سلام بنده ار یکی از دوستانیکه این مدل رو دارن پرسیدم و ایشون گفتن که تو این مدل هم همین مشکل وجود داره البته شاید کمتر از uh850نقل قول:
Printable View
سلام بنده ار یکی از دوستانیکه این مدل رو دارن پرسیدم و ایشون گفتن که تو این مدل هم همین مشکل وجود داره البته شاید کمتر از uh850نقل قول:
بطور کل پنلهای ips در کنار محاسنی که دارند دارای نقطه ضعفهایی مثل کثیفی پنل هستند و فقط مختص uh8500 نمیشه .
منظور از کثیفی پنل چیه؟!!!!!!!!!!!!!
بدلیل خرید oled تلویزیون lg 49UH850V خودم رو که یک ماه پیش خریدم و فاقد هر گونه مشکل و پیکسل سوخته و ساخت کره رو به قیمت 2.899 ت میفروشم. کسی خواست بهم خبر بده
2 2 8 0 0 5 9 1 1 9 0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هنوز موفق به تعمییر تلویزیونم نشدم باقی دوستان که مشکل داشتند چی؟؟هر کی به نتیجه رسید راهش رو اینجا بزاره تا دیگران استفاده کنند.
کثیفی پنل بیشتر در زمان پخش فوتبال و در حالت حرکت دوربین به چپ و راست مشخص میشه ویا در تصاویری که زمینه طوسی و خاکستری دارن مثل آسمونی که ابری باشه و درست زمانی که دوربین حرکت میکنه یه سری هاله بصورت کثیفی و بصورت عمودی رو تصویر میفته درست عین این میمونه که پنل کثیفه ( اینو توضیح دادم که دوستان متوجه بشند دقیقا منظور از کثیفی پنل چیه) البته تو یوتیوب هم سرچ کنید تصاویرش هستنقل قول:
ظاهرا پاناسونیک هم تی وی با پنل IPS داره ومن ندید بهتون قول میدم کثیفی پنل نداره (کم بودن کنتراست شاید).
فکر کنم کثیفی پنل تو ذات همه پنلهای ips هست ، حالا شاید کم و زیاد داشته باشه .
دوستان یه سئوال :
برای سرچ یه کانال، چکار باید کرد ؟!!
من دکمه ذره بین روی ریموت رو که میزنم میره توی اینترنت سرچ میکنه ! :n04:
سلامنقل قول:
متاسفانه فعلا هیچ راهی بجز تعویض مینبورد وجود نداره.
مینبورد رو عوض کردم و مشکل حل شد.
داغیش رو هم نگه داشتم تا اگه یه زمانی امکان تعمییرش فراهم شد درستش کنم.
مینبورد رو متونی از سایتهای فروش بانه ای تهیه کنی.بعضی از تلوزیونها زمان حمل پنل یا بدنه اشون صدمه میبینه و میشه مینبوردش رو خرید و بسادگی آب خوردن تعویضش کرد.
کل هزینه با 6ماه گارانتی مینبورد 400برام آب خورد تا یادم بمونه دیگه هیچوقت با DVBsش کار نکنم!!!
دوستان نظرتون راجع به این عکس چیه؟
سلام
دوستان تفاوت uh850 با uh950 چیه ؟ تو سایت الجی من تفاوتی ندیدم اصلا بجز تغییر ظاهری
من قصد خرید دارم از دوبی
پیگیر مارک vizio بودم سری p ولی پیدا نمیشه دوستان کسی سراغ داره بشه خرید از دوبی ؟
سامسونگ هم سری ks8000 یا ks9000 سایز 65 یا 75 فلت پیدا نمیشه و متاسفانه فقط خمیده هستن
سونی هم مدل Sony 65X9300D 65-Inch هست
من سایز 65 یا 75 میخوام بخرم
پیشنهاد شما چیه ؟
ممنون
vizio تلویزیون هاییی با کیفیت ساخت و تصویر بسیار بالا هست . تلویزیون های عالی . اما حیف که برند های مثل وزیو وارد نمیشه و هر چی برند به درد نخور چینی هست وارد میشه .نقل قول:
به نظرم x9300d گزینه بسیار خوبی هستش .
تفاوت اصلی 950 و 850:نقل قول:
1-در Panel bit depthشون هست که مدل950 معادل10بیته البته در مدل850 هم این نرخ10بیته اما به اینصورت که(8bits+FRC) هست.یعنی2بیت اون بصورت باسازی نرم افزاریه.
2-Brightness که در 950 برابر450cd/m² و در 850 برابر400cd/m²
مدل8000و8500سامسونگ تصویر خیلی خوبی دارند اما قیمتشون نسبت به uh850 تقریبا دوبرابره اما وقتی این دو مدل رو با یک محتوا و تنظیمات مشابه کنار هم مقایسه کنید این تفاوت و کیفیت تصویر دوبرابر نیست.
مدل X850C سونی هم تصویر خوبی داره که از نظر قیمت حداقل30% از UH850 گرونتره اما از نظر کیفیت انقدر بالاتر و بهتر نیست.
متاسفانه Vizio توی ایران وجود نداره اما بیرون از ایران دیدم و از نظر کیفیت و قیمت عالیند و از نظر رتبه بندی در سطح سری8000و8500سامسونگ قرار میگیرند.
`پیشنهاد میکنم OLEDهای LGمانند E6وC6وB6رو هم توی لیست خریدتون اضافه کنید که کیفیت تصویر بسیار خوبی دارند و تقریبا این روزها درصدر جدول بهترین کیفیت تصویر و کمترین مشلات تصویری مثل Flash lighting یا black&gray uninformity رو دارند.جدی ترین رقیبشونم سری8سامسونگ(8000و8500) میتونه باشه که باز نسبت به اونا در رتبه پاینتری قرار میگیره.البته مدلهای ویزو رو ننوشتم چون توی ایران ندیدم و نتونستم این چند مدل رو باهم مقایسه کنم.
اگر تلوزیون رو ایران میخواهید استفاده کنید حتما چند دقیقه از شبکه های 1و2فیلم ضبط کنید و در مدلهای مد نظرتون مقایسه کنید تا بتونید انتخاب بهتری داشته باشید.
درآخر اگه میتونید کمی صبر کنید تا OLEDهای سونی هم روانه بازار بشند که فکر کنم لقب بینظیرترین تلوزیونهای ساخته شده تاکنون رو بخودشون اختصاص خواهند داد که البته قطعا در زمینه قیمت هم قطعا نجومی خواهند بود.
سلام تبریک میگم بازم خوبه تونستید گیر بیارید از سایت خریدید؟؟آدرس رو به من هم میدید؟؟یه راهنمایی کلی بفرمایید که چکار کردید هر چند گرونه اما راهی نیست باید هزینه کرد که تلویزیون بی استفاده داخل خونه نیفته.من هم از تلویزیون رس....دار متنفر شدم هر چند از قبل هم دوست نداشتم اما همه مدلهایی جدید داشتند و بناچار گرفتم.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم.
من از بانه از طریق یه آشنا گیر آوردم.
متاسفانه فروشگاههای بانه ای تمام اینجور قطعات رو به شرکتهایی توی تهران میفروشند و بصورت مستقیم دست مشتری نمیدن.چون با خرید مینبورد بقیه قطعات رو دیگه اون شرکتها نمیخرند و رو دستشون میمونه.
اما اگه تهران باشی یک جایی رو میتونم شمارشو بدم که بتونی ازشون بگیری.100 از قیمتی که خودم گرفتم بالاتر میگفت که نگرفتم.اما باز بهترین قیمتی بود که توی تهران میشد پیدا کرد.
تمام مشکل در این دوقسمتیه که دورش خط کشیدم.
اگه تعمیرکار آشنا داری بهشون بگو شاید بتونند برات درستش کنند.
سلامنقل قول:
Vizio یه برند بسیار با کیفیت آمریکایی اما الان مثل خیلی از برندهای دیگه در کشورهای دیگه تولید یا بهتر بگم مونتاژ میشه.
Vizio الان در مکزیک و چین تحت لیسانس تولید میشند یا سامسونگ توی چین و مالزی و اندونزی و ویتنام و حتی مصر تولید میشه.
متاسفانه تو کشور ما بیشتر اجناس درجه3و4 چینی وارد میشه ولی اپل با تمام عظمتش الان تمام گوشی ها و تلبتها و دسکتاپهاشو توی چین ساخته میشه یا برند چینی شیاومی یکی از بهترین سازنده های حافظه های جانبی و گوشی و قطعات الکترونیکی توی دنیاست.
پس اینطوریام نیست که هرجنس و برند چینی آشغال باشه.
درسته . من منظورم برند هایی مثل TCL و هایسنس که اصالت چینی هستند بود .نقل قول:
ای کاش وزیو هم در کشور بود .
بله کاش بود.Vizioهمیشه جز 10تای اول ازنظر کیفیت ساخت،تصویر و قیمت و هم از نظر منتقدان و متخصصان و حتی مصرف کنندهاست.نقل قول:
توی ایران هم تا الان بخاطر تحریمها وارد نشده.
هایسنس رو نمیدونم ولی TCL اصلا برند داغون و به درد نخوری نیست و از 2014 به بعد تو تولید تلویزیون تونسته رتبه سوم رو به دست بیارهنقل قول:
از پارسال هم تو تولید گوشی داره با کمپانی بلک بری همکاری میکنه !
در کل خیلی پیشرفت کرده و الان برند خوبی شده
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پس تو کیفیت تصویر نهایی بین uh850 و uh950 تفاوتی هست یا نه ؟
این گذینه oled الجی هم هست که تو تست ها امتیاز خوبی داره فقط ننوشته hdr هست یا نه 65EG960T 4K 3D+ Smart OLED TV که فکر کنم معادل این مدل هست تو بازار امریکا65EG9600 این هم امتیاز تست ها
کد:http://uupload.ir/files/6fu_oled.jpg
اختلاف کیفیتشون وفتی کنار هم باشند با یه محتوا و تنظیمات مشابه اصلا قابل تشخیص نیست.نقل قول:
البته تو سایتهای معتبر رده بندی مثل Rtings امتیازی که به 850 دادند بالاتر از 950ست که این امیتاز بندی ها همگی توسط کاربران داده میشه و مدام درحال کم و زیاد شدنه. اما بصورت میانگین به حقیقت خیلی نزدیکه.
مدلهایی که گفتید همگی HDR هستند و همگی از کیفیت تصویر فوق العاده ای برخوردارند.
اما کنار OLED یا سامسونگ KS 8500/8000 انوقته که میشه تفاوت رو بخوبی دید.
البته تفاوتی که میگم بیشتر در رنگ مشکی هست که واقعا OLED در این زمینه شاهکاریه.البته OLEDها هم نقاط ضعفی دارند که قطعا در برابر نقاط قوتشون خیلی بچشم نمیاد.
اما وقتی شما تلوزیون رو توی خونه استفاده میکنید دیگه هیچ تلوزیونی کنارش نیست که بخواهید هی مقایسه کنید و در این حالت فکر میکنید بهترین تصویر دنیا رو دارید میبینید:n01:
ممنون بابت پاسخ دوست عزیزنقل قول:
این مدل اولد الجی 65EG960T 4K گذینه خوبی هست ولی چون تو خود سایت الجی HDR ننوشته ادم رو به شک میندازه چون مدل 2015 هم هست مدل های جدیدتر هم قیمت های خیلی بالایی دارن
دوستان زاویه دید تلوزیون های منحنی چطوره کسی داره ؟
این سایت http://www.rtings.com امتیازهایی که میده بر اساس تست های تخصصی خودشون هست یا نظر کاربران عادی ؟ و همینطور سایت cnet
4k.com
سایت بررسی تخصصی سراغ دارین برا تلوزیون به جز این دوتا >
ممنون
ممنون دوست عزیز .من تهران نیستم یه نفر قول داده با 400 برام گیر بیاره ببینم چی میشه.اگه نشد مزاحم شما میشم.نقل قول:
به نظر میاد سیستم مشکل خنک کنندگی داره یعنی زمانیکه دی وی بی داره کار میکنه بخصوص روی کانال 4کی و یا حالت جستجو سیگنال این حرارت باعث خرابی برد میشه نمی دونم با فن درست میشه یا نهنقل قول:
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
سلامنقل قول:
امیدوارم بتونی ارزونتر پیدا کنی.شب عیدی با این گرونی و خرج واقعا ستمه.
اگه یه موقع دیدی نشد بگو تا تلفنشونو بهت میدم باهاشون تماس بگیر.
هرکمکی بتونم درخدمتم
سلامنقل قول:
من پشت تلوزیون رو باز کردم.
متاسفانه فضاش انقدر کم و تنگه جایی برای نصب فن نداره درثانی تامین برقشم خودش یه مسئله دیگه است.
سلامنقل قول:
مدلEG960 قابلیتHDR داره.تصویر بسیار خوبی هم داره.شما توی همون قسمت امتیازها نگاه کنید هم HDR Movies و هم HDR Gaming نمرات خوبی گرفته.
امتیازهای سایت rtings اونی که توی reviewهاش اومده رو متخصصهای خودشون زدن اما امتیاز که بالای هرمطلبی زدن براساس نظر و امتیازی که کاربرها بهش دادن.اگه دقت کنید زیر امتیازها اون پایین گزینه Create your own رو میبینید که شما یا هرکس دیگه ای میتونه امتیاز خودشو به تلوزیون مورد نظرش بده.
سایتهای زیادی هست اما بهترینش همین rting هست بقیه یه جوری نقد و برسی کردن که انگار از یه برند بخصوص برای نقدشون پول گرفتن:n01:
این سایتم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو لازم دونستم حتما بگم یکی از ایرادهایی که OLEDها میگرن پاینن بودن پیک روشناییشون هست.نقل قول:
میزان روشنایی در مدل EG960 برابر با Brightness: 400 cd/m² که برابر با مدلUH850ست و البته برای یک محصول با این قیمت مناسب نیست و کمه.
اما پیک روشنایی در مدلهای2016 خیلی بهتر شده مثلا در مدل E6 برابر600 و درمدل C6برابر650 شده.البته یه نکته وجود داره که روشنایی مدلهای55 کمتر از مدلهای65 هست.
البته مدلهای2017 با کدE7 و C7 و B7 داره میاد بازار که فکر کنم اونا کم عیبتر باشند.
اگه عجله نداری بزار اونا وارد بازار بشند و تصویرشونو رو ببین بعد خرید کن.
سری8و9سامسونگ مثل KS8000/8500iهم واقعا عالیند. پیک روشنایی 1500 که واقعا بینظیره.
بازم میگم برو همه مدلها رو ببین و با یه محتوای واحد و تنظیم مشخص باهم مقایسه کن.
موفق باشی
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی تو review مدل EG960 نگاه کنین HDR رو تست نکردن و فقط sdr رو تست کردن تو بعضی سایتها صحبت شده که نرم افزاری فعال میشه ولی چون از نظر سخت افزار بهینه نشده اون کیفیتی که باید داشته باشه نداره
امتیاز HDR peak brightness مدل های جدید oled الجی هم به نسبت ks سامسونگ و x93 سونی پایین تر هست اونم به خاطر روشنایی کم oled ها هستن
متاسفانه سریks9000 و ks8000 سامسونگ صفحه تخت سایز 65 پیدا نمیشه دوبی ولی تو سایت سامسونگ امریکا هست
صفحه خمیده هم معلوم نیست چطوره وضعیتشون کسی داره صفحه خمیده ؟ زاویه دیدشون نسبت به صفحه تخت چطوره ؟
به نظرتون 60 اینچ صفحه تخت بخرم یا 65 اینچ خمیده ؟ سری ks9000 خمیده هم داره سایز 65 اینچ
تفاوت خاصی هم دارن سری 8000 با سری 9000 ؟
به خاطر قیمت های بالای oled الجی گذینه های خرید همین سری ks8000 سامسونگ سایز 60 یا سری x93 سونی سایز 65 یا همین الجی uh855 سایز 75
نظر دوستان در مورد این سه مدل کدوم هست ؟
دوست عزیز اگه مشکل بودجه مدل ks9000 رو نداری تو خریدش شک نکن من از نزدیک دیدمش واقعا کیفیت تصویرش و عمق رنگ مشکی و روشنایی عالی داره راحت میشه گفت هم تراز oled یا حتی بهتر از اونم هستش زاویه دید عالی داره من مدل خمیدش رو دیدم هر دو مدلش رو میتونم بگم در یک کلام تو پخش محتوای ۴ کی عالی بود و بعد اون مدل ks8500 بقیه مدلهای سامسونگ اصلا کیفیت تصویر خوبی نداشتن .نقل قول:
با سلام خدمت شما...من يك lg uh850v از امين حضور گرفتم4400.
نصاب آمده م ا ه واره رو نصب كنه ميگه ر س ي و ر اين تلويزيون فقط ميتونه امواج را از يك جهت دريافت كنه...
آيا بقيه دوستاني كه اين تلويزيون را دارند چنين مشكلي دارند؟
دي ش خونه ما گردون هست.
سلام به همه دوستان،
من این تلویزیون تازه خردیم از بانه و راننده نصب کرد تلویزیون الان من نمیدونم روی کدوم منطقه تنظیم شده و اینکه وقتی روشن کرد برای بار اول یه سری تنظیمات next زد و رد شد، سوال من این هست که اون تنظیمات اولیه چیا بودن !؟ و اینکه آیا راهی هست من خودم اون تنظیمات اولیه دوباره انجام بدم اگه فکر میکنید مهمه!؟
نقل قول:
نصاب هم یه چیزی نمیدونسته گفته تلویزیون احتمالا از گردون پشتبانی نمیکنه ثابت و تک جهت میخوره ( افست میخوره)یه سری کشورا مثل ترکیه ماه واره اختصاصی دارن و فقط شرکتا میذارن رو ی جهت تنظیم شه این نوع تلویزونا بخاطر اینکه تو ایران مونتاژ میکنه گلدیران این قابلیت رو بر میدارن
بنده هم ی OLED55B6GI دارم ولی همچین قابلیت رو نداره ولی مدلای دیگش از DV BS2 پشتیبانی میکنن
بهتره یه رسی ور جداگو نه تهیه کنید
قبلن رسیو ر داشتین؟ و گردون نصب بوده ؟ اگه اره
ببیند چجوری براتون گردون رو تنظیم کرده ؟ USALS تنظیم کرده یا دایسک؟
البته من خودم از نصب ماهواره سر درنميارم...مي پرسم بهتون ميگم...نقل قول:
البته تو اين خونه جديد تا بحال م اه و ا ر ه نصب نكرديم...
پس مطمعن هستين كه اين تلويزيون ميتونه بوسيله گردون در جهت هاي مختلف دريافت داشته باشه؟
برم يه نصاب ديگه بيارم؟
چه جوري ميتونيم اين تك جهته بودن را برداريم؟
ی کار بلد بیارید ببیند سر در میاره.نقل قول:
من سرچ کردم تونستن بعضیا چنیدن جهت رو نصب کنن رو سریای رسیو ر دار الجی
ولی نظر بنده اینه با ۲۰۰ تومن یه رسی ور بگیرید که ی موقعه فشار به تلویزیون نیاره و اینکه من خوندم فقط از dvbs2 پشتیابنی میکنن این مدلا حالا نمیدونم از dvbs۱ هم پشتیبانی میکنن فک کنم تو دریافت کانال های غیر HD هم مشکل دار بشه
مطمئنی این اقا نصاب بوده؟؟؟ما که نصاب نیستیم با گردون تنظیم کردیم همه جهتها رو هم می گرفت.البته تلویزیون من سوخته چندین بار گفتم بازم میگم از داخلیش استفاده نکنید چون تلویزیونتون به فنا میره ارزششو نداره.نقل قول:
با تشكر از شما...آقا دانيال نظري در اين مورد ندارند؟
سلام دوستان،
سوال پرسیدم کسی جواب نداد، راهی هست تنظیمات اولیه که وقتی تلویزیون برای اولین بار روشن میکنی دوباره انجام بدم (نمیخوام rest factory کنم).اگه راهی نیست اون تنطیمات اولیه چیا بودن که خودم انجام بدم!
سلام. دوستان کسی میدونه چرا بعد کالیبره کردن تصاویر تلوزیون بعضی مواقع به حالت اولیه بر میگرده.در واقع تمام زحماتت به فنا میره مجبوری دوباره بشینی دو ساعت با سیستم رنگ و کیفیت تصویر ور بری تا به تنظیم دلخواهت برسی.حداقل میشد از تنظیماتی که انجام دادی بک میگرفتی خیلی خوب میشد ولی ظاهرا امکانش نیست