مشکلت با های وب چیه ؟؟ من فقط به خاطر حجم بیشتر از های وب تخلیه کردم اومدم دیده بان ، ولی الان پشیمونم. اگر چه حجم بیشتری دارم ولی سرعت تک کانکشنم برای استریم ویدیو اصلا خوب نیست .نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
مشکلت با های وب چیه ؟؟ من فقط به خاطر حجم بیشتر از های وب تخلیه کردم اومدم دیده بان ، ولی الان پشیمونم. اگر چه حجم بیشتری دارم ولی سرعت تک کانکشنم برای استریم ویدیو اصلا خوب نیست .نقل قول:
برا گیم یکی پارس یکی مخابرات
ایپی سرور بدید من تست پینگ بزارمنقل قول:
- - - Updated - - -
مخابرات :n36:نقل قول:
نقل قول:
یه 4.2.2.4 میزارید دوست
نقل قول:
تو شهر ما محابرات یکه شهر شما رو نمیدونم
تو تهران مهم نی چه شرکتی بگیری همه پینگ زیر 100 میدن . شهرستان مهمه
مال من به همین که شما گزاشتی 120 هست به سایت دیده بان و سایتای داخلی 45 هست درصورتی که پارس بودم برا داخلی 15 بودنقل قول:
همین حالا زنگ زدم پشتیبانی دقیقا هیچ کاری نکردن
شما لطف کن یکی از سایت دیده بان هم بزار ping didi.ir
اینهم داخلی که بازم جا داره باید تغیراتی بدن تا کمتر بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها سرویس های دیده بان پهنای باند روی عدد سرویس فیکس هست یا همه سرویس ها تا 16 مگ بازه ؟ مثلا سرویس 4 مگ تا 16 مگ بازه یا تا 8 مگ بازه ؟
ممنون
هر سرویسی رو عدد خودشنقل قول:
پس چرا برا من کاری نمیکنن ؟نقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی مشکل حل نشد ارجاع بدید بخش فنینقل قول:
امروز همش داشتم باهاشون حرف میزدم اصلا فایده نداشتنقل قول:
وجدانا تازه میفهمم پارس آنلاین چی بودش چقدر استیبل و با کیفیت بود
شما میگی شاتل دست کمی از دیده بان نداره اگه واقعا اینجوریه برگردم پارس بهتره
دیروز خودشون تماس گرفتن.
گفتش همینی که هست تک کانکشن رو نمیتونیم کاری کنیم و مهم دانلود و چند کانکشن هست!
بهونشم این بود که شرکت های دیگه هم همینن.
دورغ گفتن ....مگه من اسیا تک و پارس انلاین دارم همچین مشکلی ندارمنقل قول:
بخاطر سرعت از 16 مگ گفتن جدیدا خططتون تا 8 مگ اومده حالا هم گذاشتن روی 4 مگ . خط هم چک کردن میگن از مخابراته اما گفتن نمیشه کاری کرد درحالی که اینترنت مخابرات و شاتل راحت تا 16 مگ داشتم
دلیل این همه افت نت تو تایم شب و نوسان کشش خطم خیلی غیر عادیه!
نه به اون همه ثبات و نه به این همه نوسان!
گرچه هر دوش شک منو برانگیخته تا الان .
کشش صبح تا 20 ظهر به بعد 12 شب 9 یعنی چی آخه
برای منم بهترین تک کانکشن از ۱۲ شب تا ۱۲ ظهر.نقل قول:
از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب خراب میشه...علتش چی میتونه باشه ؟؟
نقل قول:من وقتی پیشگامان بودم هر وقت تک خراب میشد نتم کلا خیلی کند میشد، هم داخلی و هم خارجی، اما اینجا به اون صورت نیست فعلا ، تک خیلی خرابه منتها سایت بازکردن مناسبه یعنی کاربر معمولی باشه کسی اصلا متوجه بالا/پایین شدنش نمیشه منتها ماها چون مهمه برامون می فهمیم .
مال منم تو همون تایمی که گفتی خوبه بعدش خراب میشه
با اسپید تست هم خرابه کامل نیست سرعت نصف میشه شبا ...
آدم نمی دونه یقه کیو بگیره ولی من باشم به isp گیر نمیدم و میدونم مشکل شبکه کلی هست ، تو شب که اصن رد خور نداره مال همه داغون میشه امکان نداره نت کسی صبحش با شبش یکی باشه ...
نوسان تو شرکتا هست ولی آب همون آب گل آلودی هست که از سرچشمه میاد ...
خودمونو سرکار نزاریم درست بشو نیست .
شکایتمو نوشتم برا دیده بان
واقعا کیفیت خطش مال زمانی هست که تازه ADSL باب شده بود شورشو در آوردن پینگ داخلی 50 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه داریم
واقعا 1 درصد اگه گیمر هستید یا سمتش نرید یا یه خط جدا برا بازی پیش بینی کنید این آخرین حرف من بود اگه میخواین بدونید دیدی چطوری هست
برا دانلود عالیه شک نکنید
همین
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تست بزار لطفا .نقل قول:
این سایت مقادیر کاملا اشتباه نشون میده جالبه هر کاری هم میکنی اعدادش ثابت میمونننقل قول:
امروز کارشناسشون به من زنگ زد بعد 10 بار بالا و پایین کردن پروفایل اوضاع بدتر شد که بهتر نشد تهشم برگردوند سر پروفایلی که بود
نقل قول:
مشکلت پینگه ؟
پینگش به نظر من مناسبه اگرچه داخلی نباید روی 40 باشه ماکسیمم باید رو 20 باشه ..
من تو بتل 1 سرور 64 نفره و 60 هرتز راحت بازی می کنم با پینگ 110 تازه بیشتر موقع ها هم در حال داگ فایتم با plane یعنی پینگ خیلی مهمه ولی مشکلی نداره اون بازی که گفتی دارم از استیم دانلودش می کنم بازی ساده و رایگانی هست نباید مشکلی داشته باشی .
به نظر من ارزش نداره به خاطر 20 میلی کمتر آی اس پی عوض کنی و کلی حجم رو از دست بدی همینو انقدر فشار بهش میاریم تا درست کنه .
من پینگم قبلا 80 بود تو بازی سرور اروپا کلا 100 بودش بازی آنلاین زیاد میکنم یکی دوتا نیستن حالا سرور اروپا کلا 140 دارم متاسفانه یه بازیم تو ps4 سرور آمریکا دارم که دیگه گفتن ندارهنقل قول:
بله من هم تصمیم گرفتم بمونم قبلا 100 میدادم 300 گیگ میگرفتم حالا تصمیم گرفتم یا مبین نت بگیرم یا یه خط دیگه و گیگ کم شارژ کنم برا بازی 30 تمنم اونور بدم بازم هم گیگ بیشتر دارم هم 20 ماهی برام میمونه
کلا تو ایران نمیشه توقع داشت همه چیز خوب باشه
آپلودشم درست نشد متاسفانه من گیم استریم میکنم فک میکردم با پهنای باند 1.2 دیگه کلا نیازی نیست از ایرانسل برا پهنای باند بالاش استفاده کنم گرونم پام تموم میشه که اونم نقش بر آب شد سرعت آپلودم همون 70 موند
سرویس دهنده های دیگه در آینده حجمشونو بالا ببرن میرم اونجا ولی فعلا عوض نمیکنم
حالت Fast رو فعال کردی ؟؟؟نقل قول:
چی هست ؟ نمیذونمنقل قول:
پشتیبانی میتونه حالت Fast Path رو از طریق DSLAM فعال کنه که 40 تا پینگ داخلی رو میاره پایین!نقل قول:
مثلا اگه 80 باشه میاد رو 40!!
پینگ دیده بان در حالت عادی 145 هست بدون Fast واسه من که با فعال کردن Fast میشه 105 تا 110!
مودمت چیه ؟ تو قسمت مشخصات خط نگاه کن ببین جلوی Type چی زده ؟ Fast یا interleave ؟
اگر فعال باشه اینجوری میشه .
من ایسوز دارم این گزینه رو نداره بهشون گفتم برام بزارن annex m گفتن مال ما اتو هست خودت بزاری باید جواب بده ولی من میزارم رو m لینک نمیگرزه و چشمک میزنه یادمه همه میگفتن باید پشتیبانی خط بزارتش رو mنقل قول:
شما خودت گزاشتی یا مودمت خودکار رو m رفته ؟
بهشون چی بگم برام بزارن رو fast ?
شاید حالام این باشه مگه میشه خودشون ندونن ؟
نقل قول:
M واسه دوبرابر کردن ظرفیت A هست که آپلود رو زیاد می کنه ...
خودت می تونی M رو فعال یا غیر فعال کنی ..
منتها باید مشخصات خطط خوب باشه تا snr خیلی نیاد پایین .
مشخصات خطط رو بزار تا ببینم چقدر کشش داره .
خودشون میدونن Fast چیه زنگ بزن بگو رو Fast هست یا ونه .
حالت fast همون پروفایل گیمینگ هست که احتمالا برای شما فعال شده . تو مودم های asus در قسمت وضعیت خط نام این گزینه Path Mode هست . در حالت معمول یعنی وقتی پروفایل گیمینگ غیر فعاله روی Interleaved هست ولی یادم نیست وقتی پروفایل گیم فعال میشه اسمش چی میشه ولی فکر کنم بشه fast path .نقل قول:
مال من snr پایین هستنقل قول:
این گزینه رو پیدا نمیکنم شاید مودم من قدیمیه نشون نمیدهنقل قول:
بعضی مودم ها نشون نمیدن، مثلاتا جایی که گشتم tp link نشون نمیده.
پروفایل گیم هم نهایتا 20 میلی ثانیه پینگ رو کم میکنه بیشتر از این تاثیر نداره. خودم پیشگامان دارم گفتم فعال کنن. تنها کاری که Fast path انجام میده غیرفعال کردن تاثیر dslam . Dslam دیگه ارور های خطتون رو برطرف نمیکنه فقط دیتارو برای شما سریع تر میفرسته
جنس و کیفیت مدل ربطی به snr میتونه داشته باشه؟ مثلا بین تی پی لینک با ایسوس
اگر از interleave بزاره روی fastpath ، روی سرعت تک کانکشنم تاثیر محسوس داره یا فقط رو پینگ تاثیر داره ؟؟؟
آره داره اونم زیاد! ولی همه چیز مودم نیست !نقل قول:
تاثیری نداره!نقل قول:
این DNS ست کنید ببینید بهتر میشه! مال دیده بانه 5.202.100.100
البته میدونم نمیشه ولی تست کنید ضرر نداره .
---------------------------------------------------
تک کانکشن خراب ، آپدیت استیم با سرعت یک سوم سرعت صبح .
از قم کسی دیده بان داره؟
سرعت تک کانکشن و کیفیت و پشتیبانیش چطوره؟
ارزش داره از شاتل بیام دیدی؟
من خواستم بگیرم برای کسی گفت شهر شما مشکل داریم .از قسمت فنی بودن