1-1 شد !! 25 بر 22
Printable View
1-1 شد !! 25 بر 22
اگه لهستان در دو بازیش یک امتیاز از امریکا بگیره و ایران هم 21 امتیازی بشه در ست شماری ایران دوم میشه یا لهستان؟
تو ست شماری ایران وضعش بهتر از لهستانه. یا اصلاح میکنم. بهتر میشه، اگه این اتفاقی که شما میگی بیفتهنقل قول:
آمریکا دو یک جلو هست.
خوب دارن بازی میکنن امیدوارم ست بعدی رو هم ببرن که لااقل امید صعودمون امشب قطع نشه.
ضمن تبریک به بچه های والیبال بابت برد قاطعانشون.
:n12:
خوب حالا اگه لهستان از این بازی 1 امتیاز بگیره چی می شه اونوقت ؟ مثلا بازی بعد هم امتیاز نگیره !
2- 2 شدن:n03:
امیدوارم حداقل امریکا ست پنجم رو ببره و ضد حال نخوریم امشب:n27:
رفت ست پنجم و حالا در صورتی صعود می کنیم که لهستان این بازی رو ببازه و بازی بعد هم امتیازی نگیرهنقل قول:
غیر ممکنه همچین چیزی :n20:نقل قول:
امریکا باخت:n03:
برزیل:خداحافظ والیبال ایران:n33:
یعنی تموم ؟
امیدوارم لااقل تجربشه بشه و دوباره سال بعد هم دنبال کسب تجربه نباشیم !
واقعا کیتونستیم صعود کنیم اگه کمی تو ست های حساس احساساتی نمی شدیم .
انشالله سال بعد جبران می کنیم :n27:
متاسفانه حذف شدیم.:n27:
ولی قرار گرفتن در سطح 1 و جنگیدن با تیم های با تجربه و قدرتمند خودش یه تجربه ارزشمندی برای بچه ها محسوب میشد،امیدوارم از تک تک باخت هامون درس گرفته باشیم و در عرصه های دیگه بتونیم انتقام جدی از حریفان بگیریم:n16:
حذف شدیم رفت ... :41: :37:
همیشه وقتی کار به اما و اگر میکشه آخرش میشه این ...
با اینکه لیگ جهانی امسال برامون غم انگیز تموم شد ولی امیدوارم در جام جهانی امسال که در شهریور برزگزار میشه و از اهمیت خیلی بالایی برخوردار هست بچه ها جبران بکنن و بتونیم سهمیه المپیک رو بدست بیاریم....نقل قول:
به نظرم این تلنگر برای بچه ها لازم بود تا بازی های حساس رو دست کم نگیرن و سرنوشتمون دست تیمای دیگه نباشه تا اخرش اینطوری به پایان برسه....
هر چند امریکا باخت اما این چیزی از ارزش های بچه های ما کم نمی کنه:دی
انصافا لهستان فوق العاده اماده بود این دوره . چه از نظر ذهنی چه بدنی .
این مسابقات و این برد و باخت ها تجربه خوبی برای مسابقات جام جهانی و مهمتر از اون انتخابی المپیک و خود المپیک میشه و نکته مثبت امسال برای ما اینه که دیگه میشه گفت تقریبا رو در روی هر تیمی که قرار بگیرم شانس برد داریم . جام جهانی که برزیل رو نداره اما واقعا می تونیم و توانش رو داریم که امریکا - روسیه و حتی همین لهستان رو ببریم
واقعا این همه سطح توقعمون بالا نیست ؟؟
نمیدونم چرا لهستان و آمریکا رو اینقدر دست کم میگیریم !
هر کدوم از این تیما چندین قهرمانی در انواع تورنومت ها و مسابقات دارن
در حالی که ایران فقط چند ساله داره تو این لیگ بازی میکنه
واقعا نمیشه مقایسه کرد
انصافا تا همینجا شاهکار بودیم !
اینکه تا روز آخر مسابقات امید به صعود داشتیم !
خیلی سخت میشد به حذف لهستان فکر کرد
با همچین بازیکن هایی که داره
یه دونه کوبیاک کل تیم لهستان رو همه مسابقات نجات داد
همین بازی امشب با آمریکا کوبیاک برگ برنده تیم بود تو ست های آخر
تیم ما تا همینجا فوق العاده بود و باید تا جام جهانی منتظر موند
نمیشه از این تیم که تجربه فینالیست شدن هم نداره در مقابل تیم هایی که ده ها عنوان دارن انتظار زیادی داشت !
واقعا آنتی گا بود:n03:
ما لیگ جهانی رو به صدا سیما باختیم ... !
اگه کسی بازی امشب رو از شبکه ی ورزش دید منظورم رو میفهمه ...
دقیقا :n14:جیش کردم به حتی یک ثانیه تصویری ک اینا نشون میدننقل قول:
پ.ن :خداحافظ سدا سیمان خدافظ گوه واچ و خدافظ آبادی پوچ :n19:
شاید خنده دار باشه اما از دست این صدا سیما و متولیانش هر چیزی بر میاد ! حصول نتیجه در مذاکرات رو گره بزن به شانس ایران برای صعود در دستان امریکا !نقل قول:
نشون به این نشون که وقتی مداکره کننده ها توافق رو به بیعت امام حسن تشبیه کردن ، صدا سیما دستور داد تا اطلاع ثانوی هیچ چیزی رو بیعت امام حسن رو آنتن نبرن !
پس از دستوشن بر میاد حتی اگه برای ما خنده دار باشه و محال بدونیم !
حتی پخش اینترنتی شبکه ورزش هم انگار مختل شده بود . من که روانی شده بودم . نامردا نمیدونم چیکار کردن شبکه های Polsat هم بشدت پارازیت داشتن تو منطقه ما !
من بازی رو دیدمنقل قول:
سرم درد گرفت اینقدر پرش صحنه داشتن !!
من نمیدونم مگه چی تو اون ورزشگاه داشتن نشون میدادن ؟؟
کلا بازی چن امتیازشو همینجوری رد دادن
بازیکن حریف ضربه میزد قیچی میکردن صحنه رو
نمیدونم چی داشت مگه ؟؟
-------------
دوستان یه سوال فنی
سایت طرفداری چرا لود نمیشه ؟؟؟
از امروز حدودای ساعت 11 اصلا واسم بالا نمیاره !!
ولی خدایش خیلی زور داره الان قهرمان سطح 2 که قطعا از ایران ضعیف تره میره مرحله نهایی اما ایران با این همه قدرت حذف میشه!
روسها با موزرسکی هم نتونستن کاری بکنن.
اما دمشون گرم . فدا سرشون
انشالا دور بعد و انتخابی المپیک:n12:
دم همشون گرم...من از اول این گروه رو دیدم گفتم چهارم می شیم ولی بازم تا روز اخر شانس داشتن...ایشالا جام جهانی و صعود به المپیک...
شبکه ورزش زحمت کشیده بحث کارشناسی گذاشته :
لطفا والیبال رو با فوتبال اشتباه نگیرید !! بذارید راهش رو ادامه بده.نقل قول:
بررسی عملکرد والیبال ایران و ماندن یا نماندن کواچ
===
کارمون در لیگ جهانی امسال با مقاوم سومی تموم شد. ما اگه مثل همیشه تورنومنت رو ضعیف شروع نکرده بودیم یا حداقل از ابتدا می دونستیم امسال بردها ملاک هست و نه امتیاز (می دونستیم؟) قطعا می تونستیم از گروه هم صعود کنیم. به هر حال عملکرد تیم رو میشه کاملا مثبت ارزیابی کرد.
تیم 2 ماه فرصت داره و باز هم باید از این فرصت نهایت استفاده رو ببره. فقط اینکه بازی های جهانی جایی برای "ضعیف شروع کردن نیست ! "
بررسی عملکرد بازیکنان تیم ملی در جدول بهترین ها
آمار و ارقام در آخرین روز حضور ایران در لیگ جهانی 2015 نشان می دهد ایران تیمی با بازیکنان با کیفیت بود اما در چند تکنیک هنوز جهانی نیستیم.
تیم ملی والیبال ایران موفق نشد به دور نهایی لیگ جهانی صعود کند و در عین شایستگی باید این مسابقات را از گیرنده تماشا کند اما این یک ماه حضور درس های خوبی از نظر فنی برای کادر فنی داشت. تیم حالا باید در قدم های بعد برای جام جهانی و انتخابی المپیک هم بجنگد و این لیگ جهانی پایان کار نبود بلکه آغاز راهی طولانی برای کسب مدال در المپیک است.
لیگ جهانی در پایان به ما گفت ایران در اسپک، دفاع و پاس عالی است و اعدادی در حد جهانی را برای رکورد خود به جا گذاشته است اما هنوز در سرویس، توپگیری و دریافت کار داریم. تمام اسپکرهای ایران در مکان ها ابتدایی برترین های این پست قرار دارند به طوریکه محمودی، میرزاجانپور و عبادی پور در رتبه های دوم، چهارم و هفتم ایستاده اند و این موضوع یعنی ایران در اسپک جزو بهترین ها است و با حضور موسوی و معروف در دفاع و پاس هم بی نقص هستیم اما مشکل به جایی دیگر برمی گردد. این موضوع را همه به آن آگاهند که ایران تیمی در حال پیشرفت است و هنوز به قدرت مطلق دنیا تبدیل نشده است و قاعدتا ایراداتی هنوز در کار وجود دارد که به مرور زمان رفع خواهد شد. یکی از این تکنیک ها سرویس است که ما هنوز مثل یک تیم تاپ در آن مهارت نداریم. اولین نماینده ایران در جمع بهترین زنندگان سرویس شهرام محمودی است که عنوان پانزدهم را به خود اختصاص داده و این یکی از برنامه های تیم ملی برای مسابقات آینده خواهد بود.
بهترین توپگیر ایران سعید معروف است که چنین وظیفه ای در الویت شرح وظایفش نیست و با این حال او در مکان هشتم ایستاده است و دریافت هم که معضل همیشگی والیبال ایران بوده و هست. البته اگر بخواهیم تمام این اعداد را از سال گذشته استخراج کرده و با این لیگ جهانی مقایسه کنیم به مراتب پیشرفت خوبی داشته ایم اما برای رفتن روی سکوی جهانی و المپیک باید سرعت پیشرفت در این 3 فاکتور کمی بیشتر شود.
حالا کاری به دوستمون نداریم ولی لحن شما هم اصلا مناسب نبودنقل قول:
+
دیگه واسه یه بازی تشریفاتی بیشتر از این هم نمیشد انتظار داشت.
ولی کل تیم عملکرد متوسطی داشت و روسیه خوب بازی کرد و برد.
از الان باید بازی های لیگ جهانی رو فراموش بکنیم،(البته فقط برد هاش رو و نقاط ضعفی که باعث باختمون شد رو پوشش بدیم) و با قدرت به کارمون ادامه بدیم
امیدوارم عملکردمون در بازی های ابتدایی مثل لیگ جهانی نباشه.
حالا با این سوغاتی که ایران به روسیه داد،روسیه موندنی شد یا نه؟؟
بی انگیزگی بازیکن ها رو میشد از ساق پاشون فهمید امشب ... :n02:
نمیشد از بازیکن ها ذخیره بیشتر استفاده کرد یعنی !؟
الان که دارم بازی امریکا و لهستان رو نگاه میکنم ، میبینم هر 2 تیم چند بازیکن ذخیره خودشون رو از اول فیکس گذاشتن ..حتی پاسور هم عوض کردن ... در صورتی که برنده بازی امشب صدر نشین گروه میشه !
ولی تیم ما که براش نتیجه مهم نبود نتیج میاد با بازیکن های اصلی خودش استفاده میکنه ....
هنوز مشخص نیست ...نقل قول:
استرالیا یه بازی با صربستان داره ...
اگه ببره روسیه حذف میشه .
در صورتی که همه خبرگزاری ها زدن با باخت ایران روسیه تو دسته A مونده !
حتی استاد محتشمیان و مجری برنامه هم اینُ گفتن !
الان ایران توسطح یک مسابقات موندنی شد؟
مشکل تماشاگران زن چی شد؟
اگه قرار بود ببازیم(که به نظرم با اون دعوت روس ها از ما هم بی ارتباط نبود) بهتر نبود که کلا" از بازیکنای ذخیره استفاده کنیم.ایا کواچ نمیتونست بجز مهدوی پاسور دیگری رو که جوانتر باشد به تیم دعوت میکرد.تو چند صحنه معروف از دست کواچ کاملا" عصبانی بود.و........................
سطح یک ربطی به تماشاگرا ندارهنقل قول:
ایران قطعا تو سطح یک باقی می مونه چون اختلاف زیادی با تیم استرالیا و روسیه داره
ما پایه هامون قویه و تا همین بازی اخر هم حتی داشتیم از محصولات ولاسکو بهره می بردیم وگرنه کواچ حقیقتا در حد حداقل سطح a نیست. مثل تاتا مارتینو که در حد بارسا و آرژانتین نبود و نیست!
و دوباره این باخت چیزی از ارزشهای تیممون کم نمیکنه:n02:
اما کاش کواچ میذاشت از اول بازی فقط ذخیره های تیم بازی کنن .مگه چه اتفاقی می افتاد ؟!
دیشب مجری شبکه ورزش اشاره ای کرد به نبود آلمان در لیگ جهانی و اعتراضش به حضور ایران در سید یک،دوستان میتونین بگین دقیقا چرا آلمان اعتراض داشته؟
خب تبانی ایران با روسیه:n02: هم جواب نداد و امروز با برد صربستان توسط استرالیا،روسیه به سطح 2 لیگ جهانی سقوط کرد !!
عامل فشار ؟! هنوز به شماها فشار نیاوردند ، اتفاقا خیلی هم مماشات کردند .نقل قول:
ایران اصلا لیاقت حضور در این بازی ها را ندارد چه رسد به صعود کردن !
مادامی که با نقض قوانین و عرف بین اللملی نیمی از جامعه از زندگی و نه فقط تماشای والیبال محروم هستند ایران لیاقتی برای حضور ندارد .
جای تاسف است برای ساده انگاری ما و سیاست و کیاست آقایان !
این دولت خود خیلی چیزها را نمیخواهد ، اما برای اینکه بگوید ما با قبلی ها فرق داریم شعارهایی میدهد که دوباره ملت به این دولت رای دهند ، حال آنکه همه سر و ته یک کرباس هستند !
فرق این دولت با دولت قبلی فقط یک << خنده >> است و بس ! عوام فریبی تا کجا ؟!
از هر چیزی سو استفاده میکنند برای رای گرفتن ، مثل همان 500 هزار نفر آقازاده و بچه پولداری که با پول دادن سربازی را دور زدند ، اما امثال من بعد از تحصیلات دانشگاهی باید پای در پوتین بر زمین بکوبند !
خدمت مقدسی که فقط برای امثال من مقدس است و مدرکم در گرو دانشگاه باید باشد ، اما آنجا که این 500 هزار نفر بالقوه و بالفعل 3 میلیون رای برای این دولت پیش پیش به ارمغان می آورد قداستش با پول از بین نمیرود !
نمیدانم تا کی باید چون کبک در سر گریبان کنیم و همه چیز را نبینیم و ساده گذر کنیم !
امیدی به بهبود شرایط در لیگ جهانی بعدی نیز نیست ، همانطور که چون عربستان با سیاست های غرب همراه است و نفت آمریکا را تامین میکند کسی کاری به کارش ندارد و یقه اش را برای نقض حقوق بشر نمیگیرد .
بعد از توافقات هسته ای نیز شرایط اجتماعی مملکت بدتر خواهد شد ، کسی هم به والیبال ایران گیر نخواهد داد آقای داورزنی ! مطمئن هستم سری بعد شرایط بدتر میشود و نه بهتر !
چون با دنیا به توافق میرسیم و آنگاه کسی کاری به کار والیبال ما ندارد ! چون هر کشوری به فکر منافع خود و ملتش است و نه به فکر منافع مردم کشورهای دیگر ، البته فاکتور گرفتم ایران را !
حضور زنان هیچ ربطی به شریعت و اسلام و مذهب ندارد ، اما بدبختی این است که همه چیز را به اسلام میدوزند!
دلیل ممانعت زنان اعتقاد بر این باور است که << رویشان زیاد میشود >> و آنگاه در جاهای دیگر مملکت هم سهم میخواهند ! اما از آنجایی که از جنس مونث وحشت دارند هیچگاه این اجازه را نخواهند داد مگر مجبورشان کنند !
همانطور که تحریم ها کاغذ باطله و فرصت بودند اما وقتی فشار آمد دیدند گمراهی و غفلت بوده !
مادامی که همه چیز با نیرنگ و سیاست و عوام فریبی باشد از بردن چنین تیم هایی خوشحال نخواهم شد .
امیدوارم در لیگ جهانی بعدی ایران را راه ندهند تا برود مشکلاتش را حل کند ، بازیکن والیبال ببرد یا ببازد حقوقش را میگیرد و از زندگی ساقط نخواهد شد ، اما بردنش فقط میشود سرپوش گذاشتن بر مسائل دیگر !
باشد که در باخت از باد بردن خارج شویم و ساده از همه چیز عبور نکنیم !
خوشحالم که ایران حذف شد چون صعودش فقط احساسات بود برای ملت و نان و آب برای مردم نمیشد ، اما برای دیگران سو استفاده بود و مخفی کردن همه چیز در سایه موفقیت !
درود بر شمانقل قول:
دقیقا همینطوره ولی هنوز نفهمیدن خیلیا
در مورد اینکه اکثر کارشناسان والیبال و حتی مجریان تلویزیونی مخالف کواچ هستن شکی نیست اما بعضی حرف هاشون کاملا صحیحه. مثلا اینکه چرا کواچ در یک بازی بی اهمیت به بازیکن های ذخیره میدون نمیده تا سطحشون رو بسنجه و تجربه شون رو بالا ببره. الان که می بینم ما واقعا در هیچ کدوم از پست هامون ذخیره مطمئنی نداریم و اگه مشکلی برای هر کدوم از بازیکن های اصلی پیش بیاد ذخیره ها نمی تونن جایگزین مناسبی باشن. کلا لیگ جهانی هم فلسفه اش بیشتر آمادگی تیم ها و آماده سازی بازیکن های جوون و کم تجربه هست برای مسابقات جام جهانی یا قهرمانی جهان و در نهایت المپیک. اما متاسفانه تیم ایران اصلا به این مسائل توجهی نداره. مثال بارزش همین لهستانه واقعا ذخیره هاش چیزی از تیم اصلی کم ندارن.
پ.ن:
خب باخت ایران هم به کار روسیه نیومد و متاسفانه از سطح یک سقوط کرد.
اینکه استرالیا در سطح یک باشه جز پایین آوردن سطح مسابقات پیامد دیگه ای نداره. همچنین اینکه ایران و استرالیا هم تو یک گروه نمی افتن که بگیم یه تیم آسون به تور ایران می خوره و در عوض استرالیا میشه زنگ تفریح بقیه همگروهی هاش و هموار کردن راه صعودشون. همون چیزی که امسال دیدیم واقعا 3 تیم صعود کننده گروه A از روز اول کاملا مشخص بود. به نظر من باید FIVB یه فکری به حال این وضعیت بکنه حداقل دو تیم چهارم با هم مسابقه بدن. یا در مورد گروهی که میزبان مرحله نهایی توشه می تونه این قانون رو بذاره که اگه تیم میزبان اول یا دوم گروهش شد برای مشخص شدن تیم پنجم مرحله نهایی دو تیم سوم گروه A , B با هم مسابقه بدن. اینطوری حساسیت بیشتر میشه و مثلا ایتالیا که واقعا شایستگیش از ایران کمتر بوده به سادگی به مرحله نهایی نمیره.
دوستان در مورد تیم سقوط کننده بگم که من تو قوانین نتونستم پیدا کنم که الزاما ضعیفترین عملکرد هست که سقوط میکنه فدراسیون جهانی قبلا هم نشون داده تو این سطح بندی ها سلیقه ای عمل میکنه و از نظر من احتمال اینکه روسیه سال بعد در سطح دو باشه کمه
درمورد کواچ و بازیکنان ذخیره هم قبلا گفته بودم ولی بازم میگم که همین عبادی پور و میرزاجانپور و مرندی قبلا جزو ذخیره ها بودن و عملکرد کواچ بوده که تونسته اونا رو به این سطح برسونه دیشب هم کواچ به غفور و صنوبر و قایمی که کمتر بازی کرده بودن بیشتر میدون داد ولی قبول کنید که به یکباره هم نمیشه هر ۶ تا بازیکن رو عوض کرد برای یه بازی خاص
در حال حاضر ذخیره های تیم بازیکنای بدی نیستن و فقط تو پست پاسور فاصله بین بازیکن اصلی و ذخیره زیاده
یادم نمیره که ما خودمون از منتقدان شدید همین عبادی پور بودیم و کواچ رو خیلی بابت بازی دادن بهش سرزنش می کردیم !نقل قول:
الان کسی نمیگه کواچ چطوری مرندی رو، رو کرد ؟! و اینقدر هم خوب بازی کرد.
کسی از تبدیل شدن عبادی پور به همچین بازیکنی چیزی نمیگه، کسی نمیگه کواچ دیشب چقدر خوب از غفور بازی گرفت ! غفوری که در بازی های قبل فقط یه سایه بود !
مطمئن باشید اگه دیشب ما با بازیکن های ذخیره بازی می کردیم و می باختیم، همین جناب محتشمیانی که الان شدیدا داره انتقاد می کنه که چرا از بازیکنای ذخیره استفاده نکردیم میومد و می گفت چرا کواچ در بازی حیثیتی با روسیه تمام تیم رو یکباره تغییر داد ؟! لیگ جهانی اون هم در هفته آخر جای آزمون و خطاست ؟! این تعویض ها در روحیه بازیکنای اصلی تاثیر گذار هست ! و ... !
منظور اینکه اینجا، هر کسی هر کاری کنه بالاخره یه عده هستن که بیان و شدیدا اعتراض کنه ! فرق نمی کنه این کار چی باشه ! ما ها عادت داریم نکات منفی رو اینقدر بزرگ کنیم متاسفانه؛ پس خیلی جدی نگیرید.
تیم ملی با برنامه ریزی هایی که انجام شده قطعا می تونه در مسابقات جهانی موفق باشه.