درود.
دوستان من یه مودم مبین نت (هوآوی) B612s - 25D دارم که پشتش جای دو تا آنتن داره.
این آنتن ها برای چی هست؟ تقویت وایفای یا گیرایی شبکه فورجی؟
چه نوع آنتنی برای اون باید بخرم؟
Printable View
درود.
دوستان من یه مودم مبین نت (هوآوی) B612s - 25D دارم که پشتش جای دو تا آنتن داره.
این آنتن ها برای چی هست؟ تقویت وایفای یا گیرایی شبکه فورجی؟
چه نوع آنتنی برای اون باید بخرم؟
برای تقویت فورجینقل قول:
من بهترین نوع مودم رو زدم اما هیچ عمل خاصی تو گیرندگی انجام نداد:n02: حیف پول بدی انتن بخری
اونا واسه تقویت سیگنال 4G هستن و برای تقویت TD-LTE مناسب نیستن چون هیچ آنتنی که سیگنال TD-LTE رو تقویت کنه در بازار موجود نیست. من با اتصال یه آنتن به مودم B612s - 25D گیرندگی اون رو تا حد چشمگیری افزایش دادم.نقل قول:
ممنونم. اینم 4G هست و TD-LTE آنتن دهی نداره.نقل قول:
بخرم باید بگم چه مدلی بهم بدید؟
مودمتون چی هست ؟
دو نوع آنتن داریم که اولیش رومیزی هستش ولی من به صورت بیرونی استفاده میکنم و توی تراس گذاشتم اسم مدلشم هست 40dBi 4G LTE MIMO Antennaنقل قول:
اینم مدل دومم که بیرونی هست 24dBi 4G LTE High Gain Panel Flat Outdoor Antenna
قبل از هر چیز مودمتون رو ببرید جایی که میخواید آنتن نصب کنید. اگه مودم سیگنال بهتری گرفت بعد سفارش آنتن بدید. این دو تا اسمی که دادم خدمتتون رو توی نت سرچ کنید فروشگاه هایی که این مدل آنتنا رو میفروشن رو پیدا میکنید. در ضمن ممکنه نیاز به کابل اضافه هم داشته باشید. چون مدل اول 1.5 متر و مدل دوم 20 سانتی متر کابل دارن
من این مدل را پیشنهاد میدم ولی کابل رو سوا خودت کابل و سوکت خوب بگیر و مستقیم بزن به سوکت آنتننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل هم رو فقط خوب بگیر .
من از این آنتن خودم 2 عدد با کابل خوب گرفتم و خودم کابل و سوکت سوا خوب گرفتم .
دوستان کسی اگر دنبال ساخت آنتن خوب برا 4G LTE هست من میتونم عکس از داخل آنتن زیر بگیرم و اندازه های دقیق هم از قطعات داخل بزارم ولی به شرطی که کسی که داره میره ورق آلومینیوم بگیره و بده براش برش بدهند برا من هم انجام بده من هزینه هاش من میدم خودم شهری که هستم الان دسترسی ندارم به ورق و برش و ... اینم بگم که اگر شرط میکنم و انجام ندید مدیون میشید و راضی نیستم :
من میخوام این آنتن را باز میکنم و عکس و اندازه بگیرم که هم کمک دوستان باشه با این هزینه ها و هم یه کمکی به خودم بشه .ساخت و نقشه اش هم بسیار بسیار راحت هست فقط کافیه به ورق آلومینیومی و برش کار دسترسی داشته باشید (من متاسفانه در جایی که الان هستم دسترسی ندارم) .سر کابل و سوکت و همه چیز هم راهنمایی میکنم و تحقیق کامل کردم اطلاعاتم کامله .(چه کابلی و سوکتی و از کجا بگیرید و ... )
ورق که ارزونه و گیر میاد میمونه برش با لیزر یا CNC یا ... که باید دقیق باشه .
هزینه اصلی سر کابل و سوکت مرغوب هست که بسیار بسیار تاثیر بالا داره چون طراحی این آنتن خوبه و خوب هم جواب داده .
شرمنده شرط میزارم اهلش نیستم ولی خوب باید یه آنتن را باز کنم و از آببندی اولیه خارجش کنم و دقیق با کولیس اندازه بگیرم و ... سر کابل و سوکت و تحقیق هم وقت زیاد گذاشتم .کابل و سوکت هم زیاد گرفتم و تست کردم .
دوستان آنتن خوب و قوی برا b612 چی پیشنهاد میدین ؟ 4g lte
خوبه این مدل؟
نقل قول:
این انتن چینی اونقدر ارزش تعریف و تمجید نداره و شما بهش جدی نگاه نکن واقعا بعد از باز کردن پیچها و چسب ضد آب با یک انتن الومینیومی دوقطبی معمولی طرف هستید که دو کابل 20 سانتی به ورقها لحیم شده ( شما هرکاری هم کنید فقط یکی از دو قطب LTE مگر اینکه عوض بشه)
ورق الومینیومی داخلی قطر 1 میل و بیس هم 2 میل البته چون چینیه نمیگم اشتباه ساخته شده شرکتی که منتاژ کرده کلا حرفه ای نیستن و متفرقه هستن
شما هم بهترش رو با قیمت نصف این انتن میتونین بسازین با دریافت عالی
دوستان شرکت ما دو تا آنتن یاگی برای فروش داره که به این مودم ها می خوره هر کی خواست پی وی بده قیمت مناسب براش بگیرم
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز حرف شما کاملا درست هست ولی بین آنتنهای آماده موجود در بازار الان بهترین هست البته آنتنهای آماده .
وگرنه اگر بخواید حرفه ای آنتن بسیازید که 2 تا یاگی Log-periodic خوب بنظر من خیلی بهترجواب میده به شرطی که اصولی و با محاسبات ساخته شده باشه
انتنهای یاگی فعلی که در بازار و فروشگاه ها دیدم مناسب نیستن مخصوصا نسبت بقیمت اصلا برای این نوع استفاده ارزش ندارند و بخاطر نوع و شکل الیاژ دریافت خوبی ندارند ( دقیقا مثل اینکه شما یک انتن وای فای امنی یا سکتور یا اصلا دیش را با کانکتور و مبدل به روتر LTE متصل کنید خب مشخصه که تا حدی شما دریافتی دارین اما بخاطر نوع و شکل ساخت که مخصوص دریافت فرکانس خاص خودش ساخته شده نمیتواند خیلی خوب یا عالی این نوع فرکانسها را دریافت کند نهایت شاید در مد 3G یا 2G جوابگو باشد و بنظرم این نوع انتنهای یاگی فعلی بیشتر برای دریافت بهتر 2G-3G کاربرد دارند
ببخشید کسی می دونه مبدل sma به ts9 تو تهران از کجا بخرم؟
تهران - خیابان جمهوری نرسیده به پل حافظ پاساژ امجد طبقه زیرزمین مغازه سام ارتباط - هر نوع فیش و سوکت و تبدیل آنتن که بخواید داره .آقای فارسی پورنقل قول:
تشکرنقل قول:
خوبه دیگه نزدیک هم هست
سلام ،بخام یه انتن خوب درست کنم خودم از این mimo ها میتونم طوری درستش کنم که از این انتن های فروشی قویتر باشه؟مثلا یه انتن داخلی درست کنم بهتر این انتن های ۳۵db هست که چهار گوش لوزی باشن یعنی دریافت سیگنالشون بهترباشه،دوستان تو همین تایپک اگه کسی خوب توضیح داده برای ساختو تهیه مواد ساختش،لینکی بم بده،ممنون میشم،دوستان کمکم کنین در این زمینه چیزی نمیدونم،میخام یکی بسازم،این انتن رومیزی که دارم ۱۴۰خریدمش اصلن خوب نیست
دوستان ما انتن برای مودم های ۴.۵ جی هم داریم ؟
مخصوصا برای مودم های هوواوی
آنتن رو مودم میخواید یا آنتنی که رو تراس یا پشتبام بزارید ؟نقل قول:
بالاخره به مودم بتونم بدون نیاز به تبدیل وصل کنمنقل قول:
از هر دو مدل اگه چیزی هست معرفی کنید
اصلا انتن ۴جی با ۴.۵ فرقی داره ؟؟
نقل قول:من این مدل را پیشنهاد میدم ولی کابل رو سوا خودت کابل و سوکت خوب بگیر و مستقیم بزن به سوکت آنتن
کابل هم رو فقط خوب بگیر .
من از این آنتن خودم 2 عدد با کابل خوب گرفتم و خودم کابل و سوکت سوا خوب گرفتم .
خودت هم میتونی این آنتن را با هزینه بسیار کم بسازی چیز خاصی نداره ورق آلومینیومی 1 و 2 میل میخواد و برش و کابل و 2 تا لحیم کوچیک
آنتن ها بر اساس طراحی از فرکانسهای خاص پشتیبانی میکنند .
بهترین باند ها 1800 و 2600 هست و 4,5G واقعی تجمیع این 2 باند با هم هست که مودم باید پشتیبانی کنه .
چه مدلی و چند!؟نقل قول:
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
دوستان در 2 تاپیک زیر مودم - روتر - آنتن و وسایل دیگر شبکه برا فروش با قیمتهای مناسب قرار دادم چک کنید شاید به درد دوستان بخوره .
آنتن 4G LTE و مودم 4.5G LTE هم در لیست هست :
ممنون میشم بهترین آنتن برای گرفتن بالاترین سرعت دانلود برای مودم tf i60 رو معرفی کنید.
دوست عزیز بهترین آنتن در لینک پست بالا چک کنی اون پنل سفید هست که باید با کابل خوب و سوکت خوب استفاده کنید .نقل قول:
کابل خوب هم آماده دارم
قیمت و مدل و عکسش رو لطف کنید بزارید ممنون میشم.و اگه تست کردید با tf i60 و آنتنی که گفتید چه سرعت دانلودی گرفتید؟ممنوننقل قول:
قیمت و مدل و عکسها در لینکهای زیر هست .من کلا اکثر مودمها و آنتهای موجود در بازار را تست کردم .بین آنتهای اماده موجود در بازار این مدل بهترین عملکرد را داشت .نقل قول:
سرعت دانلود بستگی به دکل - ساعت و ترافیک دکل - باند و مدل مودم داره .الان دقیق مد نظرم نیست ولی با انتن عملکرد مخصوصا رو TF-i60 بالا بود چون آنتن داخلی این مدل مودم ضعیف هست .
سلام دوستان،اگه کسی میتونه برام انتن دست ساز با گین بالا برام بسازه ممنون میشم بم پیام خصوصی بزنه،یا اگه کسی داره ساخته و نیازی نداره با خروجی crc9 ممنون
بهترین انتن با قیمت حدودا سیصد ۳۰۰ تومن برای مودم huawei E8372 چیه؟
مودم B612 با انتن داخلی در شرایط مناسب بیشتر از 15 مگابایت هم سرعت میدهد که عکس هم از سرعت دانلود قرار دادم تازه این سرعت با کلی مانع و در و پنجره و... بودهنقل قول:
انتن هم برای مصرف کننده ای خوبه که ساختمان بلند اطراف خانه شان زیاد باشد و یا اصلا در پوشش و دید خوبی نسبت به دکلها نباشند
سلام
وقت بخیر
عزیزان بهترین انتن اماده برای مودم fd m60 ایرانسل چی هست الان ؟ فقط الان که داشتم پست های تاپیک رو میخوندم ، یه عده از کاربرا میگفتن انتن حتی تضعیف هم کرده عملکرد رو ! صحت داره ؟
الان یه سری مدل رو سایت های همسایه (راســـتین بازار و مودم مارـــــت) گذاشتن . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
- - - Updated - - -
سلام
وقت بخیر
عزیزان بهترین انتن اماده برای مودم fd m60 ایرانسل چی هست الان ؟ فقط الان که داشتم پست های تاپیک رو میخوندم ، یه عده از کاربرا میگفتن انتن حتی تضعیف هم کرده عملکرد رو ! صحت داره ؟
الان یه سری مدل رو سایت های همسایه (راســـتین بازار و مودم مارـــــت) گذاشتن . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
نقل قول:
اول مودم رو تهیه کنید و در محل زندگی خودتون قشنگ تست کنید اگه دیدید کمبود انتن دارید اقدام به تهیه یک انتن خارجی ( فضای باز ) کنید و در بهترین مکان نصب ثابت انجام دهید و با کابل مخصوص خودش ببرید داخل خونه و به مودم وصل کنید و از سیگنال قوی بیرون با همان قدرت در داخل خانه بهره ببرید .
این مدل بهترین برای فضای باز و نصب خارجی هست .
این مدل هم برای داخل خونه خوب هست :
سلام
مودم i60 دارم و fdd خوبه
ولی tdd که باند 3500 هست خیلی ضعیفه(rsrp -121)
کسی اینجا رو فرکانس td-lte آنتنی تست کرده راهنماییم کنه؟
ممنون
بایس از تو تنظیمات external antena را فعال کنید
صفحه مسی تهران کجا میفروشن؟
حدودا ابعاد 19*11.5 سانتیمتر
ضخامت چه قدر باید باشه؟
مدل یاگی هست از این شاخه ایی ها که SMA هستشنقل قول:
سلام دوستان
من دوتا آنتن WIFI-250 دارم
و مودمم tf-i60 ایرانسل هست
کانکتور آنتن و مودم به هم میخوره فقط هردوش مادگی هست که میشه درستش کرد
سوالم اینه که این انتن برای مودم adsl هست
روی این مودم جواب میده یا اصلا فرکانسش نمی خوره؟
ِیا به مودم آسیب نمیزنه؟
عکس آنتن :
مسیر کانکتور در چیپ فرکانسی 3500هست و انتن های شما در این باند نیستندو هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه و حتی باعث میشه سیگنال و خط انتن شما بدتر بشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
یادم هست در این تاپیک جایی خوانده بودم که مسیر کانکتورهای سوکتهای آنتن مودم TF-i60 یا همون هواوی B612S فقط به قسمت اینترنت 4G یا همون FDD وصل هست و اگر حتی آنتنی با فرکانس 3500 به این سوکت ها بزنیم در سیگنال و آنتن دهی اینترنت ثابت یا همون TD-LTE اثری نداره .
حالا یک سوال دارم .فرض کنید من آنتنی با فرکانس 3500 دارم و میخوام با این مودم برای اینترنت TD-LTE استفاده کنم .باز کردم مودم و لحیم کاری و اضافه کردن سوکت - سوراخ کردن مودم و ... هم برام اوکی هست .
کسی میدونه آیا در برد و مدار این مودم امکان لحیم کردن سیم و اضافه کردن سوکت انتن برای اینترنت TD-LTE روی فرکانس 3500 وجود داره یا نه ؟
اگر امکانش هست کسی میتونه راهنمایی کنه و بهم محل لحیم کردن سیم کانکتورهای این باند را نشون بده ؟ از نظر فنی به انواع کابلهای آنتن تسلط دارم و از نظر تهیه و ساخت آنتن برای این باند هم مشکل ندارم ولی رو بحت برد و الکترونیک وارد نیستم و از دوستان کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم .
البته اینم بگم برای من ملاک فقط این مودم TF-i60 یا هواوی B612S نیست .هر مودم دیگه TD-LTE هم باشه اوکی هست فقط میخوام که با آنتن بشه سیگنال TD-LTE را روش تقویت کرد .حال میخواد GP2101 Plus باشه یا هر مدل دیگه .از این جهت گفتم B612 چون رو اکثر اپراتورها جواب میده و مودم رند بازار هست.
من خودم 2تا انتن 3500رو تومسیر برد لحیم کردمنقل قول:
شما مسیر کانکتور پشت مودم رو نگاه کنی راحت میتونی لحیم بزنی و نیاز به کانکتور هم نداشته باشی
جای لحیم کاری هم موجوده من چون مودمو بستم و نمیتونم بازش کنم
شما از پشت i60عکس بزار بنده یا استادید گروه و دوستان راهنمایی کنیم