2032BW ها فعلا همه S هستند. قیمتش 314 هزار تومان است با گارانتی سام سرویسنقل قول:
Printable View
2032BW ها فعلا همه S هستند. قیمتش 314 هزار تومان است با گارانتی سام سرویسنقل قول:
314 تومن عالیه ولی نمیدونم چرا از 206bw کمتره! درسته اکثر چیزاش مثل همونه کاراییش هم مثل 206 هست (البته s) ولی ارزونتره!همون 206 هست روکش و کیس مانیتور رو عوض کردن...خیلی مانیتور باحالیه .چراغ ش هم قشنگ هست.با تنظیم میزان نور چراغ.نقل قول:
دوستان نظرتون راجع به خرید lg L1960TR 19 چیه ؟؟؟ مانیتور بهتر از این هم دارینم تا سقف 300 تومان
نظر من Samsung 2032BW است. البته اگه قصد خرید واید داشته باشید...نقل قول:
سلام من می خوام یک مونیتور lcd باحال بگیرم
1. lg باشه یا سامسونگ
2. پولش مهم نیست
3. 17 19 20 اینچ
4. کیفیتش خیلی مهمه برام
مرسی
اگه بازی میکنی و کارتت ultra GTX یا GTS 512 هست مدل بالا که VIRGIL گفت پیشنهاد میشه چون این کارت ها دیگه حداقل هستن چون رزولوشن 1680 *1050 داره اگه کارت پایین داشته باشی توی بازی ها به مشکل برمیخوری و بعدا در این رزولوشن بازی های جدید رو عالی نمیتونی بازی کنی...اگه بازی نمیکنی 100% 22 اینچ روبگیر 2232BW خیلی خوبه ولی کمی GW بهتره.نقل قول:
نقل قول:
2032BW ها فعلا همه S هستند.
آرمان در این مورد منبعت موثقه ؟ این گفتت در مورد GW هم صدق میکنه ؟
بچه ها بیاین یه شفاف سازی بکنین
من دیگه دارم سر گیجه میگیرم بابا چه خبره این همه مدل یه شبه سبز میشه آخه
فرق این BW2032 با GW 2032 چیه ؟
عکسی چیزی از این جدیده دارین تا چشممون به جمالش رو شن بشه ؟
اصلا قیمت این GW چقدره ؟ و چی داره که گرونتره ؟
سلام دوستان من ميخوام يه ال سي دي بخرم اين 5 مدل رو در نظرم گرفتم شما كدوم يكي رو صلاح ميدونين من بخرم...
اين مدل ال جيlg - 17" - L1752s 17 ميخواستم بدونم چند ميلي ثانيه هست و ورودي Dvi داره و يانه؟؟؟
اين مدل سامسونگ Samsung - 17" - N1740ميخواستم بدونم چند ميلي ثانيه هست و ورودي Dvi داره و يانه؟؟؟
اين مدل سامسونگsamsung - 17" - N1750ميخواستم بدونم چند ميلي ثانيه هست و ورودي Dvi داره و يانه؟؟؟
اين مدل سامسونگsamsung - 17" - 720nميخواستم بدونم چند ميلي ثانيه هست و ورودي Dvi داره و يانه؟؟؟
اين مدل سامسونگ Samsung - 19" - 920 Nwميخواستم بدونم چند ميلي ثانيه هست و ورودي Dvi داره و يانه؟؟؟
منتظره جوابهاتون هستم...
هیچکدوم dvi نداره.اولی تا سومی 8 ms چهارمی 5msنقل قول:
دوستان لطفا سوالات مشاوره اي براي خريد رو در تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح كنيد.
سلام دوستان
من تازه سیستمم رو ارتقاع دادم و یه گرافیک geforce biostar 8600 gt 256
خریدم مشکلم اینه که توی اگثر بازی ها مثل crysis و cod4 و خیلی دیگه
بیشتر توی فیلمهای بازی و بعضی وقتها هم توی خود بازی یه تیکه از تصویر مثل پارازیت میشه
و دچار اعوجاج خطی افقی میشه
مشکل از چیه؟:41:
دوستان من یک مانیتور سامسونگ مدل 1731 Bf+ گرفتم اول میخواستم بدونم مانیتور خوبی هست یا نه
دوم تو تنظیماتش موندم وقتی تنظیمش میکنم یا نور صفحه زیاد میشه و وقتی نور را کم میکنم رو صفحات وب انگار سایه می افته
کارت گرافیک من هم Xfx-geforce 5200 هستش
در ضمن نوشتها توش پررنگ نیست کمک کنید ممنون میشم
راستی دیجیتال با انالوگ تو کیفیت مانیتور تاثیرش چقدر هستش چون برای من را میزنه انالوگ
کارت گرافیکم را باید تنظیم کنم یا نه
کارت شما ddr2 یا gddr3نقل قول:
?
من هم با 8800gts 512 همین مشگل رو دارم . فکر کنم از درایور ها باشه . شما اگه میتونی و اینترنت پرسرعت داری ورژن جدید 169.21 omega driver رو بگیر نصب کن نتیجه رو هم اعلام کننقل قول:
اینم لینک دانلودکد:http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1814
نقل قول:
از دوستان کسی نیست کمک کنه؟
اینها نشان از کانتراست غیر واقعی هست...:9:فکر نکنم مشکلت رو بتونی کامل حل کنی.راه ش هم اینه که خودت باهاش ور بری و تنظیم کنی و از بینه بد و بدتر تصویر بد رو انتخاب کنی...البته خیلی هم بد نیست....ناراحت نباش.نقل قول:
هيچ منبع موثقي درباره اينكه كدوم مانيتور، كدوم پنل است وجود نداره... ولي 99 درصد مانيتورهاي 2032BW سام سرويس فعلا پنل S هستند. شايد اسفند ديگه اينطور نباشه...نقل قول:
اين هم عكس اين مدل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد GW هيچ اطلاعي ندارم...
ممنون از راهنماییت آرمان
موقع خرید میشه تضمینی خرید ؟ یعنی بهش بگی که آقا جوون اگه پنل S نبوود برش میگردوونم
راستی پشت مانیتور کجاش نوشته S
حالا این بهتره یا L206wtq ؟
پشت مانيتور هيچ جاش ننوشته چه پنلي است...نقل قول:
بقيه سوالات در تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
با سلام و عرض ادب
یه چند روزی است که زده به سرم یه مونیتور LCD بخرم امـــــــــــــــــــــــ ـا..........
کل این 58 صفحه را خواندم و به اصطلاحاتی برخوردم که نمی دانم چیست اگر لطف کنید و بنده را از این سردرگمی رهایی بخشد سپاسگذارتان می شم.
این اصطلاحات که می فرمایید به چه مفهومی است.....
Contrast Ratio یعنی چی؟و منظور از 1,000:1 (DC 3,000:1) چیست و چرا در داخل پرانتز عدد دیگری نوشته شده است؟
Brightness 300cd/m² یعنی چی؟ و منظور از 300cd/m² یعنی چی؟
منظور از پنل چیست؟و چه مقادیری برای آن وجود دارد؟
در آخر کارت گرافیک بنده Asus 7900GS می باشد.می خواستم بدانم اگر 2032 BW یــــــــا 206 BW را بگیرم در بازی دچار مشکل می شوم یا خیر؟و آیا اگر غیر Wide یا 19Wide بگیرم باز هم احتمال بروز مشکل می باشد یا نه؟
آیا انتخاب بهتری نیز است؟بودجه نهایت 350 تومان.
با تشکر فراوان
شما برو سراغ وایدنقل قول:
LG 206 WTQ
SAMSUNG 2032BW
کنراست هردو 1:3000 این یعنی تضاد تاریکی و روشنایی
brighte ness یعنی شدت روشنایی تصویر
سلام
الان مدتیه
وقتی سیستم رو روشن میکنم مانیتو روشن نمیشه
میشه بگشن مشکل از کجا میتونه باشه ؟
ممکنه از سرما باشه ؟
سلام من هم تقریبا همین مشکل دارم اما اول روشن میشه loading windowsهم میره اما بعد از اون یه دفعه monitorخاموش میشه چرا؟؟؟اما به tv وصل میشه البته می دونین که سیمی که به tv میخوره با اونی که ه monitor میخوره از 2جای متفاوت کارت گرافیک خارج میشن ...... به نظرتون مشکل می تونه از جایی باشه که سیم monitor به گرافیک وصل میشه باشه؟؟؟؟؟باید چیکار کنم؟؟؟لطفا زود تر بگین از بی monitor ی مردم!!!!
دوستان سلام میخواهم مانیتور خودم که samsung sync master mb17985 است را بفروشم ویه lcd بگیرم و هیچ اطلاعاتی در این مورد ندارم :45:فقط شنیدم lcd به چشم آسیب کمتری میزنه :23: لطفا راهنمایی کنید چی بخرم با تشکر:11::11::11::11:
سلامنقل قول:
بستگی داره شما تا چه حدی بخواهی هزینه کنی :46:
پیشنهاد من یکی از مدل های زیر است
samsung
1731
1931
از مدل های واید هم
1931
اگه میتونی بیشتر هزینه کنی مدل های 20 و 22 واید هم میتونید روش فکر کنید
دوست عزیز:10::10: اگه میشه قیمتا را برام بگو اگه میشه عکس وامکانات را هم برام بگو بازم ممنون:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11:نقل قول:
سلامنقل قول:
این مشخصات 1931bw ا عکس :10:
قیمت ها را الان دقیق ندارم ولی مدل 931 bw باید حدود 360 شاید یا کمی کم و بیش باشه
مدل cw هم باید 5 تا 10 تومان گرون تر باشه
[html]http://www.samsung.com/iran/products/monitors/tft/931bw.asp?page=Specifications[/html]
مابقی مدل ها را نیز می توانید از سایت زیر ملاحظه نمایید و مقایسه کنید :46:
[html]http://samservice.com/products_cat_level2_fa.php?level1_id=3&level2_id=1 7[/html]
واقعا ممنون مر30
کسی در مورد مانیتور زیراکس اطلاعانی داره به من بده؟ از Lg و samsung بهتره؟
دوستان مانیتور من Lg 1960tr هست وقتی یه صفحه ای رو با موس میگیرم و به صورت عمودی و افقی جا به جا میکنم نوشته های مشکی روی صفحه از خودشون سایه سفید جا میزارن اول زیاد اهمیت نمی دادم گفتم شاید عادی باشه ولی وقتی با مانیتور دوستم که مدل L1530s مدلش خیلی پایینتر از مال من هست مقایسه کردم دیدم که اینطوری نیست حالا به نظر شما این مانیتور ایراد داره؟؟؟
مانیتور های زیراکس معتبرن ولی توزیع شون زیاد نیست اکثرا هم مدل های جدید نیستن... همینطوری روی هوا نمیشه گفت کدوم بهتره...مدل های هر کدوم رو باید بررسی کنی با بقیه اونوقت بهتر و بد تر مشخص میشه.نقل قول:
یه سوال داشتم
مونیتور LCD LG بهتره یا LCD Samsung ؟
همینطوری نمیشه گفت. باید هر مدل جدا بررسی بشه.نقل قول:
مثلا 2032 از سامسونگ و 206 از ال جی
دلیل برتری هر کردوم چیه ؟
هردو که از لحاظ مشخصات یکیننقل قول:
حالا به صورت عملی من ندیدم
ولی در ایران بحث گارانتی خوب هم مطرحه که مادیران عالیه
دوستان آدرس نمایندگیهای فروش مانیتور سامسونگ رو دارید توی تهران؟
اصلا بهترین جا برای خرید مانیتور توی تهران کجا هست؟هم از نظر قیمت و هم تنوع.
ممنون.
سلام دوستان
من تازه سیستمم رو ارتقاع دادم و یه گرافیک geforce biostar 8600 gt 256
خریدم مشکلم اینه که توی اگثر بازی ها مثل crysis و cod4 و خیلی دیگه
بیشتر توی فیلمهای بازی و بعضی وقتها هم توی خود بازی یه تیکه از تصویر مثل پارازیت میشه
و دچار اعوجاج خطی افقی میشه
مشکل از چیه؟
بعد از این مشکل من به فروشنده اطلاع دادم و اون هم چند کارت دیگرو روی سیستمم امتحان کرد از جمله: 8600 biostar مثل مال خودم و 8600 آکستروم و 8400 tonb که همگی همین مشکل رو داشتن
تازه کارت خودمم رو هم روی یه کیس دیگه امتحان کرد همونجوری بود
لطفا کمکم کنید
سیستم خودم:
AMD +4000
BIOSTAR 8600 GT 256 DDR3
RAM: 2X1GIG APACER 667
MB: K9N NEO V3
دوستان من يك 1732N پلاس سامسونگ گرفتم ولي از كيفيت تصوير و رنگش خيلي ناراضي هستم!
نه با تنظيماتش درست ميشه نه با نرم افزارهاش!
MagicTune Premium كه ساپورتش نميكنه و Natural Color Pro هم error ميده.
ميخواستم ببينم واقعا همش اينطوريه يعني سامسونگ باز هم گل كاشته؟؟!!
سلام
من مانيتورم يه چند روزي ميشه مشكل پيدا كرده
وقتي window لود ميشه وسط صفحه مانيتورم از بالا تا پايين يك خط عمودي باريك سياه رنگ به وجود مياد كه تو صفحه هاي روشن مشخص نيست ولي وقتي داري فايلهاي تصويري ميبيني يا كلا جاهايي كه صفحات يكم تيره رنگ هستند كامل مشخص ميشه و بعضي و قت ها هم جا به جا ميشه يعني 2 سانت اين ور اون ور ميشه تو جاش با كم و زياد شدن نور صفحه
وقتي restart ميكنم سيستم رو از اونجا كه لوگو motherboard مياد بالا تا حتي اونجايي كه windows داره لود ميشه به وجود نمياد ولي وقتي ويندوز load شد و صفحه welcome اومد دوباره اون خطه ظاهر ميشه
مغناطيس زدايي رو هم چند باز زدم تاثيري نداره
ميدونين مشكل از چيه ؟
مدل مونيتور اينه :
Samsung SyncMaster MB 17940
ممنون مبسم راهنمايي كنيد
دوستان سلام...
سوال:
تفاوت مانيتورهاي Lcd و پلاسما در چيست؟
با تشكر