برای من تو 4 ساعت فقط چندا تا سایت باز کردم نزدیک یک و نیم گیگ حجم رو کم کرد درصورتیکه سرعت من 30 کیلو بیستر نبود و اگه دانلود تو 4 ساعت میکردم 500 مگ میشد ولی برای چند تا وبگردی اینقدر حجم کم کرده!!!نقل قول:
Printable View
برای من تو 4 ساعت فقط چندا تا سایت باز کردم نزدیک یک و نیم گیگ حجم رو کم کرد درصورتیکه سرعت من 30 کیلو بیستر نبود و اگه دانلود تو 4 ساعت میکردم 500 مگ میشد ولی برای چند تا وبگردی اینقدر حجم کم کرده!!!نقل قول:
اگر مودمو خاموش روشن کرده باشی حجم مصرفی رو از زمانی که مودم روشن بوده رو از سایت کم میکنهنقل قول:
یعنی از وقتی که مودمو روشن میکنی تا زمان تغییر ip حجمتو از سایت کم نمیکنه
اگر هم بزارن با قیمت نجومی هستشنقل قول:
که ارزش خرید نداره
من به شخصه اگر مجبور نبودم اصلا سراغ مبین نت نمیومدم ولی چون خط تلفنم اینترنت ساپورت نمیکنه مجبورم و بین وایمکس و این برای من مبین نت بهتر بود در ضمن تو خونه هم سیمکارت انتن نمیده که برم از اون استفاده کنم :n34:
ولی سرعتش داغونه با اینکه فول انتنم ولی سرعت 512 دارم طبق حرف خودشون باید به 4 تقسیم کنن ولی برای من بین 90 تا 100 هستش و شبانه کمتر
الان برای مخابرات نامحدود 512 سرعت دان 65 میده خیلی هم ارزون تره
حجم هم که حرفشو نزن من مجبورم 60 گیگ 3 ماه بخرم که اونم گرونه الانم باید دوباره شارژ کنم :n30:
امیدوارم درست شه و ارزون شه
مرد مومن سرعت 512 کیلو بیت هست و به 8 باس تقسیم به که میشه چیزی حدود 56 تا سرعتت اگه 90-100 هست یه چیز هم دارن زیادی بهت میدن:n02:نقل قول:
نقل قول:
خوب برادر من شاید در جریان نیستی
که از شرایطی که مبین نت برای مصرف کننده میزاره اینه که سرعت تقسیم بر 4 میکنه که مثل اینکه نمیدونستی
وگرنه من میرفتم وایمکس میگرفتم که حداقل سرویس نامحدود هم داره
دوست عزیز وایمکس اسم تکنولوژی این سرویس هست و دو شرکت ایرانسل و مبین نت ارائش میدن یعنی جفتشون وایمکس هستند.نقل قول:
در مورد پهنای باند 1 به 4 هم برای سرویس 512 باید سرعت 128 باشه که تا قبل از اینکه من مبین نت داشتم سرعتم 100 کیلوبایت بود که تفریبا درست بود. شما با سرویس 512 مبین نت در هر جای کشور که باشید بیشتر از 100 کیلوبایت سرعت دریافت نمی کنید چون در سیستم اکانتینگ محدود شده روی این عدد.
سرعت سرویس های مبین نت در بهترین شرایط حدودا به این صورت هست:
512 ---> 100 کیلوبایات
1 مگابیت --> 180 کیلوبایت
2 مگابیت --> 300 کیلوبایت
حرف شما کاملا و 100% درسته!نقل قول:
*البته 512 رو به 8 تقسیم کنیم 64 میشه نه 56 !:n02:
نقل قول:نقل قول:از حرف های شما دو نفر در عجبم!:n04::n04:نقل قول:
جناب saeid.saeid20 اول اینکه شما خیلی بالاتر از 512 مشترک بین 4 نفر، دارید سرویس میگیرید!
اگه سرویس دریافتی شما 512Kbps هست و پهنای باند بین 4 کاربر به اشتراک گذاشته شده، شما وقتی میتونید شکایت کنید که سرعت دانلود شما کمتر از 16KBps باشه!
و شما آقای Farhad 8904 خوبه خودتون"کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت" هستید!
کجای دنیا 512Kbps رو به 4 تقسیم کنند تقریبا میشه 100 کلوبایت؟؟؟ (
اینکه سرویس دهنده برای سرویس 512 مشترک بین 4 نفر داره 100KBps دانلود میده، خیلی هم داره به کاربر لطف میکنه!
چون این سرعت بیشتر از 6 برابر تعهدی هست که به کاربر داده!
شما مبین نت دارید ؟؟؟؟نقل قول:
اگر آره سرعت دان رو بگید
اگر نه یه زنگ بزنید ببینید جزو شرایط خرید هستش منظورم همون 1 به 4
هیچ جای دنیا اینترنتش مثل اینجا نیست میشه بگید منظورت از کجای دنیا دقیقا کجاست ؟
کی گفته نمیشه اینترنتو 1 به 4 کرد ؟؟؟ این دست اپراتوریه که به شما سرویس میده و تو ایران اکثر اپراتورها 1 به 8 دارن میدن که قبلا 1 به 10 بود و بعد قانون شد 1 به 8
بعضی شرکتا مثلا پارسانلاین که من قبل داشتم شما 512 محدود بگیری و زنگ میزنی و میگی سرویستو رو 16 ببندند اون وقت با 512 شما سرعت دانلود 2 مگ داشته میشی اگر خط تلفنت بکشه چون برای من نمیتونست ساپورت کنه
بعد دوست عزیز من منظور جمله ی اخرتو نفهمیدم شما میری اینترنت 512 رو میخری رو کاغذ باید همون 512 رو بهت بدن منظورم سرعت دانلود اما تو کل دنیا به علت زیاد بودن مشترک و صرف اقتصادی شرکت ها یه سرویس adsl رو بین 8 یا 4 .... کاریر تقسیم میکنن که تو ایران عمدتا رو 8 هست و مبین نت میگه 4 که اگر این باشه سرعت باید 128 باشه که من گفتم که بین 90 تا 100 هستش یعنی کمتر از اونیه که گفتن
نقل قول:
دوست عزیز قبل اینکه به این شدت ایرداد بگیرید، باید از حداقل مفاهیم اینترنت و شبکه با خبر باشید!
شما وقتی سرویس رو بر اساس b میخرید، باید برای سنجش سرعت هم از b استفاده کنید.
ولی شما سرویس رو بر اساس b خریدید، اما برای سنجش سرعت از B استفاده میکنید!
بهتر بگم:
شما اول باید تفاوت b رو با B متوجه بشید، بعد ایراد بگیرید!
512Kbps = 64KBps هست! یعنی هر B برابر 8 تا b هست.
B نماد بایت هست.
b نماد بیت هست.
وقتی شما سرویس 512Kbps یا همون 512 کیلو بیت میخرید ، سرعت دانلود باید 64 کیلو بایت باشه.
و اگه همین سرویس رو هم بین 4 کابر به اشتراک گذاشته باشن، حد پایین سرعت باید 16 کیلو باید یا 16KBps باشه.
ولی شما دارید میگید 100 کیلو بایت در ثانیه سرعتشه، و ادعا میکنید این کلاه برداری هست و دزدی میشه و ...
یعنی شما فقط یک کاربر ناآگاه هستید و هیچ ایرادی به شرکت سرویس دهنده وارد نیست!
در مورد سرویس هایی که میگید فلان شرکت داره 512 میفروشه و فلان سرعت دانلودشه:
این فقط برای دور زدن قانون هست!
اسم سرویس مهم نیست، وقتی دارید میگید خط روی 16 مگ بسته شده، سرویس 512 نیست دیگه، عملا دارید از سرویس 16384kbps استفاده میکنید.
*اگه روی پژو 208 ، بنویسن پژو 206 ، شما میرید به ایران خدرو شکایت میکنید که 206 که خریدم چرا مثل اون نیست!؟
خوب اون کلا 206 نیست، فقط اسمش 206 هست!
اینجا هم اون اینترنت 512 نیست، فقط اسمش رو گذاشتم 512!
و اینم برای سود بیشتر شرکت ISP هست.
برید سرویس نا محدود بگیرید، میبینید که دقیقا برای سرویس 512 سرعت دانلود 64 به شما میده!
درضمن از سال 91 (فکر کنم دی 91 ) هم مبین نت دارم/هم ADSL از 2 شرکت صبا نت و های وب / از اینترنت 3g و 4g ایرانسل و همراه اول هم استفاده میکنم!
یک مدرک دانشگاهی IT دارم و یک مدرک دانشگاهی مهندسی نرم افزار.
من دو مگابایت دارم سرعت 180 تا 200 هست ...
جساراتا، 2 مگابیت...نقل قول:
این همه بحثو منحرف کردی که مدارکتو بگی !!!!نقل قول:
دوست با سواد و آگاه من
به جملات من نااگاه گوش کن
من گفتم وقت خریدن اینترنت 512 از مبین نت گفتم یکی از آپشن های ما 1 به 4 کردنه یکیشم هم دانلود شبانه رایگان بود که بعدا متوجه شدم که حجم گذاشتن براش که با شکایت و استفاده از صدای ضبط شده فروشنده مبین نت حقمو گرفتم از شرکت و رایگان شد برام البته فقط تو خرید اولیم
خوب شمایی جایی رو میبینید که من گفته باشم سرویس منو رو 512 بستن ؟؟؟؟ من گفتم اینترنت 512 دارم
من گفتم به قول شما فلان شرکت اینترنت 512 رو 16 مگ میبنده و سرعت دان 2 میده و کاملا قانونیه و مخابرات هم داره همین سرویس رو میده البته مخابرات همون 16 مگ رو بهت میفروشه ولی اون شرکت 512 رو 16 مگ میبنده چون سود این شرکتا تو میزان حجم مصرفی هستش و این شرکت دانلود شبانه ی رایگان هم جم کرده به همین خاطر
حالا حتما این مبین نت هم همینکارو میکنه دیگه یعنی منو رو سرویس بالاتر میبنده مشخصه دیگه
من کاری با اسم 512 ندارم وقتی شرکت میگه 512 رو 1 به 4 میکنه یعنی سرعت دانلود 128 باید بده یه مثال هم مثل مثال خودت وقتی ماشین بخری و سرعت نهایی زده باشه 128 و تا 100 هم نره یعنی کلاه برداری کرده
جمله اخره منم دقیقا مربوط به همین قضیه اقتصادی هست این دست اپراتوره که سرعت 512 شما رو رو چه سرویسی ببنده رو 1 یا 16 مگ وقتی فلان شرکت زیرساخت قوی داره سرعت دان رو میبره بالا تا حجم مصرفی هم بره بالا اینترنت 512 رو سرعت دان 512 میده یعنی رو سرویس 4 مگ میبنده
بعد الان همه دنبال سرعت دانلود هستن نه اصطلاحاتی که شما میگید
البته نظر شما هم درسته شما تحصیل کرده این رشته هستید و من نه
در کل اینقدر طرفداری مبین نتو نکن
منم اکثر isp رو داشتم الانم مجبورم از مبین نت استفاده کنم
جددا از اون همه مطلب، فقط خط اخرش رو خوندی!؟نقل قول:
برای چندمین بار:
۵۱۲ رو بین ۴ نفر تقسیم کنن، سرعت ۱۶KBps میشه نه ۱۲۸KBps
یعنی وقتی ۱۰۰KBps سرعت دارید، نمیتونید و حق هم ندارید شمایت کنید.
تو کیلومتر ماشین نوشته ۱۶۰۰۰ متر در ساعت، ولی شما اعتراض میکنید سرعت ماشین من کمه و فقط ۱۰۰ کیلومتر در ساعت هست بجای ۱۶۰۰۰ متر در ساعت!
این مشکل از درک شما درمورد سرعت هست نه ماشین.
تو این شرایط هم شما نباید سرویس ۵۱۲ بگیرید و بعد از سرعت شکایت کنید...
Sent from my ASUS ZenFone 2 ZE551ML using tapatalk
بله مگابایت 2نقل قول:
من حدود 5 سال میشه وایمکس مبین نت دارم با مودم داخلی. یه مشکلی که جدیداً برای من پیش اومده قطع و وصل شدن مودم هست، یعنی وقتی با لپ تاپ به صورت وایرلس وصل هستم، شبکه ی وایرلس قطع میشه و بعد از یک ثانیه دوباره وصل میشه. البته این اتفاق با قطعی اینترنت همراه هست. یعنی وقتی دارم پینگ می گیرم، بعد از اینکه وصل میشه حداقل یکی دو ثانیه timeout میده. ولی مثلاً کانکشن ssh قطع نمیشه.
کسی به این مشکل برخورد کرده تا حالا؟
تماشا کنید: دلجویی از مشتریان قدیمی تا راه اندازی TD-LTE در مبین نت
http://www.zoomit.ir/it-news/internet-network/26941-mobinnet-td-lte
به نظرت وقتی بیاد قیمتش چند میشه؟نقل قول:
بعد این مودم هامون رو چند میخرن
اگه بیاد مودم های که داری شاید نخرن ازت و فقط روی اون مودم های جدید بهت تخفیف از 30 تا 90 درصد بستگی به طرحی که میگیری هست . مثلا یک ساله بگیری مودم 90 درصد تخفیف داره. مودهاشونم معمولا گرونه 300-400 هزار تومن . البته ایرانسل تا قبل عید شاید توی چندتا شهر راه اندازی کنه همین رونقل قول:
سلام
مبین نتی ها اعلام وضعیت کنند شبکه بهتر شده یا نه وضعیت پینگ !
سلام دوستان عزیز.
من دارای یک مودم OUTDOOR BM8301 (وایمکس مبین نت) هستم و متاسفانه از دیشب اینترنتم قطع شده. با پشتیبانی هم تماس گرفتم و مودم رو یک بار ریست و مجدد کانفیگ کردیم. مو به مو و طبق اعلام پشتیبان ولی باز هم در قسمت اتصال سیگنال "Disconnect" هست. چند تا عکس از صفحه تنظیمات اینجا قرار میدم خواهشا هر کسی میدونه ایراد کار از کجاست بهم بگه. ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب بده؟ قبلنا اینقدر خلوت نبود اینجا:n41:
سلام
تنظیمات باید درست باشه
و
شما نیازی نیست اصلا دست به تنظیمات بزنید
در صورتی که شک دارید ریست فکتوری کنید
سلام
کیفیت مبین نت چطور شده؟
سلام ممنون که پاسخ دادید
مشکل از قسمت root certificate بود. یک بار disable , enable کردم و درست شد. جالبه دو روز علاف این مشکل بودم و از نیروهای پشتیبانی مبین نت کسی بلد نبود تا اینکه یکی از ادمین های شرکت بهم زنگ زد و گفت این کارو انجام بدم.
موفق باشید.
سلام
کیفیتش چطوره ؟
سلام دوستان
مشکل من اینه با V P N سایت ها را پرسرعت باز میکنه ولی بدون V P N سرعت وبگردیم خیلی کمه
علت چیه؟
سلامنقل قول:
دلیلش اینه که وی پی باعث میشه که سرور شما از ایران نباشه و سرور رو عوض میکنه
به خاطر همین هم تو پینگ و سرعت باز کردن پیج ها تاثیر میذاره
سه روز سرعتش فجیح کم شده
سایت ها رو بزور باز میکنه
دانلود شابنه من قبلا 5.5 گیگ میگرفتم الا بزرو گاهی 2 گیگ میگیره گاهی 3 گیگ
کسی این مشکل رو نداره؟؟:n03:
اینجا که چند ماهه داغونه، من دیگه شارژ نکردم، طرح یک مگ شبانه 400 مگ هم نمیگرفتنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
گفتم شاید سرعت رو روی سرورهای خارجی محدود کرده باشن یه اشترک اپلود دانلود از اپلود بوی گرفتم 10 تومن فایلهامو روی اون ریموت کردم امشب تست میکنم اگه خوب بود بهتون میگم فعلا تو روز سرور خاجی 200-250 سرعت میده اونم قطع میشه
اپلود بوی هم 450-500 انشالله شب هم همینطوری باشه
دوستان سوالمو هر کی میدونه بگه مهمه
ایا هنوز هم مشترکین قدیمی میتونن بدون محدودیت دانلود کنن یا نه فقط دوبرابر حجم طرح؟
ممنون
برا من كه بدون محدويت هست.نقل قول:
امشب سرعتش با سرور اپلود بودی خوب بود 4.6 گیگ دان کردم
سرعت بین 310-350 بود
دوستانی که مشکل سرعت دارند اشتراک اپلود بوی بگیرین فایلهاشون رو به همین سرور انتقال بدن
دوستان مبین نت سرعت 4 مگ رو برداشته؟
اصلا نبود که بردارهنقل قول:
فقط برا بعضی ها گذاشته بود اونم شانسی بود
برا منم همینطوری اومدش الان هر ماه دارم تمدید خودکار میکنم که نپره
برای مشترکین قدیمی ساعت دانلود چند تا چنده؟
و اینکه مطمئنید هنوز بدون محدویت حجم میشه دانلود کرد؟
ممنون
3-7 ساعتش هستنقل قول:
والا من قدییم ام و همچنان رایگانه
اقا من ی غلطی کردم مودم bm632w ب ورژن 18 اپدیت کردم الان میخام دانگرید کنم ب ورژن 15 راهشو بسته چیکار کنم:n14:
سلام
من با پکیج ۴ مگابیت
تا ۱۰ مگابیت سرعت ثبات داشتم در یک ماه گذشته با پینگ بسیار مناسب
ظاهرا تکونی داره به خودش میده مبین نت.