درسته به ساعته. من لحظه ای که گرفتم تو مغازه فروشنده حدود 15 دقیقه تستش کردم. بعد که رفتم خونه یکم دیگه باهاش ور رفتم و بعد ساعت کارکردش رو چک کردم دیدم نوشته 1.نقل قول:
واسه همین میگم کاکردش صفر بود...
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
Printable View
درسته به ساعته. من لحظه ای که گرفتم تو مغازه فروشنده حدود 15 دقیقه تستش کردم. بعد که رفتم خونه یکم دیگه باهاش ور رفتم و بعد ساعت کارکردش رو چک کردم دیدم نوشته 1.نقل قول:
واسه همین میگم کاکردش صفر بود...
سلامنقل قول:
من w800c رو از جمهوری گرفتم و تست هم کرد، ساعت کارکردش صفر بود و فقط 6-7 بار خاموش روشن شده بود. از لحاظ قیمت هم اگر هزینه حمل رو حساب کنید فرقی با بانه ای نداشت.
دوستان من خواستم w805 رو بگیرم که ر س ی و ر داخلی داره فروشنده گفت هنگ زیاد داره
حالا نمی دونم موجود نداشت یا اینکه واقعا گفته
کسی مشکلی بر خورده با 805
خود رسی ور هنگ نمیکنه، ویرایشگر لیست کانالها کند هستنقل قول:
Send from F-22 by AIM-120C
خود رسی ور هنگ نمیکنه، ویرایشگر لیست کانالها کند هستنقل قول:
ولی فروشنده ها خیلی میزنن تو سر 805. دیروز جمهوری بودم هیچ کدوم موجود نداشتن. البته فکر میکنم موضوع مبارزه با قاچاق هم بی تاثیر نیست!نقل قول:
یه مشکلی که میگفتن داره اینه که فقط یه جهت رو میشه باهاش گرفت. درسته؟
این موضوع رو به منم گفتن کسایی که دارن یه نظر بدننقل قول:
سلام به همه دوستان!
اخیرا یک سونی w800 c گرفتم با مقایسه پشتش با پاناسونیک قبلی خودم به یک کشف مهم رسیدم .سونی که تو بازار ایران به عنوان ساخت مالزی وجودداره(تازه اگه واقعا ساخت مالزی باشه!) تحت لیسانس سونی نیست وبا سونیهایی که داخل ایران خودمون مونتاژ میشه یا سونیهای چینی هیچ فرقی نداره تازه شاید بدترم باشه .چون از اعتماد مردم بیچاره(یکیش خودم!) به ساخت مالزی سو استفاده میشه و بدتر از ساخت چین رو به ملت میفروشن.هیچی پشتش نیست جز یک عبارت ساخت مالزی و یک شماره سریال!حتی سعی نکردنیک لیبل شبیه اصل براش درست کنند.
ظاهرااز سالها پیش فقط پاناسونیک تحت لسیانس کارخانه مادر تو مالزی ساخته میشه.
این موردی که شما میگی عجیبه. چون هر برندی ساخت هر کجا که باشه یا تحت لیسانس هست یا نیست که اگه نباشه کمپانی مادر اجازه استفاده از نام و طراحی رو نمیده. مگه اینکه با نمونه اصلی تفاوت هایی داشته باشه که برای هرکسی قابل تشخیص نباشه یا به اصطلاح high-copy باشه که اونوقت داستانش فرق میکنه کلا.نقل قول:
در مورد برچسب پشت شما نمونه اصلی و غیراصلی رو کنار هم مقایسه کردید؟ تفاوتشون چی بوده؟
کو کمپانی مادر؟ سونی تو ایران نمایندگی نداره.نقل قول:
کمپانی مادر اجازه استفاده از نام و طراحی رو نمیده
این بر چسبی که من دیدم عقلا و منطقا (بدون سند قطعی) مال سونی نیست .از کجا نمونه اصلی گیر بیاریم مقایسه کنیم؟نقل قول:
در مورد برچسب پشت شما نمونه اصلی و غیراصلی رو کنار هم مقایسه کردید
یک مورد جالب پایه تلویزیون هست که تا اونجا که من تو سایتها ی خارجی و حتی ایرانی دیدم کرومه ولی تو بازار شهر مون و شهر مجاور همه سیاه رنگه.
سلامنقل قول:
رنگ پایه بسته به مدل فرق می کنه. مثلا W807c نقره ای(خاکستری) هست و W800c مشکیه. مدل دقیق رو چک بفرمایید: W800C ، W805C، W807C و W808C
اتفاقا این مورد پایه که میگید برای من جالبه چون دیدم بعضیهاشون پایشون مشکیه. حدس خودم این بود که ممکنه تفاوته 805 و 808 یکیش همین رنگ پایه باشه. خودم دنبال پایه مشکی هستم ولی تو تهران که اکثرا نقره ایه. ولی به یه فروشگاه بانه زنگ زدم گفت پایه هرکدومو بخوای بهت میدم! دوستانی که 800 یا 805 یا 808 دارن بگن پایه دستگاشون چه رنگیه ...نقل قول:
دوست عزیز همین w800c تو همه عکسها پایه کروم داره
مدل 807 که کلا فریم نقره ای داره و پایشم قاعدتا نقره ایه. ولی مدل 800 رو من هم پایه نقره ای دیدم هم مشکی. از نزدیک دیدم نه عکسنقل قول:
به هر حال پایه یک مورد فرعیه مورد مهم به نظر من پشت پنل و روی کارتنه.
کسی سری ر س ی و ر دار رو به سوییچ وصل کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من می خوام بخرم گیر این سوالم
سلام
دوستان کسی اطلاع نداره که آیا شرکت سونی روی سایت خودش این امکان رو نداره که شماره سریال دستگاه بشه چک کرد تا از اصالت دستگاه بشه مطمئن شد
معمولا کسایی که خریدن زیاد به فرم سر نمیزنن. من هم قصد خریدش رو تو همین یکی دوروزه دارم.نقل قول:
چیزی که من پرسیدم اینه که فقط یک جهت رو میشه باهاش گرفت. دیروز کل جمهوری رو گشتم کسی نداشت. ( یا داشت رو نمیکرد )
امروزم میرم امین حضور رو بگردم
نقل قول:
اگر خریدی به منم خبر بده با هم بگیریم ارزون تر بشه :>d
مدل 805 چون برای کشورهای اروپایی ساخته شده بسته به اینکه در تنظیمات اولیه کدام شهر اروپایی رو انتخاب کنیدنقل قول:
ماه واره های قابل دریافت در همون کشورها رو لیست میکنه، اما اگه د یش تنظیم باشه شما فقط کافیه بدون توجه به
ماه واره فرکانس مادر رو وارد کنید و نوع Scan رو بگذارید روی Network Scan و جستجو رو انجام بدید.
البته اینم بگم که انتظار یک منوی پیشرفته و جذاب رو نداشته باشید و اگه زیاد با این وسایل سر و کله نزده باشید
ممکنه در دریافت کانالها دچار مشکل بشید که نگرانی وجود نداره و من راهنماییتون میکنم.
متاسفانه من سوئیچ رو امتحان نکردم و فعلاً یک جهت رو میگیرمنقل قول:
شما از تهران گرفتید ؟نقل قول:
نه از بانه سفارش دادمنقل قول:
سلامنقل قول:
شما از 4 مدله : 805C ، 807C ، 808C و 800C
کدومیک رو بهتر می دونید؟
مدل ساخت خود ژاپن رو هم این سری داره یا خیر؟ آخه تو سری X850 که بعضی مدل هاش ساخت ژاپن هست بعضیش ساخت مالزی. تو این سری W80 هم اینجوری یا نه؟
درود بر شمانقل قول:
قطعاً W808C بهتر از W807C بهتر از W805C بهتر از W800C است.
در لینک زیر میتوانید تفاوت این مدلها رو مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی کمکم کنه خواهشا.هیچجوری نمیتونم فایل منیجر نصب کنم روش.یه فیلم نمیتونم ببینم.ویدئو فیلمارو نمیاره .از گوگل پلی هم ننیتونم دانلود کنم.
هارد فقط عکسا موسیقی میاره بالا همین
کل جمهوری و امین حضور رو گشتم برای w805c فقط یه مغازه تو امین حضور بود که داشت. اون با علم به اینکه تو بازار تهران این مدل موجود نیست گفت 2700 بهت میدم. متاسفانه کاسب حروم خور کم نداریم. دیگه کم کم دارم منصرف میشم و به w800c فکر میکنم
منم w800c می خرم دیروز خیلی گشتم 50 اینچ 3150 و 43 اینچ 2330 پیدا کردمنقل قول:
در مورد لیبل هم شما نمی تونید با استناد به نظر شخصی خودتون با قطعیت بگید که تحت لیسانس نیستن. مگر اینکه مقایسه ای انجام داده باشید. که در این صورت باید نتیجه گرفت که های کپی هستن و در صورتی که های کپی باشن به راحتی میشه تشخیص داد. بنابراین یا های کپی هستن یا تحت لیسانس، چیزی بین این دوتا وجود نداره...نقل قول:
این مشکی و نقره ای بودن پایه ربطی به تحت لیسانس بودن و نبودن نداره.
ببینید، مدل C پایه اش نقره ای هست و مدل B که یک سال قدیمی تره، پایه اش مشکیه.
در بین تمام مدل های 800 و 805 و 807 و... از همه قابل اطمینان تر همون W800C هست. بقیه به سفارش کشورهای خاصی مثل هندوستان و ... هستن.
چرا از بانه تهیه نمی کنید؟نقل قول:
سلام ولی در بازار مدل w800c باپایه مشکی عرضه میشهنقل قول:
من به نظرم خرید حضوری تهران مطمین تر هستشنقل قول:
43 اینچ 2270 هم پیدا کردمنقل قول:
منم همین حرفو زدم یا high-copy هست یا تحت لیسانس که همون اصل میشه. در مورد پایه هم به استناد به لینکی که cyberlife در چندتا پست بالاتر گذاشته مدل 805 و 807 باید پایشون نقره ای باشه و مدل 808 و 809 مشکینقل قول:
راستش چون تاحالا از بانه خرید نکردم اونم اینترنتی یکم شک دارم. نمیدونم کدوم سایت مطمئن تره. اگه کسی میشناسه معرفی کنه لطفا.نقل قول:
درمورد مدل های ما ه و ا ر ه دار چون برد ستلایت و و دیجیتال یکی هست و بخاطر نویزهایی که در ایران هست احتمال سوختن یا خرابی وجود داره. اتفاقی که برای سوئیچر در ری س و ر های معمولی میفته. که احتمالا با گذاشتن یه سوییچ سر راه این مشکل حل میشه و اگه اتفاقی بخواد بیفته برای سوییچ میفته.
البته اینا همه تو حرفه. در عمل دوستانی که این مدل رو دارن باید نظر بدن و بگن چه مدته دارن استفاده میکنن.
یک نگاهی به لینک های زیر بندازید و تصاویر هر دو مدل رو ببینید:نقل قول:
مدل W800B:
مدل W800C:
من مدل 800C رو از جوانرود گرفتم و پایه اش استیل بود؛ فروشنده هم گفت مدل جدیدش پایه اش استیله و مدل قدیمی ترش مشکیه...
پس اگر جایی بهتون مدل C رو با پایه مشکی دادن، شک کنید...
البته کار های با گارانتی هم w800c پایه مشکی بودنقل قول:
- - - Updated - - -
می تونید شماره یا نام فروشگاه رو بهم بدید منم د50 رو ی قیمت بگیرمنقل قول:
اینم لینک دیجی کالای این تلویزیون با گارانتی که در تصاویر می بینید که پایه اش استیله...نقل قول:
به قول دوستمون پایه یه مورد فرعیه. اون دوتا لینک رو دیدم. پایه مدل B حالت مربعی و زاویه دار داره و مدل C حاله گرد و میله ای ( منظورم سطح مقطعشه) و اصلا یکی نیستن. در ضمن رنگ مشکی مدل C ماته و اصلا شبیه عکس در لینک نیست.نقل قول:
حرفتونو تایید میکنم w800c که با گارانتی بازرگانی بود همشون پایه مشکی بودن.نقل قول:
راستش کارتشو نگرفتم ولی یه پاساژ بود تو خ امیرکبیر نرسیده به سه راه. اگه رفتم دوباره کارتشو میگیرم
منظورتون اینه امین حضور بهتر از جمهوری قیمت می دن
نه همچین منظوری نداشتم. یه مورد پیدا کردم که این قیمت میداد. تو جمهوری بهم 2400 قیمت دادن چندجا پرسیدم.
منتها جوّ امین حضور نسبت به جمهوری مثه علاالدین به بازار موبایله تا حدودی.
در هر صورت به حرف هیچکدوم از کاسباشون اعتماد نکنید و خودتون با دقت همه چیه چک کنید
سلام من یک ماه پیش از امین حضور پاساژ امیرکبیر 50w800c گرفتم 3150 مالزی