ممنون خیلی مننون خیلی کمکم کردید و از راهنمایی شما بسیار مننون
Printable View
ممنون خیلی مننون خیلی کمکم کردید و از راهنمایی شما بسیار مننون
فریمور مود شده رو ریختم رو مودم
فریمور اورجینال مثل ایرانسل رو میشه بصورت لوکال اپدیت کرد ؟
سلام
کسی راهی پیدا کرده روی B612 کلاینت OPE|\|\/PN نصب بشه؟ من تو انجمن 4پیدیای یه چیزایی برای یه سری مودما پیدا کردم ولی برای b612 چیزی نبود
کلا بین مودمای رومیزی هواوی کدوم قابلیت کلاینت اوپنویپیان رو دارند؟ (اگر نداشته باشند باید برم سمت یه روتر که قابلیتشو داشته باشه :sad:)
سلام وقت بخیر
من با استفاده از فرمور های وب آنلاک کردم. خیلی هم راضی هستم
فقط یوزر پسورد قسمت مدیریت مودم عوض شده و هرچی میزنم باز نمیکنه. میشه لطف کنید راهنمایی کنید یوزر پسوردش چی هست ؟
با دکمه ریست پشت دستگاه به تنظیمات کارخانه برگردونید و با یوزر پسورد admin وارد بشین
هیچکدومنقل قول:
TP-Link مدل MR600 داره.
ممنون :»نقل قول:
بصورت پیش فرض داره؟ منظور روی سیستم عامل اصلیش هست دیگه؟؟
من منظور دقیق از پستم اسکریپ هایی بود که این رو به مودم ها اضافه میکنه (برای نمونه، خودم روی دانگل E8372 یکی زدم خیلی هم عالی داره کار میکنه، از همون انجمنی که اسم بردم...... منتها کاهش سرعت داره زیاد (5 مگ مبین نت رو میاره روی 1 مگابایت) که اونم به خاطر محدودیت سیپییو و این داستانا هست که میدونید) - البته از دید من کافیه، همین که موبایل رو روشن کنم و قندشکن نخواد، خودش خیلیه..... باتری گوشی کلی برامون دعای خیر میخونه :laughing:
اینجوری باشه، یه روتر خوب بگیرم بهتر از یک مودم هست
اینجوری که میگی اصلا وی پی ان به درد شما نمیخورهنقل قول:
باید از پروک سی یا DNS پروک سی استفاده کنی
کلا وی پی ان چیز قدیمی و کم سرعتی و فسیلی هست
چطور باید ست کرد؟نقل قول:
روی مودم های ADSL هم مقابل اجرا هست؟
سلام وقت بخیر
مودمم مبین نت هست B612s-25d
ورژن 197
ولی سیمکارت شرکت افرارسا توشه
آیا راهی برای آنلاک هست
ممنون میشم راهنمایی کنین
جواب:000000000000000aنقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
000000000000000a
سرعت اپلودم با سیمکارت TD-LTE روی این مودم 1 مگابیت هست و سرعت دانلود تا 80 مگابیت
راهی هست با انلاک بتونم سرعت اپلود رو حداقل به 4 یا 5 مگابیت برسونم ؟
بدون انلاک ایا سیمکارت دیگه ای بجز ایرانسل برای این مودم قابل استفاده هست که سرعت اپلود بهتری داشته باشه؟
سلام بچه ها به نظرتون مودم روتر بی سیم LTE دی-لینک مدل 4G N300 DWR-M921
که در مشخصاتش باند B42 و B43 پشتیبانی میشود
با اینترنت TD LTE ایرانسل کار میکنه ؟
سلام به همه دوستان
من به i60 ماهان نت خریدم که خود شرکت اینو آنلاک کرده و الان همه سیم کارت ها رو جواب میده.
اما اینکه با چه روشی آنلاک شده رو اصلا نمیدونم
حالا میخوام بدونم که امکانش هست بعدا یه دفعه با آپدیت از طرف شرکت دوباره لاک بشه مودم؟
اگر اره لطف کنید بگید طبق کدوم پست ها باید خودم آنلاک کنم مودم رو یا مثلا فریمور خاصی رو بریزم که خیالم از آپدیت خودکار راحت باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
سلامنقل قول:
روش که خیلی زیاده ممکنه سخت افزاری یا همون نرم افزاری با کد زده باشه که اصلا مهم نیست
2مهم اینکه خود شرکت انلاک کرده و این ی خاصیت داره که شما دست توی مودم نبردی و رجیستر شده بدون مشکل هست
3 نیاز نیست اینکارو بکنی لاکش نمیکنن اگر میخواستن خودشون لاک کرده میفرستادن
دستکاریش نکن و اگر هم خواستی باید مودمو باز کنی تا فریمور عوض بشه
میشه لینک رو برام ارسال کنید؟
نقل قول:
میشه لینک رو برام ارسال کنید؟
نقل قول:
................
میشه اموزش رو برام ارسال کنید؟
نقل قول:
سلام
کسی لیست قطعه های قسمت سیم کارت را داره؟ ، لطف میکنین این لیست و بزارین من تهیه کنم ، کنده شدن و پیدا هم نشدن از بس کوچیکن
@saber73
شما گفتی یکی دیگه هم همین مشکل داشته ، چه کار کرد اخرش ؟
سلام خسته نباشید ببخشید مودم tfi60 خود ایرانسل رو دارم میخوام انلاک کنم ولی متاسفانه ورزن جدیده یعنی اخرین ورزن روشه نمیتونم توسط کابل یو اس بی فریمور آنلاک رو بریزم روش الان در خال حاضر این ورزن رو مودم هست B612s-25dNo new versions available
Current version: 81.201.01.01.234
چطور دانگراید کنم به این ورزن B612_UPDATE_11.192.03.00.234.B
چون همش فیلد میزنه نمیشه متاسفانه...
ممنون میشم راهنماییم کنید :»
سلام خسته نباشید ببخشید مودم tfi60 خود ایرانسل رو دارم میخوام انلاک کنم ولی متاسفانه ورزن جدیده یعنی اخرین ورزن روشه نمیتونم توسط کابل یو اس بی فریمور آنلاک رو بریزم روش الان در خال حاضر این ورزن رو مودم هستB612s-25d
Current version: 81.201.01.01.234 No new versions available
چطور دانگراید کنم به این ورزن B612_UPDATE_11.192.03.00.234.B
چون همش فیلد میزنه نمیشه متاسفانه...
ممنون میشم راهنماییم کنید :»
سلام بنده هم سوالم این هست و اینکه از ۵۰ هزارتومان قیمت میدن به بالا. چنین چیزی واقعیت داره؟؟
اموزش اولین پست پاک شده از دوستان شخص دیگری نداره فایل هارو؟؟؟
سلام بنده هم سوالم این هست و اینکه از ۵۰ هزارتومان قیمت میدن به بالا. چنین چیزی واقعیت داره؟؟
اموزش اولین پست پاک شده از دوستان شخص دیگری نداره فایل هارو؟؟؟
داخل این کانال تلگرام موجود هستنقل قول:
-----/huaweiunlock
دوستان کسی فایل های انلاک که نیازی به کد نداشته باشه رو میفرسته برام ممنون میشم
فریمور ایرانسل رو میزنم انلاک که میشه بعد کد000000000000000a رو میزنم انلاک نمیشه
دوستان من مودم رو فریم ور ۱۹۴ زدم بعد انلاک کردم (فکر کنم ، چون اخرش اوکی داد)
اما هیچ سیمکارتی رو نمیشناسه...
حتی ایرانسل
لطفاً راهنمایی کنید
سلام
دوستان عزیز مودم موبینت و ایرانسل تا چه ورژن هایی انلاک میشن ؟
سلام
دوستان عزیز مودم موبینت و ایرانسل ( B612 , TF i60 ) تا چه ورژن هایی امکان انلاک شدن رو دارن ؟
سلام خسته نباشید دوستان ، کسی میتونه فایل ها رو تو پیام خصوصی برای من زحمت بکشه بفرسته ؟ ممنون
خصوصی پیام بده
خصوصی پیام بدهنقل قول:
متاسفانه نمیشه
این خطا رو میده "شما برای ارسال پیام خصوص باید حداقل 5 مطلب در انجمن ارسال کرده باشید ."
سلام مودم tfi60 انلاک کردم ولی imei مودم 15 تا صفر هست برای همین از سامانه همتا برام پیام میاد که سه روز دیگه سیم کارت تو این مودم غیرفعال میشه آیا راهی هست که بشه imei مودم تغییر داد ؟؟؟؟
سلام
میخواستم مودم ایرانسلمو انلاک کنم. راهنما و فایل ها رو از کجا میتونم تهیه کنم
ممنون
پسورد فایل ادل چیه؟
پسورد فایل اول؟؟نقل قول:
سلام میشه لطفا یکی پست اول رو برام خصوصی بفرسته؟