رو آیکون بازی کلیک راست کننقل قول:
اجرا با گرافیک geforce رو انتخاب کن
Printable View
رو آیکون بازی کلیک راست کننقل قول:
اجرا با گرافیک geforce رو انتخاب کن
این کارو میکنم و روی حالت high performance geforce میزارم ولی بازم به همین صورته!نقل قول:
به تنظیمات قبل بازی نگاه نکن/ مگه تو این حالت میری تو بازی ، بازی لگ داره؟نقل قول:
آخرین نسخه کارت گرافیک رو نصب کن.
دوستان ایا راهی است که کادر بالا صفحه که مشکی هستش تو این نسخه یا نسخه pes 2015 رو رزولیشن پایین حذف بشه؟
آهان، اوکی، والا تنظیمات quality توی همین بخش روی high میزارم توی خود بازی لگ نداره ولی موقع ضربه ایستگاهی یا ضربه دربازه بان یا کرنر لگ داره، توی بازی هم چند بار در حد چند ثانیه لگ دار میشه، ولی روی حالت moderate یا کیفیت متوسط اونجاها هم هیچ گونه لگی نداره، در حالی ک توی بازی pes 2015 و قبل من کیفیت رو روی high میزاشتم و هیچ گونه لگی نداشتم، تازه لپ تاپم توی حالت power save بود و cpu رو روی 35 تا 50 درصد بسته بودم، ولی توی 2016 سرعت cpu رو تا 100 درصد باز کردم ولی مشکل دارم هنوز، گرافیکمم خوبه، فقط یکی مونده به آخرین ورژن گرافیکم آپدیته، با آپدیت آخر درست میشه؟نقل قول:
بله ممکنه درست بشه.نقل قول:
باید تست کنی.
شاید دوستان روش های بهتری بلد باشن.
دوستان هنوز پچی برای بازی ارائه نشده؟
نقل و انتقالات و ترکیب اشتباه تیم ها زجرمون میده!:n34:
گیم پلی ۲۰۱۵ بهتر بود. کل تیمها شبیه هم شدن. چ با تیم در پیت بازی کنید چ ب با بارسا یا رعال هیچ تفاوتی احساس نمیکنید. بازیکنها هم همه شبیه هم شدن با دروازه بان میتونید در حد کریس رونالدو دریبل بزنید
طی 5،6 بازی که انجام دادم موارد مسخره زیر رو مشاهده کردم :
1-دروازه بان حریف تو شروع مجددها کلا شوت نمیزنه فقط پاس میده (مورد خیلی جالبیه!!!)
2-بازیکنا خیلی بیشتر از حد معمول از توی همدیگه رد میشن!
3-توپ باز اون فیزیک گذشته رو نداره و انگار خیلی سبکه!!
من هرجوری فکر میکنم این دو کمپانی چرا نمیخوان آدم بشن باز به نتیجه ای نمیرسم!!!
مرد حسابی مگه واجبه هرسال یه نسخه ریلیز کنی؟؟!!! دو سال به دو سال بده بیرون لااقلش یه چیزی واسه ارائه داشته باش!:n24:
یادش بخیر چند سال پیش هروقت یه نسخه جدید میومد با کلی ذوق و شوق تهیه میکردیم و از امکانات جدید بازی شوکه میشدیم و ذوق زده میشدیم و چند هفته کارمون میشد لذت بردن از نسخه جدید!:n28:
ولی الان دو سه تا بازی که میکنی احساس میکنی همون قبلیست فقط دو سه تا مورد اضافه کردن بهش تا سرتو شیره بمالن!
مگه یک سال وقت کمیه واسه اصلاحات بازی ؟!! خودشم کمپانی هایی به اون عظمت!
ایییی روزگار... چه کنیم که عاشق فوتبالیم و باید با این دوبازی فوتبال مسخره کونامی و EA سر کنیم!!!
بیخیال...
1اگه بازیکن واقعا پلیر باشه با هر جوری میبرهنقل قول:
2-ولی اگه دوطرف فان بازی کنن اینجوری نمیشه یکی راحت گل بزنه یکی نه
3-ایشالله باگ هم داشته باشه وگرنه من رو همون2013میمونم ولی طبق تریلرش باگ داره
4-یکی هم خداکنه بشه درییل هاش کاربردی تر بشه
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
نسخه PC PES ۲۰۱۶ ویدئوی بررسی تخصصی گیم پلی و گرافیک
رزولوشن ۱۲۸۰.۷۲۰p
سیستم : ۴ گیگ رم
گرافیک انویدیا ۴۳۰ gt گیگ ۲
پردازنده :
core i ۵ quad core ۷۶۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
با آپدیت گرافیک درست شد.
ممنون از پاسخ هاتون
دوستان هنگام پنالتی هم مث فیفا میشه با دکمه های شوت و پاس و ...حرکات موزون انجام داد:n02:
چه جوری یعنی؟ چی کار میشه کرد؟نقل قول:
قسمتی از نقد بازی .
AMAZINGنقل قول:
It’s hard to pick fault with what Konami has achieved. I think it’s still too early to say with absolute confidence that [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is the best football game ever. Historically, it’s in the weeks and months after release that a football game can really establish its place in the hearts and minds of its community.
Small but crucial improvements make PES 2016 a thrilling game of football.
بعد 8 9 تا بازی، احساس می کنم نقاط مثبت زیادی توی این نسخه هست.
اولا بر خلاف خیلی نسخه های قبلی، همه چیزو متحول نکردن طوری که آدم حس کنه کدهای قبلی رو کلا پاک کردن و از اول نوشتن. :n02: بازی همون مبنای 2015 رو داره که بازی قابل قبولی بود، و یه سری بهبودهای خیلی خوب داشته:
- وضع فجیع تکل زدن که اگر بادت می گرفت به بازیکنی طوری می افتاد انگار تیر خورده، کمی تلطیف شده، اگرچه هنوز خیلی جای کار داره. همین طور واکنشهای افراطی داور تو کارت دادن به خطاها کمی بهبود پیدا کرده.
- بازیکنا اون سنگینی اولیه رو موقع گرفتن توپ ندارن. تو نسخه های قبلی حرکت بازیکن مثل حرکت تریلی کند و ایستا بود و هرگز نمی شد پاس رو بدی به مسی و باش یه حرکت انفجاری راه بندازی. اما الان تاحدود زیادی بهتر شده و میشه تو فضای خالی پا به توپ شد، بدون اینکه انقدر کند استارت بزنه که فضا و زمان از دست بره.
- به طور کل احساس آزادی و کنترل بیشتری روی بازیکنام دارم. یه جورایی به فیفا نزدیکتر شده از این نظر. میشه بازیکنا رو اونطوری که دوست داری بازی بدی و محدودیت ها خیلی کمتر از نسخه های قبل شده.
- ضربه کاشته ها بهتر و قابل کنترل تر شدن.
- استیل بازیکنا موقع شوت کمی بهتر شده. یه مشکل بزرگ 2015 این بود که بازیکن محکمترین شوت رو می زد اما استیل بدنش اصلا حس وارد کردن چنین نیرویی رو به بیننده منتقل نمی کرد. تو 2016 یه مقداری بهتر شده، اگرچه شخصا به خصوص تو ضربه های آروم تر هنوز توازنی بین حالت بازیکن (حتی حالت پاش و مقدار دنبال کردن توپ توسط پا) و شدت ضربه زده شده نمی بینم.
اما نکات منفی:
- پنالتی همچنان در وضعیت فاجعه قرار داره! هم سیستم زدنش که خیلی مسخره است، هم استیل ضربه زدن بازیکنا، هم استیل پرش دروازبان، و هم شکلی که توپ میره توی دروازه. واقعا این بخش نیاز به باز طراحی داره. مدل فیفا به یه تکامل خوبی رسیده.
- ضربه فنی یا کات دار واقعا شورش در اومده! من تو فیفا خیلی سعی می کنم فضا بسازم و با مسی ضربه فنی بزنم اما تو PES فضا هم باشه نمی زنم، چون چنان تخیلی کات می گیره و میره گوشه دروازه که حس و حال بازی واقعی رو از آدم می گیره! امیدوار بودم این مورد هم نسبت به 2015 بهبود پیدا کنه که نکرده متاسفانه.
در مجموع به نظرم کونامی یه گام بزرگ دیگه به سمت نزدیک شدن به یه بازی کامل برداشته. نسخه 2015 PES تنها نسخه از نسل جدیدش بود که من تونستم تا همین آخرا گاه به گاه بهش سر بزنم و بازی کنم و منزجرم نکنه. نسخه 2016 حتی بهتر و پر دوام تر از نظر کلافه نکردن بازیکن - بر خلاف فاجعه ای مثل 2014 - به نظر می رسه. امیدوارم گذر زمان هم اثبات کنه که درست فکر می کردم.
اگه بازیکن های جلوی محوطه ش رو پرس کرده باشی بلند می زنه. اتفاقا خیلی هم هدفمند می زنه و کمتر بی هدف می کشه زیرش. گاهی زیاد از حد هدفمند می زنه. :n02: همه دروازبانا بازی با پایی در حد تراشتگن ارائه میدن. :n04:نقل قول:
من دیشب بازی رو نصب و انجام دادم که باید بگم گیم پلی بازی از 2015 خیلی بهتر و روان تر شده دریبلا خیلی بهتر شده گزارشگر خیلی بهتر از قبلی فقط توپ سبکه یکمی و حال گیری میکنه لباس بازیکنا هم خیلی آزاد نیست تو بدنشون در کل خوبه ولی جای پیشرفت خیلی داره
به امید نسخه های بهتر
دوستان این بازی روی سیتم من اجرا میشه
Cpu :E5200
(2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB)
9400 gt : geforgt
Ram:2gb
PES 2016 JVPES Patch 2016 v0.1 Released Sep 17, 2015
Salve salve rapaziada, anúncio para vocês o primeiro patch da JVPES para o PES 2016 PC! Neste patch licenciamos todos os clubes do jogo, adicionamos uniformes em todos os clubes e realizamos algumas transferências. LEMBRANDO ESSE PATCH É BÁSICO!!!
*Tradução e Narração PTBR do PES 2016
Conteúdo do Patch:
Transferências 90% Europa 70% Brasil. (NÃO CRIAMOS JOGADORES NESSA VERSÃO)
Premier League: Nome dos times, emblema, kits 100%
Sky BET Championship: Nome dos times, emblema, kits 100% (2ª divisão Inglaterra)
Ligue 1: Já está correta padrão.
Ligue 2: Já está correta padrão.
Série A TIM: Nome dos times, emblema, kits 100%.
Série B: Nome dos times, emblema, kits 100% (2ª divisão Itália)
Everedise: Já está correta padrão.
Liga BBVA: Já está correta padrão.
Liga Adelante: Já está correta padrão. (2ª divisão Espanha)
Liga Portuguesa: Nome dos times, emblema, kits 100%.
Brasileirão Série A: Nome dos times, emblema, kits 100%.
Primeira Division: Nome dos times, emblema, kits 100%. (Campeonato Argentino)
Campeonato Chileno: Nome dos times, emblema 100%.
PS4 یا طعم PES2016 . :n01:
من هم کاملا به مسایل مرتبط به آنالیز فوتبال علاقمندم و بازیهای واقعی رو سعی میکنم جور دیگه ای ببینم.نقل قول:
در pes هم امسال هم در مستر لیگ و هم در کوچ مود،آمارهای جالبی از بازیکنان ارائه میشه.در حالت کوچ مود اگه به حالت data برید (با زدن دکمه 3 یا مثلث) میبینید که آمارهای جالبی مثل تعداد دفعات لمس توپ،شوتها،توپ گیری و آمارهایی از کل تیم لحظه به لحظه ارائه میده.در مورد مسترلیگ هم قبلا توضیحاتی داده بودم.منتظرم یه پچ کامل بیاد تا مستر رو شروع کنم.
متاسفانه بجز حالت کوچ مود،نمیشه بازی cpu vs cpu گذاشت.من در هر نسخه ای حداقل در دو بازی این حالت رو میذارم تا ببینم که تیمها چقدر شبیه به حالت طبیعی خودشون بازی میکنند و واقعا تجب میکنم که دوستان میگن تفاوتی بین تیمها نمی بینند.
----------------------
من اون شور و شوق تماشاچیان که دوستان میگند رو حس نمیکنم البته شاید مشکل از سیستم باشه.من در قسمت ستینگ،هم استریو رو تست کرده ام و هم سوراند اما باز هم صدای تماشاگران بخصوص موقع گلزنی اصلا جالب نیست.برای شماها چجوریه؟
صدای تماشاگرا برا من عالیه حرف نداره ولی من یه مشکل دیگه دارم اینکه توی هوای بارونی ، توپ که میخوره زمین هیچ اثری از آب دیده نمیشه ! :n13:گرافیکم خوبه رو high هم بازی میکنم ، برا شما چجوریه ؟نقل قول:
راستی این حالت هوای متغیر چی شد ؟ سر کاری بود ؟
- - - Updated - - -
صدای تماشاگرا برا من عالیه حرف نداره ولی من یه مشکل دیگه دارم اینکه توی هوای بارونی ، توپ که میخوره زمین هیچ اثری از آب دیده نمیشه ! :n13:گرافیکم خوبه رو high هم بازی میکنم ، برا شما چجوریه ؟نقل قول:
راستی این حالت هوای متغیر چی شد ؟ سر کاری بود ؟
KONAMI اعلام کرد، اولین آپدیت رسمی بازی هفته آینده منتشرخواهد شد .
- - - Updated - - -
KONAMI اعلام کرد، اولین آپدیت رسمی بازی هفته آینده منتشرخواهد شد .
دوستان نکته ی جالب در مسترلیگ
شما چند هفته مونده به نیم فصل اگر خوب با تیم نتیجه بگیرید درخواست از تیم ها برای مربی گری بهتون داده میشه و میتونید در همون نیم فصل تیم رو عوض کنید و دیگه نیاز نیست تا اخر فصل صبر کنید و پیشنهادات رو بررسی کنید
فقط از دوستان کسی اموزش دریبل داره ؟ حیف هست فوتبال به این زیبایی دریبل بلد نیستم:n36:
نظر من دقیقا برعکسه من تو 15 با رئال بازی میکردم و با یه تیم داغون بازی میکردم هردوتاشون یجور بودن و خیلی سخت میشد بعضی اوقات مخصوصا وقتی ک میزبان بودن!!!:n29:نقل قول:
ولی الان خیلی بهتر شده وبازیکنا هم خیلی تفاوت دارن الان براوو با اینکه قدرتش از کاسیاس کمتره ولی خیلی بهتر دروازبانی میکنه واس من!:n20:
- - - Updated - - -
نظر من دقیقا برعکسه من تو 15 با رئال بازی میکردم و با یه تیم داغون بازی میکردم هردوتاشون یجور بودن و خیلی سخت میشد بعضی اوقات مخصوصا وقتی ک میزبان بودن!!!:n29:نقل قول:
ولی الان خیلی بهتر شده وبازیکنا هم خیلی تفاوت دارن الان براوو با اینکه قدرتش از کاسیاس کمتره ولی خیلی بهتر دروازبانی میکنه واس من!:n20:
بچه ها تنظیمات دسته کجا پیدا کنم بزنم قاطی شده
- - - Updated - - -
بچه ها تنظیمات دسته کجا پیدا کنم بزنم قاطی شده
فایل setting در محل نصب بازینقل قول:
------------------------------------
جالبه ترک we will rock you بصورت پیش فرض در هیچ قسمتی در پلی لیست نیست.برید از قسمت تنظیمات داخل بازی،برای منوها یا هایلایت ها تیک این آهنگ رو بزنید.هم برای pes خاطره انگیزه و هم یکی از بزرگترین آهنگهای تاریخ موسیقی هستش.
سلام دوستان یک مشکل عجیب دارم
بازی درست اجرا می شه
اما فایل setting.exe برا من اجرا نمی شه
ویندوزم 8.1 هست دایرکتیس VC++ و دات نت رو هم نصب کردم
:n34:
این همه تعریف و تمجید فقط برایی نسخه ps4 بوده
مقایسه گیم پلی pc vs ps4 هم این اختلاف رو نشون میده
تو استیم هم پلیرهای امتیازهای بدی به بازی دادن و الان میانگینش نزدیکه 50 است
پ.ن:بنظر باید همچنان با 2013 سر کنم و منتظر ارائه بازی فوتبال توسط 2k (اگه بده البته) بمونم
واقعا جالبه برام که برای بعضی نسخه 13 بازی که یک بازی بزن برو هستش و شبیه سازی نداره با اون همه مشکلات از نسخه 16 بازی بهتره !!!. پس حتما از نسخه 15 هم بهتره !!!.
من خودم دوست دارم نسخه PC هم مثل PS4 باشه اما اینو یادمون باشه اساس یک بازی ورزشی گیم پلی اون هستش . اگر تمجید از نسخه PS4 بازی شده اکثر موارد مثبت مربوط به تمجید و تعریف از گیم پلی بازی هستش و...به قولی تمرکز در امتیاز دادن توجه به گیم پلی بازی هستش .
باز هم اینجا لازم شد اینو بگم برای اون عده که نمیدونن بازی چیه و دنبال بزن برو هستن و فقط دسته رو میگیرن دستشون و استارت میکنن بازی رو همین ! که گیم پلی در تمامی نسخه ها دقیقا یکی هستش .
جالب اینکه یه جوری حرف میزنن که انگار نسخه PC گرافیکش در حد PES06 هستش !!!.
به نظر من نسخه PC بازی در حد خودش خوب هستش و از نظر گرافیک از بازیهای روز در نوع خودش کم نداره و در نهایت گرافیک بازی نسبت به نسخه 15 بهبود پیدا گرده .
ادب حکم میکنه وقتی دارید جواب من رو میدید پستم رو هم نقل قول کنیدنقل قول:
من دنبال بزن در رو هستم
اون 600 نفری که تو استیم بهش 42 از صد دادن چی؟یا 68 نفری که تو متاکریتیک 3.8 از 10
درود دوستان
من با این سیستم نمیتونستم 2015 رو به راحتی اجرا کنم و انقد بازی کُند بود که پاکش کردم !
با این سیستم توی 2016 مشکلی پیش نمیاد !؟ بدجور تو کفِ بازیام ! یه سال میشه PES نزدم
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs), ~2.2GHz
Card name: NVIDIA GeForce 9500 GT
Graphic : 2 GB
RAM : 2 GB
خواهشا اگه مشکلی پیش نمیاد (بابتِ کند و تند بودن بازی) بگین !
گرافیک رو روی LOW هم میتونم بازی کنم :n02: فقط اجرای بازی مهمه واسم ! سپاس
اشتباه شد پاک شود
اونا به چیه بازی نسخه PC نمره پایین دادن ؟! میشه بگی ؟! :n01:نقل قول:
میتونید خودتون برید تو استیم همه کامنت ها رو بخونیدنقل قول:
من جلوتر از شما رفتم و خوندم . چیزی جز بی انصافی ندیدم . آخه نمره نسخه PC اینه ؟! واقعا خنده داره . :n02:نقل قول:
کسی نیومده بازی نسخه PC رو نقد کنه ! کسی نگفته گیم پلی تمامی نسخه ها دقیقا یکی هستش فقط برای اختلاف در گرافیک بازی اونم در حد کم نمره 0 به بازی دادن !!! :n08::n02: حالا بقیه دوستان قضاوت کنند اینایی که نمره دادن کی هستن !!! .
انصاف این نیست :n01:. من شخصا به نسخه PC بازی 8 رو میدم به خاطر همین مورد اگرنه اگه مثل نسخه PS4 بود 8.5 میدادم .
اگه خوندین پس چرا از من سوال میپرسین؟نقل قول:
در مورد 0 دادن هم شاید حرف شما از یه زاویه ایی درست باشه
ولی به کسی که به اندازه نسخه ps4 پول داده حق بدین تا از اینکه بازیش کیفیت پایینتری داره شاکی بشه
ایا این انصافه که کونامی داره؟از نظر من که نیست :n05:
گرافیک PES همیشه بالاتر از سطح انتظار بوده. تفاوت نسخه PS4 با PC همینه فقط؟
تو فیفا که نسخه PC قوی تره چون توان PC می تونه خیلی بیشتر از کنسول باشه.
به نظر من این بهترین نسخه نسل جدید PES ه. البته همیشه هستن کسایی که تغییر رو دوست ندارن. مثل عده ای که برای سالهای متمادی روی PES 6 مونده بودن. به نظر من نسخه 2016 از تمام نسخه های 2008 به بعد کاملتره.