اون سایتی که مهدی جان داده نمیشه با دانلود منیجر دانلود کرد :cry:نقل قول:
نوشته شده توسط hamedmotewali
يعني من با اين سرعت درپيتي بيام 10MB رو با دانلودر خود ويندوز دانلود كنم؟نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_k
اينطوري فكر كنم يه 2 يا 3 ساعتي طول بكشه.
دوستان اگه لينكيي دارن كه ميشه با دانلودر دانلود كرد رو لطف كنن اينجا بذارن ما هم دانلود كنيم.
سلام . خدمت دوستان عرض کنم من خونه یکی از بستگان میبینم که در کامپیوترش پوشه ای هست به نام Documnet.exe که این فایل ویروس هست و با آخرین دیتا بیس کاسپر هم ویروس شناخته نشد . و پاک نشد .
این فایل درون دیسکت قرار میگیره و فایل های رو بعضی مواقع خراب . و تازه بعضی مواقع توی خودش پشتیبان میگیره .
هر کاری کردم پاک نشده .
پس اگر کاسپر چیزی نمیشناسه حتما این یک تروجان هست . یا فایل جاسوسی .
نمیخوام بگم بهترین اسپای ویر رو بگید . چون دعوا میشه .
و هر کس میگه مال من بهتره و ...
میخوام از دوستانی که تاپیکم رو از اول دنبال کردن و میدونن کدوم اسپای ویر بیشتر طرفدار رو داره و بانک قوی هم داره .
به من معرفی کنید و لینک دانلود و کرک هم بزارید.
یه طوری باشه اگه آپگریدش کردم برنامه تشخیص نده که کرک یا رجیستر شده .
ممنون .
اگر کسی هم با این Document.exe برخورده به من بگه چیه و با چی پاک میشه .
راستی برنامه ای که معرفی میکنید حتما در ویندوز me کار بده .
چون این بنده خدا کامپیوترش قدیمیه و xp ساپورت نمیشه .
مرسی .
پدرام جان يك آنتي اسپاي وير هست كه بيشترين ديتابيس رو داره. به نام ewido لينك دانلودش هم در همين تاپيك فكر مي كنم باشه. اگه اينجا هم نبود يه جستجو بكني پيدا مي كني چون مطمئنم كه در يكي از تاپيكها لينكش رو گذاشته بودم. شايد هم در انجمن كرك و سريال بوده. دقيق يادم نيست. ديتابيسش حدود 180 هزار است.
البته چند تا آنتي اسپاي وير ديگه هم هستند كه خيلي عالي هستند. اگه اين جواب نداد بگو كه اونها رو هم بگم.
نقل قول:
سلام مهدي جان
ببخشيدمن ديروزكرفتار بودم نتونستم در خدمت باشم
اما در جواب بايد بكم كه بله هيج تغييري بعد از نصب اون كرك بوجود نيومد وجايي هم ننوشته نسخه تريال
حالا منتظر نظر شما هستم
يه بار ديكه لينك دانلود راميذارم
كاسپر من اپديت نميشه............علتش چيه؟
ضمنااز حالتREAL TAIM PROTECTION
خارج شده و ديگه فعال نميشه
علاوه براون پسوردها اینا هم امتحان کنیدبرای نود32
Username: AV-2325194
Password: 11dp7w6aey
اقامهدی نظرتونا در مورد اون کرک بفرمائید من مطمئن شدم که نود را تریال نمیکنه (دو تا پست بالاتر
با سلام
لطفا لینک یه license key درست kaspersky personal pro 5.0.372رو بدین که در لیست سیاه نباشه
با تشکر
برزو جان سلام
ممنون از اينكه جواب اون سؤال رو دادي. من امروز نمي تونم امتحان كنم اما فردا تست مي كنم و خبرش رو مي دم.
سلام
لینک پاندا 2006 البته بتا:
مهدی جان من سرچ و دانلودش کردم .
اما در همین تاپیک ها خوندم که کار این برنامه هم حرف نداره Spyware Doctor 3.1.0.312 .
در تاپیک های اولیه خوندم که کرکی براش ساخته نشده و از این حرفا تا در تاپیک
دیدم سودا کرک و برنامه رو گذاشته .
حالا چی کنم .
به نظرت این برنامه رو دانلود کنم .
مشکلات کرک کردنش کاملا حل شده ؟؟؟