من یه دعوت نامه برای demonoid.com میخوام،
ممنون میشم کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه دعوت نامه برای demonoid.com میخوام،
ممنون میشم کمکم کنید.
من میخوام ویستا 64 بیتی رودانلود کنم ترکرش هم demonoid هست لینکش گرفتم دادم به تورنت بدون ریجیستر کردن شروع به دانلود کرد!نقل قول:
تو تورنت اسپای علامت قفل یعنی اینکه ترکر خصوصی هست و واسه اینکه بتونی فایل رو دانلود کنی قبلش باید تو ترکر رجیستر کنی
راستی اگه کسی تو سایت demonoid عضو هست برای من یک دعوتنامه بفرسته
دیال اپ چند ساعته دان میکنه
من که میخوام با دیال اپ دانلود کنم بهتره لینک هایی با قابلیت resume بگیرم بهتره یا
از تورونت دانلود کنم
با قابلیت ریزوم بهتره چون توی تورنت وقتی برای دفعه اولی که استاپ کردی ریزوم رو می زنی یکی دو درصد ازش کم میشه.نقل قول:
از demonoid هر کسی می تونه دانلود کنه چون ترکرش خصوصی نیست کامنت ها رو تو تورنت اسپای بخون شاید فایلی که داری دانلود میکنی پسورند داشته باشهنقل قول:
سرعت دانلود و اپلود شما چقدر هست اګه می خوای تو سایت عضو بشی باید خوب اپلود کنی در غیر این صورنت هم ممکنه خودت هم کسی که شما رو اینوایت کرده بن بشه
سرعت من 256 /256 هست که من اپلود رو 14 محدود کردمنقل قول:
سرعت دانلود و اپلود شما چقدر هست اګه می خوای تو سایت عضو بشی باید خوب اپلود کنی در غیر این صورنت هم ممکنه خودت هم کسی که شما رو اینوایت کرده بن بشه
سرعتش خیلی پایینه چه کنیم
من تا حالا دو تا فیلم دان کردم هریک 12 ساعت طول کشید
سرعت بازی با فیلم فرق نمیکنه
سلام ممکنه فیلمهای هری پاتر رو بزارید (لینک پر سرعت ترنت)
راستی کدوم برنامه بهتره برای دانلود از تورنت
سرعت تورنت به نوع فایل بستګی نداره سرعت مرپوط میشه به ترکر تعداد seeders and peers شرایط داشتن سرعت خوب قبلا توضیح داده شدهنقل قول:
سرعت بازی با فیلم فرق نمیکنه
هر پاتر فیلم معروفیه و تورنتش همه جا پيدا میشه ولی چون تعداد دانلودر زیاد داره ممکنه هرکسی نتونه با حد اکثر سرعت از ترکر های عمومی دانلود کنه بهتره تو سایت های تورنت خصوصی دنبالش بګرین اګه با سرعت حد اکثر می خوایننقل قول:
سلام ممکنه فیلمهای هری پاتر رو بزارید (لینک پر سرعت ترنت)
راستی کدوم برنامه بهتره برای دانلود از تورنت
در غیر این صورت میتونین تو torrentspy سرج کنین و تورنتی که بیشترین سیدر رو داشت رو دانلود کنین البته قبلش به نظرات افرادی که اون تورنت رو دانلود کردن هم توجه کنین تا از وضعیت تورنت اګاه شین
موفق باشین
سلام
با اپرا میخوام یه فیلم از تورنت دانلود کنم ولی سرعتش وحشتناک پایینه .
سرعت دانلودم میتونه تا 38 کیلوبایت به ثانیه برسه ولی این دانلود همه اش 1-2 کیلوبایت سرعت داره .
اینجوری 4 روز طول میکشه که ؟؟؟؟
مجددا سلام
من با اپرا دانلود میکنم و الان زده :
Seeds: 15, Peers: 9 (Total seeds/peers: 33/23)
ولی سرعت اپلود 8-9 و دانلودم بالاتر از 2 نمیره .
چکار کنم ؟
سلام
يه سوال
من اينجا Adsl ندارم ميخواستم بپرسم ميشه با اينترنت ماهواره اي( كارت --- و ...) دانلود كرد؟ آيا كسي اينكار و كرده كه من هم برم تو نخش؟
بچه ها اگه کسی می خواد بگه من براش دانلود کنم
پیغام خصوصی لطفا
سلام
لطفا بنده را راهنمایی فرمایید...
در محل کار بنده ظاهرا پورتها را بسته اند و نمی توان با تورنت دانلود کرد...
چه راهکاری وجود دارد؟
با تشکر
سلامنقل قول:
در مورد این موضوع بحثهای زیادی تو تاپیک وجود داره
از همون ها میتونید استفاده کنید
سلام دوستان عزیز من به تازگی از طریق یکی از دوستانم از سایت دمونوئید کد اینوایت گرفتم و عضو اونجا شدم از وقتی عضو شدم حدود 4تا 5 گیگ دانلود داشتم و حدود 2 تا 2.5 گیگ آپلود که برنامه utorrent اینطوری نشون میده مثلا من فیلم The.Last.Mimzy رو دانلود کردم حجم خودش 701 مگ هستش با کیفیت عالی و حدود 746 مگ آپ کردم همین فایلو ولی دمونوئید الان چند روزه دانلود منو 865 مگ و آپلودم رو 133 مگ نشون میده کسی میدونه مشکل من چیه میترسم منو بن کنه لطفا کسایی که میدونن قضیه چیه کمکم کنند ضمنا من اینترنت 128 دارم و قبال سرعت دانلودم چیزی بین 8 تا 16 کیلو متغیر بود و بطور متوسط 12 تا سرعت داشتم ولی این فیلم آخری رو حداکثر تا 10 کیلو دانلود داشتم نمیدونم مشکل چیه تعداد سید و پیر هم بالا بود ولی دانلود نداشتم آیا ممکنه دمونوئید سرعت منو کم کرده باشه ؛ بخاطر آپلود کم !!!!!؟
امیدوارم تکراری نباشه!باور کنید خیلی سخت بود 60 صفحه رو یکی یکی نگاه کرد!به هرحال این آموزشو میزارم اگه تکراری بود آقا امین زحمتش پاک کردنشو بکشه!
برای دانلود از این سایت
اول باید برنامه BitTornado رو دانلود و روی کامپیوتر تون نصب کنید. آخرین ورژن این برنامه رو میتونید از لینک زیر دانلود کنیدکد:http://thepiratebay.org/
بعد از نصب برنامه به سایتکد:http://www.bittornado.com/download.html
رفته و در صفحه ای که باز شده نام فیلم مورد نظر رو نوشته و تیک All رو برداشته و روی Video تیک زده و رو میزنید. (مطابق شکل زیر)کد:http://thepiratebay.org
مثلا من نام فیلم ارباب حلقه ها رو نوشتم و صفحه ای مشابه زیر باز شد سپس برای راحت تر پیدا کردن فیلم مورد نظر روی نوشته Size کلیک کنید
حال فیلم ها بر اساس حجم آپلود شده مرتب شده
در قسمت سمت چپ صفحه فرمت فیلم نوشته شده
قسمت هایی که نوشته Video > Movie و حجم برای یک فیلم تقریبا 2 ساعته برابر 650 الی 750 مگابایت هست مد نظر میباشد
بعد از انتخاب و کلیک روی نام فیلم به صفحه ای اینچنین میرسیم
معمولا در قسمت مشخصات مشخصاتی کامل تر از اینچه در تصویر میبینید نوشته میشود
و همچنین زیر قسمن Size زبان فیلم و زبان زیر نویس(اگه داشته باشه) رو مینویسه
مد نظر ما برای یک فیلم اونهایی هستند که تعداد فایل 1 تا 3 فایل باشه و اگر بیشتر بود با Back برمیگردیم و انتخابی دیگه انجام میدیم و در آخر اینکه اگه فیلم مورد نظر رو پیدا کردیم از آدرس یه کپی برداشته و در محلی که برای Save فیلم در نظر گرفتیم آدرس رو در یک فایل TXT ذخیره میکنیم که اگه دانلود به هر علت نیمه تموم موند راحت بتونیم آدرس رو پیدا کنیم و از جایی که دانلود مونده دانلود رو ادامه بدیم
حال بعد از انتخاب فیلم روی نوشته Download This TORRENT که به رنگ سبز هست کلیک میکنیم
ابتدا فایلی با حجم کم دانلود میکنه و بصورت اتوماتیک و بلافاصله بعد از دانلود فایل کوچیک برنامه BitTornado باز شده و برای ذخیره فیلم روی هارد شما از شما مسیر میخواد
بعد از انتخاب مسیر برنامه شروع به دانلوم میکنه
حالا که دانلود شرع شد شما میتونید به مسیری که برای دانلود انتخاب کردید برید و اگه فایل ترجیحا AVI بود و همه فیلم در یک فایل اجازه دانلود بدید و اگر MP4 یا فرمت های دیگه و یا در دو قسمت بود به نظر من بهتره دانلود رو کنسل و فایل ها رو پاک کرده و برید سراغ انتخابی دیگه
در برنامه BitTornado در قسمت بالا چراغی هست که به رنگ های سیاه و زرد و سبز و آبی و قرمز روشن میشه
وقتی دانلود رو شروع کردید اول چراغ به رنگ سیاهه
اگه برنامه فایل رو پیدا کرد اول بصورت زرد روشن میشه
اگه دانلود موفقیت آمیز باشه رنگ سبز رو میبینید
اگه رنگ آبی روشن شد یعنی اینکه ممکنه دانلود ارور داشته باشه البته جدی نگیرید معمولا بعد از مدتی رنگش سبز میشه و فیلم هم هیچ مشکلی نخواهد داشت
اگه رنگ قرمز روشن شد یعنی دانلود نمیشه البته بلافاصله بعد از روشن شدن چراغ قرمز دانلود رو کنسل نکنید 4-5 دقیقه صبر کنید ممکنه چراغ زرد و سبز بشه یا اینکه کنسل کرده و دوباره همون دانلود رو چند بار تکرار کنید اگر باز هم نشد برید سراغ انتخابی دیگه
باز هم تاکید میکنم که آدرس سایتی رو که شما فیلم رو بصورت موفق تونستید از اون دانلود کنید رو در یک فایل TXT در همون مسیری که فیلم ذخیره میشه بزارید تا اگه وسط ها به هر دلیل دانلود رو قطع کردید راحت بتونید آدرس رو پیدا کرده و از همونجا دانلود کنید (این امکانات خود برنامه BitTornado هست که مثل DAP میتونید فایل رو از همون جایی که مونده دانلود کنه )
در برنامه BitTornado قسمت بالا چند نوشته هست
Detiles , Advanced , Prefs , About
در مورد Detiles کمی توضیح میدم
با بقیه کاری نداشته باشید
وقتی Detils ر میزنید اگه دانلود شما یک فایل باشه که مشخصات زیادی نمینویسه ولی اگه بیشتر از یک فایل باشه صفحه ای به این شکل باز میشه
که نام و حجم هر یک از فایل ها رو نوشته که شما با کلیک راست روی هرکدوم از فایل ها انتخاب هایی دارید مثلا میتونید بخواهید فایلی رو اول دانلود کنه و یا اینکه فایلی رو اصلا دانلود نکنه و دیگر انتخاب ها
معمولا فیلم های AVI این سایت که برای فیلم 2 ساعتی حدودا 700 مگ باشه اندازش 512*390 یا 640*272 هست که کیفیت خیلی خوب و بیشتر از VCD هست و با سرعت متوسط 35 کیلو بایت در ثانیه که من دانلود میکنم هر فیلم 6 ساعت طول میکشه و فکر کنم این خیلی بهتر از سایت های راپید شیر و مگاآپلود و امثالهم که فیلم در چند قسمت میشه هست
برگرفته از سایت دی وی بی 2
شما با پراکسی وارد سایت نمیشین؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز من به تازگی از طریق یکی از دوستانم از سایت دمونوئید کد اینوایت گرفتم و عضو اونجا شدم از وقتی عضو شدم حدود 4تا 5 گیگ دانلود داشتم و حدود 2 تا 2.5 گیگ آپلود که برنامه utorrent اینطوری نشون میده مثلا من فیلم The.Last.Mimzy رو دانلود کردم حجم خودش 701 مگ هستش با کیفیت عالی و حدود 746 مگ آپ کردم همین فایلو ولی دمونوئید الان چند روزه دانلود منو 865 مگ و آپلودم رو 133 مگ نشون میده کسی میدونه مشکل من چیه میترسم منو بن کنه لطفا کسایی که میدونن قضیه چیه کمکم کنند ضمنا من اینترنت 128 دارم و قبال سرعت دانلودم چیزی بین 8 تا 16 کیلو متغیر بود و بطور متوسط 12 تا سرعت داشتم ولی این فیلم آخری رو حداکثر تا 10 کیلو دانلود داشتم نمیدونم مشکل چیه تعداد سید و پیر هم بالا بود ولی دانلود نداشتم آیا ممکنه دمونوئید سرعت منو کم کرده باشه ؛ بخاطر آپلود کم !!!!!؟
اګه با پراکسی وارد میشین به احتمال زیاد مشکل همینه
من خودم هم از پراکسی استفاده میکنم و بخاطر همین دانلود و اپلودم رو 14 ګیګ استاده و share ratio من همیشه یک هستش که برام خوبه و مشکلی با دانلود و اپلود ندارم
اګه مشکل شما پراکسی نباشه در این صورت یه بار تورنتت رو متوقف کن و از تو سایت هم لاګ اف کن دوباره لاګین کن بعد یه فایل تورنت همینجوری دانلود کن تا سایت ای پي جدیدت دستش بیاد و بعد دوباره تو برنامه ی تورنتت شروع به دانلود تورنت کن ( این جیزی هست که خود demonoid در این مواقع می خواد انجام بدین )
موفق باشی
نقل قول:
سلام پیمان جان ممنون از جواب خوبت درست زدی به هدف اصلا فکرم به اینجا نرسیده بود چون من چند روزه از vpn استفاده میکنم و تورنتهای چند تا فیلمو قبل از اینکه این وی پی ان رو بگیرم گرفته بودم و گذاشته بودم تو نوبت تا دانلود شون کنم واقعا ممنون از کمکت .
تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
سلام
من بيش از 30 تا فيلم از تورنت دانلود كردم از سايت isohunt.com به مشكلم برخورد نكردم چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ فيك بودنش ولي جديدن اتفاقات عجيبي مي افته مثلا من مي خوام فيلم راش هور 3 رو دانلود كنم بجاش فيلم شوتر دانلود مي شه يا يه بار ديگه دانلود كردم اين دفعه اجرا نمي شه يا مثلا فيلم superbad رو مي خواستم دانلود كنم يه فيلم ديگه دانلود شد در صورتي كه از axxo هم كه يكي از معروفترين هاست هم دانلود كردم اينجوري شد واقعا گيج شدم .
در ضمن تمام پليرها و كدك ها هم براي اجراي فايل دانلود رده استفاده كردم ولي اجرا نشد .
خیلی از تورنت ها بخصوص تورنت های axxo ممکنه فیک باشن بهتره واسه دانلود تورنت از سایت هایی مثل torrentspy.com استفاده کنین که کامنت ها ی افرادی که تورنت رو دانلود کردن رو هم نشون میده تا از سالم بودن فایل مطمعن بشی و بعد دانلود کنینقل قول:
سلام
من بيش از 30 تا فيلم از تورنت دانلود كردم از سايت isohunt.com به مشكلم برخورد نكردم چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ فيك بودنش ولي جديدن اتفاقات عجيبي مي افته مثلا من مي خوام فيلم راش هور 3 رو دانلود كنم بجاش فيلم شوتر دانلود مي شه يا يه بار ديگه دانلود كردم اين دفعه اجرا نمي شه يا مثلا فيلم superbad رو مي خواستم دانلود كنم يه فيلم ديگه دانلود شد در صورتي كه از axxo هم كه يكي از معروفترين هاست هم دانلود كردم اينجوري شد واقعا گيج شدم .
من خيلي وقته از اين سايت دانلود مي كنم و هيچ مشكلي هم نداشته ولي نمي دونم چرا جديدا اينجوري شده فيلم ها رو اشتباهي دانلود مي كنه
اخ جاتون خالی دیشب شده بودم گنده اپلواد تو تورنت داشتم 2mg اپ میکردم و خودم خبر نداشتم
من حالت عادي 32kb/s download دارم ولي هر كاري ميكنم bittorrent من بيشتر از 6 يا 7 كيلوبايت نميشه.
كمك
سلام
*تذکر*من به هیچ وجه نمیخوام فیلم دانلود کنم
اینترنت من دایل اپ با سرعت 52 کیلو بر ثانیه هست وسرعت دان 5 کیلو بر...
وقتی µTorrent رو نصب وباهاش دان کردم باز سرعتم همون بود
در ضمن هزمان با دانلود.اپلود نمیشد.چرا؟
seed 10(220 و peer 0(150
تعداد سید وپیرباید چه نسبتی به داشته باشه؟
طبق گفته ی دوستان در تنظیمات سرعت دان رو 0 و اپ رو 12 گذاشتم.
اخریش:من حد اکثر با چه سرعتی می تونم دان کنم؟ایا بیشتر از حالت عادی؟
mer30 از تمامی دوستان
:11:
سلامنقل قول:
سرعتت با تورنت بيشتر از حالت معمولي كه نميشه
اگه با همون 5 دان كني خيلي خوبه
محدوديت آپلود كه گذاشتي 12 بيشتر براي adsl 256 خوبه.12 براي دايل آپ يعني نامحدود
در مورد اين كه گفتي همزمان با دانلود آپلود نميكرد خلاصه بگم كه بعضي تورنت ها كه يك تكه هستند اين طورين.بايد دانلودشون كامل بشه بعد بذاري آپلود كنه
موفق باشي
سلام
میشه لطفا یه راهنمایی برای این مشکل من کنین :
من دانلودم از 2-3 کیلوبایت بیشتر نمیشه (در تورنت ها) حتی وقتی که 10 تا Seeder هست . ولی اپلودم بالای 14-15 هستش .
میشه بگین من چطوری سرعت اپلودم رو محدود کنم (در حد 2-3 کیلوبایت) ؟
و چرا سرعت دانلودم اینقدر پایینه ؟
ضمنا از اپرا و یا BitTornado استفاده میکنم .
اين نرم افزار Azureus خيلي باحاله ميتونيد آخرين ورژنش رو از سايت خودش بگيريد
Latest Azureus 3.0 Release [3.0.1.6]
آقا معذرت، اين فروارد كردن پورت يعني چي؟!
چطوري ميتونم اينكار رو بكنم.
اون جاي پورت چي بايد بنويسم؟! چه عددي؟!
اصلا دانلود نميكنه الان. هر عددي هم كه در اون فيلد پورت در UTorrent ميزنم ميگه ظاهرا بسته هست. من اين پورت باز رو چطور پيدا كنم؟!
من از ADSL استفاده ميكنم. تا به حال هم از تورنت استفاده نكردم. ميشه يكي يه راهنمايي كوچيك بكنه؟!
من یک فیلم 500 مگی بود می خواستم دانلود کنم از تورنت هر کاریش کردم بیشتر از 39% نتونستم دانلود کنم.
یک باره دیگه هم گذاشتم ولی دوباره تا همون 39% رفت.
مشکل از کجاست؟؟
من با FlashGet دانلود میکنم.
ممنون
سلامنقل قول:
احتمالا سید نداره
شما هم از پییری دانلود میکنید که فایل رو 39% بیشتر نداره
درسته ؟
سلام عزيزنقل قول:
يه نگاهي به اين پست بنداز:
فكر كنم مشكلت حل بشهکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1151403&postcount=350
در ضمن بهتره شماره پرت رو بالاي 50000 بدي
راستش همین الان یک نگاه کردم دیدم 60% هست.(ببخشید سوالات مسخره می پرسم آخه تا حالا با تورنت کار نکرده بودم)نقل قول:
حالا یعنی باید تورنت دیگه گیر بیارم؟؟
ممنون امین جان
سرعت دانلود شدن فایل های تورنت برای من خیلی کمتر از سرعت اینترنت من و دانلود من از سایت هایی مثل rapidshare هست. طوری که برای یه فیلم 700 مگ می نویسه دو هفته و ... !!!!! مشکل از کجا هست؟
ضمنا من 10 گیگ آپ می کنم و 2 گیگ دان می کنم اما از این 700 مگ فیلم تنها 300 مگ دانلود شده و باید بازم صبر کرد. این مشکل چی هست؟
کلا سرعت دانلود از تورنت کمتر از رپید و دانلود معمولی هست چون فایلهای تورنت بر خلاف دیگر فایلها از سرور خاصی دانلود نمیشن بلکه هرکسی که به اونها متصل میشه (منظورم تورنت) خودش به عنوان یه سرور برای کسای دیگه هست بنابراین مسلما سرعت کمه البته همین سرعت کم بستگی زیادی به تعداد فایلها و سیدرها داره که هرچی بیشتر باشه بهتره.نقل قول:
بهتر هست فقط یک فایل رو برای دانلود تو تورنت نذارید بلکه به طور همزمان از چند فایل رو دان کنید
من راه تئوری کار تورنت رو می دونم. اما این هم به حل مشکل کمکی نمی کنه. ممنون می شم شفاف تر توضیح بدید.
منظورم اینه که سرعت پایین چیز عادی ای هست اما اگه وقتی فقط تورنت رو برای دانلود گذاشتن و سرعتتون بین 10 الی 15 هست به نظرم ایرادی از طرف شما وجود نداره بازم میگم این بستگی به تعداد سیدرها و سرعت اونها داره روی چندتا فایل مختلف تست کنید.نقل قول:
در ضمن از چه نرم افزاری برای دانلود تورنت استفاده می کنید؟؟ اگه از uTorrent استفاده می کنید یه سری تنظیمات داره که به افزایش سرعت کمک می کنه.
موفق باشید
ممنون. البته سرعت من 8 تا 10 هست. و مسئله اصلی هم اینه که کل فیلم 700 مگ یا 1 گیگ هست این دو سه گیگ دانلود می کنه!!! تازه نصف فایل دانلود شده! اگر این مسئله طبیعی هست من که از تورنت گذشتم! ضمنا از بیت تورنت استفاده می کنم. تمام تنظیمات رو هم کردم. فایروال رو هم خاموش کردم. حتی تو روتر براش سرور مجازی درست کردم اما سرعت همون بود!
برای دانلود با سرعت بیشتر از تورنت باید در سایتهای خصوصی تورنت ثبت نام شوید اون وقت میتونید با حداکثر سرعت خط خود دانلود کنید
مثلا من 50 kb با 512 میگیرم
نقل قول:همونطوری که al pachino_masoud هم گفته اگه ثبت نام کنی سرعتت بالا میره در مورد اینکه به جای 700 مگ 2 یا 3 گیگ دانلود میکنه چیزی نمی دونم. پشنهاد من اینه که utorrent رو امتحان کنی! چون من تقریبا همشون رو امتحان کردم این سرعت و راحتیش نسبت به اون یکی ها بالاترهنقل قول: