با سلام
دوستان بین دو شرکت داده پردازی فن آوا و شرکت پیشگامان کدوم رو برای منطقه 15 و مخابرات مشهدی مهدی پیشنهاد میدن
یا بطور کلی کدوم بهتره روی سرویس 16 مگ که همون 2 مگ واقعی میشه
با سپاس :n16:
:n36::n36::n37:
Printable View
با سلام
دوستان بین دو شرکت داده پردازی فن آوا و شرکت پیشگامان کدوم رو برای منطقه 15 و مخابرات مشهدی مهدی پیشنهاد میدن
یا بطور کلی کدوم بهتره روی سرویس 16 مگ که همون 2 مگ واقعی میشه
با سپاس :n16:
:n36::n36::n37:
دوستان العان ارزون ترین سرویس دهنده کدوم شرکت هست؟اسیاتک هستم میخوام نقل مکان کنم
اینترنت پیشگامان از نظر وضعیت پینگ چطوریه ؟ دنبال شرکتی هستم که پینگش خیلی کم باشه
اینترنت موبایل یک ساله بگیرد ارزون تر از همه جا در میاد ایرانسل یا همراه اولنقل قول:
دنبال ارزونی نباش که یک شرکتی نصیبت میشه که اعصاب برات نذاره و همیشه در حال پیگیری مشکل باشی البته با تعرفه های جدید قیمت تمامی isp ها یکسان هست و فقط حجم فرق میکنه.نقل قول:
پینگ پیشگامان داغون هست بین پارس انلاین و شاتل که سرویس گیم هم دارن یک isp انتخاب کن. پیشنهاد من شاتل هستنقل قول:
نقل قول:
اسیاتک هستم خیلی اذیت میکنه هر ماه قیمت رو بالا میبره العان زیر 512 نمیفروشه
الان دیگه از بهمن ماه قیمت سرویس های تمام isp ها یکسان شده و سرعت زیر 512 هم هیچ شرکتی نداره و فقط حجم سرویس توی isp های مختلف با هم فرق داره که البته بیشتر توی سرعت های 8 مگابیت و 16 مگابیت خودشو نشون میده!نقل قول:
به نظر من اگر شما از کیفیت اسیاتک راضی هستی تغییر نده و همونجا بمون ولی اگر از کیفیت سرویس ناراضی هستی و کم مصرف هستی من سرویس max شرکت شاتل پیشنهاد میدم که 4 گیگ اینترنت بین الملل داره و اینترنت داخلی هم نامحدود رایگان هست که میتونی غیر از 500 سایت داخلی از شاتل لند هم رایگان استفاده کنی و دانلود فیلم و سریال و... انتقال بدی به شاتلند و رایگان دانلود کنی!
قیمت هم ماهیانه 10 هزار توان هست و سرعت هم محدود نیست و تا 16 مگابیت باز هست!
ادرس سایتشون رو لطف میکنیننقل قول:
ممنون از راهنماییتون
شما خبر نداری این جشنواره تا کی هست؟نقل قول:shatel.irنقل قول:
حذف شود ..........
نقل قول:
العان مودم دارم بازم نیاز هست مودم ازشون بخرم یا مودم خودمو میتونم استفاده کنم؟
خیر نیاز به خرید مودم نیست همون مودمی که با آسیاتک کار میکرده هر شرکت دیگه هم برید مشکلی نداره و کار میکنه! فقط تنظیمات مودم رفتین شاتل ریست کنید و بر اساس شاتل تنظیم کنید.نقل قول:
سرعت آپلود همه ی سرویس دهنده های ADSL برای سرویس 16 مگ همون حدود 1 مگ هست؟ هیچ کدوم سرعت آپلود بالا نمیدن؟
سلام پرند فاز 6 اینترنت میدن؟شنیدم مخابرات میدن اما تا حالا نداشتم مخابرات خواستم بدونم چه جوریه؟ مرسی
،،،،،،،،،،
سلام این سرویس کجاست من ندیدم تو سایت؟ :/// قیمت ماهیانش چنده؟ فقط واسه جدیداست یا مشتری های قدیمی هم میتونن بگیرن؟نقل قول:
سلام دوستان
چند روزی مسافر هستم و اینترنت adsl ندارم اما یه مودم 4G دارم.به نظرتون کدوم سیمکارت رو بخرم که اینترنت رایگان یا حجم بالایی رو در بدو خرید ارائه بده؟
ممنون
با سلام من تا بحال اینترنت ای دی اس ال مخابرات مشهد داشتم و فیبر نوری هستم و تا سرعت 8 برام باز بود و یه سرویس هر شب سه گیگ رایگان داشتم و ازش راضی بودم و الان تموم شده .
حالا ظاهرا با این طرح جدید شبانه رایگان مخابرات حذف شده
سوالم اینجاست من که فیبر نوری هستم میتونم از شرکت دیگه ای دی اس ال بگیرم؟
و اینکه شبانه رایگان داشته باشه
ممنون
سلام دوستان
سرویس اینترنت برای فاز دو شهرک اکباتان تهران به غیر از Bitanet چیز دیگه ای هم هست؟
پیشنهاد بدین.
ممنونم
سلام
بچه ها من از کدوم شرکت نتی بگیرم که بتونم اسکایپ رو توی تلویزیون hd با کیفیت خوب و بدون قطعی ببینم؟(ممنون میشم راجع به حداقل سرعت و تایم اوت مورد نیاز بگید)
مرسی
سلام دوستان.من مشترک پرمصرفم.16 مگ 1 ماهه شاتل داشتم بین الملل 350 کم اوردم.سرعتش هم خوب نبود حمع کردم.الان چی پیشنهاد میدید؟چه شرکتی؟دنبال حجم بالا به صورت 3 یا شش ماهه هستم
دوستان الان هیچ شرکتی (غیر از آسیاتک) نیست که طرح مثلا یک ساله و به صرفه ارائه داده باشه؟
الان اسیاتک به نظر من خوبهنقل قول:
400 گیگ سرعت 8 مگ میخرم 53 تومان
دوستان کسی هست که تو مرکز تندگویان سرویس گرفته باشه؟ من از هر شرکتی که پیگیری میکنم یا همون اول میگن تحت پوشش نیست یا چند روز علاف میکنن بعد میگن نمیتونیم سرویس بدیم
خططتون فیبر نوری نشده؟نقل قول:
چون شرکتها نتونن سرویس یدن بخاطر عدم وجود پورت یا هر مشکل دیگه ای همون اول میگن و معطلی نداره . معمولا بخاطر فیبر بودن خط مشترکه که برگشت میخوره و نمیتونن رانژه کنن (به همین خاطر معطل میشه فرد)
اگه فیبر شده مخابرات حتما سرویس میده و اسیاتک هم احتمال زیادی داره بتونه سرویس بده.
نه ظاهرا که فیبر نوری نشده. میگن پورت خالی نداره. سرویسهای بیسیم هم که به صرفه نیستن هیچ کدوم :n13:نقل قول:
5سلام است اینترنت نامحدود مخابرات تهران دارم با سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه.
الان به شدت محتاج اینترنت نامحدد با سرعت بالاتر هستم مثلاً 1 مگ یا 2 مگ
از کجا و کدام شرکت باید اینترنت نامحود تهیه کنم ؟ مخابرات ، شاتل ، پارس آنلاین ، های وب ، آسیا تک
اگر هم اینترنت نامحدود به کل حذف شده اینترنت حجم بالا باسرعت 2 مگ یا بهتر از کجا میتونم تهیه کنم.
بودجه فعلی من برای اینترنت ماهی 50 هزار تومان است.
لطفا راهنمایی کنید.
با توجه به مواردی که عنوان کردید شرکت فن اوا (سرویس 8 مگ) رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
*ترافیک اولیه 200 گیگ
*سرعت بعد از تموم شدن حجم منصفاه روی 2 مگ بسته خواهتد شد (تبدیل به 2 مگ نامحدود میشه)
*شبانه رایگان بدون محدودیت (2 الی 8 صبح)
*قیمت ماهی 50 هزار
سلام دنبال اینترنتی هستم که ۶ ماهه باشه یا یکساله سرعت ۸ مگ باشه کمترین شرکتی که قیمتش باشه کدوما هستش الان داتک گذاشته ۶ ماهه ۱۱۹ تومن ولی برای مشترکین جدید ۱۰۰۰ گیگ هم حجم بین الملل میده شرکت دیگه ای نمیشناسید ؟ که همین حدودا باشه در ضمن شیرازم ممنون
نقل قول:
8 مگ شش ماهه- پارس انلاین 119 تومن، 900 گیگ حجم
8 مگ - شش ماهه- دیده بان نت 166 تومن - 6144 گیگ حجم.
از لحاظ کیفیت اختلاف خیلی زیادی بین داتک و پارس با شرکتی مثل دیده بان هست در نهایت تصمیم گیرنده اصلی خود شمایید.
بسیار سپاسگذارم شما کدوم یک رو پیشنهاد میکنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
تجربه من در مورد شرکت پارس انلاین هست. که طرح شش ماهه ۹۰۰ گیگ با سرعت ۸ مگ رو گرفتم و راضی هستم.بخصوص از قسمت پشتیبانی که خیلی پیگیر مشکلات هستند.در نهایت تصمیم با شماست.موفق باشین
با تشکر نظر خودمم پارس انلاین هستش تا حدودی ممنون از پیشنهادتوننقل قول:
پارس انلاین اونطوری که دیدک تک کانکشن اکثرا راضی هستن و برای فیلم مستقیم و استریم فکر کنم خوب باشه
البته از عزیزان کس دیگری هم نظری داره ؟؟؟ پارس انلاین پینگش چطوره ؟؟؟
به نظرم پارس انلاین میتونه انتخاب بهتری باشه. فعلا رضایت خوبی از همین سرویسهای جشنواره بین کاربراش وجود داره.نقل قول:
بدون اغراق، پینگ پارس یکی از بهترینهاست.نقل قول:
البته از عزیزان کس دیگری هم نظری داره ؟؟؟ پارس انلاین پینگش چطوره ؟؟؟
ماهیانه هست سرعتشم راضی کننده هست برای دانلود 1.5 میدهنقل قول:
دوستان من الان شاتل دارم ولی متاسفانه این حجم ماهیانه ش برام کمه
هشت مگ میگیرم که ماهی 50 تومن میشه و 175 گیگ
های وب اما اگه سه ماهه یا شش ماهه بگیرم خیلی بیشتر بهم ترافیک میده
شش ماهه ش در میاد ماهی سیصد گیگ خب خوبه واسه من
به نظر شما جمع کنم بیام های وب؟؟
از نظر کیفیت سرعت و خط و سرویس و اینا خوبه؟؟
سرویس هشت مگ ش بهم ثابت سرعت دانلود یک مگ در ثانیه میده؟؟
یا نه قطع و وصلی داره؟؟
فروش طرح ۸ مگ ۹۰۰ گیگ پارسآنلاین تمام شده ؟
چون توی سایتش برای من قیمتش ۲۰۰ و خوردهای هستش
سلام دوستان.
میخوام ISP رو عوض کنم. داتک داشتم برای دانلود استفاده میکردم که حجم ها رو اورد پایین.
الان دیگه قید دانلود رو زدم هم به خاطر این که هارد ندارم هم ظاهرا شرکت ها قراره روی همین ۴۰۰ تا ببندن ترافیک سرعت ۱۶ رو.
الان پیشگامان و دیده بان که ۱ ترا میدن هستن اما احتمالا مثل داتک تا چند وقت دیگه اونام بیان پایین.
حالا الان یه سرویسی میخوام با این شرایط :
۱- سرعت ۱۶ کمتر نباشه چون خطم کشش داره (داتک روی ۲۲۰۰ میداد. خطم رو روی ۱۹ بسته بودن تا ۲۲ باز بود)
۲- استیبل باشه و کیفیت خوب داشته باشه جا این که فقط تراکتوری برای دانلود استفاده بشه (پینگ داتک فاجعه بود ۱۶۰ میخوام پینگ خوب داشته باشم)
۳- ترافیک حد اقل ۳۰۰ اینا باشه.
۴- با قند شکن ها خصومت شخصی نداشته باشه!
خودم الان به این نتایج رسیدم. منتها نمیدونم مث داتک کیفیتشون آشغاله یا نه:
های وب
پیشگامان (شبانه و ترافیک بالاش اگه کیفیتش عالی باشه خیلی خوبه)
آسیاتک (متاسفانه منطقه ما روساپورت نمیکنه ولی شنیده بودم پینگ عالی ای داره)
مرسی
ــــــــ
تا حالا اینا رو داشتم:
۱- شاتل => کیفیت فاجعه
۲- فن آوا => کیفیت و پشتیبانی فاجعه
۳- پارس آنلاین => کیفیت خوب اما قیمت ها بالا و ترافیک کم
۴- داتک => کیفیت معمولی پینگ بالا دانلود خوب (که الان دیگه آخریش حذف میشه)
۵-مخابرات=> همه چیش فاجعه! (البته این رومنطقه ی دیگه ای تست کردیم روی خط فعلیم تست نکردم)
سلام من سرویسم تموم شده میخواستم ببینم شرکتی هست که جشنواره خوبی گذاشته باشه؟
پارسآنلاین و شاتل و هایوب که جشنواره خوبی نداشتن :n35:
دوستان عزیز کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که برای دانلود و تماشای ویدیو آنلاین خوب باشه ؟ ( با قیمت مناسب :n02:) سرویس 8 مگ ترجیحا میخوام ، فقط اینکه سرعت دانلود رو idm چقدره ؟