دکل نزدیک خونه ما رو چند هفته پیش 3g کردن. یک روز روشن بود بعد دیگه خاموشش کردن!!! با اینکه تجهیزات سر جاشه.نقل قول:
Printable View
دکل نزدیک خونه ما رو چند هفته پیش 3g کردن. یک روز روشن بود بعد دیگه خاموشش کردن!!! با اینکه تجهیزات سر جاشه.نقل قول:
نواحی تحت پوشش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرم اینترنت موبایل من گاهی E و گاهی هم H+ آلان ارمش g شده جریان G چیه؟
پس چطور توی سایتش زده فقط با بسته یک ماهه میشه استفاده کرد ؟ یعنی آزاد هم میشه استفاده کرد با سیمکارت دائمی ؟نقل قول:
Gprsنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اینم که آنچنان به درد بخور نیست! فقط اسم شهرهارو نوشتهنقل قول:
حداقل انتظار میره تو سایتشون نقشه پوشش شهر به شهر بزنن
3G همراه اول تو گرگان رویت شد!:n02: خیلی منتطر بودیم ایرانسل بیاد نیومد که هیچ به جاش همراه اول جبران کرد... بسته هاش چه جوریه؟ حتما باید ماهانه بخریم؟ چند گیگ حجم میده ماهانه؟
ماهانه ٢.٥ گيگ ١٠ تومن من ٧ مگ سرعت ميگيرمنقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
از ستاره 111 میشه این بسته ها رو خرید؟کدش رو میزاری؟ فرقی بین الفا و الفا + نیست؟نقل قول:
شاید یه دلیلش این باشه که هنوز پراکنده پوشش دادن و اینکه فردا مشترک زنگ نزنه بگه من تو نقطه پوشش هستم و چرا 3G ندارمنقل قول:
+
به نظر من سرعت همراه اول در پوشش دهی بیشتر شده
سرعتش هم که زیاد شده
همراه اول با توجه به اینکه نقاط تحت پوشش بیشتری داره در پوشش موبایل + اینکه مشترک های قدیمی داره راحت می تونه بازار خوبی رو داشته باشه
سلام
بسته یک ماهه فعال کردم 3g در جستجوی شبکه پیدا میشه ولی اینترنت 2g هست.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
حالت شبکه را بزارید روی wcdma onlyنقل قول:
Sent from my HTC One
تو بعضی مناطق همراه اول خوب انتن میده اما چیز عجیبی که وجود داره تا دیتا رو روشن میکنم آنتن کم و کمتر میشه و تا سایت یا فعالیتی رو تو نت شروع میکنم کلا انتنم میره.
کسی این مشکلو داشته؟؟؟
دوستان گوشی هایی که wcdma only ندارن چجوری میشه ازشون 3جی گرفت؟
اندرویدنقل قول:
*#*#4636#*#*
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام.. من گذاشتم رو wcdma only ولی آنتنم رفت که آقا..
واسه نکسوس 5 کار میده یعنی؟نقل قول:
من این مشکل رو ندارم!نقل قول:
مشکل عجیبی که من دارم اینه که وقتی روی شبکه 3جی هستم و دیتا عالی کار میکنه و هیچ مشکلی در بازکردن سایت ها و دانلود و ... ندارم، ولی خیلی پیش میاد که نمیتونم تماس بگیرم! و وقتی با منم تماس میگیرن میگه در دسترس نیست!
به احتمال زیاد راه اندازی نشدهنقل قول:
با اپراتور تماس بگیرید بیشتر راهنمایی می کنن
سلام. این که دیگه عادی شده. منم این مشکل رو با همراه اول دادم اما ایرانسل نه(خیلی شده وسط کار زنگ زدن بهم)نقل قول:
کلا همراه اول خیلی کار داره
سلام. این که دیگه عادی شده. منم این مشکل رو با همراه اول دادم اما ایرانسل نه(خیلی شده وسط کار زنگ زدن بهم)نقل قول:
کلا همراه اول خیلی کار داره
باید بسته یک ماهه خریداری کنید و در محدوده آنتن 3G باشیدنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
تا یک هفته پیش همراه اول در منطقه ما اینترنت نسل 2 را داشت اما امشب خواستم تست کنم ببینم 3g شده یا نه و حتی بسته 1 روزه هم خریدم و هم 3g فعال و غیر فعال کردم اما هیچ کدام از نسل های 2 و 3 فعال نشد ! :n03::n29:
مشهدیااینجا نیستن؟
اعلام وضعیت؟
نسل 3 که مشخصه که باید 1 ماهه بخری در مورد 2 شاید تو اون زمان قطی داشته که عادیه:n21:
بسته که دارم داداش.. ولی این محدوده 3G رو بهش توجه نکرده بودم..نقل قول:
نقشه پوشش آپدیت شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریز همراه اول داره از سرعت های رویایی فاصله میگیره.
تا دو سه روز پیش راحت 10 12 مگابیت رو میداد الان نهایت 4 مگابیت.
برای تهران که بیشتر شبیه جوکه، دو، سه تا اتوبان رو زیر پوشش قرار دادن، بعد اسم تهران رو هم در صدر جدول نوشتن :n08::n21:نقل قول:
تهران - تهران پارس اصلا شبكه اي به عنوان 3g وجود خارجي ندارد.
و ما از جديدترين تكنولوژي edge بهره مي بريم.:n04:
با سپاس از همراه اول:n16:
کم کم داره افت سرعت ها رو میشه ها :) حالا یا پهنای باند کم آوردن به خاطر شلوغی یا کم کردن،
فقعلا من یه دوماهی صبر میکنم ، اما آخرش فکر کنم رایتل باز پیشتاز بشه.
رشت و مشهد واسه همراه اول راه افتاده؟
اینترنت همراه اول wcdma/gsm میاد یا مثل ایرانسل فقط wcdma هست آخر متوجه نشدیم اینترنت چجور فعال میشه حتما باید بسته یکماه باشه؟
گزینه اول همه شبکه های ۲g و 3g رو میاره و گزینه دوم فقط نسل سه رو نشون میدهنقل قول:
برای همراه اول حتما باید بسته یک ماهه بخریذ
یعنی WCDMA سرچ کنیم همراه اول نباشه پس فعال نشده وقتی هم گزینه ش اومد بجز بسته یکماه دیگه هیچ راهی برای فعال شدنش نیست پس بسته های دیگه برای چی گذاشتن دفعه اول فقط بسته یکماه1نقل قول:
اگه پیدا نکرد یعنی نسل سه همراه اول تو منطقه تون راه نیوفتادهنقل قول:
فعلا فقط بسته یک ماهه برای شروع لازمه
دوستانی که 3G همراه اول در تهران تست کردن امار منطقه رو بدن ببینیم
من زیاد جا به جایی درم ولی موفق نشدم به 3G همراه اول وصل شم
به نظر منم 3G همراه اول تو تهران مثل جوک میمونه
کجای رشت 3G داره ؟
کسی میدونه ؟
منم زیاد جابجایی دارم. تا الان حتی یه بار هم 3G رو ندیدم روی گوشی. حتی اتوبانهایی که تو نقشه تحت پوشش زده فقط edge کانکته. البته من بسته یکماهه فعال نکردم ولی تا جاییکه میدونم برای اینکه بالای گوشی بزنه 3G نیازی به بسته نیست.نقل قول: