سلام لینک دانلود خرابه
- - - Updated - - -
سلام لینک دانلود خرابه
- - - Updated - - -
سلام لینک خرابه
- - - Updated - - -
سلام لینک خرابه
Printable View
سلام لینک دانلود خرابه
- - - Updated - - -
سلام لینک دانلود خرابه
- - - Updated - - -
سلام لینک خرابه
- - - Updated - - -
سلام لینک خرابه
سلام لینک دانلود خرابه
سلام دوستان
تو تاپیک نت ویز شدیدا نیازمند کمک و یاریتون هستم ممنون میشم تشریف بیارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من مدل خود هواوی رو خریدم و با همین فریمور ؤ وب یو ای جدید همفلش شده بسیار مودم خوب و بی نظیریه من چندین مدل مودم حتی رو میزیهای مختلف هم تست کردم هیچ کذوم مثل این به من سرعت و پینگ عالی ندادن حتی بدون آنتن خارجی بهترین شبکه و سیگنال رو پیدا میکنه واقعا ازش راضیم فقط یه مشکلی دارم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم مشکل من قدرت وایفایش هست که به دلیل وسیع بودن محل کارم حتی رو ۲.۴ هم ضعف وایفا دارم من یه روتر 4g دارم که دانگلe3372 بهش متصل میکنم و قدرت وایفای خوبی داره ولی این مودم رو به هیچعنوان نمیشناسه همه حالتهای اتصال رو هم تست زدم ولی کنکت نمیشن به هم به صورت رپیتر میشه ازش استفاده کرد ولی من میخوام به صورت کابلی به روترم وصلش کنم ایا کسی راه حلی میدونه و ایا روتری هست که بشه این موضوع رو انجام داد
خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
یعنی هیچکی تواین تاپیک نیست؟یا جوابی واسه پرسش من به ذهن کسی نمیاد؟
این مودم تو دیجی کالا نوشتهنقل قول:
5 گیگاهرتز هم داره
پس اگه یک ریپیتر تهیه فرمایید تو تمام محل کار میتونیدذ ازش استفاده کنید
یا با سیم یواس بی به کامپیتور وصل کنید و از کامپستور با برنامه هایی مثل connectify وایرلس بدید ..
من مشکلی تو وایفای این مودم ندیدم . شما وایفای 2.4 رو اگر نیازی نداری خاموش کن و از 5 استفاده کن ببین چطورهنقل قول:
ممنون دوست عزیز
- - - Updated - - -
ممنونم دوست عزیز
دوستان کسی تجربه اتصال این مودم به روتر رو نداره؟
که بشه به صورت کابلی به روتر متصلش کرد و از طریق اون روتر نتش رو به صورت وایرلس شار کرد
بخصوص روتر میکروتیک؟
لطفاً اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره کمک کنه
خیلی نیازمنده این موضوع هستم
چون از این مودم دارم به صورت مودم ثابت رومیزی استفاده میکنم و بسیار از کیفیت خود مودم رضایت دارم
کاری که این مودم داره واسه من انجام میده مدلهای زیادی از مودم۷ای رومیزی نتونستن انجام بدن
ولی پوشش وایرلسش در حد مورد نیاز نیست که خوب طبیعی هم هست این مودم همراهه و قرار هم نبوده وایرلس فوق العاده ای داشته باشه
اگر دیتا رو از این به میکروتیک انتقال بدی و به صورت وایفای پخش کنی امکانش هستنقل قول:
منتهی خروجی لن نداره و باید دیتا رو به صورت بی سیم به میکروتیک انتقال بدی .
و یا از این کارت شبکه های یو اس بی بگیری و با یک مبدل otg به روتر متصل کنی . این مورد رو من تست نکردم
میشه از وایرلیس میکروتیک به صورت repeater استفاده کرد. با Hap Lite یا 951 میشه انجام دادنقل قول:
این و تو یوتوب سرچ کن [/COLOR]Mikrotik wireless repeater
ممنون از راهنماییت ولی دوست دارم به صورت کابلی این اتصال برقرار بشه خیلی تو پینگ تاثیر داره و تداخل وایرلس های مزاحم هم که بد از بدتره
اگه راهی بدونید ممنون میشم
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره VO LTE ایرانسل رو چطور میشه فعال کرد؟ ظارهرا میگن که از 13 خرداد بسته فعالسازیشو و مشترکینی که تا به حال فعال نکردن دیگه نمیتونن فعال کنن.. ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
دوست عزیز بیشتر از هر چیزی نوع گوشی مهمه واکثرا بدون هیچکار خاصی باید فعال بشه اگه دیدید تمام تنظیمات گوشی روشنه ولی باز هم فعال نمیشه یا برندی که در حال استفاده هستید ساپورت نمیکنه مثل مدلهای زیادی از شیائومی یا با گزارش مشکل توایرانسل من (درصد بسیار پایینی داره)براتون فعال میکنن
سلام. اين مودم از طريق کابل يو اس بي نمي تونه اينترنت را روي لينوکس و روتر ها انتقال بده. اگر فريمور مودمتون مود شده و adb فعاله توسط اسکريپت زير مي تونيد اين قابليت را فعال کنيد. قبلش از nvram مودم بکاپ بگيريد و با مسئوليت خودتون انجام بديد. من با ميکروتيک hap ac و hap ac2 تست کردم و با hap ac به خوبي کار ميکنه ولي hap ac2 را بايد چند بار خاموش روشن کنم تا کار کنه. با بقيه روتر ها تست نکردم ولي بايد کار کنه.نقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
مشکلم پس از ثبت در ایرانسل من برطرف شد:thumbsup:
دوستان راهکاری دارید که در زمان قطعی برق بشه به اینترنت متصل شد؟
وقتی برق ما میره دکل BTS هم اینترنتش قطع میشه و اگه در حال آزمون آنلاین باشیم، آزمون رو از دست میدیم.
اگر بشه مودم adsl رو با پاوربانک روشن کرد، امکان اتصال به اینترنت هستش؟
سلام به همه دوستان، لطفا اگر میتونید کمکم کنید.
من مودم e5785 huawei رو میخواستم انلاک کنم ولی الان مودم فقط روشن میشه و آرم huawei رو نشون میده ولی بعدش صفحه سیاه میشه.فکرز میکنم اگه بتونم دانگرید کنم مشکلم حل بشه. اگر کسی راه حلی برای من داره راهنمایی کنه. ضمنا ویندوز 10 نصب کردم روی سیستم و دیگه درایورهای مودم رو نمیشناسه برای این موضوع هم اگه راه حلی هست بهم اطلاع بدید. خیلی خیلی ممنون.:»:»:»:»
ببین مودمت که روشن بشه آره میتونی اینترنت رو داشته باشی ولییی اینکه مودم رو با پاوربانک روشن کنی, نه باید پاورت مخصوص باشه یا مثلا تو ماشین یک اینورتر داشته باشید تا با اون حداقل بتونی روشنش کنینقل قول:
به سیستم متصل می کنی پورتی ظاهر نمیشه ؟نقل قول:
مراحل انلاکت رو درست انجام دادی ؟
سلام شروین جاننقل قول:
بله مراحل رو درست رفتم. بله پورت 4 و 5 مربوط به huawei رو میشناسه
مجددا مراحل رو انجام بده هم فلش و هم انلاکنقل قول:
البته ویندوز 10 مراحل دیگه ای هم داره .
داخل کانال توضیح داده شده
سلام
09334983037
برای انلاک fdm60
اگر لطف کنید پیام بدید ممنون میشم
بابت هزینه و فایل ها.
دوست عزیز ببخشید من دیر جواب شما رو دیدم اگه ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدید ممنون میشم این که میفرمایید توhapac2 باید چند بار خاموش روشن کنید منظورتون مودمه یا روتر و اینکه من به محض اتصال این مودم به hapac2خود روتریه کانکشن ppp از نوع کلاینت میشناسه ولی هر چقدر هم که باهاش ور رفتم هیچ ارتباطی بینشون برقرار نمیشه به طور مثال وقتی گوشی تلفن همراه یا مودم e3372 رو وصل میکنم بدون هیچ تنظیمی به صورتlteشناسایی میکنه و حتی اگه نت هم نداشته باشن باز هم پکتهایی بینشون ردو بدل میشه ولی این مودم اولا با وجودیکه روتر به صورت usb میشناسدش و داخل سیستم پورت میاد واسم هواوی موبایل هم میاد ولی هیچ عکس العملی ندارهنقل قول:
لطف کنید بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
سلام. منظورم خاموش روشن کردن روتر میکروتیک هست. من قبلا تست کرده بودم مثلا 10 بار روتر را ریستارت میکردم شاید فقط یک بار وصل میشد و به همین صورت lte شناسایی میشه. ولی با روتر hap ac مشکلی نداره و راحت وصل میشه.نقل قول:
سلام وقت بخیر میخواستم مودم FD-M60 H1 رو انلاک کنم لطفا روش و فایلهای موردنیازش رو برام بفرستید ممنون میشم
دوستان برای فلش زدن webui
این ارور میده
C:\Users\ehsan\AppData\Local\Temp\RarSFX22>start telnet.exe 4
The system cannot find the file telnet.exe.
telentهم فعال کردم بعد یه مشکبلی هم هست بعد از نصب لودر وقتی وصل میشه به سیتم نمیشناسه با کابل و اینترنت نمیده
وب یو ای و فریم خود ایرانسل میخواستم ممنون میشم برام لینکش بگذارید
اقا من اومدم اون فریم ور وب که تو یوتیوب هست زدم که کد میسازه و نصب میشه همه رو درست انجام دادم و همه چی اوکی بود یعنی نت میداد با کابل و ایپی هم شده بود 192.168.8.1 که بعدش رفتم توی کانال تلگرام هووای انلاک فایلهای این فریم ور که دوستان ساختن که حالت ای دی بی داره و وبدون باطری ولی الان نت با کابل برام نمیده
و مدل مودمFD-M60 H1 هست اگر دوستان فریم و وب مخصوصش دارن برام بدن لینک خود ایرانسل هم باشه خوبه و لینکهایی که تو سابت هست همش دانلود کردم بعد از فشرده سازی ارورر خرابی میدن لطفا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید ممنون میشم :»:»:»:»:»:»:»
سلام دوست عزیز میبخشید این لینک دانلود فایلش خراب شده بعد از دانلود نمیشه اکسترا کرد اگه میشه برام بگذارید و اگه شما وب خودایرانسل و یک فریمور خوب دارید برام بزارید من این روش فریم مود شده رو که میرم بعد از تزریق فریم به مودم که بعدش باید فلش وب بزنم ارورر میده که adbپیدا نشد و تلن که تلن هم روشن میکنم ولی باز نمیشه مراحل بعدی طی کنم مودم میاد بالا و نت وصل عادیه اما روی سیم کارت دیگه همش میزنه قفله اگه فایلی چیزی هست که این مرحله 2----FLASHER _ WEBUI_e5785 رو رد کنه و انلاک کنم ممنون میشم فایل ها هم بیشتراش بعد از دانلود فایل خراب شده هست و اکسترا نمیشه لطفا کمک کنید ممنون:»:sad::sad:
نقل قول:
دوستان لطفا کمک کنید فایل های bin رو چطور بریزم روی مودم این برنامه برنامه balong_flash کجاست تو پیجای قبل گفتید ولی فایلی نیست توی نت هم نیست لطفا یکی کمک کنه :sad::sad:
مشکل حل شد :»:» از اینجا
فایل ها با برنامه winrar نمیشد باز با 7zip باز کردم .البته با کمک یک دوست در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکش خرابه کسی از دوستان نداره این روش رو برام اپلود کنن :»:sad::sad:نقل قول:
سلام فایل رو جای دیگخپه مثل پیکو فایل اپلود کنید باز نمیشه
- - - Updated - - -
فایل خرابه
اشتباه شد....
جواب رو پیدا کردم و حذف کردم
سلام به اساتید
میخواستم بدونم این مودم قابلیت تعریف ------ و .. برای شیر قند شکن رو داره؟
سلام لینک دانلود ارور
Invalid link 'code'.میزنه لطفا بررسی کنید تشکر فراوان
- - - Updated - - -
سلام لینک دانلود ارور
Invalid link 'code'.میزنه لطفا بررسی کنید تشکر فراوان