[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
#اینفوگرافی: مقایسه عملکرد دو استعداد تکرارنشدنی مستطیل سبز؛ یوهان کرایوف و لئو مسی در دو جام جهانی 1974 و 2014
Printable View
#اینفوگرافی: مقایسه عملکرد دو استعداد تکرارنشدنی مستطیل سبز؛ یوهان کرایوف و لئو مسی در دو جام جهانی 1974 و 2014
یک سال پیش در چنین روزی یوهان کرایوف اسطوره فوتبال هلند و باشگاه بارسا به دلیل سرطان ریه در سن 68 سالگی درگذشت
دادگاه تجدید نظر پرونده مالیاتی مسی ۳ روز قبل از ال کلاسیکو برگزار میشود
اولین تلفات بازی های ملی
کشاله ران آردا در تمرینات ترکیه آسیب دیده و نمیتونه بازی کنه. فدراسیون فوتبال ترکیه گفته آسیب دیدگی جدی نیست و احتمالا توران مشکلی برای بازی بارسلونا با گرانادا نداشته باشه.
مسی از سوی فیفا 4 جلسه محروم و 8100 یورو جریمه شد
گویا در اواخر بازی آرژانتین شیلی که آرژانتین با تک گل مسی برنده شد به کمک داور اعتراض کرده و در پایان بازی باهاش دست نداده. در گزارش داور خبری نیست ولی فیفا در تصاویر ویدئویی متوجه توهین به داور شده.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین: اگر مسی تخلف کرده باید محروم شود
آرماندو پرز: اگر مسی رفتار خارج از عرفی انجام داده باید مانند همه بازیکنان جریمه شود و نباید به خاطر اینکه مسی بهترین بازیکن دنیاست برای او تفاوتی قائل شد.
درخواست تجدید نظر آرژانتین برای لیونل مسی
خورخه میادوسکی، مدیر تیم ملی: ما با شنیدن این حکم بسیار شگفت زده شدیم. این رای تنها ساعاتی قبل از دیدار ما برابر بولیوی صادر شده و این موضوع ما را بسیار عصبانی کرده است. قطعا برای تجدید نظر اقدام خواهیم کرد زیرا می دانیم که در موارد مشابه قبلی نیز محرومیت ها کاهش یافته است.
فکر کنم برای ما بد نشد :n02:
برزیل دیشب به کاپیتانی نیمار (بعد از یک سال) پاراگوئه رو 3-0 شکست داد و اولین کشوری شد که به جام جهانی 2018 روسیه راه پیدا میکنه.
آرژانتین هم در نبود مسی 2-0 مقابل بلیوی شکست خورد تا آمار اسفناکش بدتر هم بشه.
با مسی: 83 درصد برد
6 بازی
5 برد
1 شکست
9 گل زده و 4 گل خورده
بدون مسی: 12 درصد برد!
8 بازی
1 برد
4 مساوی
3 شکست
6 گل زده و 10 گل خورده
اینم تیم کلاس جهانی با حضور ایگواین، دی ماریا، آگوئرو، ...
از یه طرف برا ما خوب شد که مسی زودتر به بارسلون برمیگرده . ولی خب مسی محرومه بازی با گرانادا هم . پس میره استراحت . از یه طرف اگه آرژانتین نره جام جهانی قطعا مسی ضربشو میخوره و روش تاثیر میذاره . توهینی که داور نه گزارش کرده و نه کارت داده چجوری میشه هم جریمه نقدی بشی و هم 4 بازی محروم !!! کاستا که تو یه بازی اینقد به داور فاک آف گفت که گزارشگر هم اشاره کرد . ولی اصن بازبینی نشد . من یادم نمیاد بازیکنی که اینقد محروم شه برا توهین به داور !
ازونور نیمار چه سال درخشانی رو داره سپری میکنه . همینجور ادامه بده توپ طلارو مال خودش میکنه . تو بازی های چمپیونز باید با مسی رقابت کنه برا توپ طلا .
یاکوزا مفنگی : آرژانتین به مسی وابسته نیست ! :n08:
غیبت آردا توران در 6 بازی بارسا
آردا توران، ستاره ترک تبار بارسلونا، به دلیل مصدومیت از ناحیه ران، برای سه هفته از میادین دور خواهد بود و دیدارهای حساس تیمش مقابل سویا و یوونتوس را از دست خواهد داد.
فدراسیون فوتبال ترکیه گفته بود هیچیش نیست و بازی بعدی بازی میکنه
:n27:
اعتراف مورینیو: جذب نیمار غیرممکن است
من همیشه سعی می کنم واقع گرا باشم و از باشگاهی که در آن مشغول به کار هستم چیزی را طلب کنم که انجام آن ممکن باشد. اما نیمار هدفی غیرممکن است زیرا باشگاهی مانند بارسلونا هرگز نمی خواهد بازیکنی مانند او را از دست بدهد. اگرچه مسی هم هنوز جوان است و در 30 سالگی هم کیفیت بالایی دارد اما بعد از او، نیمار بزرگ ترین بازیکن بارسلونا است پس تلاش برای جذب او غیرممکن است.
فابرگاس: مسی باعث علاقه کودکان به فوتبال شده است
سسک فابرگاس، ستاره سابق بارسلونا به تمجید از لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسا پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، فابرگاس در سال 2011 از آرسنال به بارسا ملحق شد اما بعد از 3 فصل نه چندان موفق دوباره به لندن، اما این بار به چلسی بازگشت. فابرگاس گفت: "من همیشه لیونل مسی را تحسین می کنم. زیرا بعد از این همه دستاوردها در دنیای فوتبال، آنچه باعث علاقمند کردن هر کودکی در جهان به فوتبال شده و ترغیب همه علاقمندان فوتبال، همچنان فروتن و متواضع باقی مانده است. البته مسی در زندگی روزمره و در برخورد با همه از جمله فرزندان و همسر خود نیز همینگونه است. مسی سالهای سال بهترین بازیکن دنیا بوده و فاتح همه عناوین شده و در بالاترین سطح قرار داشته است. پس در معدود روزهایی که در بهترین شرایط نیست اوضاع هرگز آسان نیست و به دلیل همین روحیه من همیشه او را تحسین کرده ام."
پیکه بعد از بازی اسپانیا غوغا کرده
آن چیزی که من در رئال به آن علاقه ندارم کادر مدیریتی این تیم است. اتهاماتی که به مسی و نیمار وارد می شود اما رونالدو از همه چیز مبرا است.
برای من آزاردهنده است که کسی که در پرونده های قضایی لیونل مسی و نیمار دست دارد در VIP سانتیاگو برنابئو می نشیند. همیشه در مادرید اوضاع اینگونه بوده است؛ پرونده های علیه مسی و نیمار و ... هیچ چیز علیه کریستیانو رونالدو.
همه ما می دانیم که اتفاقات توسط مادریدی ها برنامه ریزی می شود و همیشه اینگونه بوده است و همه اتفاقات در پشت پرده تعیین می شود. من رابطه دوستانه ای با بازیکنان رئال مادرید دارم اما در مورد سران این باشگاه چه می توان گفت؟
آیا این احکام از سوی قضات است و به رئال مادرید ربطی ندارد؟ همه ما این مسائل را می دانیم. این استدلال من است و علاقه ای به بحث کردن در مورد آن ندارم.
زمانی که ما با 6 گل پاری سن ژرمن را مغلوب می کنیم همه از داوری حرف می زنند اما وقتی رئال با گل آفساید راموس فاتح لیگ قهرمانان می شود هیچ اتفاقی نمی افتد.
در دیدار برابر فرانسه نیز چون لباس سفید بر تن داشتیم (اشاره به لباس رئال مادرید)، داوری به سود ما بود اما من واقعا علاقمندم از تکنولوژی بازبینی صحنه ها در لالیگا نیز استفاده شود. خبرنگاران نیز در کنفرانس خبری همیشه به دنبال گرفتن تیترهای جذاب از من هستند.
ورزش سه
طرفداری
بازی بعدی تیم:
دو روز دیگه مهمان گرانادا
حریف:
ته جدولی هست ولی 3 بازی از 4 بازی آخر خودش در خونه رو برده. اون شکست هم 0-1 مقابل اتلتیکو بوده
مصدومیت ها:
با بازگشت متیو فقط میمونه ویدال که ادامه فصل رو از دست داده
محرومیت ها:
مسی که قبل از تعطیلات 5 کارته شد
ترکیب احتمالی:
رافینیا-سوارز-نیمار
راکیتیچ-بوسکتس-اینیستا
روبرتو-پیکه-اومتیتی-آلبا
تر اشتگن
کارلوس دیبوس: مسی شخصیت یک لیدر را ندارد
به گزارش "ورزش سه"، مسی به دلیل توهین به کمک داور دیدار آرژانتین-شیلی، برای 4 جلسه از همراهی آلبی سلسته محروم شد و در غیاب او، آرژانتین 2-0 مغلوب بولیوی شد تا شرایطش برای صعود به جام جهانی 2018 دشوارتر شود.
دیبوس معتقد است که مسی نمی تواند مانند دیگو مارادونا الهام بخش هم تیمی هایش باشد و اعلام کرد که ستاره بارسا را دیگر نمی توان بهترین بازیکن دنیا دانست.
او به خبرنگاران گفت:" فکر نمی کنم این اشتباه باشد که یک بازیکن با سرمربی تیمش در مورد بازیکنانی که دوست دارد در کنارشان بازی کند یا بازی نکند، وارد دیالوگ شود اما آن بازیکن باید شخصیت و شجاعت لازم را داشته باشد و تیم را روی شانه هایش به پیروزی ببرد؛ کاری که دیگو مارادونا انجام می داد.
آن بازیکن باید احساس کند که آن پیراهن نماینده آرژانتینی های بسیاری است و همه ما بهترین را برایش می خواهیم. دیگو نماینده چنین بازیکنی بود و به نظر من، مسی نیست.
این به آن معنی نیست که او بد است. به نظر من، او یکی از سه بازیکن برتر دنیاست اما بهترین نیست. در حال حاضر، نیمار بهتر از اوست."
سمپائولی: این یک رویای منحصر به فرد است که بهترین بازیکن دنیا را هر روز از فاصلهای اندک نظارهگر باشید
خورخه سمپائولی که تاکنون بارها تمایلش را برای کار کردن با مسی ابراز کرده بود، در مصاحبه با روزنامه آرژانتینی 'Diario Olé' بار دیگر بر این علاقه تاکید کرد و گفت:
من میخواهم مسی را تمرین بدهم تا او را هر روز از نزدیکترین فاصله ببینم. این یک رویای منحصر به فرد است که بهترین بازیکن دنیا را هر روز از فاصلهای اندک نظارهگر باشید. چه کسی دوست ندارد مسی را تمرین بدهد. اگر بتوانید به او شانس خوشحال بودن از یک بازیکن تعیینکننده بودن را بدهید، 95 درصد بازی حل شده است. آنگاه میشود مثل زمانی که مارادونا در اوج بود. برای یک تیم خیلی دشوار است که در روز خوب لئو شکست بخورد.
وضعیت تیم ملی آرژانتین؟ این مرا آزار میدهد که در کشورم احترامی که باید و شاید به تیم ملی گذاشته نمیشود. ما بهترین بازیکن دنیا را داشتیم (مارادونا) و حالا هم بهترین بازیکن دنیا را در اختیار داریم و این گونه به نظر میرسد که نمیخواهیم از آن لذت ببریم.
کی هست؟ :n02:نقل قول:
کارلوس دیبوس: مسی شخصیت یک لیدر را ندارد
نیمار در حال حاضر از رونالدو بازیکن بهتریه و تازگی ارزشش هم بیشتر شده ولی واسه اینکه جای مسی رو بگیره یکم کار داره
با ارزش ترین بازیکنان جهان
1 - لیونل مسی
2 - نیمار
3 - کریستیانو رونالدو
4 - لوییس سوارز
5 - گرت بیل
فوری : فصل برای نیمار تمام شد !!!
نیمار در تمرینات امروز بارسا دچار شکستگی استخوان زانو شد و حداقل 3-4 ماه از میادین دور خواهد بود . مدت زمان دقیق ریکاوری به روند بهبودی او بستگی دارد .
لینک کامل خبر و ویدیو تکل خشن گومز روی نیمار در لینک زیر :
پ.ن : بدبخت شدییییم :n28::n28: بنظر من نبود نیمار حتی از نبود مسیم بدتره :n28:
دروغ اول آوریله ! :n09:نقل قول:
امروز هرچی خبر شنیدی وتو کن ! :n02:
همین یه مورد کم بود برای تیم با این همه بازی سخت و سرنوشت ساز.
ولی همیشه باید امید داشت، وقتی PSG رو میشه اونجوری برد پس میشه ال کلاسیکو و یوونتوس و ادامه CL رو هم برد.
نقل قول:
باو دروغ اول اپریل هستش تا 14 فروردین هر چی شنیدین دایورت کنین :n02:
پیشنهاد میکنم چهت اطلاعات تکمیلی لینکی که دادمو بزنید که ببینید دروغ نیست !! :n14:
همین دیگه . من لینکم باز کردم این اومد :)نقل قول:
در کل شک نکنید دروغ اول آوریله . :n09:
The Only Man To Win All Possible Titles. Legendinho
آپدیت بازی با گرانادا
پیکه (که دو بازی اسرائیل و فرانسه رو کامل بازی کرد) با اجازه انریکه تمرین شنبه و بازی یکشنبه رو استراحت میکنه
انریکه در جواب اینکه آیا دید پیکه در مورد مادرید رو تایید میکنه یا نه گفت:
من از پیکه تندروتر هستم، بهتره افکارم رو بروز ندم
:n02:
عجب توصیفی داشته دراکسلر هافبک پاریس و آلمان از بزرگ ترین کامبک تاریخ لیگ قهرمانان
خیلی بد بازی کردیم. بارسا بهترین تیم دنیاست. مطمئنا تصمیمات داور چندان به سود ما نبود اما وقتی شما اینگونه شکست میخورید، نمیتوانید همه چیز را به اشتباهات داوری ربط بدهید. بارسا در تمام طول بازی به کامبک ایمان داشت و همواره با جاهطلبی خاصی به دنبال زدن گلهای بیشتر بود. خیلی دفاعی بازی کردیم. البته شرایط پیچیدهای بود. وقتی تیمی چون بارسلونا بدون وقفه حمله میکند، مقاومت کردن دشوار میشود. هیچ راهی برای کنترل اوضاع وجود نداشت. به خصوص در نیمه اول. شب بسیار تلخی بود در حالی که همه چیز به بارسا لبخند میزد.
وقتی بازی 3-0 شد استرس و نگرانی بر تیم حاکم شد. به خصوص که 90 هزار نفر از بارسا حمایت میکردند. اتمسفر ورزشگاه شگفتانگیز بود. اما وقتی گل زدیم فکر کردم که کار را تمام کردهایم. میدانستم بهترین شبمان را پشت سر نمی گذاریم اما حتی نمی توانستم تصور کنم آنچه را که قرار بود رخ بدهد. فقط بازیکنانی چون مسی و نیمار با حمایت تمام تیم میتوانند در ظرف هشت دقیقه سه گل بزنند. شب بسیار تلخی را سپری کردیم چون لیگ قهرمانان اروپا تورنمنت خاصی برای ما به حساب میآید.
منو برد دوباره تو اون فضا. چه فشاری بهشون اومده بیچاره ها
نقل قول:
سال نو فرخنده باد . :n01::n40:
شاید باورتون نشه اما من هنوز بعضی وقت ها ویدیو دقایق آخر بازی میزارم نگاه میکنم و حال و روزم دگرگون میشه . در تاریخ فوتبال این چنین روزهایی رو کم تر دیدیم و میبینیم .
لعنتیا چیکار کردین :n02:حماسه نیوکمپ :n12:
تنها نیستین :)نقل قول:
من هنوز بعضی وقت ها ویدیو دقایق آخر بازی میزارم نگاه میکنم و حال و روزم دگرگون میشه
------------------------------
ال کلاسیکو با حضور رونالدینیو در لبنان
رونالدینیو، فوق ستاره برزیلی و سابق بارسلونا خبر از برگزاری دیدار بین ستارگان سابق بارسا و رئال در لبنان داد.
دروغ یک آوریل پارسال خیلی خنده دار تر بود و خیلی غیرممکن تر.
اون موقع در آستانه الکلاسیکو بود که نوشتن : " مسی با رئال مادرید قرار داد بست! "
خلاصه بازی گرانادا 1-4 بارسلونا
گل ها: سوارز، آلکاسر، راکیتیچ، نیمار
سوارز و نیمار دو ضربه خوشکل هم به تیر زدن که دیدن داشت
--------------------------------------------------
نیمار به 100 مین گل برای باشگاه رسید همراه با 9 جام
رافینیا متاسفانه در بازی دیشب مصدوم شد که ممکنه طولانی مدت باشه
یوونتوس
به سختی جلوی ناپولی مساوی 1-1 گرفت تا سری آ کمی نزدیک تر بشه
رئال مادرید
با گل آفساید از آلاوس پیش افتاد و 2 گل در دقایق پایانی زد تا سریال اشتباهات ادامه داشته باشه
حیف بازی رو نتونستم ببینم
خدارو شکر بردیم
این قضیه به اصطلاح اشتباهات داوری تا کی میخواد ادامه پیدا کنه
داره کم کم به یه چیز عادی تبدیل میشه
انریکه: امیدوارم نیمار 900 گل دیگر هم بزند
لوئیس انریکه، سرمربی بارسلونا به تمجید از نیمار پس از به ثمر رساندن صدمین گل پرداخت و ابراز امیدواری کرد که مهاجم برزیلی 900 گل دیگر هم برای بارسا به ثمر برساند.
به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته دو تیم بارسا و گرانادا به مصاف یکدیگر رفتند که آبی اناری ها موفق شدند4-1 حریف خود را شکست دهند. مهاجم برزیلی پس از 177 بازی موفق شد به باشگاه صدتایی های بارسا بپیوندد و به جمع لوئیس سوارز، مسی و دیگر مهاجمان بزرگ بارسا اضافه شود.
انریکه پس از بازی گفت:" آمار نشان میدهد که او یک فوتبالیست فوق العاده است. برای مدافعین حریف یکی از خطرناک ترین مهاجمان است و با پیوستن به این باشگاه تصمیم بسیار خوبی گرفت. امیدوارم 900 گل دیگر به ثمر برساند و سال های سال او را در بارسا ببینیم." بارسا شب گذشته بدون حضور مسی و پیکه توانست حریف را شکست دهد و انریکه گفت:" هفته بعد از وقفه بازی های ملی همیشه ویژه است. خیلی از بازیکنان ما در سفر بوده و خسته اند و بالاتر از آن اینکه یک بازی خارج از خانه کار را دشوارتر هم میکند ولی فکر میکنم ما خوب کار کردیم. شروع خوبی داشتیم، با پرس شدید حریف مقابله کردیم، موقعت ایجاد کردیم و شاید کمی در موقعیت های حساس بی توجه بودیم.
نیمار: گل صدم را به هم تیمی ها تقدیم میکنم
نیمار، ستاره بارسلونا، پس از اینکه شب گذشته مقابل گرانادا موفق شد گل صدمش را به ثمر برساند، این گل را به هم تیمی هایش تقدیم کرد.
به گزارش "ورزش سه"، ستاره برزیلی پس از 177 بازی توانست به این رکورد دست پیدا کند. بارسا شب گذشته به مصاف گرانادا رفت و موفق شد 4-1 پیروز شود و نیمار گل چهارم را به ثمر رساند. پس از بازی نیمار این گل را به هم تیمی هایش تقدیم کرد.
او گفت:" خوشحالم که به گل صدم رسیده ام و آن را به هم تیمی هایم تقدیم میکنم. از کسب این پیروزی که خیلی مهم بود خوشحالم. همه گل هایم را دوست دارم ولی گل اولم که در سوپرکاپ بود را بیش از دیگر گل هایم دوست دارم." ستاره برزیلی 15 گل در این فصل برای بارسا به ثمر رسانده است.
ژاوی: مسی با بارسا تمدید خواهد کرد
ژاوی، اسطوره بارسلونا معتقد است که مسی قطعا با بارسا تمدید خواهد کرد و در این تیم میماند زیرا او به این تیم نیاز دارد.
به گزارش "ورزش سه"، قرارداد مهاجم 29 ساله در پایان فصل آینده به پایان میرسد و هنوز خبری از تمدید قرارداد نیست. با این حال ژاوی معتقد است که مسی به بارسا نیاز دارد و قطعا قراردادش را تمدید میکند.
او گفت:" من مطمئنم که مسی قرارداد جدیدی امضا خواهد کرد. بارسلونا به مسی نیاز دارد و همینطور مسی هم به بارسا نیاز دارد. به نظرم خوشحال است، بیشتر پخته شده و آرام تر از همیشه است. به نظرم باشگاهش را عوض نخواهد کرد بلکه رفتاری آرام خواهد داشت. اگر بارسا قرارداد مسی را تمدید نکند، اشتباهی تاریخی انجام داده است. لئو بهترین بازیکن تاریخ است. وقتی بازنشسته شود اهمیتش بیشتر مشخص خواهد شد."
ادعای آ.اس
تمدید قرارداد مسی با بارسا تا 2022
نشریه اسپانیایی آ.اس ادعا کرد که لیونل مسی، ستاره بارسا، ماه آینده قراردادش را با این باشگاه برای 5 سال دیگر تمدید می کند.
به گزارش "ورزش سه"، این روزنامه اسپانیایی اعلام کرد خورخه مسی، پدر این ستاره آرژانتینی، ماه آینده راهی کاتالونیا خواهد شد تا قرارداد جدید پسرش را نهایی کند.
قرارداد فعلی مسی با بارسا در تابستان 2018 به اتمام می رسد و در صورتی که تا تابستان پیش رو قراردادش را تمدید نکند، می تواند از ژانویه مذاکرات برای رفتن به یک باشگاه جدید را آغاز کند.
اما به نظر می رسد که مدیران بارسا بعد از چند نشست بی ثمر با خورخه مسی، سرانجام تصمیم گرفتند تا از موضع شان کوتاه بیایند و قرارداد این ستاره آرژانتینی را تا سال 2022 تمدید کنند. به این ترتیب، به احتمال بسیار زیاد مسی تا پایان دوران فوتبالش در بارسلونا خواهد ماند.
گفته می شود که او براساس قرارداد جدید، سالانه 40 میلیون یورو دستمزد دریافت خواهد کرد.
فرستاده شده از Vsun v3 من با Tapatalk
اهدای عکس تاریخی حماسه نوکمپ به مسی
گارسس عکاس مکزیکی، امروز با مسی ملاقاتی ویژه داشت و عکس تاریخی خود را به وی تقدیم کرد. مسی ضمن امضای این عکس، با دو پسر گارسس نیز عکسی به یادگار گرفت.
بارسلونا - سویا
ساعت 22:15 زنده از شبکه سه
هفته 30 لالیگا
مسی و پیکه بعد از محرومیت و استراحت به فهرست 18 نفره برگشتن. ماسیپ و متیو خط خوردن. رافینیا، توران و ویدال مصدومن!
سایت ورزش سه
نیمه اول عالی بود و پر از موقعیت به همراه گل های قشنگ
ترشتگن چقد خووبه، تو چندتا حملهای که سویا تو نیمه دوم کرد، ترشتگن عالی بود
عجب گلایی
سویا اوضاش خرابه و نباید دلمونو به این بازی خوش کنیم
با این حال لذت بخش بود
یکی برای تبلیغ فیلمش شادی میکنه و یکی برای کودکان سرطانی و هپاتیتی
نیمارو خیلی زدن. مصدوم نشده باشه خوبه
گزارشگر: خط و نشون مسی برای فیفا!!!! : ))))نقل قول:
+ نیمه اول بازی چقد عالی بود بارسا،اگه همین فرمو حفظ کنن و همون تیم 2015 بشن هیچ تیمی قدرت مقابله رو نداره باهامون....
هربار ک روی مهره های کلیدی تیم خطا میشه من یکی ک استرس میگیرم...جایگزین نداریم و حساس ترین مقطع فصل هستش:n35: