یکیم به ما طعتیلات بده!!
Printable View
یکیم به ما طعتیلات بده!!
سلام
بچه ها تو لینک پایین برید ثبت نام کنید و با روش هایی که گفته امتیاز جمع کنید براتون هیچیزی که بخواهید میفرستن سایتش بزرگه پول هم نباید بدید رایگانه رایگان :n02: کار خلاف شرع هم نمیکنن و قانون خودتون سربزنید متوجه میشید
اون دوتا ستاره رو هم پاک کنید از تو ادرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.نقل قول:
.
چقدر زرنگی شما :l
.
.
حداقل بگو لینک معرفیتِ :n09:
خوب اره چرا زرنگیه؟؟؟؟؟نقل قول:
معلومه من لینک معرفی خودم رو میدم
گفتن نداره
اقا با لینک من ثبت نام کنی یه چیزی گیر من میاد حداقل ولی اگر نکنی نه چیزی گیر من میاد نه شما چیز عجیبی هم نداشت فکر کنم داشت؟
هوس انگیزه! ولی فکر کنم به ایران مربوط نمی شه. یکمم احتمال سر کاری بودن داره فکر کنم.:n27:نقل قول:
سلام به سبیلو های تاپیک :n10:
خدا قوت
یعنی به ماکه سیبیل نمیزاریم سلام نمیکنی؟
سیبیلاتون تو حلقم!:n02:
تو مگه دختر نبودی :n02:نقل قول:
اینجا چیکار میکنی
ولی تو دختر بودیا [emoji1] [emoji1] [emoji39]نقل قول:
حالا تو این جا چیکار میکنی
این سایت رو ۶ سال پیش دیدم بعید میدونم به ایران چیزی بفرسته اونموقع ایفون ۳ جی اس میدادنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا منم یکی از این سایتا 10 سال پیش فکر کنم دیدم...بعد از کلی تلاش چیزم دستم ندادن. :n02:دلمان خوش بود البته اون یه مدل دیگش بود...
سلام.
خبری از سایتهای قدیمی مثل میهندانلود و وطندانلود که زمانی خیلی معروف بودن ولی الآن کم کار شدن دارید؟ چرا اینجوری شد؟
من یادمه میهندانلود جدیدترین مستندها رو با کیفیت خوب میذاشت. وطندانلود هم که مجموعههای کاملی میذاشت (گاهاً تا 80 گیگ!). ولی الآن اوضاعشون جالب نیست.
درود
کسی اینجا اقامت تو آمریکا یا کانادا نیست؟
یه کار کوچیک دارم،هزینه اش رو هم پرداخت میکنم.
the walking dead و breaking bad زدن درست و حسابی کاسه کوزه این سایت هارو شکستن . طرفدارا مستند کم شدننقل قول:
نقل قول:
چرا این و میگی ...
سایت هایی که همیشه جدیدترین بازی ها رو به سرعت منتشر میکردن ... الان اصلا معلوم نیست چی کار میکنن ...
البته سایت های جایگزین هستش که اونام زیاد معروف نیستند ... 30 گیگ بازی رو داری دانلود میکنی وسطش یهو راحت لینکا رو تغییر میدن ... میگی چرا میگن مشکل داره فعلا سایتمون :n41:
نقل قول:
سلام
اینجا بپرسین
دانلود ها رو فکر میکنم ارشاد جریمه کرد نمیدونم چرا ولی فکر کنم این طور شد مطمئن هم نیستم که واقعا شده یا نه ولی همه بازی هاش رو پاک کردن یادمه برای دانلود یه بازی بود نوشته بون تا تاریخ فلان وقت هست برای دانلود و بعد از او باید از روی سایت پاک کنیم و لینک ها هم پاک شدن تا اون تاریخنقل قول:
فکر میکنم یکی از کاربر های سایت این رو نوشته بود که ارشاد مجبورشون کرده یا صنف کامپیوتر یادم نیست دقیقا خودتون ازشون بپرسید احتمالا جواب میدن و میگن چرا این طور شده
ولی سایت خیلی خوبی بود همه چیز داشت از جدید ترین بازی ها تا قدیمی هاشون دستشون درد نکنه بچه های دانلود ها خیلی خوب بودن
من موندم این کارگروه تعیین مصادیق مجتوای مجرمانه چیکار بازی ها داشته ؟ الان من نمی تونم بفهمم یه بازی مثل NBA 2K15 رو چرا این سازمان اومده درخواست حذف لینک هاشو داده !نقل قول:
من مطمئن نیستم که کار اونا باشه ولی یادمه دقیقا که فایل ها رو حذف میگردن تاریخ داده بودن که تا مثلا ۱۰ ام وقت داره و بعد حذف میشد فایل هانقل قول:
قوانین کپی رایت و هزینه های بالای نگهداری سرور و این سیاست های دست پا گیر داخلی و البته به اضافه این فشار اقتصادیه جهانیه چی چیه:n02: کلا حال همه رو گرفته ولی خوب بنظرم راه های جدیدی همیشه هستند و پیدا می شن توسط نخبگان هکر عزیز:n01:
سلام
اقا یه سوال اگر موقعیت مهاجرت داشتید مهاجرت میکردید؟
مثل بنز فرار میکردم
XPERIA Z3
بسته به اینکه مقصد کجا باشه و قرار باشه به چه کاری مشغول بشم ...نقل قول:
و اینکه آیا میتونم از این شهر غمگین اما دوست داشتنی و این همه خاطره های کودکی ، نوجوانی ، جوانی و ... دل بکنم یا نه ؟!
از روزي كه فهميدم آرمين 2afm باديگارد داره ،تصميم گرفتم به مقصد كابل هم شده ،از اين كشور مهاجرت كنم !
همینجوری به کشورهای خلیج زیاد مسافرت میکنم بیشتر واسه کسب و کار ولی واسه مهاجرت دائمی ترجیح میدم به یه کشور انگلیسی زبان باشه.نقل قول:
دوستان برای سیزده به در برنامه تون چیه؟ :n09:
چی ببریم حسابی سرگرم و شاد شیم؟
منم ببر سوئد سوئیس!نقل قول:
من چون جایی نمی رم توصیه ای ندارم ولی توپ والیبالو بد مینتون یادت نره!:n01:نقل قول:
احتمالا المان میرمنقل قول:
برای فوق لیسانس دیشب داشتم فکر میکردم که اگر بخواهم برم چیکار باید کرد و بعد کنکور باید چیکار کنم و یه سری برنامه ریزی میخواستم بکنم دیروز مهمون داشتیم یکیشون ورسید چیکار میخواهی بکنی بری بمونی و ....
والیبال پیشنهاد خوبیه، ولی کوه میریم دردسره :n03:
والیبال پیشنهاد خوبیه، ولی کوه میریم دردسره :n03:
تو کوه باید پاشی راه بری و از کوه بالا بری خسته شدی هم بیایی پایین و پا. سور و شطرنج و دراز کشیدن خیلی خوبه تجربه ثابت کردهنقل قول:
فلافل ببرید خودتون درست کنید قلیونو کبابم یادتون نره. یکمم برید اون بالاها دادو بیداد کنید جای ما:n02:نقل قول:
سلام بروبچ
یه چند روزی زیاد فعال بودم تو انجمن که همش بخاطر خستگی حاصل از دید و بازدید و ... بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمان زیاد داشتیم ماشالله و بخاطر همین وقت نشد تو بحث ها شرکت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
الکیی مثلا عدم وجود من تو انجمن حس شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقه به دقیقه دارم اخبار مربوط مذاکرات رو دنبال میکنم :n09:
هارد اکسترنال لازم دارم گفتم شاید اگه توافق بشه قیمتها یکم بیاد پایینتر !
فکر نکنم پایین تر بیاد تقریبا قیمت ها با قیکت جهانی نزدیکه خیلی نباید تفاوت کنهنقل قول:
عکس زیر ، فاکتور اولین هارد اکسترنال سه ترابایتی هست که سال 90 خریده بودم . قیمتش هم 248 هزار تومن بود . اونهم زمانی بود که تازه مدلهای سه ترابایتی وارد بازار شده بود که طبعاً قیمتشون بالاتر هست و مدتی طول میکشه تا قیمتش افت کنه .نقل قول:
با نرخ ارز اون موقع میشد گفت که این قیمت هم نزدیک قیمت جهانیش بوده . ولی الان نرخ ارز مثل سابق نیست و خیلی هم بیشتر شده ، در حال حاضر سه ترابایتی وسترن دیجیتال چیزی حدود 420 هزار تومن هست . به همین خاطر هست که میگم اگر توافق بشه شاید یکم ارزش پول ما بالاتر بره و قیمتها افت کنه . البته انتظار هم ندارم که در مدت زمان کوتاه قیمتها کاهش پیدا کنه و شاید هم خیلی طول بکشه تا مقاومت فروشندگان برای کاهش قیمتها بشکنه .
همون موقع باید کیلویی خرید میکردم :n37:
خوبه عطا هنوزم فاکتورش نگه داشتی :دینقل قول:
2 ترا بایت وسترن چنده الان ؟
منم پارسال 1 ترا وسترن خریدم حدود 230 اینا بود فکر کنم دقیق یادم نیستش باید اون موقعه حداقل 2 ترا میخریدم ...
بعد مگه توافقم بشه قرار چقدر تفاوت کنه ؟ بعید میدونم اینا جنسایی رو که از قبل براشون موجود باشه با قیمت پایین تر بفروشن ....
اره البته اگر پولای بلوکه شده ایران وارد کشچر بشه ارخ ارزش فکر کنم خیلی بالا بره ولی خوب خیلی طول میدن انگار که این قدر پول بدننقل قول: