پست قبلی رو بخونیدنقل قول:
Printable View
پست قبلی رو بخونیدنقل قول:
اساتید گرام که با هردو مودم i60 و m60 کار کردید ,
برای من آنتن دهی بهتر مهمتره. بنظر شما کدوم در این زمینه بهتره ؟ با چقدر اختلاف ؟
اگه کمتر از 5dbi باشه بهتر نیست رو یه آنتن dbi بالا هزینه کنم با همین 3372 ؟
مودم m60 خیلی بهتر از tf-i60 هستش از لحاظ سرعت، من جفتشو دارم. Tf-i60 از ۴.۵ جی پشتیبانی نمیکنه یا اگه هم میکنه (که ما نمیبینیم) سرعتش از m60 کمتره. M60 واسه من ۱ روز جواب میده و وقتی هم که با کابل وصل میکنی سرعتش عالی میشه و تا 300mb جواب میده چون cat 6. ولی با وای فای در بهترین حالت 74 mb میشه. ولی خو td-lte tf-i60 هم خوبه. اگه سرعت واست مهمه m60 بگیر. البته به پوشش منطقه ای هم که هستی ربط داره ! شاید td واست بهتر جواب بده. اگر از لحاظ انتن دهی مشکلی نداری و پوشش شبکه هم داری و نیازی به مودم ثابت نداری حتما m60 بگیر. موفق باشید.نقل قول:
هنوز 4.5g i60 فعال نشده. فقط تبلیغاتیه فعلانقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
البته اینم بگم با کابل بیشترین سرعتی که تونستم بگیرم با m60, 70mb بوده و با وای فای 40نقل قول:
مرسی , من بیشتر آنتن دهی شیکه این دو برام مهمه , قاعدتا رومیزی باید آنتن داخلی قویتری داشته باشهنقل قول:
تا جیبی , ولی در این تاپیک همه جور گفتن راجعش , از عالی تا بدردنخور میخوام بدونم شما که هردو رو داری
در یک نفطه معین کدوم آنتن بهتری میده ؟ اگه شات ltewatch هم بتونی بگذاری که فبها !
CA و نسل 4.5 و سرعت وایفای اولویت اولم نیست.
ممنون.
با سلام به دوستان. مشکلی برای من پیش اومده گفتم بگم برای بقیه پیش نیاد. من بعد از خوندن این متن، برنامه LTE Watch رو از همین لینک دوستمون دانلود و نصب کردم. اما با یه تعییر فرکانس از اتوماتیک به LTE-Advance مودم من دیگه هیجوقت آنتن پایداری نداره که قبل از این داشت!!!
با چندین بار RESET هم از سوراخ پشت هم از خود پنل مودم باز هم مشکل حل نشده و چراغ های مودم من مرتبا کم و زیاد میشن، اتفاقی که قبلا اصلااااا رخ نمیداد و سرعت هم ایضا نابود نوسانی شده و حالا میخام ببرم نمایندگی ایرانسل شاید برام تعویض کنن. لذا نصب این برنامه رو به هیییییییییییچ وجه توصیه نمیکنم.
موفق باشید.
اگر ایرانسل به هر دلیل موفق به درست کردن نشد یا تعویض نکردن میتونم براتون اوکیش کنمنقل قول:
نمی دونم راستش من دقت نکردم ببینم از اول اینطور بود یا بعد از استفاده از LTEwatch اینطور شده ولی برا منم چراغ های مودم هی کم و زیاد میشه اما واقعا تغییری توی کیفیت ارتباطم ندیدم. بیشتر میره رو مخ آدم که چرا اینقدر نوسان داره قدرت سیگنال ولی پینگ پایین و پایداره . سرعت دانلود هم قابل قبوله . عملا مشکل خاصی نداره فقط قدرت سیگنالش نوسان داره.نقل قول:
اگه نیاز به باز کردن مودم و این چیزاس که هیچی ولی اگه نرم افزاری مشکلش حل میشه همینجا توضیح بده خودمون انجام بدیم. یا حداقل بگو چه چیزی باعث به وجود اومدن این مشکل میشه.نقل قول:
فرهاد عزیز مودم های هواوی بخصوص ورژن های جدیدش 2017 به بالا امنتیشون خیلی بالاست و برای هر کاری باید از این امنیت رد بشی کاری که من برای دوستمون بکنم اینه که از اول فریمورش رو بزنم که هم مشکلش حل میشه هم دستگاش انلاک میشه عنوان اخرین راه به ایشون گفتمنقل قول:
سلام خوب برو از طریق همون برنامه دوباره تغیر بده بزار اتوماتیکنقل قول:
ولی جالب بود یک دفعه ایرانسل قیمت این مودم رو در حدود 160 تومن کاهش داد با بسته 100 گیگ هم روش
کجا گزاشته 100 تومن تخفیف؟نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
من که نمایندگیش رفتم داد 200 تومن بهم گرچه توی سایت اصلی زده 360نقل قول:
سلام. با تغییر و حتی فرمت کردن هم دیگه درست نمیشه!!!
نقل قول:سلام. با تغییر و حتی فرمت کردن هم دیگه درست نمیشه!!!
بله ایرانسل قبول نکرد و فقط یه فرم پیگیری پر کرد!!! ممنون از شما، اما در حال حاضر امکان هزینه بیشتر برای این مودم رو ندارم.نقل قول:
نقل قول:
قطعاااااااااا اینطور ک شما میگید نیست و با همون LTE-Watch هم که چک کنید میبینید SINR مرتبا نوسان داره که افت محسوسی رو در سرعت و پایداری اون ایجاد میکنه و من اکیدااااااااا توصیه میکنم کسی این کارو تکرار نکنه.
ممنون از توصيه تون ولی منظور اینه که اصلاً از lte watch استفاده نکنیم؟ یا حالت اتوماتیک رو تغییر ندیدم؟ و بقيه نمایش عادیش مشکل نداره؟
عزیزانی که منتظر تست بنده بودن مودم TF-i60 بعد از انلاک جدا از کارکرد td-lte ایرانسل حتی برای مبین نت هم قابل استفاده است
یه مورد دیگه خدمات کاربران بگم که اگه قصد انلاک دارید هر چه زودتر اقدام کنید چونکه قراره انلاک این دستگاه انحصاری برای یک نفر به صورت تعداد فقط انجام بشه
سلام دوستان گول secret نخورید به زودی روش انلاک مودم میاد , و بدونه هزینه قابل انجامه
والا حقیقتا ما که بغیل نیستیم روش آنلاک دو حالت دارهنقل قول:
1- کسی که روش رو یاد میگیره انقد که براش وقت میزاره عمومیش نمیکنه
2- باش تا طلوع صبحت بدمد!
من جای شما باشم حتی دانلودشم نمیکنمممممممم:n15:نقل قول:
به زودی میاد اموزش انلاک مودم باید صبر کنیم تا فریمور اصلی از سایت هواوی بیاد بیرون.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
دوستاني كه ميخوان مودم tf-i60 و يا fd-m60 رو به صورت انلاك بخرن و يا ميخوان بدن انلاك بشه ، حتما به اين مورد توجه داشته باشن كه اين مودم ها با كد معمولي انلاك نمي شوند بلكه باكس مودم و قاب مودم كلا باز ميشه و به صورت سخت افزاري و توسط پورت هاي روي كيت مودم فلش و انلاك ميشه
پس اين رو بدونيد كه مودم ممكنه از نظر ظاهري هم صدمه ببينه حالا بقيه موارد بماند كه ممكنه چه صدمات ديگه اي وارد بشه ...
بله اگه بخواید با کد انلاک بکنید که باید 60 دلار بدید واسه کدش واگر قراره باشه این کد براحتی گیر بیاد که دیگه چیزی به اسم امنیت وجود ندارهنقل قول:
در مورد باز کردن مودم بله حق با شماست مودم باز میشه در اکثر مواقع که هیچ ربطی به خراب شدن مودم نداره شما قبل از اینکه مودم رو برای من میفرستید میتونید خودتون باز کنید عکس از برد به صورت کامل بگیرید و بعد از انلاک هم دوباره چک کنید هیچ تغییری در برد داده نمیشه
در ضمن تمام مودم های هواوی اکثر کسانی که تو کر انلاک هستن مودم رو باز میکنند بخصوص مدل 5577-932 شما مودمی نمتونید پیدا کنید بدون باز شدن انلاک شده باشه مگه اینکه از ما خریده باشید
شما هم اگر انقدر اطلاعات دارید و میدونید چطوری فلش و انلاک میشه پس چرا اینکارو انجام نمدید؟
بنده حاضرم رو تک مودم که خیر ولی رو تعداد 50 تا به بالا قرارداد بنویسم و 1 سال مودم رو گارانتی کنم هر مشکلی پیش اومد مودم رو تعویض میکنم براش
بنده شاید فعالیتی در این انجمن نداشته باشم ولی در انجمن همسایه چندین ماه در این مورد فعالیت میکنم و بدون حتی یک خرابی در مودم های انلاک و فروخته شده مشاهده نشده
من نمیدونم چرا تو این انجمن چرا بعضی زود علیه ادم جبهه میگیرن
روز اول که گفتم که من این مودم رو انلاک کردم گفتن کو مدرکت یکم توضیح بده فلان کن بمان کن
بعد که فیلمشو گذاشتم دهنشون رو بستم فکر کردم کار تمومه ..ولی متاسفانه بعضی نمیتونم موفقیت یکی دیگه رو ببینن و از روشی استفاده میکنند که چوب لای چرخ طرف بزارن
در هر حال بعضی از دوستان مودم ارسال کردن براشون انلاک کنم ازشون خواهش میکنم تا یک سال اینده اگر مشکلی برای مودمشون پیش اومد همینجا بیان اعلام کنند بلکه دوستان قانع شدند
سلام دوستان عزیز مودم باید باز شه و فلان بهمان و کدشو نیستو اینا همش چرته و باور نکنید
مودم های tf-i60 به فریمور فقط نیاز دارد برای انلاک شدن و مودم هم اصلا نیاز به باز شدن نداره.
این دوست عزیزمون که میگه مودمهای هواوی همه برا انلاک باید باز بشن چرت میگه من خودم مودم E8231 رو به راحتی بدونه باز کردن مودم و فقط با یه کد ساده انلاک کردم
پس گول حرفای الکی نخورید فقط صبر کنید خود به خود فریمور هم میاد براش....
اقای Secret دوست عزیز شما حرفتونو زدید گفتید من انلاک میکنم حالا هر کی خودش بخواد میگه بهت نیاز نیست هی هر دم پست بزاری که چی چطوریه
(درصورت عدم رعایت قوانین اکانتتون از انجمن بن میشه)
فکر نکنم اینوطری باشه. من خودن چند بار فریم ور آنلاک رو زدم نشده. حتی با ابزار multicast upgrade tools . البته نمی دونم آیا m-secret درست میگه یا نه ولی این مودم با روشی که شما می گید آنلاک نمی شه.تنها راهی می مونه پیدا کردن بوت پویت مودم هستش که ریسک زیادی داره و مودن بایستی باز بشه.
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
خیر دوست عزیز من خودم فروشنده مودم هستم و عمری کارم همینه و میدونم.
مودم اصلا نیازی نیست باز بشه بلکه تنها از طریق فریمور اپدیت و انلاک میشود...
خوب بعد از انلاک چند مودم ، یکی از دوستان که تو همین انجمن هست از من درخواست کرد رو یکی از مودم های انلاک شده با برنامه ltewatch قسمت lte advanced رو فعال کنم واقعیتش من زیاد سر در نیاوردم چی شد ولی انجام دادم فیلم هم گرفتم از لینک زیر میتونید دریافت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما کاملا درسته حجت جان با نصب فریمور مودم انلاک نمیشه چون امنیت و انلاک مودم در حافظه ای به اسم nvram قرار دارهنقل قول:
فرصت کردم روی انلاک مودم بعدی فیلم میگیرم که دستگاه فرمور خورده ولی هنوز درخواست کد میکنه
متاسفانه زیاد نمیتونم توضیحی بدم همین الانشم زیادی حرف زدم اطلاعاتی که بدست اوردم خیلی براش زحمت کشیدم براش بی خوابی کشیدم مطمن باشید شما هم باشید مجبورید همین کارو بکنید
وقتی از چیزی اطلاع ندارید در مورش صحبت نکنید اینو همیشه در نظر داشته باش شما تو کار مودم درسته رقیب منی ولی با حرفات ثابت کردی قد یه کاربر حرفه ای خونگی از چیزی سر در نمیاری چون حرف جناب حجت کاملا درسته و حرف شما کاملا غلطهنقل قول:
دوستان دقت کنید که مودم TF-I60 روی برد اون هیچ سوکت و یا پورتی نمیشه زد الکی اینقدر حول نکنید به زودی فریمورش میاد و میفهمید حرف من راست بود یا اقای SECRET عزیز
شما صبر کن تا بیاد هر کسی هم خودش مختاره و تصمیم می گیره!نقل قول:
ایرانسل توی منطقه ما اصلا آنتن نمیده و مودم هم مفتی از طرح تعویض وایمکس رسیده
از نظر من آنلاک شدنش خیلی به صرفتره تا تعویضش. پس کسی اگه نیاز داره براش عالیه
حالا این دوست خوبمون زحمت کشیدن و این کارو منصفانه انجام میدند
ولی متاسفانه گروهی سعی در خراب کردنش دارند که دلایل خودشو داره
به هرحال هروقت رسید تستشو برای دوستان میذارم :n01:
اولا نیاز نیست با استفاده از اکانت دومت بیایی پست خودتو تایید کنی.
دومن مگه مردم مغز خر خوردن ؟ مودمی که نه سوکت میخوره رو بردش نه چیزی چطوری میگی برا اپدیتش باید باکس بهش وصل کنم؟
سومن گفتی مودم های هواوی کلا برای انلاک باید باز بشن ؟ به نظر خودت این حرفو هم درست زدی فکر کردی مردم در این حد هستن؟ دوروغ وازه
چهارمن من اینارو گفتم برا بقیه که گول ادمایی نادونو مال خور مثل شمارو نخورند.
دوستان من از امشب یکی از فریمور های این مودم رو ویرایش میکنم و تا پایان ویرایش تست میکنم و براتون اپلود میکنم
حالا هر نوع روش خاص و عمومی هم برای انلاک مودمها وجود داشته باشد شما باید به یک شخص محترم و با سابقه و کاسب بیاحترامی کنید؟
شما خودت یک روش جدید آنلاک یادبگیر بیا اینجا رایگان در اختیار بقیه قرار بده:n02:
دوست عزیز با منم منم کردن چیزی عوض نمیشه اگه کاری رو انجام دادی میتونین آموزشش رو بذارید. اگه دوس ندارید آموزش بذارید یا توضیح درست بدید بهتره بحثی هم نکنیدچون از نظر خیلی از کاربرها که تجربی این قضیه رو پیگیری کردن ، حرف شما از واقعیت به دوره .نقل قول:
اگر کسی کاری بلده دوست داره آموزش بده انجمن براش آزاده که بره تاپیک ایجاد کنه و آموزش هایی رو قرار بده. انتقال کاربر به فضای دیگه ای یا جملاتی مثل بعدا میگم من انجام دادم و اینجور صحبت ها هیچ ارزشی نداره ، کمااینکه وضعیت حرف ها نسبت به عملها مثل توصیه هایی هستش که فقط گفته میشه .
نظر من اینه بهتره در مورد آنلاک یا باز کردن قفل مودم در یک تاپیک دیگه صحبت بشه البته بدون توهین کردن بهم دیگه . متاسفانه الان کمتر این موضوع دیده میشه ولی ما شدیدا از افرادی که جو انجمن رو به سمت توسعه فنی پیش ببرن استقبال میکنیم.
در آخر قوانین انجمن ها مشخصه ، تشخیص دادن اخطار ، تعلیق ، یا اخراج کاربران بر عهده مدیران اون بخش هست .
موفق باشید
:n01:
خوب میلاد دوست عزیز شما هم تا جایی حرفت درسته
و اقای secret هم پسر خوبیه و ما بهش هیچ توهینی نکردیم و فقط دارم میگم اگر حرف های راست بزنه خیلی بهتره وگرنه ما هیچ دشمنی با ایشون نداریم
گوش کنین ما ایرانیا نباید کلا سر هم بزاریم چرا مودمی که هیچ پورتی روی بردش وجود نداره میگن ما مودمو سخت افزاری اپدیت میکنیم
سیکرت عزیز راحت باش و نیازی به کلک کاربران انجمن نیست
به جون خودم به خدا قصم مودم فقط با فایل فریمور و با تغییرات فریمور فقط اپدیت میشه و خودتم میدونی پس چرا باید بچه ها رو گمراه کنی
به هر حال اگر سیکرت از دست بنده ناراحت شد من ازش معضرت میخوام.
البته میل خودشونم هست شاید زیادی کار کردن روی این فایل فریمور و لازم نمیدونه به کسی رایگان یاد بده دست خودشه ما کاری باش نداریم
منم میرم حالا روی فریمور کار میکنم و به موقعش میزارم فریمورا برای دوستان عزیز
در کل هر کس یه میل داره.