متاسفانه برداشته نمی شودنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
متاسفانه برداشته نمی شودنقل قول:
این مطلب رو توی نت دیدم تاریخ خبر 1395/04/18 هست
واقعا دیگه شورشو در آورده کلا قبض ها شده توی مایه های 30 هزار تومن :
http://www.dana.ir/News/810539.html
البته از ایشون 2 با قبض گرفتن
چرا موضوع رو سخت میکنید، گوشی من هم ایسوس هست و گاهی تا ی ربع طول میکشه، تنها راه اینه برید تو تنظیمات و سرچ اتوماتیک choose autumatically رو بزنید، فورا میوفته رو رایتل، من این کار رو اغلب وقت ها که از ایستگاه مترو خارج میشم و دوباره رو سطح زمین میام انجام میدم.نقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
مرسی از دوستانی که جواب دادن. دوستان ترابرد به ایرانسل چطوره ایرانسل قبل از بوق خوردن پیامی پخش نمیکنه؟
سخت نمیکنیم عزیزم، ولی اصلا کار معقولی نیست همش چشمت به گوشی باشه که هرموقع آنتن نداره بری سرچ کنینقل قول:
گوشی واس آسایشه نه دغدغه جدید درست کردن
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خیلی جالبه . چون توی همین مترو من قشنگ آنتن می گیرم برای رایتل سریع . اصلا متوجه کندی سوئیچ آنتن نشدم و تا به حال بهش فکر هم نکرده بودم . به نظر من کلا گوشی بگیرید که فرکانس های ایران رو ساپورت کنه و گرنه مشکل دارید . الان مثلا همین آیفون فرکانس 2600 ایرانسل رو نداره !!!!! و فقط 1800 میره !!!!! اتفاقا خیلی ها هم خوشحالی می کنن که آیفون دارن خبر ندارن چه کلاهی سرشون رفته !!!
الان فرکانس های گوشی تون رو پشت جعبه اش هست بخونید اینجا بزارید مشکل پیدا میشه حتما .
UMTS:نقل قول:
850, 900, 1900, 2100 MHz
اینا فرکانس هاییه که گوشی من توی نسل 3 پشتیبانی میکنه
معمولا هرچی نگاه کردم روی باند 1 بوده که اگه اشتباه نکنم میشه 2100 مگاهرتز
بحث کم کم داره خارج از موضوع این تاپیک میشه [emoji14]
دوست عزيز اطلاعات غلط ندهنقل قول:
اين باندهايي كه ايفن پشتيباني ميكنه
LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29, 30)
كه باند ٧ همون ٢٦٠٠ ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPad using Tapatalk
نه من نسل 2 رو میگم . رومینگه که ربطی به نسل 3 ندارهنقل قول:
این مشکل رو خود بچه ها اینجا گفتن و گرنه من از خودم که نمی گم . آیفون های انلاک شده اپراتور ها که به صورت قاچاقی میاد ( که کم هم نیست ) باند های ایران رو نداره . کلا قیمت ارزون می خرن معمولا قاچاقچی ها اما به قیمت آیفون معمولی میدن . بعد من مثلا زدم . اصلا بحثم آیفون نیست . اصلا بعضی انواع iphone و note و گلکسی رو بخونید توی gsmarena بعض از مدل هاش اصلا به باند های ایران نمی خوره . خیلی خیلی واضح بود و همه می دونستن . سرچ کنید . نمونه این کلاهبرداری ها توی علائدین بسیار هست . الان بحث ما این بود که موبایل ایشون باند های نسل 2 سازگار با ایران رو داره یا نه . که من خودم قدیم ها موبایلی داشتم که با ایرانسل نسل 2 ساپورت نمی شده . چون مال کشور دیگه ای بوده و البته نسل 2 بود موبایلش .نقل قول:
اینم لینکش
که باند هاش با اینی که gsmarena نوشته فرق می کرد قشنگ . بعد کلا gsmaren که همه مدل ها رو که نداره!
یه بار هم که می خواستم گلکسی نوت 4 بخرم که نمی دونم چی شد نخریدم . چند تا نوت دیدم باند هاش فرق می کرد با باند ایران . به مغازه دار هم که اینو می دیدم بهشون می گفتم مغازه دار شاکی می شد می خواست کتک بزنه آدمو :n23: عوضی ان اینا :n34: الان هر مشکلی هست از همین علائدین هست و نه رایتل . چه بسا جعبه رو هم اینا عوض می کنن پس باز هم آدم از علائدین نخره بهتره !
با این بحث ها هم کلا تایپک هم منحرف شد . :n18:
بعد از دو هفته آخرم با ترابرد من موافقت نشد!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
روی نسل دوم اگه مشکل فرکانسی بود که با سیم کارت اون دوتا اپراتور هم ناسازگاری پیدا میکرد، که اینطوری نیست.نقل قول:
بعدم موقع رم شدن مشکلی نداره، موقع برگشتن روی رایتل تاخیر داره.
GSM 850 - 900 - 1800 - 1900
ایناست
خب گوشی شما هم 900 رو داره و هم 1800 ..نقل قول:
الان 1 گوشی قدیمی دیگه دارم رایتل روش کار نمی کرد ... از این سری جدید سیمکارت های جدید 922 رایتل که اومده گرفته بودم انداختم روش درست شد . .. سیکارت قدیمی رایتل مشکل داشت روش .. ( علت رو نمی دونم ) شاید علت این باشه
اون سیمکارت قدیمی ها بدون پانچ هست . این جدید ها پانچ شده هستن .
هر دو سیمکارت هم Usim هست
بعد چرا رایتل بی سرو صدا سیمکارت هاش رو عوض کرده ؟؟؟
گوشیم مدل قدیم n90 نوکیا بود که 3g هم داره و الان با سیمکارت های جدید 922 روی باند 2100 رایتل 3g کار می کنه + رومینگ 2g خیلی سریع !
بعدش من می گم چرا آدم باید روزه شک دار بگیره و یه گوشی بگیره که کسی تست نکرده توی ایران و مشکل داره با اپراتور های ایران .. مثلا همین گلکسی s5 دوسیمکارت با همراه اول پرش آنتن داره ... کسی هم نمی دونه چرا
!! البته به خاطر کاهش هزینه آشغالتری تجهیزات رو می خره همراه اول و در این شکی نیست . کلا دکل هاشون تا اون اتاق تجیزاتش زیر دکل ( اگه داشه باشه و توی هوا وصل نکرده باشن ) گریه آدم رو راه می اندازه اگه دیده باشد . رایتل بیچاره هم رومینگ می کنه روی همراه اول که بیشتر !!!! همراه اول خودشو داره به زور میکشه ... دیگه ظرفیت رایتل رو نداره و اگه مجبور نبود رومینگ رایتل رو خاموش می کرد . که قرار بود رومیگ برای ایرانسل و همراه اول هم باشه که کلا غیر قانونی خاموشش کردن برای هم چونگه ظرفیت نداره شبکه همراه اول و ایرانسل هم لج کرده در پاسخ :n26:
من توی منطقه ای زندگی می کنم که حداقد 50 درصد اون پارک و جنگل مصنوعی و فضای خالی هست .
بعد ایرانسل قشنگ اومده توی یکی از این جنگل ها دکل نصب کرده مرتب و تمیز
که عکسش رو گرفتم و این دکل 4g و 3g هست سرعت حدود 40 مگابیت در ثانیه میده روی 2 تا باند 1800 و 2600 اما باند 3g اون سرعتش کمه .
خب اما همراه اول توی این منطقه ای که هستم چی کار کرده ؟؟؟
اومده با اینکه خیلی زمین خالی و جنگل هست رفته توی مدرسه غیر دولتی دکل زده و حتما کلی هزینه اجاره می ده . کلا اصلا مغز متفکر همین جوری ریخته توی همراه اول . بعد جاش هم کلا اشتباه هست و کنار منطقه ماست .
و کلی فضای بدون پوشش هست ..
نمی خام بگم این همه هزینه کردی چرا دکل 3g زدی . ققط این دکل اصلا تزئینی هست و خاموش هست کلا مدت خیلی زیاد .
فقط می خام بگم همراه اول همه برنامه هاش الکیه و چرته . درگیریش با یوزر های ترابرد کرده هم یکی از این کاراست که باید حداقل 50 سال فحش بخوره به خاطر نبوغش در آزار دادن .
کلا به هم ریخته هست فکر کنم !
از اینجا نقل کردم
نقل قول:
ی سری مشکلات عظیم رخ میده که من میگم
اول که برخی همراه بانک ها به طور کل غیر فعال میشه و پیغام میده که به علت تغییر شماره حساب در دسترس نیست
دومین مورد اینه که پیامک های خدماتی تا مدتی دریافت نمیشه که واقعا من پدرم در اومد
و نکته سوم و مهمترین بخش شارژ خطتونه که از هیچ بانکی نمیتونید شارژ مستقیم بگیرید و اگر هم بخواید کد شارژ بگیرید چون اولش شمارتونو میخواد شارژ مربوط به همون سیمکارتو میده
نکته بعد در مورد پنل همراه من یا مای ایرانسله که تا مدتی نمیتونید واردش بشید مثلا من رفتم رو همراه اول و تا هفته پیش اجازه ورود به برنامه همراه من رو نداشتم برای مدریت حساب
خلاصه ازین دست مشکلات ریز و درشت همچنان وجود داره و پابرجاست تا حتی پیامک های گوگل و فیسبوک هم در 80% حالات به دستتون نخواهد رسید
پست اول تاپیک به روزرسانی شد
ممنون از وقتی که میذاری [emoji4]نقل قول:
آهان شاید همینطوره
البته من سیم کارت رایتل رو جدیدا گرفتم. ولی جالبه دائمی اش دو پانچ هست (میکرو و مینی) ولی هدیه اش که اعتباریه سه پانچه. شاید سیم من نوع قدیمی تره و این مشکلی رو داره که شما هم میگین.
حالا منتظرم سه ماه از تاریخ فعال سازی بگذره و ترابرد کنم ایرانسل. یه بار اقدام کردم که رد شد. چون نمیدونستم باید حداقل 3 ماه مشترک این اپراتور بوده باشم.
دوستان من ميخوام از سيمكارت اعتباري رايتل به اعتباري ايرانسل ترابرد كنم
گفتم چون اينجا دوستان تجربه دارن،من اينجا بپرسم كه اگه ريزه كاري توي نحوه انجامش هست،بگيد
اعتبار سيمكارت رايتلم،صفر هست.
یک کامنت جالب
منقل قول:
خیلی وقت ها هم وقتی قبضتون مقداری بالاتر از همیشه میاد،تا اخر دیگه همون طور میمونه. یکی از دوستان من به خاطر کارش یک ماه مجبور بود با تلفن زیاد تر از حد معمولش حرف بزنه.هر ماه خرج سیم کارتش تقریبا 30 تومن میاد ولی اون ماه 200 تومن اومد.تا شش ماه بعدش با این که مصرفش معمولی شده بود،زیر 120 تومن براش قبض نیومد!اینی که میگم برای سال 89 هست. من فکر می کردم تا الان درست شده ولی همین هفته ی پیش از دوتا دیگه از اشناهام مورد های مشابه رو شنیدم.کاریه که همراه اول می تونه بکنه و خیلی راحت از زیرش در بره چون برای مشترک اثباتش غیرممکنه.
جالب اینجاست که همون رفیق من از سال 90 ایرانسل داره و تا الان به چنین چیزی برنخورده
همراه اول واقعا دزد شده دیگه.. یعنی چی که پیغام میزاره مشترک مورد نظر ترابرد کرده... اونم ۴۰ ثانیه !!!!!!!!!!!!
استدالشون اینه وقتی برای خرید 1 سیمارت پول 1 خانه را در 22 سال پیش مردم می دادن . الان که هر پیغامی به خاطر ترابرد و ضرر زدن به همراه اول براشون هم پخش کنن که باید به فال نیک بگیرن و خوشحال هم بشن . تازه آموزش هم هست برای صاحب خط و صد البته دیگران که صد سال دیگه از این اشتباه ها نکنننقل قول:
طرح ترابرد به طور رسمی آغاز شد و اپراتورها می توانند تبلیغ کنند، طرح های تشویقی اپراتور ها چیه؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
کسایی که پیام ترابرد همراه اول اذیتشون می کنه از این سرویس به ادعای همراه اول می تونن استفاده کنن
نقل قول:
بازگشت فوری به همراه اول
با توجه به درخواست های مکرر مشترکین خارج شده از همراه اول برای بازگشت مجدد به همراه اول، سرویس «بازگشت فوری به همراه اول» ارائه شده است تا این گروه از مشترکین مجددا بتوانند به این اپراتور بازگشته و از خدمات ویژه آن بهره مند شوند.
دوستان این یعنی چی؟؟؟
توی سایت همراه اول زده
هرگونه تماس مشترکین دائمی در دوره بررسی درخواست ترابرد، به اضافه هزینه های مربوط به خدمات دیگر (بسته های تخفیف و غیره) در صورتحساب نهایی لحاظ می شود. این صورت حساب ظرف 1 الی 2 ماه پس از ترابرد به مشترک ارسال می شود و مشترک ملزم به پرداخت آن است. در غیر اینصورت سرویس های سیم کارت در اپراتور جدید برابر مصوبات کمیسیون قطع خواهد شد.
يعني اون چند روزي كه از ترابرد شما موافقت ميشه تا روزي كه خط جديدت اكتيو شهنقل قول:
اون مدت كه حرف ميزني يا كار ديگه ميكني چون قبلش تصفيه كردي رو بايد پرداخت كني حتي بعد از اينكه به اپراتور جديد رفتي
سلام
امكان داره دوستاني كه از دائمي همراه اول به ايرانسل ترابرد كردن، از تجربه و محاسن و معايب موضوع و امكانات ايرانسل بگن.
چند روزيه كه حسابي اين موضوع ترابرد شدن از همراه اول ذهنم رو مشغول كرده، ممنون ميشم
اولا باید بدونی که برای چه هدفی داری ترابرد می کنید .نقل قول:
من شخصا برای پوشش اینترنت 4g به ایرانسل ترابرد کردم . سیم کارتم دائمی بود. ترابرد من بدون هیچ مشکلی و دقیقا ظرف 5 روز انجام شد و بعدش هم هیچ مشکل خاصی ندارم و مثل یک مشترک که سیم کارت خود ایرانسل را دارد دارم از شبکه ایرانسل استفاده می کنم.
مبلغ قبض هم بستگی به این داره که تماس هات بیشتر با چه شماره هایی هست. من بیشتر تماس هام ایرانسل به ایرانسل هست و قبضم حدود 15 الی 20 درصد نسبت به قبل کمتر شده
منم قصد دارم از دایمی همراه اول به ایرانسل برم چون نت همراه اول تو تهران واقعا فاجعست فقط مشکل اینه که از دایمی به دایمی میشه رفت فقط درسته؟ یعنی دایمی همراه اول تبدیل میشه به دایمی ایرانسل؟ محاسبه صورت حساب هزینه اضافی که نداره؟ بسته ها هم اپراتور مقصده دیگه؟!
دایمی ایرانسل هزینه مکالمه و بسته هاش یکی هستش با اعتباری؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
هزینه تماس ایرانسل دائمی پنجاه تومان برا کلیه خطوط کلیه اپراتورهاست از این لحاظ به صرفه ترین تعرفه رو داره...خطط تبدیل به دائمی ایرانسل با حد اعتبار صد هزار تومان میشهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
لعنت به کسانی که به زور میخوان کاربر رو توی اپراتور آشغالشون نگه دارن :
مشترک مخاطب شما به اپراتور دیگری ترابرد کرده است ( این بین 2 ثانیه مکث می کنه و بعد ادامه جمله رو میگه ) مبلغ مکالمه با ایشان به صورت برون شبکه محاسبه خواهد شد :n21:
یعنی تمام سعی خودشو کرده تا طولانی ترین جمله ای که به ذهنش میرسه رو قبل بوق آزاد تماس، پخش کنه برای تماس گیرنده!
بعد از این پیام 20 ثانیه ای تازه بوق آزاد تماس شروع به خوردن می کنه :n21:
پیام سایر اپراتورها هم دقیقا همینه؟ یعنی منظورم اینه که دقیقا صدای همین شخص پخش میشه یا فرق داره؟
Sent from my iPhone 6s+
کلا می خاستم سیمکارت های همراه اولم رو توی سطل زباله بندازم ... اینهمه دردسر از سر ما زیاده :n27:نقل قول:
اما یه اسفاده براشون پیدا کردم . :n26:
1 . سیمکارت های همراه اولم رو به جای قاب سیمکارت اسفتاده می کن
2 . مغزشون رو هم باز کردم ببینم توش چیه . کار علمی کردم
3 . چند تا سیکارت ایرانسل دارم می خواست شماره رند بگیرم میگه توی اپراتور شما سیمکارت زیاد داری از 9 تا بیشتر نمی شه ! چند تاش رو ترابرد می کنم همراه اول جا باز شه ... بعد می اندازمشون دور دوباره
جالبه. من از رایتل میخوام بیام ایرانسل الان یک هفته اس درخواست من تایید نمیشه زنگ هم نزدن. سه بار تا حالا درخواست دادم ولی هنوز درخواستم ثبت نشده!
نمیدونم بقیه هم این مشکل رو داشتن یا نه !
مثل اینکه همراه اول هست فقط اما یادمه یه گوشی خریدم 10 سال پیش . 3g داشت . انقدر دلم می خواست 3g اینترنت بگیرم . همین همراه اول نمی زاشت تکنولوژی اش بیاد توی ایران . اگه مجبور نبود صصصصصصصصصصصصصصد سال دیگه هم 3g نمی آورد توی بعضی از جاها . الان 10 ساله دارم زجر می کشیم از همراه اول وقت در رفتنه از دست این ظالم . اما دیگه پیام هم گذاشته بگه یک نادان هستید دارید فرار می کنید . حالا که نمی زاری فرار کنیم . منم دیدم سطل آشغال جای خوبیه برای سیمکارت عوضی همراه اول . قشنگ 240 تومن استفاده کردم قبض هم ندادم دیگه .نقل قول:
من ترابرد کردم به ایرانسل خطمم دائمی همراه اول بود به جز اون پیام دیگه مشکلی ندارم من حدود هشت سال مشترک همراه اول بودم یک بارم زنگ نزدن ببینن اصلا مشکلی دارم یا نه ولی تو این یه ماهی که ترابرد کردم به ایرانسل سه بار باهام تماس گرفتن و نظر و پیشنهاد ازم خواستن از کیفیت شبکه و بسته ها سوال کردن و هر چیزی که میخواستم رو دقیقا توضیح دادن اخرین بارم دیروز بود که باهام تماس گرفتن از پیام مزاحم قبل تماس گفتم بهشون گفتش شدیدا در حال پیگیری هستیم تا به بوق خاصی تبدیل بشه...در کل من خیلی راضیم
دوستانی که از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردند ، من یکماهی هست که ترابرد کردم و مشکل خاصی نبود ، الان حدود 1 هفته هست که پیامک های بانک ملی را دریافت نمی کنم. از بانک پیگیری کردم که میگن مشکل از ما نیست و الان که تست کردم از طریق پنل های ارسال پیامک ،متوجه شدم که پیامک های تبلیغاتی که از این پنل ها هم ارسال می کنم هیچ کدوم به خط خودم نمیرسه.
آیا دوستان چنین مشکلی ندارند؟
اره منم یه هفته ای هستش هیچ پیام تبلیغاتی برام نمیاد قبلش میومد حدود 40 روز ترابرد کردمنقل قول:
با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید .نقل قول:
نقل قول:
منم که به رایتل ترابرد کردم الان روزی بیش از ۳تا اس ام اس تبلیغاتی نمیاد ولی قبلا کمتر از روزی ۲۰ تا نبود و با سیستم موبایل بانکینگ و یواس اس دی مشکل دارم و کار نمی کنند
و همچنین کیفیت مکالمه و دیتای رایتل در تمام شرایط و مکانهایی که قبلا از همراه اول استفاده میکردم بهتره برای من بدون ذره ای خش خش صدا و قطع وصلی هنگام مکالمه
اگه مشکل عمومی باشه ، حداقل میشه امیدوار به پیگیری و حلش بود. من با پشتیبانی تماس گرفتم و فعلا دارن پیگیری می کنندنقل قول: