چرا با چیز شکن باز میشه به نظرم مشکل از داخله
Printable View
چرا با چیز شکن باز میشه به نظرم مشکل از داخله
خب منظورم اینه که تو ایران فیلـــتر شده :n02:نقل قول:
من نمیخوام از پارس آنلاین برم ... الان حدودا یه هفته هستش شبا سرعت دانلود از سرورهای داخلی مثل ------ و سایت های دانلود ایرانی که هاست هاشون داخلی هست رو 8 مگابیت / ثانیه هست یعنی فیت 1 مگابایت تو IDM !! خداییش یکسال هست پارس آنلاین دارم از این خبرا نبود همیشه داشت جون میکند خاک تو سر اما این دو هفته آخر که قرارداد سه ماهه ام تموم میشه نامردا دارن چیز سوزی میکنن از آدم ! خداییش احساس استفاده از یه اینترنت واقعی برای اولین بار بهم دست داد FARCRY 4 رو تو دو روز با آپدیتش و ... که جمعا میشد 16 گیگ دانلود کردم و نشستم بازی کردن ...
به نظرتون تهدید به تخلیه کنم راضی نمیشن یه قرارداد 6 ماهه یا یکساله ببندن باهام با شبانه رایگان ؟! :n09:
مشتی اینا تهدید حالیشون نمیشه :n02:نقل قول:
دوستان یه سوال دارم:پارس آنلاین الان خطم رو روی 3 مگ قرار داده و down snr من روی 12 هست و وقتی روی 4 مگ قرار می ده خطم کامل می کشه ولی خب down snr بین 6.5 تا 7.5 قرار می گیره ولی خب بیشتر اوقات من نگاه کردم روی 7 هست می خواستم بدونم از اونجایی که پینگ تایم برای من اهمیت داده آیا snr 7.5 روی پینگ تایمم تاثیر داره؟
دوستان من کسی در مرکز محابراتی عاطف از پارس آنلاین سرویس داره؟
کلا کیفیت اینترنتش چطوریاس؟
مصرفم خیلی کم در حدود 2 ساعت اونم اواخر شب.
پس چرا واسه من بدون قند شکن باز میکنه:n07:نقل قول:
در حال حاضر رفع فیلتر شده :n02:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شما بگید بیشتر برای دانلود می خواید یا وبگردی یا ....
اگر وبگردی می خواید ، این شرکت قعطی زیاد داره یعنی حداقل برای من اینطوره .... حالا مال دوستان رو نمی دونم
نویز و snr ربطی به پینگ نداره :n01:نقل قول:
دوستان من عصر رفتم نمایندگی شهرمون فرم تخلیه درخواست تخلیه رو پر کردم. بعد چند ساعت واسم پیامک اومده که: مشترک گرامی از انتخاب پارس آنلاین به عنوان فلان و بهمان متشکریم. میخواستم بدونم کسایی که تخلیه کردن هم واسشون این پیغام اومده؟ کلا چقدر طول میکشه تا تخلیه کنن از شر پارس راحت شیم؟
من تخلیه کردم همچین پیامکی نیومدنقل قول:
برای من روز پنج شنبه درخواست دادم شنبه تخلیه شــد :n01:
به خدا گرفتار این شرکت شدم. این بار دوم میرم درخواست میدم. بار قبل هم یک ماهه پیش بود. امروز رفتم گفتم پس چرا دفعه قبلی تخلیه نکردید گفت احتمالا فرمتون گم شده!!! امیدوارم تخلیه کنن...نقل قول:
اینا سیاستشون اینه که شما یا موقع تخلیه اذیت کنن و یا انقدر طول بدن که از تخلیه ی خودتون صرف نظر کنیننقل قول:
پارس آنلاین خیلی وضعیت داغونی داره همین تابستونه امسال برای ثبت نام من 4 هفته طول دادن . آخرشم سرعت دانلودم 30 کیلوبایت بود گاهی هم به 10 میرسید :| (512-محدود) به پشتبیانی هم که زنگ میزنی برات کیلوبایت رو تعریف میکنن و یه سری اراجیف دیگه!البته این فقط مشکل من نبود ، دوستام هم که توی شهر های مختلف مثل رشت و اهواز بودن این ناراضی بودن.
توی کم تر از دو سه هفته جمع آوری کردم و الان های وب دارم . خیلی هم راضی هستم
پارس انلاین که کلا تو تابستون ترکیده بودنقل قول:
الان شما های وب داری شبانه داره ؟
+
سرعته دانلودت چنده ؟
همه ی سرویس هاش شبانه نداره فقط چند تا از سرویساش دارن اگر بخوای میتونی اینجا رو ببینی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من الان 1مگ - 12 گیگ دارم از ساعت 4 تا 7 رایگانه سرعت دانلودم به 600 میرسه . اما الان یه مشکل مخابراتی وحشتناک برام پیش اومده و نویز خط دارم و با این حال سرعت دانلودم بین 250،300 هست و با پینگ 40 بازی میکنم.
پس 3 ساعت بیشتر نیست ؟؟؟نقل قول:
پارس انلاین که کلا شبانه رو برداشت
ولی های وب رو نمی دونم
های وب چیزی در مورد برداشتن حجم نگفته ؟
اون سه ساعت به اندازه ی 1 تا 7 سرویسای دیگه کار میکنه من نزدیک به 5-6 گیگ دان میکردم توی همین سه ساعت قبل از مشکل نویز . البته طرح های فشفشه هم داره که خیلی خوب هستننقل قول:
و چون برای هر سرویس تایم رایگان خاصی رو در نظر گرفته ، سرعتت افت نمیکنه
نه نگفته
سرعت پارس رفته بالا .خیلی عالیه دیگه از یه ISP چی میخوایم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دارم:
این مشخصات خط منه،می خواستم بدونم که روی پینگ تایمم می تونه تاثیر داشته باشه؟چون هر وقت از پارس می پرسم هی می گه شاید بتونه تاثیر داشته باشه.یه سوال دیگه من تنظیمات مودم رو برای اتصال روی connect manually قرار دادم و هر وقت که مودم رو روشن می کنم باید connect رو بزنم ولی بعضی موقع ها چراغ ای اینترنت خاموش می شه ولی بعدش براحتی می تونم روشن کنم می خواستم ببینم مشکل از نویز خط من هست یا از سنت پارس آنلاین
DSL Modulation ITU G.992.1(G.DMT) Annex Mode ANNEX_A SNR Down 7.0 dB SNR Up 6.0 dB Line Attenuation Down 41.5 dB Line Attenuation Up 27.5 dB Data Rate Down 4096 kbps Data Rate Up 1024 kbps MAX Rate Down 4672 kbps MAX Rate Up 1132 kbps POWER Down 19.5 dbm POWER Up 12.5 dbm CRC Down 7803 CRC Up 96
دانلود شبانه .نقل قول:
__________________________________________________ ______________
اینترنتی که شبانه نداشته باشه هر چقدر هم سرعتش بالا باشه به درد نمیخوره
با سرعت بالاش میخوای چکار کنی پز بدی ؟
هیچ وقت نمیشه همه امکانات رو باهم یه جا داشت هر چیزی یه سری مزایا داره و یه سری معایبنقل قول:
یه عده فقط میتونن بشینن و غر بزنن. دیگه نمیدونم مشکل حسادت دارن یا میخوان همه چیز رو باهم داشته باشن.کسایی که هیچ کار مثبنی انجام نمیدن و فقط گیر الکی میدن لیاقت GPRS رو هم ندارن
چند وقته تایم اوت پارس آنلاین خیلی بالا رفته! یه سری از سایت ها هم کلا به صورت بازه ای باز نمیشن :n35:
یه سوال دارم:
DSL Modulation ITU G.992.1(G.DMT) Annex Mode ANNEX_A SNR Down 7.0 dB SNR Up 6.0 dB Line Attenuation Down 41.5 dB Line Attenuation Up 27.5 dB Data Rate Down 4096 kbps Data Rate Up 1024 kbps MAX Rate Down 4672 kbps MAX Rate Up 1132 kbps POWER Down 19.5 dbm POWER Up 12.5 dbm CRC Down 7803 CRC Up 96
این مشخصات خط منه،می خواستم بدونم که روی پینگ تایمم می تونه تاثیر داشته باشه؟چون هر وقت از پارس می پرسم هی می گه شاید بتونه تاثیر داشته باشه.یه سوال دیگه من تنظیمات مودم رو برای اتصال روی connect manually قرار دادم و هر وقت که مودم رو روشن می کنم باید connect رو بزنم ولی بعضی موقع ها چراغ ای اینترنت خاموش می شه ولی بعدش براحتی می تونم روشن کنم می خواستم ببینم مشکل از نویز خط من هست یا از سنت پارس آنلاین
من هم با شبانه مشکل دارم الان چند ماهه فیلم و سریال ندیدیم:n03: ولی خدایی اونایی که یک ساله قبل از ده آذر گرفتن بدجور خوش بحالشون شد:n27:نقل قول:
راستی چند وقت نبودم انگار کارمندشون عوض شده:n09: اون le0nardo چیشد؟
یه جابجایی آزمایشی چند روزه به مخابرات داشتم دیدم نامحدوداش داغونه،محدودهاشو نمیدونم چجوریه ولی رو قبض تلفن این دفعه نوشته که جشنواره با دانلود شبانه رایگان دارن
ولی رفتم سایتشون از 6 ماه پیش آپدیت نشده بود:n02:
آره لئوناردو فقط در شرایط حساس جهت عملیات ماله کشی آنلاین میشهنقل قول:
مخابرات تو استان های مختلف فرق میکنه کلا بی در و پیکره ولی خوب هر چی باشه شبانه داره الان جدیدا مخابرات خوزستان سرعت 500-600 با دو مگ میده شبانه هم داره تازه هر چند هفته یک بار به مدت 4-5 روز اکانتینگشون از کار میفته که خیلی میشه دانلود کرد باش
سرعت من در اکثر ساعات روز...من فقط 3-4 ساعت در روز سرعت خوب دارم. الکی ماهی 70 تومن دارم به پارس آفلاین پول میدم.
512 30 گیگنقل قول:
ببخشید شما از کدوم سرویس استفاده میکنید؟
ببخشید شما از کدوم سرویس استفاده میکنید؟نقل قول:
دوستان سلام. سرویس من هنوز شبانه رایگان داره امروز صبح حواسم نبود یکم دیر دیسکانکت کردم همه حجم حتی اونایی که قبل از ساعت 7 استفاده کرده بودم رو از حسابم کم کرده! زنگ بزنم پشتیبانی برمیگردونن یا فایده ای نداره؟
ضمنا امروز دیدم پارس واسه ترافیک اضافی جشنواره گذاشته 10 گیگ می خری 7 گیگ اضافه میده. فقط باید حواستون باشه از نوار خود جشنواره ترافیک رو انتخاب و خرید کنید (تو همون قسمت ترافیک اضافی)
کو؟ من بنری ندیدم تو سایتشون لینک میدینقل قول:
سلام
دوستان من سرویس نامحدود 128 گرفتم. پشتیبانی میگفت اگه از 8 گیگ بیشتر دانلود داشته باشی سرعتت محدود میشه. دوستانی که استفاده کرده اند میدونن چقدر سرعت میاد پایین؟
تو پنل کاربری خودت برو قسمتی که ترافیک اضافی می خری 2 تا نوار داره. پایینی توش نوشته جشنواره 7+10 خودم هم ترافیک لازم داشتم خریدم 17 گیگ داد.نقل قول:
فکر کنم میاد رو سرعت اسمی 16kbنقل قول:
تاپیک هزار چند صفحه ای به چه روزی درآمده یادش به خیر بعضی وقتها که یک روز سر نمی زدیم روز بعدش باید 5 صفحه می خوندیم تا با تاپیک بریم. چه کرد این حذف دانلود شبانه
منم دیروز خطم تخلیه شد برگشتم (های وب). با حذف شبانه، پارس خیلی کاربر از دست داد.
های وب که افتضاح تر از پارس انلاینه پینگ های وب خیلی زیادهنقل قول:
اره ولی شبانش تو همون 3 ساعت میشه چهار گیگ دانلود کردنقل قول:
روند تخلیه چند روز کاری زمان میبره ؟
یک سوال :
در صورتی که مدت اشتراک تموم بشه، آیا امتیازات کسب شده در باشگاه مشتریان از بین می رن؟ یعنی میشه در دوره ی بعدی ازشون استفاده کرد؟