البته ip رو من از پشتیبانی پرسیده بودم میگفت 6 ماهه و یکساله میدیم . 6 ماهه فک کنم 45 تومن گفتن ...
Printable View
البته ip رو من از پشتیبانی پرسیده بودم میگفت 6 ماهه و یکساله میدیم . 6 ماهه فک کنم 45 تومن گفتن ...
يكى از معايب اين سرويس كه الان باهاش مواجه شدم، اينه كه الان چند ساعته به خاطر شرايط آب و هوا و مشكل پيدا كردن دكل قطع شده....
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان آیا این مودمی که میدن رو با پورت لن هم میشه به کامپیوتر وصل کرد یا اینکه فقط وای فای؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوتا پورت LAN هم دارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوتا پورت لن داره.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام دوستان
یکی تست کنه ببینه سیمکارت ایرانسل رو Mobinnet AirMaster 3000M WIMAXLTE کار می کنه ؟
مودم لاك شدستنقل قول:
من خونمون پوشش td ایرانسل نداره وگرنه تست میکردمنقل قول:
فکر نمی کنم لاک شده باشهنقل قول:
خود ایرانسل اجازه نمیده
ایرانسل چجوری میتونه به مبین نت اجازه نده؟ این دوستمون میخواد بدونه مودم مبین نت لاک شده هست یا نه.
سیم تی دی ایرانسل فقط با مک ادرس و ای ام ای مودمهای خودش اجازه کار در شبکه رو دارن به همین راحتینقل قول:
قبلا تست شده
ایرانسل با سیمکارت های عادی خودش هم کار میکنه ینی سیم های غیر tdنقل قول:
من گفتم چونکه ایرانسل مودم مزخرف میده شاید بشه از مودم این استفاده کرد برای اون . پس ممکن نیست :n03:
این مودم هم پوشش وای فایش ضعیفهنقل قول:
اتفاقا به نظر من مدل 3000M وای فای قویی داره
نصف مودم وای فای فعلی منم نمیشه که ۷۰ تومن خریدمش
سلام
قصد دارم مبین نت TD LTE بگیرم
دوستان واسه مودم راهنمایی میکنید ؟ چی بگیرم ؟ مودمایه خوده سایتش چطوره ؟
کابل لن هم میخورن ؟
کلا چی پیشنهاد میدین ؟
ممنون
و چقدر طول میکشه تا سرویس فعال بشه و بشه استفاده کرد ؟ و سرعت چطوره ؟
سلام.نقل قول:
براى TD LTE مبين نت فقط يك راه هست اونم خريد مودم به همراه بسته ١٠+١٠(شبانه) از سايت خودشونه!
(فقط يك نوع مودم TD LTE دارن)،دوتا هم پورت LAN داره.
با مودم هاى ديگه كار نميكنه...اين بسته اى هم كه روى سيم كارت هست يك ساله ست ولى خيلى زود تموم ميشه و ميتونيد تغيير طرح بديد(طرح ها توى سايتشون موجوده با حجم و قيمت)
از موقع ثبت نام توى سايت تا فعال شدن سرويس هم نهايتاً ٣روز زمان ميبره(براى تهران اينطوريه لااقل بقيه رو نميدونم!)
درمورد سرعت و كيفيت هم پٌست هاى قبلى رو بخونيد دوستان توضيحات زياد دادن...
دوست من اينا حواب داده شده اخه واقعا سخته دوباره جواب بديم چون فك منم بالاب شيش هفت بار اين سوالارو ج داديم يه نگاه به پستا بندازيدنقل قول:
نقل قول:
58 صفحه هست آخه :n37:
من جواب داده بودم همه رو :|نقل قول:
نميدونم چرا Tapatalk قاطى كرده send نشده :|
يادم رفت كپى كنم متنش رو [emoji24][emoji24][emoji24]
مثل اینکه ایرانسل برنامه داره علاوه بر باند 3500 بره باند 2300 و cat6 tdlte هم بیاره .. امیدوارم مبین نت برنامه اونجوری داشته باشه برای رقابت و گرنه اوت میشه قشنگ
سلام دوستان ،
بنده میخوام در این یکی دو روز سرویس lte بگیرم
بین دو شرکت مبین نت و ایرانسل دو دل هستم
مبین نت : در منطقه ی ما پوشش داره و قیمت بسته هاش خیلی بهتر هست ولی میگن سابقه ی وای مکس خوب و پشتیبانیه خوبی نداشته ولی lte کسی رو نمیشناسم داشته باشه.
ایرانسل : فقط تا ابتدای خیابانمون پوشش lte داره و حتماً باید مودم فضای باز ZW101 بگیرم که گفتند گیرندگی خیلی قوی داره ولی وای فای نداره و باید اکسس پوینت هم براش بخرم (هزینه ی اضافه تر)
دوستانی که این سرویس ها رو دارند اگه بگن راضی هستن یا نه ممنون میشم.
تشکر پیشاپیش
مبین نت بسته های قیمت متنوع نداره ... مشکلش اینه !
ممنون ، از خود سرویس و سرعت و پشتیبانی و مودم ارائه شده راضی هستید ؟
اون مودم اکسترنال ایرانسل الکی هست مثل مودم های دیگش ... ایرانسل خیلی بده کیفتش . اون مودم یک مودم ( کاملا معمولی ) هست
مبین نت هم که گفتم خیلی بسته متنوع نداره .. بگردید بسته خوب اگه بود عضو بشید ... بقیه چیزاش بستگی به فاصلتون داره با دکل ..
دوستان میشه با این آی پی پینگ بگیرید؟> من تایم اوت شدید دارم (بعد 30ثانیه اول پینگ) اگر امکانش هست شما هم برای 20 30 ثانیه پینگ بگیرید و نتیجشو به من اعلام کنید. چون با اینترنت دیگه درسته.
104.160.142.35
با تشکر
(البته الان درست شد ولی این مشکل از دیشب هی داره اتفاق میوفته خیلی عجیبه)
براى منم ٦-٧ بار time out داد ولى بعدش اوكى شد،متوسط ١٠٠ميلى ثانيه داد...نقل قول:
دوستان میشه بفرمایید این که میفرمایید شب ها سرعت میاد پایین منظور همون ساعت 2 تا هفت هست فقط؟ چون 20 صفحه اخیر رو خوندم یکی دو جا انگار گفته بودن 10 شب؟؟؟
بعضی از دوستان میگن شبا مشکل سرعت دارن ولی در کل ساعت رایگان سرعت میشه ۴ مگنقل قول:
حالا اون ساعت رایگان که کاملاً رسمی همی تو خود سایت مبین نت نوشته بحثی توش نیست ولی اگه از 10 شب سرعت کم میشه لطفاً بفرمایید.نقل قول:
بعد این مودم Air master 3000 توی بیشتر سایت ها 300 تومن به بالا هست. این همونه که تو سایت خود مبین با سیم کارت و بسته زده 200 تومن؟؟؟
وضعیت نت من در این همین ساعت : افتضاحنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این شاید فقط مال من باشه . بازم معلوم نمیکنه
با دانلود منیجر هم همینه؟نقل قول:
مسئله همینه . دانلود منیجر اوکی هست و سرعت خوبهنقل قول:
به عبارت دیگه تک کانکشن مشکل داره و سرعتش چیزی هست که دادم و به همین دلیل توی ویدیو - استریم و اینجور چیزا اذیت میشین. اگه فقط دانلود باشه مشکلی نداره
از vpn استفاده كرديد يا خودتون سرور آلمان رو انتخاب كرديد؟نقل قول:
من معمولا آلمان رو انتخاب میکنم چون اگه قرار باشه با سرور مبین نت تست دانلود بگیرم که خوب هنر کردن ! بیشترکارهایی که دارم هم سرورشون آلمانهنقل قول:
از هات_اسپات_شيلد استفاده كنيد بزاريدش روى آلمان...دوباره تست بگيريد.نقل قول:
فيلترمون نكنن صلوات [emoji51]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه چرا باید اینجوری باشه!!!
(دوستان پینگ شما الان چطوره مال من اکثر اوقات 110-120 بود ولی الان شده 150-200 که خیلی تاثیر داره . شما سالم هستین؟)
هاهاها راه حل و داشتيد [emoji51]نقل قول:
نميدونم شايد فكر ميكنن آلمانى هستيم سرعت خوب ميدن بهمون :)))))))))
نه پينگ من مثل قبله،توى رينبو سيكس براى مثال از اول ١٤٦ بوده و الانم هست!
فقط با ها_ت_اس_پات و اونم فقط با سرور آلمان درست میشه؟ کسی Next_V_PN نداره تست کنه؟ چون من از این استفاده میکنم.