سلامنقل قول:
من خودم هم سیستم برادرم مثل سیستم شماست و همین مادر برد رو داره هنوز رو سایت گیگا که رفتم ورژن جدید صداش که برای ویستا باشه نذاشته اند اما من تونستم بالاخره به صورت دستی براش نصب کنم اما به صورت دو کانال . تو هم تلاش کن می تونی
Printable View
سلامنقل قول:
من خودم هم سیستم برادرم مثل سیستم شماست و همین مادر برد رو داره هنوز رو سایت گیگا که رفتم ورژن جدید صداش که برای ویستا باشه نذاشته اند اما من تونستم بالاخره به صورت دستی براش نصب کنم اما به صورت دو کانال . تو هم تلاش کن می تونی
شما در اين AIO ميتوانيد تمام فونت هاي ويستا ، Wallpaper هاي ويستا و سبك هاي ويستا را ميتوانيد پيدا بكنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Vista Pack PLUS Vista Fonts + Wallpapers + Sound | 54 MB
Vista All in one Pack
Vista 1.0 Fonts
Vista Wallpape
Vista Style
and much more
کد:Download
part1
http://rapidshare.com/files/15862629/Vista_Tools.part1.rar.html
mirror
http://depositfiles.com/files/612769
part2
http://rapidshare.com/files/15864779/Vista_Tools.part2.rar.html
mirror
http://depositfiles.com/files/612759
آفیس رو سایت که دارهنقل قول:
ویستا هم تو راهه
عجله داری اگه پیغام خصوصی بده
کارت صداهای شرکت cmedia خیلی وقته دیگه براشون درایوری ارائه نمیشه.موقع خرید مادربرد به این هم توجه کنید که کارت صداش از چیپهای شرکت Realtek باشه که این شرکت هر ماه براشون یه درایور جدید میده بیرون.فکر نمیکنم به شرکت گیگابایت هم زیاد ربطی داشته باشه چون این شرکت که کارت صوتی نمیسازه!!!
سلام به همگي
من يه مشكل توي ويندوز ويستا دارم اونم اينه كه هيچ كدوم از image هايي كه با برنامه هاي مختلف مثل برنامه هاي الكل و nero و خلاصه هيچ برنامه اي كار نمي ده تنها برنامه اي هم كه تا حدودي جواب داده برنامه ي ultra iso بوده كه اون هم به صورت درايو مخصوص باز نمي كنه (تقريبا شبيه به win zip) اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره كمك كنه من اكثر برنامه هام رو به صورت hmage با پسوند nrg يا ccd هست
یه 4 5 تا دیگه میزدی قدش
میتونی از daemon جدید استفاده کنی
بزن قدش بابا خيلي باحالي;) (اون چند تايي هم كه اومده بود سيستم من هنگ كرده بود)نقل قول:
راستي اگه آدرس اون daemon جديد كه داري بدي ديگه خيلي باحال تر ميشه
با سلام و تشكر از سايت خوبتان. من ويندوز ويستا beta 1 را دانلود كردم ولي با activate كردن آن مشكل دارم.چون برنامه رو که باز مي كنم و next رو مي زنم به طور عادي كار مي كنه ولي بعد از restart دوباره صفحه ي Activate Windows Now ظاهر مي شه كه گزينه هايش اين ها است Acivate Windows online now و Retype your product key و وقتي که سريال نامبر رو وارد مي کنم مي گه که سريال وارد شده اشتباهه.(TCP8W-T8PQJ-WWRRH-QH76C-99FBW) لطفا مرا راهنمايي کنيد. باز هم به خاطر سايت عاليتون تشکر مي کنم.لطفا جوابم را بدهيد.
برای اکتیو شدن باید به اینترنت متصل بشیدنقل قول:
اگر پروداکت کی که شما دارید همونی هست که ماکروسافت در اختیارتون قرار دادنباید مشکلی باشه
با سلامنقل قول:
شما می تونید جدیدترین ورژن از کارت صدای 9880 را از لینک زیر دریافت کنید . در ضمن این ورژن در ویستا تست شده و کاملا با ویستا مطابقت دارد .
هر دو ورژن جدید و متفاوت می باشد .
بدرود
نقل قول:
مشكل اينجاست كه اصلا وارد ويندوز نمي شه (چون در ابتداي بالا آمدن از من cd key مي خواد ) تا بتونم وارد اينترنت بشم.
دوست عزیز همونجا هم می تونی وارد اینترنت بشی از همونجا گزینه اتصال به اینترنت داره می ری و یه کانکشن می سازی و بعدش وارد می شی و بقیه کارها رو انجام می دی.نقل قول:
موفق باشی
ندارم یه سی دی بازی گرفتم تو اون بودنقل قول:
اکس پی هم روی سیستم داری؟نقل قول:
بهتره یک بار دیگه درخواست پروداکت کی بکنی.
تایید میشهنقل قول:
دوست عزیز همونجا هم می تونی وارد اینترنت بشی از همونجا گزینه اتصال به اینترنت داره می ری و یه کانکشن می سازی و بعدش وارد می شی و بقیه کارها رو انجام می دی.
موفق باشی
مخلصیم
دوستان عزيزي كه با ويستا كار كردند راهنمايي بفرمايند.من ويندوز ويستا را دانلود كردم.يك Key هم از سايت ماكروسافت با لينك يكي از دوستان گرفتم.روي درايو c ويندوز XP اوريجينال نصب كردم.
1-در مورد نصب ويندوز ويستا آيا بايد آنرا در درايو D نصب كنم؟براي اينكار بهتره كه از طريق Bios ويندوز را از روي DVD راه اندازي كنم و نصب را انجام بدم؟
2-آيا موقع نصب همون سريالي را كه از ماكروسافت گرفتم وارد كنم يا بدون سريال نصب كنم و بعد با اين كركهاي موجود كرك كنم؟
3-آيا پس از نصب ويستا با سريالي كه از ماكروسافت گرفتم مشكل آپديت داره؟يا پس از مدتي مشكل آپديت پيدا ميكنه؟
4-با كارت گرافيك GeForce 6200 TurbuCache 128 آيا ميتونم از امكانات گرافيكي ويستا استفاده كنم يا كارت گرافيكم را عوضم كنم؟
ممنون خواهم شد در اين موارد راهنمايي بفرماييد.
سلامنقل قول:
در مورد سئوال شما
اولا این سیستم عامل کاری به این که ویندوز قبلی شما اصلی است یا نیست نداره و شما فقط باید در setup کامپیوترت بری و بگی که شروع از cdرام باشه و بعدش در درایو d 20گیگابایت جای خالی داشته باشی و
درمورد سریال جواب نمی ده خودت باید همون راه حل های کرک رو رعایت کنی . و از خود سایت یه شماره سریال بگیری و وارد کنی در مورد آپدیت هم مشکلی نداره فقط هنگام آپدیت باید بگی که آپدیت به صورت دستی انجام شود و هنگام آپدیت گزینه validate که دانلود شده رو نصب نکنی. و در مورد گرافیک هم باید به سایت radarsync دات کام مراجعه و نسخه ویستای اون رو دانلود کن و خیلی هم عالی جواب می ده.
با تشکر
سلامنقل قول:
1-در مورد نصب ويندوز ويستا آيا بايد آنرا در درايو D نصب كنم؟براي اينكار بهتره كه از طريق Bios ويندوز را از روي DVD راه اندازي كنم و نصب را انجام بدم؟
بهاران جان تقریبا کامل حواب دادند
فقط در مورد سوال اول ,من ویستا رو در درایو D و در محیط xp نصب کردم.یعنی دی وی دی رو در وین اکس پس ران کردم و ادامه ی مراحل.آپدیت هم با کرکی که کمال جان دادن نباید مشکلی داغشته باشه
مخلصیم
از لطف و راهنمايي شما دو دوست بزرگوار تشكر ميكنم.Elfin جان فرقي در روش نصب ويستا ميكنه؟اينكه از ويندوز XP نصب كنم يا از ابتدا و از راه اندازي سيستم از روي DVD Writer؟نقل قول:
يك سوال؟اگر قراره اون سريالي كه از ماكروسافت گرفتم به دردي نخوره چه لزومي داره كه موقع نصب اون سريال را وارد كنم؟چون در راهنماي كركهاي موجود كه ميخوندم نوشته بود ويستا را بدون سريال نصب كنيد و بعد اين كركها رو اجرا كنيد.نظر شما چيه؟چون نميخوام دوباره كاري انجام بشه.
با تشكر.
ببخیشید دوستان این ویستا یه درایو 20 گیگ می خواد!!!
اصلاً حجم خود ویستا چقدر هستش؟؟؟
سلام یاور جان
والا به منم گفتن درایوت باید بالای 16 گیگ باشه تا نصب شه
منم از درایوای دیگم کم کردم و به درایو d که میخواستم ویستا رو نصب کنم دادم
نصب که کردم و کلی برنامه و درایورهای سخت افزارم شد 7 گیگ
ضمنا
موقع نصب از توی ویندوز اکس پی در مراحل اولیه نصب که داشت فایلهای لازم رو کپی میکرد با اینکه درایو نصب رو D انتخاب کرده بودم اما حدود 5 گیگ اطلاعات روی C کپی کرد
بعد سیستم ریستارت شد و ادامه نصب صورت گرفت
بعد که وارد ویندوز شدم دیدم اون 5 گیگ روی C رو خودش پاک کرده . فقط فایلهای نصب بود
دوستان من با DivX در ویستا مشکل دارم اونم اینه که تا وقتی بازش میکنم Stop Working می کنه کسی نمیدونه باید چکارش کنم؟؟؟
بر و بچ خوش تيپ من ميخواهم ويندوزو بگيرم
1 _ چند سيديه؟ ( نگفتم ديوي دي )
2 _ چند تومانه ؟
3 _ چيجوريه؟
4 _ فقط مخصوص بازيه يا ميشه به اينترنت وصل شد؟
5 _ ارزش خريدن رو داره يا نه؟
اقااین آموزش رودانلودکنید مطمئن باشیدجواب میگیریدفقط اگرشماره سریال کارندادبایه ایمیل هاتمیل ازمایکروسافت درخواست کدکنیدخیلی راحته مشکلی بوددرخدمتم
دوستان می خواستم ببینم چطور می تونم ویستا رو 64 بیتی نصب کنم ؟؟
قبل میزدم زو vista ultimate x 64 ولی الان دیگه این گزی نه را نداره وفقط ultimate خالیه وقتی خم که نصب میکنم 32 بیتی اگه میشه کمک کنید اینم cpu :3700 Athlon 64
سلامنقل قول:
فکر نمکینم برای کرک به روش استاپ تایمر پروداکت کی لازم باشه ولی برای روش کرکی که کمال جان در انجمن مقالات آموزش دادن اون سریال لازمه...
فرقی بین نصب از اکس پی و یا از بوت نداره
مخلصیم
سلامنقل قول:
البته من خوندم که بد.ن سریال نصب کنید ولی فکر نکنم بشه!
دوست عزیزدر حال حاضر دیگه مایکروسافت نه سریال می ده و نه سریال های گرفته شده قبلی رو اکتیو می کنه
چون این سریال ها مربوط به نسخه های بتا می شدند و از اول فوریه دیگه بتا ها ساپورت نم شن
من خودم با توجه به داشتن سریال (بتا از قبل) به راحتی دو بار قبل از اول فوریه ویندوز رو اکتیویت کردم اما حالا وقتی به مایکروسافت وصل می شی ارور میده
به هر حال روش تثبیت زمان (سال 2099 ) به خوبی جواب می ده و برای من بعد از گذشت 4 روز از نصب ویستا هچنان 29 روز مانده می زنه
در مورد سوال دوستمون که گفته بودند چند تا سی دیه و روی این مورد اصرار هم داشتند باید بگه هنوز کسی نتو نسته اونو به چند سی دی تبدیل کنه و به هر حال باید شما دی وی دی رام بگیرید
سوال دوم شما رو هم متوجه نشدم برا بازی ؟ یا وصل اینترنت؟
به هر حال این ویندوزه با تمام امکانات یه ویندوز! بازی . اتصال به اینترنت و .....
به شرطی که سخت افزارتون پشتیبانیش کنه
قیمتش فکر کنم 6 تومنه
در مورد دوستمون هم که در مورد 64 بیتی سوال کرده بودند باید بگم برای نصب ویستای 64 بیتی باید دی وی دی ویستای 64 بیتی رو بگیری
دی وی دی موجوددارای هر دو نوع نیستش (یک دی وی دی یه لایه گنجایش هردوتا رو نداره )
ولی من که دوروز پیش باز یه سریال دیگه گرفتم ازش واکتیوکردمنقل قول:
من وقتی داشتم vista میریختم 2 تا درایوم fat32 بود که یادم رفت ntfs شون کنم حالا تو my computer ام 2 drive
کم دارم چی کار کنم اون 2 تا برکرده کمک............................................ .
سلام فکر نکنم که اگر فت 32 باشند در ویستا دیده نشند ، ممکنه فرمتشون کرده باشی اگر هنوز باقیمانده باشند فکر کنم بتونی تو داس یا ویندوز 98 ببینیشون خوب می تونی از یک دیسک راه انداز داس با ساپورت انتی اف سی استفاده کنی تا فایل های مورد نیازتو انتقال بدی ولی بهترین راه نصب کردن اکس پی رو سیستمت و تبدیل آن ها به ان تی اف اس استنقل قول:
فکر میکنم با پارتیشن مجیک هم امکان پذیر باشه.البته اگر روی ویستا اجرا بشهنقل قول:
مخلصیم
ميگم من سوال نپرسيده بودم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------
سلام ...
من تو ویستا وقتی restart یا shut down می کنم سیستمم قطع برق نمی کنه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
مادربرد من VIA P4 M800 CE + VT 8237R PLUS هست
سلام ان هم از کرک ویستا که زمان سنج را از کار می اندازه حتی اگه اپدیت هم کنی کار می کنه ولی باعث میشه دوباره از روز 30 شروع بشه شما مجبور هستین که وقتی به روز آخر رسیدین دوباره برنامه را اجرا کنید بحر حال این ورزن 2 هست نیاز ندارین دیگه زمان را دست کاری کنید وقط اجرا کنید و yes را بزنید
احتمالا کارت گرافیکت نصب نیست یا بد نصب شده ....نقل قول:
سلام ...
من تو ویستا وقتی restart یا shut down می کنم سیستمم قطع برق نمی کنه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
مادربرد من VIA P4 M800 CE + VT 8237R PLUS هست
لیمکش کو پس ؟!؟نقل قول:
سلام ان هم از کرک ویستا که زمان سنج را از کار می اندازه حتی اگه اپدیت هم کنی کار می کنه ولی باعث میشه دوباره از روز 30 شروع بشه شما مجبور هستین که وقتی به روز آخر رسیدین دوباره برنامه را اجرا کنید بحر حال این ورزن 2 هست نیاز ندارین دیگه زمان را دست کاری کنید وقط اجرا کنید و yes را بزنید
سوال کردم:sad:نقل قول:
من قالبشو گرفتم تو ویندوز سرویس پک 3 ریختم الان ویندوزم عین ویستا شده ولی حالا اگه میشه جواب این 5 تارو بگین تا ما بریم خود ویستا رو بخریم
مرسی
2 سیدی
1000 تومن
قشنگه
به اینترنت میشه وصل شد
نخری نصف عمرت فناست
سلام
من یه سوالی داشتم میخواستم بدونم که dvd ویستا 32 بیت با 64 بیت فرق میکنه یانه؟
کدوم نسخه بهتر است enterprise یاultimate
ممنون
من که قالبشو گرفتم خیلی باحاله
راستی ویندوزش گرافیک و رم و هارد و اینا میخواهد شنیدم باید گرافیک 256 باشه
قضیش چیه؟
32 بیت و 64 بیت جفتشون تویه دی وی دی هستش یعنی همون اول که خواستی نصب کنی ازت میخواد که 64 بیت یا 32 بیت روانتخاب کنینقل قول:
2:بستگی به سیستمت داره اگه 64 بیت روساپورت میکنه اونو نصب کن سیستم من که 16 بیت و 32 بیت رو ساپورت میکنه