نقل قول:
وقتی با دیسک زنده بالا آمدید ، لاگ آف کنید و با روت وارد شوید ( پسورد روت در دیسک زنده ی پارسیکس به طور پیشفرض همان parsix است ) و بعد روی فایل مورد نظر خود راست کلیک کنید . قاعدتا Text Editor ها باید بتوانند آن را باز کنند .
Printable View
نقل قول:
وقتی با دیسک زنده بالا آمدید ، لاگ آف کنید و با روت وارد شوید ( پسورد روت در دیسک زنده ی پارسیکس به طور پیشفرض همان parsix است ) و بعد روی فایل مورد نظر خود راست کلیک کنید . قاعدتا Text Editor ها باید بتوانند آن را باز کنند .
دقيقا همين كارروكردمنقل قول:
lolنقل قول:
عاقبت دادن پسورد به دیگران
وقتی روی فایل menu.lst کلیک سمت راست بکنید یه گزینه داره به نام open with داخل اون گزینه open with other application رو بزنید و از صفحه باز شده texteditor رو انتخاب کنیدنقل قول:
دیگه باید حتما باز شه
شما خودت رو اذیت نکن. ALT+F2 رو بزن و این دستور رو بنویس:نقل قول:
که البته path/to/file آدرس فایله.کد:gedit /path/to/file
موقعي كه براي هرباروصل شدن به اينترنت مجبورباشي يه بارهاردفرمت بشه يه بار ويندوز نصب بشه بعددوباره لينوكس نضب بشه وباز روزازنوروزي ازنو رفتن به خونه دوست ووصل شدن با سيستم اون راحت تره:10:نقل قول:
واين هم محتويات اون فايل بعدش بايد چي چي روتغييربدم؟قبلا توضيح داديد ولي من متوجه نشدم لطف كنيد ودوباره بگيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها رو باید آخر همون اضافه کنی:
کد:title Microsoft Windows XP Professional
root (hd0,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1
در تکمیل صحبت های rootnt عزیز , قبل از اینکه خطوط بالا رو به انتهای فایل اضافه کنی , اون سه خط آخر رو پاک کن و بعد اون کاری رو که rootnt گفت انجام بده !نقل قول:
کد:title other
rootnoverify (hd0,0)
chainloader +1
نکته ای که توجه جلب می کنه اینه:
splashimage=(h0,7)/grub/splash.xpm.gz
شما برای boot پارتیشن جدا اختصاص دادید؟
چون اینجا h0,7 در واقع پارتیشن boot شماست
فکر نمی کنم اینجوری باشه ! خط root (hd0,7 نشون میده که پارتیشن رووت ایشون sda8 یا همون hd0,7 هست . خط مربوط به splashimage هم فقط مربوط به تصویر پس زمینه ی گراب هست ...نقل قول:
شرمنده روی ماه همه توننقل قول:
ولی فایده نداشت
فقط تو صفحه بالا اومدن سیستم عاملها other پاک شد ومایکروسافت.... اضافه شد
وبازهم لینوکس بالا نیومد
من یه درایو 16گیگ روبرای لینوکس اختصاص دادم اخرین درایو سیستمم
وفقط این مشکل با فدروای 7 و9وجود داره با فدرواهای قدیمی تر این مشکل وجود نداره
تو قسمت تای÷یک مودم درمورد اتصال به اینترنت پارسیکس یه سوال پرسیدم ولی هنوز کسی اونو جواب نداده لااقل اول بتونم از یه جایی به اینترنت متصل شم وگرنه این هارد 2روز دیگه می سوزه
چون هرروز 3بار فدروا3 نصب می شه روش 3بارفرمت کامل وسه بار ویندوز
سیستمت رو با سی دی پارسیکس بوت کن و خروجی دستور زیر رو اینجا بگذار ...
کد:cat /etc/fstab
خروجی دستور این بودنقل قول:
کد:
root@0[Desktop]# cat /etc/fstab
# UNCONFIGURED FSTAB FOR BASE SYSTEM
/dev/scd0 /media/cdrom0 udf,iso9660 user,noauto 0 0
/dev/scd1 /media/cdrom1 udf,iso9660 user,noauto 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda1 /media/sda1 ntfs-3g auto,force,users,exec,umask=000 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda5 /media/sda5 ntfs-3g auto,force,users,exec,umask=000 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda6 /media/sda6 ntfs-3g auto,force,users,exec,umask=000 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda7 /media/sda7 ntfs-3g auto,force,users,exec,umask=000 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda8 /media/sda8 ntfs-3g auto,force,users,exec,umask=000 0 0
root@0[Desktop]#
این جدول که نشون میده شما تمام پارتیشن هات ntfs هستن! فدورا روی این ها نصب نیست. این دستور رو هم میشه اجرا کنین:نقل قول:
کد:su -c 'fdisk -l'
ارهنقل قول:
اخه من فکر کردم جوابی که شمادادید مربوط به اتصال اینترنت باپارسیکسه وخودمم تعجب کردم چرا اینجا جواب دادید
شرمنده
من فدوراروباید دوباره نصب کنم وخروجی این دوتا دستور رو دوباره بعدازنصب ویندوز میزارم اینجا
ولی توروخدا راه اتصال به اینترنت با پارسیکس رو بهم بگید توتایپیک مودم نوشتم تا شماره گیری میره ولی خطا می ده
کسی جواب نداده
خانم پارمیس
با توجه به این که دیسک زنده ی پارسیکس پکیج ntfs 3g رو داره ، قاعدتا باید بتونید با دستور های :
mount /dev/sda0
و
mount /dev/sda1
و
mount /dev/sda5
و
mount /dev/sda6
و
mount /dev/sda7
و
mount /dev/sda8
محتویات اون پارتیشن ها رو ببینید .
نکنه انتظار دارین که فدورا رو روی ntfs نصب کرده باشن؟نقل قول:
نقل قول:
نه گرامی
منظورم این بود که این دستورات را با دیسک زنده پارسیکس اجرا کنند .
نتایج این دستورهابادیسک زنده پارسیکس بعدازنصب فدورانقل قول:
ومشکل من به طورمختصربرای اونهایی که می خوان لطف کنند ومشکل من روحل کننکد:
root@0[Desktop]# su -c 'fdisk -l'
Disk /dev/sda: 81.9 GB, 81964302336 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 9964 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Disk identifier: 0x38853884
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 * 1 1933 15526791 7 HPFS/NTFS
/dev/sda2 1934 9964 64509007+ f W95 Ext'd (LBA)
/dev/sda5 1934 3335 11261533+ 7 HPFS/NTFS
/dev/sda6 3336 5248 15366141 7 HPFS/NTFS
/dev/sda7 5249 7797 20474811 7 HPFS/NTFS
/dev/sda8 7798 7810 104391 83 Linux
/dev/sda9 7811 9964 17301973+ 8e Linux LVM
root@0[Desktop]# cat /etc/fstab
# UNCONFIGURED FSTAB FOR BASE SYSTEM
/dev/scd1 /media/cdrom0 udf,iso9660 user,noauto 0 0
/dev/scd0 /media/cdrom1 udf,iso9660 user,noauto 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda1 /media/sda1 ntfs-3g auto,force,users,exec,umask=000 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda5 /media/sda5 ntfs-3g auto,force,users,exec,umask=000 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda6 /media/sda6 ntfs-3g auto,force,users,exec,umask=000 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda7 /media/sda7 ntfs-3g auto,force,users,exec,umask=000 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda8 /media/sda8 ext3 noauto,users,exec 0 0
# Added by PARSIX
/dev/sda9 /media/sda9 auto noauto,users,exec 0 0
من ابتدا پارتیش g رواز روی هارد ازبین می برم یعنی delete وبدون هیچ فرمتی
بعدفدورای 7یا9رووری اون پارتیشن بادستور استفاده از فضای خالی وبدون پاک کرده دیگر پارتیشن ها نصب می کنم فدورا بالامیاد ولی توقسمت اول که سیستم روشن می شه ونوع سیستم عاملهاروانتخاب می کنم 2تا گزینه داره یکی فدورا ودیگری other زمانی که گزینه other روانتخاب می کنم ویندوز بالانیماد ولی تمام اطلاعات ویندوز دست نخورده روی هارد هست
باید فدورارو اول با پارتیشن مجیک پاک کنم بعد یه ویندوز دیگه نصب کنم تابتونم با ویندوز قبلی بالا بیام
قبلا با فدوراهای قدیمی تر از7این مشکل رونداشتم ولی مشکلم بافدوراهای قبلی نبودن صدابود
شرمنده اگه طولانی شد
در موقع پارتیشن بندی اون گزینه استفاده از فضای خالی رو نزن
خودت بیا توی فضای خالی یه پارتیشن به اندازه ۲برابر رم سیستمت درست کن و در قسمت فرمت swap رو انتخاب کن بعد بقیه فضای خالی رو خودت با فرمت ext3 درست کن و بعد نصب رو ادامه بده
بعد اینکه حتما یه راهنمای نصب رو بخون و همراه با راهنما کار نصب رو انجام بده
شما اول باید سیستم عامل رو درست نصب کنی تا بعد بقیه کارها رو بتونی انجام بدی
حالا اگر ویندوز توی منوی گراب نیومد می تونی تعمیرش کنی و احتیاج به نصب مجدد ویندوز نیست و ما دوباره برمی گردیم به خونه اول
سلام میشه لینک دانلود لینکوس رو بدین
یه لینوکس میخوام که بیشتر اینترنت و شبکه باشه
ممنون از همه
لینوکس همش اینترنت و شبکست اگه تازه کارین توزیع ubuntu خوبه نسخه 8.04
نسخه خانگیکد:http://ftp.hostrino.com/pub/ubuntu/cdimage/hardy/ubuntu-8.04.1-desktop-i386.iso
لینوکس فدورا رو به صورت دستی پارتیشن بندی کردمنقل قول:
طبق برداشت درست یا غلط من از تابهای موجود واینترنت لینوکس فدورا رومیشه تنها با 2تا پارتیشن ساخت
یه پارتیشن 1024 تایی برای swap که برای کمک به حافظه ram به کارمیاد بدون هیچ اسم وعلامتی
دومی مابقی فضای ازاد که حداقل 4تا7 گیگ فضاست که مابقی فضای خالی من 18 وخورده ای بود که با اسم / و نوع فرمت ext3
وبعدازاون نصب فدورا باحالت اتوماتیک فرقی نداشت
ولی بازهم مشکل بالانیومدن ویندوز سرجاش بود ومجبو ربه حذف لینوکس ونصب مجدد ویندوز شدم توقسمت گراب گزینه انتخاب سیستم عامل وجود داره وزمانی که OTHER روانتخاب می کنم باید ویندوز بالابیاد ولی این اتفاق نمیافته
مشکل ازهاردم هم نیست چون با راهنمایی یه عزیز وبا استفاده از نرم افزار HDDSCAN_V2.8 هاردم روتست کردم وهیچ مشکلی نداشت
یه سوال دیگه چه توزیعی ازلینوکس( ابونتا ،دبیان ،و....) خیلی شبیه به فدوراست؟؟؟
شاید مشکل با عوض کردم نسخه ای از لینوکس برطرف بشه ونمی خوام دوباره دنبال کتاب ومرجع فارسی بگردم
به نظرم شما داری یه جای کار اشتباه می کنی ! قبل از نصب فدورا ویندوزتون بوت می شد ؟نقل قول:
توزیع پارسیکس برای شما مناسبتر است تا فدورا ! کتاب فارسی به همراه راهنمای نصب هم داره که از داخل LiveCD قابل دسترسی هست.
باوركنيد تمام مراحل رو درست مي رمنقل قول:
اره ويندوز بالامياد قبل از نصب فدورا
واولين باركه فدرا ي 7 نصب كردم سيستم اصلا فدورا رونشناخت وگفت كه كرنلش رونمي تونه پيداكنه ولي ويندوز بالامي يومد ودوباره كه نصب كردم فدورا بالااومد ولي ويندوز رو غير فعال كرد
--------
پارميس هستم ولي چون سيستمم به خاطر نصب فدوراخراب شد اومدم خونه دوستم
دوست عزیز ابتدا یک مطلب بگم شما نیاز نیست هر دفعه ویندوز بریزید، سی دی ویندوز رو بگزارید و بوت کنید بجای نصب به recovery برید و انجا دستور fixmbr رو بزنید تا سیستم ویندوز برگرده.نقل قول:
ثانیا اگر به گفته ی خودتون ویندوز سر جاش هست و فقط بوت نمیشه! خوب شما بیا و فایل گراب رو آنقدر ادیت کن تا بوت بشه! بالاخره این ویندوز داره (حالا با اشتباه یا بی اشتباه سیستمنون) از یکجایی بوت میشه!
در مورد این که با یک نام کاربری دیگه اومدید!دوست من مگه شما خونه دوستت می ری نام کاربریت رو نمی بری :46:
یعنی از ایمیل اون هم استفاده می کنی :31:
موفق باشید
نسخه ی پارسیکس زنده رومی شه نصب کرد؟؟
یه گزینه ی نصب داره ولی من می ترسم نصب کنم یهو غات بزنه
نصبش خیلی آسون تر از فدوراهه
ولی اول راهنمای نصبشو بخونید و بعد باتوجه به راهنما نصبش کنید
موفق باشید
نقل قول:
من حداقل ده بار فدورا را در کنار ویندوز نصب کرده ام و هیچوقت این مشکل را نداشته ام ( آخرین بارش دیروز )
1. آیا نسخه ی ویندوزتان را عوض کرده اید ؟
2. swap را درست است که اسم و علامتی ندارد اما باید نوع پارتیشن را مشخص کنید .
3. به نظرم می رسد که گرفتاری از ویندوز باشد . آیا از این ویندوزهای دستکاری شده ( فارسی شده و گل و بلبل دار !! مثلا MRT و از این قبیل چیزها) استفاده می کنید ؟
ویندوزم روعوض کردمنقل قول:
ابتدا مدیا سنتر2005 بعد ویندوز 2004 وبعد سرویس پک 3 وبعدسرویس پک2 ودراخر سرویس پک 2نسخه ی طلایی
swap ابتدا هیچ اسمی ندادم وبعد ازبین نوع پارتیشن ها swap روانتخاب کردم که گزینه بالا ش(یعنی نام پارتیشن )کاملا غیرفعال شد که نشانه درست بودنش به نظرمنه (شاید اشتباه برداشت کردم
وقبلا یعنی حدود سه هفته پیش من با فدورا و مدیاسنترمشکلی نداشتم
وبعدازعوض کردن نسخه ی فدورادچارمشکل شدم
الان اگه بخوام فدوراهای قبلی مو نصب کنم مشکل حل میشه ولی به هیچ عنوان هیچ کارت صدای روپشتیبانی نمیکنه
درهردوصورت مشکل اساسی دارم
کاش بتونم از پارسیکس وصل اینترنت بشم تا دیگه نیاز به ویندوز به طوراساسی نداشته باشم
سلام من هفته ی قبل سه شنبه از sito.ir اوبونتو نسخه ی dvd رو خرید پستی کردم ولی تا حالا دستم نرسیده میگید چی کار کنم؟
نقل قول:
با خودشان تماس بگیرید و دلیل را بپرسید .
میدونم از بحث خارج شد ولی اگه شما هم از خریدارهای سایت sito.ir هستین کمک کنین ممنون میشم
چجوری با اینا تماس بگیرم؟
تاحالا باید به تبریز میرسید یا نه؟
از این به بعد هم امکان آمدنش هست یا نه؟
آقا یه سئوال این لینوکس فارسی که می گن آیا صحت داره یا نه اگه داره کسی اینجا هست که باهاش کار کرده باشه ؟
بله عزیز. البته باید یکم موضوع رو برات باز کنم تا درک درستی از ماجرا داشته باشی.نقل قول:
گنو/لینوکس که به اختصار میگن لینوکس یه سیستم عامل آزاد و البته متن بازه به این معنی که هر کسی میتون بیاد و به سلیقه یا تفکر یا هدف خودش اون رو ویرایش کنه. خب توی ایران هم چندین گروه این کار رو کردن که یک گروه از طرف دولت حمایت میشه و توزیع شریف رو بیرون دادن. احتمالا شما لینوکس فارسی رو هم از روی این میشناسین. اما خب توزیع (به هر ویرایش شده ای از گنو/لینوکس بگیم توزیع) هایی ایرانی دیگه ای هم وجود داره، مثلا فردوکس از دانشگاه فردوسی مشهد، کارامد و پارسیکس. خب عملا پارسیکس محبوب تر از بقیهی این هاست که حالا به دلایلی (مثلا اقلیت بودن سازندههاش (آقایون باغومیان)) تو رسانههای جمعی حرفی ازشون نیست. از این ها که بگذریم، بحث دیگه که ممکنه هدف شما باشه،فارسی بودن محیط کاره که خوشبختانه توزیع های غیر ایرانی هم این رو پشتیبانی میکنن. مثلا من از اوبونتو (اسم یک توزیعه) استفاده میکنم که قابلیت محیط فارسی رو داره و برای یک سخنرانی اون رو فارسی کرده بودم که ملت همه تعجب کردن! در هر صورت فارسی بودن محیط خب ملاک نیست!
اگه میخواین به جمع ما بپیوندید، خوشحال میشم کمکتون کنم.
این لینک ها رو هم ببینید:
کد:http://www.parsix.org/html/index.php?&newlang=far
http://ubuntu.com
http://linuxshop.ir
http://sito.ir
اولا اگه خرید درمنزل باشه باید بری اداره پست شهرتون وازمامور پستی محله تون بپرسی که ایا خرید اینترنتی تون اومده یانه؟؟نقل قول:
این خریدهااکثرایه20روزی تواداره پست می مونه
ولی اگه خرید باپرداخت مالی قبل ازدریافت بوده باشه حداکثر3روزه درمنزلتونه
وچون دیربدستتون رسیده خرید باپرداخت درمنزل بوده وبرای محکم کاری برید اداره پست شاید اونجامونده
من دو هارد دارم که روی یکی ویندوز رو نصب کرده بودم و روی هارد قدیمی تر اوبونتو و زوزه رو نصب کرده بودم
برای نصب مجدد ویندوز با مشکل زیادی برخوردم (می خواستم در هارد سابق و پارتیشن قدیمی نصب کنم .)
بعد از فرمت و نصب ویندوز هارد بوت نمی شد و اشکال در جدول تخصیص فایل رو می داد invalid file table
چندین بار سعی کردم اماکن نصب مجدد در پارتیشن قبلی نبود
و تنها هارد دوم قدیمی را پاک و ویندوز را در آن ریختم
نمی دانم مشکل در کجا بود یک کسی گفته پارتیشن بوت لینوکس باید از 700 مگابایت بیشتر بگذاری تا مشکل پیش نیاید
ولی کتاب رو نگاه کردم بیشتر از 150 مگابایت توصیه نمی کنه
نمی دانم با نصب دوباره لینوکس من دوباره به این مشکل کذایی بر می خورم یا نه
به هرحال مشکل من در کجا بود
چه راه حلی دارد؟
ببینید کلا نصب بروی دو هارد مشکلات خودش رو داره! عموما سیستم گراب اشتباه می کنه و پارتیشن ها رو اشتباه می شناسه مثلا ممکن هست اوبونتو ی شما بروی hda(0,5) باشه ولی سیستم اون رو 7 بخونه! یا توجه کنید از روی دو پارتیشن بوت بکنه!
برای حل این مشکلات همیشه اول ویندوز رو نصب کنید، و سپس لینوکس رو بعد از نصب احتمالا (و به احتمال زیاد) مشکل خواهید داشت برای این منظور با یک سی دی لایو بوت کنید، فایل menu.lst رو باز کنید و پارتیشن ها رو درست کنید، , سپس گراب را دو باره نصب کنید، توجه کنید که در تنظیمات بایوس سیستم هاردی که روش لینوکس نصب هست باید اتخاب بوتتون باشه.
برای آگاهی از پارتیشنهاتون از دستور fdisk -l استفاده کنید:
حالا در مورد نصب ویندوز و اوبونتو و زوزه در کنار همکد:http://www.ss64.com/bash/fdisk.html
کد:http://ubuntu-georgia.org/installing_ubuntu_and_windows_xp_on_separate_drives
در مورد نصب یک پارتیشن جدا برای بوت به نظر من اصلا دلیلی برای اینکار نیست، و شما بهتر هست تمام سیستم رو در یک پارتیشن نصب کنید یا نهایتا /home رو جدا کنید.کد:http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=179902
جدیدا متوجه شدم برنامه ای هست که میشه از داخل ویندوز بدون نصب گراب لینوکس را نصب و استفاده کرد
کسی این کار رو تجربه کرده یا نه
چطور می تونم استفاده کنم و آیا صدمه به پارتیشن ویندوز می خوره یانه
و اگه دوباره بخواهم از گراب استفاده کنم مشکلی که پیش نماید یا نه
من منظور شما رو نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدهید
می گید که پارتیشن بوت کار غیر لازم هست و بهتر که برای home رو جدا نصب کنمنقل قول:
در مورد نصب یک پارتیشن جدا برای بوت به نظر من اصلا دلیلی برای اینکار نیست، و شما بهتر هست تمام سیستم رو در یک پارتیشن نصب کنید یا نهایتا /home رو جدا کنید.
دلیلی هم دارید؟؟
با تشکر از پاسخ بسیار دقیق شما
من پارسیکس رو طبق راهنماش نصب کردم ولی بازهم ویندوز بالانیومد وبرای این که بالابیاد از راهنمایی شما استفاده کردم واز دستور fixmbr کمک گرفتمنقل قول:
ولی این واقعا خیلی بده که نتونم دوتاسیستم عامل ردوکنارهم داشته باشم
1سوال فنی:
من قبل ازبرخورد بااین مشکل کارت گرافیک 5200ان ویدیا داشتم که سوخت وبعد یه کارت گرافیک دیگه خریدم
فکرمی کنید ایا ربطی به کارت گرافیک داره یانه؟؟؟