خدمت اون دوست عزيزي كه ميخواستن ٢٠٠ نفرو با اي دي اد كنن تو كانال بگم :
يه برنامه هست تو كافه بازار به نام اد گرام با اون ميتونيد اين كارو بكنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
خدمت اون دوست عزيزي كه ميخواستن ٢٠٠ نفرو با اي دي اد كنن تو كانال بگم :
يه برنامه هست تو كافه بازار به نام اد گرام با اون ميتونيد اين كارو بكنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
چطور میشه در تلگرام یک پیام فرستاده شده رو حذف کرد ؟
اگر منظورتون اینه که پیامی که بفرستید دست طرف نرسه من تا حالا چنین چیزیو ندیدمنقل قول:
اگه گروهتون رو تبدیل به سوپر گروه کنید بعله امکانش هستنقل قول:
سلام دوستان.
همون طور که میدونین، تلگرام به ورژن 3.5 اپدیت شد.
الان تو تنظیمات یه گزینه اومده به اسمه raise to speak که به صورت پیشفرض روشن هم بود.
کسی میدونه چیه و چیکار میکنه؟؟؟؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
کاش تلگرام اینقدر اپدیت میکنه یه فکری به حال باگ هاش هم میکرد
مسخره ترین باگش اینه بعضی وقتا طرف وایفای گوشیش رو روشن میکنه ولی اصلا نرم افزار رو باز هم نمیکنه ولی میزنه که انلاین شده!
یا بعضی وقتا طرف نرم افزار رو میبنده ولی تا 1 ساعت بعدش هنوز میزنه انلاین !
نسخه بروز تلگرام نسخه اصلی
* قابلیت های جدید تلگرام در نسخه 3.5
*افزوده شدن قابلیت های جدید به پیام های صوتی (Voice Messages) نظیر تنظیمات صدا، نمایش امواج صدا، تغییر در روش پخش و افزایش صدای ضبط و پخش
*پیام محرمانه: پشتیبانی از کلیه امکانات گفتگوی معمولی (تصاویر متحرک، پاسخ دادن، زیر نویس، پیش نمایش استیکر ها و ربات ها) بهبود پیش نمایش لینک ها
*تنظیمات شخصی و امنیتی جدید: قابلیت محدود کردن اشخاصی که می توانند شما را به گروه ها و کانال ها اضافه کنند.
*افزوده شدن قابلیت های ویرایش تصاویر نظیر چرخاندن عکس، fade ، tint ، خم کردن،اصلاح نور و رنگ
* و یک اتفاق جالب!
برای شنیدن پیام های صوتی فقط کافی است که تلفن همراهتان را به سمت گوشتان ببرید انگار که قصد صحبت با تلفن را داشته دارید! صدا به صورت خودکار پخش خواهد شد!
با پایین آوردن گوشی صدا هم قطع خواهد شد!
نباید اینجوری باشهنقل قول:
چرا اینجوریه؟؟؟؟
گزینه اول رو من ندیدم تاحالا.....نقل قول:
مطمعا هستید؟؟؟؟
Sent from my D6502 using Tapatalk
نقل قول:نمیدونم والا ولی هر دو تا مشکل رو رو گوشی 2-3 نفر دیدم !نقل قول:
ورژن نرم افزارشون هم جدید بود
کلا سر زمان انلاین بودن خیلی قاطی داره !
مثلا طرف امروز عصر انلاین شده رفته ، ولی اخرین زمان انلاین بودنشو دیروز میزنه ! این مدلی هم دیدم !
این مشکل رو اگه یکبار رو یوزر طرف مقابل کلیک کنید درست میشهنقل قول:
اپدیت میکنه
واسه من مشکلی نیست و ندیدم کسی مشکلی داشته باشهنقل قول:
عجیبه مورد شما
خیلی ببخشید ولی در این حد دیگه میدونم !نقل قول:
----------------------
نمیدونم چرا اینقدر باور این مشکل ها سخته برا دوستان ! مخصوصا مشکلی که طرف خارج میشه بعضی وقتا تا نیم ساعت یا 1 ساعت بعدش هنوز میزنه انلاین ! این مشکل که فکر کنم رو 4-5 نفر دیدم !
دوستان ، این raise to speak چیه ؟#؟
اخه تلگرام باز اپدیت داد و اینو fix کرده
من که نمیفهمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------
این قسمت انلاین نشون دادن رو دوستان درست میگن.
من حتی یه دفعه وسط تلگرام مودم رو خاموش میکنم، بعد صبح تو گوشی یکی دیگه دیدم منو 30 دقیقه بعد افلاین کرده.
من شنیدم که اگه از لیست برنامه های اخیر،پاک کنین و تلگرام بسته شه، افلاین میزنه. (شنیدمااا، ازمایش نکردم)
و همچنین باز شنیدم اکه پیام بیاد و شما مثلا در حال وب گردی باشین، هم چنان افلاین میزنه (اینم امتحان نکردم)
با گوشی پدر، خواهر و.... تست کنین.
واسه من مهم نیست این مساله، تست نکردم هنوز.
تلگرا به صورت پیشفرض ۵ دقیقه بعد از خروج شما از نرم افزار وضعیت شما را آنلاین نمایش میدهد اگر شما بلافاصله از تلگرام خارج شوید و حالت آنلاین نیز نمایش داده نشود ابتدا توسط دکمه home گوشی به صفحه اصلی بروید و سپس نرم افزار را از لیست برنامه های در حال اجرا خارج کنید
Sent from my C5303 using Tapatalk
دوستان واسه یکی از اقوام یه مزاحمی پیدا شدن
این اقوام هم یوزر نداره و طرف از رو شمارش پیداش کرده
و جالب اینکه کاملا خانواده رو میشناسه!!
این عکس پروفایل طرف مقابل هست
چطور باید فهمید کیه و از کجاست؟؟؟
میشه پیگیری کرد؟؟
این کد اولش واسه مالزی هست
چطوره؟؟؟؟
یعنی طرف داخل ایرانه؟؟
شماره مجازی هستش از هر جایی میتونه باشه.نقل قول:
بلاکش کنید راحت !
بلاک کردن مشکلی نیستنقل قول:
ولی میخواد ببینه میتونه طرف رو پیدا کنه یا نه
میگه کلا خانواده رو میشناسه و بحث هایی داشته
واسش مهمه و میخواد ببینه میتونه پیدا کنه یا نه
نقل قول:
اگر واقعا فکر میکنید خیلی حیاتی به نظرم یه شکایتی به پلیس فتا بکنید
احتمال داره دوست یا اشنایی باشه که داره اذیت میکنه . تهدید کنه که به پلیس فتا اطلاع میدهنقل قول:
Sent from my E2333 using Tapatalk
سلام دوستان
بنده می خوام یه کانال درست کنم و چند تا سوال داشتم!
1- می خوام کنار کانال یهId هم داشته باشم که اعضای گروه بتونن در مورد کانال با بنده در ارتباط باشن! اینجا به غیر از کانال عمومی باید یه کانال عمومی یا پریویت دیگه هم درست کنم؟ (مثلا اسم کانالم alichanel هست حالا چیکار کنم که تو قسمت توضیحان مثلا یه آی دی هم داتشه باشم به نام admin_alichanel که مردن بتونن باهام در مورد کانالم در ارتباط باشن!)
2- سوال دوم هم اینه که برای اضاف کردن اعضا همین که موقع ساخت کانال افراد رو اضاف کنم کافیه یا باید آدرس کانال رو هم براشون بفرستم!
3-یه مورد دیگه هم این که چطور می تونم کانال درست کنم که دوستان وقتی رو لینک کانالم کلیک کردن مستقیم داخل کانالم جوین بشن!من این موردو هم دیدم.
4- سوال اخر اینکه اگه مورد 3 رو ندونستین بگین چی کار کنم که وقتی کسی وارد کانال شد یه پیغامی عکسی،استیکری بالای گزینه mute نشون بده که آقا مثلا رو jon کلیک کن که وارد کانال بشی !
5- سوال دیگم اینه چطور موقع ارسال عکس از همون علامت های شکلک خود تلگرام کنار توضیحات نوشته عکس ها هم می شه استفاده کرد؟
ممنون می شم دوستان به این سوالاتم پاسخ بدن
نقل قول:
سلام
راستش من ادمین یکی از کانالا هم هستم البته ادمین اصلی نیستم ولی ادمین اصلی برای خودش یه آدی داده تا هر کسی باهاش در ارتباط باشه
شما اولا برای خودنون آی دی درست کنید به صورت @
و کنارش میتونید احتمالا ولی من آموزششو بلد نیستم بذارید بقیه دوستان نظر بدند یا تو اینترنت سرچ کنید شاید باشه
شما هم میتونید ادد کنید و هم میتونید آی دی کانال یا آدرس کانالو هم بدید هیچ فرقی نمیکنه
دوستان صفحه قبل اون شماره مجازی که گفتید از هرجایی میتونه باشه؟؟
حتی داخل ایران؟؟؟
و دوم اینکه
چطور باید به پلیس فتا شکایت کرد؟ ؟ ؟
سوم
جدی جدی پیگیری میکنن؟؟؟
الان از سایتشون شماره دفتر مرکز استان رشت رو برداشتم
فرقی داره با دفتر تهران؟؟؟؟
ممنون میشم زود جواب بدید
با تشکر
همچنان راهی نیست که در نسخه pc به صورت هیدن فعالیت کرد؟!
- - - Updated - - -
همچنان راهی نیست که در نسخه pc به صورت هیدن فعالیت کرد؟!
وقتی تو گوشی این قابلیت رو فعال کنید تو نسخه pc هم اتوماتیک افلاین نشون میدهنقل قول:
در واقع اول باید تو گوشی فعال بشه
بعد تلگرام سیستم اتوماتیک اپدیت میشه به حالت افلاین
دوستای گلم من با textPlus یه شماره ساختم واسه خودم و توو تلگرام با یه شماره آمریکایی عضو شدم. یه مدت باهاش پیام میدادم
امروز یه شماره هم واسه دوستم ساختم وقتی که باهاش اکانت ساخت یهوو اسم یکی دیگه اومد جا اسم اون و پیاما و مخاطبین طرف واسه دوستم معلوم بود کامل!!!
بعد من گفتم شاید شماره منم همین طوری بشه یا شده باشه و پیاما و مخاطبین من رو یکی دیگه که با این نرم افزار کار میکنه بتونه ببینه
حالا میخوام برم توو تنظیمات خود تلگرام و شماره رو تغییر بدم یه شماره ایرانسل بهش بدم
واسم پیامام خیلی خیلی مهمه اصلا نمیخوام باک بشن، با تغییر شماره پیاما پاک نمیشن؟
و سوال بعدی اینکه اگه من شماره رو تغییر بدم و فرض کنیم یکی هم قبلا با همون شماره آمریکایی پیاما منو میدیده با تغییر شماره دیگه نمیتونه ببینه؟ خودم فکر میکنم نتونه دیگه چون یه اس به شماره ایرانسلم میاد واسه فعالسازی که دیگه اون طرف نمیتونه کد رو بزنه
دوست عزیز عجب مشکلی دارید شما:n05:نقل قول:
تنها راهی که به ذهن من میرسه اینه که با همون برنامه textplus همین کارهایی رو که انجام دادید رو برای یکی از اعضا یا دوستانی که تلگرام ندارند و بشون دسترسی دارید امتحان کنید ببینید چی میشه
نقل قول:
سوال جواب از سایت خود تلگرام:
کد:How do I change my phone number?You can change your number in Telegram and keep everything, including all your contacts, messages, and media from the Telegram cloud, as well as all your Secret Chats on all devices.
Important: Your mutual contacts (people in your contacts who also have your number) will get your new number added to your contact in their address book unless you have blocked them in Telegram. This makes changing numbers even easier.
To change your number, go to Settings, then tap on your phone number (just above the username), then ‘Change Number’. If you already have a different Telegram account on the target number, you'll need to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that account first.
می تونید یه شماره جدید اضافه کنید و همه کانتکت ها و ایناتون می ره تو همون شماره و افرادی که شماره شما رو رو گوشیشون سیو دارند شماره جدیدتونو می بینند
نقل قول:خیلی ممنون دوستانه گلم :n40::n40: اتفاقا توو خود تلگرام هم دیدم که گفته هیچ اطلاعاتی پاک نمیشه، فقط میخواستم مطمین بشم چون پیامام خیلی مهم هستن واسمنقل قول:
کلا راهی نداره که کل پیاما رو ذخیره کنیم؟ که اگه یه روز گوشی مشکلی واسش پیش اومد پیاما رو داشته باشیم؟ فکر کنم لاین یه گزینه داشت که همه پیاما رو توو یه فایل ذخیره میکرد
نقل قول:
عزیزان مارو دریابید!!!
من تخصصی در زمینه آی تی ندارم امیدوارم کامل راهنمایی کنید:
- می خواستم بدونم تبلیغاتی که در مورد هک تلگرام هست چقدر جدی هست یعنی راحت می تونن با داشتن شماره تلفن تلگرام کسی رو هک کنند؟
- و نکته بعدی در مورد ضد هک چه کارهایی میشه برای جلوگیری از هک شدن انجام داد؟؟؟ و میشه کاری کرد که به هیچ وجه کسی نتونه هک کنه آدم رو؟
- و نکته آخر آیا راهی هست که بشه فهمید و ثابت کرد که کسی آدم رو هک کرده و بشه ازش شکایت کرد؟
مرسی / ممنون
سلام دوستان
اپدیت جدید تلگرام اومده که در اون امکان این وجود داره که اجازه بدین چه کسی شما رو در کانال ها و گروه ها اد کنه ،همه کس یا فقط کانتکت ها
ادیتور جدید تصاویر با امکانات بیشتر
و امکانات دیگه ای برای سکرت چت و ضبط ویس
اپدیت کنید
عضو کارگروه فیلترینگ: به وابستگی مردم به تلگرام توجه داریم/ تلگرام به خواسته ایران توجه نکند حذف می شود نه فیلتر
سید محمدرضا آقامیری عضو کارگروه فیلترینگ با بیان اینکه به وابستگی مردم به تلگرام توجه داریم، گفت: اگر تلگرام به خواسته موجه ایران تمکین نکند به سرنوشت شبکههایی که هم فیلتر نشدند و هم حذف شدند دچار میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عضو کارگروه فیلترینگ در پاسخ به این سوال که در رای کارگروه فیلترینگ برای فیلتر نشدن تلگرام آیا این شبکه ملزم شده سرور خود را به ایران منتقل کند، اظهارداشت: اگر تلگرام سرور خود را به ایران نیاورد در رقابت با شبکههای اجتماعی دیگر حذف خواهد شد.
عضو کارگروه فیلترینگ افزود: تلگرام اکنون عمدهترین شبکه اجتماعی مورد توجه در ایران است و مردم بسیار به این شبکه وابسته هستند و ما نیز به این وابستگی مردم توجه داریم.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
میشه یه نفر به من بگه این چی میگه !؟
جاااان؟؟؟نقل قول:
چی میگن ایشون؟؟؟
تلگرام سرورش رو بیاره ایران؟؟
حالا بر فرض آورد داخل ایران
چه نفعی واسه اینا داره؟؟؟
میشه کاری کرد که دیگران انلاین بودن ما رو نبینن ولی ما انلاین بودن اونا رو ببینیم؟
ترفندی نداره؟
چون وقتی last seen رو میذاریم روی nobody دیگران آنلاین بودن ما رو نمی بینن ولی در عوض ما هم انلاین بودن اونها رو نمی تونیم نمی بینیم.
فکر کنم شعر می خونن ایشون...مگر نه اینکه شرکت هایه ایرانول و غیره سوده هنگفتی از تلگرام نصیبشون نمیشه... در ضمن چجوری سرورارو میارن ایران و وطنیش می کنن و به اضافه تلگرام نباشه یا حذف بشه برنامه هایه دیگری جاشو می گیرن.نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانیتون
افزایش 100 برابری سرعت تلگرام رو برای ما بدنبال داره :n01:نقل قول:
+
تمام isp های داخلی متاسفانه اینترانت بسیار بهتری ارائه میکنند
نه متاسفانه. تلگرام میگه اگر می خوای خودت سکرت عمل کنی باید حق برابر برای بقیه رو هم بهشون بدی :)نقل قول:
با سلام
دوستان یه مشکل تو نسخه ی دسکتاپ تلگرام دارم
وقتی از سوپرگروه هایی که لفت دادم بعد از یک بار بستن برنامه دوباره ارشیو اون گروه ها تو برنامه میمونه
مثل این تصویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلی هست که بشه اینارو پاک کرد ؟
سلامنقل قول:
واسه منم همینطوریه!!!! پاک میشه دوباره بر میگرده. فکر میکنم باگ برنامه باشه. یکی به انگلیسی مشکل رو بنویسه همه با هم بفرستیم تا درستش کنن
یه راه حل داره که کمی اذیت کننده استنقل قول:
و اون اینه که پیامایی که تو ارشیو میمونه رو دیلیت کنید تا بار بعدی اصلا نشون نده
البته پیامایی که آرشبو میمونن خیلی نیستند منظورم اینه که نیازی نیست از اولین پیام تا آخرین پیامو دیلیت کنید
تقریبا شاید بشه گفت 100 تای اخر
یعنی خود تلگرام 100 تای آخرو میذاره و شما اگر اونا رو پاک کنید بار بعدی دیگه نشون نمیده
این 100 ای که گفتم مثال بود
از خودم زدم دقیق عددشو نمیدونم