خوب تجهیزات فعاله ولی نت وصل نیستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
خوب تجهیزات فعاله ولی نت وصل نیستنقل قول:
زیاد عجله نکن . همین جاهایی هم که فعال کرده فعلا زیرش زاییدهنقل قول:
فکر نکنم روی هر شماره اجازه بده بیش از یک بسته فعال باشهنقل قول:
مگه اینکه دو سیم کارت داشته باشید
مشکل اصلی پهنای بانده که نمی تونند به اندازه تامیین کنند الان سرعت همین gprs دو سه کیلو بایت بیشتر نیستنقل قول:
پهنای باند که مشکلی نیست شما پولش رو بدی زیرساخت هرچقدر بخوای میده. ایرانسلم که از جیب خودش نمیده از ما میگیرهنقل قول:
بعد هم ایج با 3g قابل مقایسه نیست. ایج روی خود شبکه صوتی موبایل کار میکرد که مسلما ارتباط صوتی در اولویت بود تا دیتا
ولی این شبکه اش جداست
من شنیدم مقداری از پهنای باند رو از مخابرات گرفتن واسه همین این روزا مخابرات مشکل پهنای باند داره و دم به دقیقه قطع میشه.
قراره تا ده روزه آینده پهنای باند اختصاصی این سرویس راه اندازی بشه.
البته من از اپراتورها شنیدم.
دقیقا" دلیل کندی EDGE همینه که ایشون گفتن که از ظرفیت خالی Voice برای Data استفاده میکنه.نقل قول:
اگر ظرفیت Voice پر باشه Data صفر میشه!
ضعف بزرگ نسل 2 همینه.
اوایل سرعت همین gprs با وجود اینکه کاربرای بیشتری داشت نصبت به امکانات وکاربرای فعلی سرعت حدود 40 کیلو ثابت داشت ولی الان که تعداد bts هاشو چند برابر کرده وترافیک کمتری شبکه داره سرعت 2 کیلو بایت هم اکثر جاها نمیرسه پس این نشون میده که پول رو از ما میگیرن ولی خرج تهیه پهنای باند و امکانات نمیکنند
در خصوص اون صحبت معاون همراه اول که گفته بود ملت واسه 3G صف نکشیدن جالبه که بدونه در حال حاضر بیشترین استفاده از اینترنت از طریق GPRS انجام میشه یعنی بیشترین ضریب نفوذ رو داره بعد میگه ملت واسه 3G صف نکشیدن پس ماها همه الافیم دیگه که به پایلوت 3G ایرانسل هم رحم نمیکنیم:n13:
با اپراتور صحبت کردم گفت میشه.نقل قول:
تو توری همینه که شما میگید یه pap میتد پول میده به زیرساخت زیرساخت هم از فردا پهنای باند 80 مگ شو میکنه 90 مگه ولی مثل همه چیزایی که تو ایجا برعکسه اینم بر عکسه، یعنی زیر ساخت به هر دلیلی پورسش برای افزایش پهنای باند طولانی میشه و در نهایت نامه نگاری ها 2 ماهی طول میکشه.نقل قول:
شما خودتون نمونه واقعیش رو توی شرکت های ADSL دید که وقتی به کمبود پهنای باند میخورن یه حدود 3 ماهی طول میکشه که با در خواست افزایش ظرفیت شون موافقت بشه و وضعیت کاربر ها بهتر بشه.
البته تفسیر چراش دیگه به عهده خودتون.
نت وصل میشه ولی پیج باز نمیشه!نقل قول:
خوب تجهیزات فعاله ولی نت وصل نیست
خب میشه گفت اون دکل پهنای باندی هنوز بهش اختصاص ندادننقل قول:
این تست رو همین الان گرفتم، با سه خط آنتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HTC One using Tapatalk
توی تهران دقیقا کجاها فعال شده؟ من شنیده بودم قراره فقط توی مناطقی مثل یه سری دانشگاه ها و سازمان ها فعال بشه ولی ظاهرا اینطوری نیست.منم میخوام یه امتحانی بکنمش ولی نمی دونم کجا باید برم.
تو خیلی جاها فعال شده !! اکثر خیابون ها هست شما نسل 3 گوشی رو روشن کن هر قت انتن گرف یعنی فعاله !!نقل قول:
============
ایرانسل خیلی پر مصرف :دی
دیروز یه بسته 150 مگی اینترنت گرفتم و چند تا اسپید تست باهاش گرفتم ولی الان میبینم که 25 مگ برام اینترنت مونده !!! در حالیکه تو تستها هم سرعتم از 100 بالاتر نرف !! چجوری این 150 مگ خود به خود مصرف شد من نمیدونم !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این قسمت ECARE هست؟
مشخصات ورودش بهش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای اطلاع از رمز عبور خود، می توانید یک پیامک بدون متن به شماره 130 از طریق سیم کارت ایرانسل خود ارسال نمایید
تو رشت امروز صبح نزدیک نیم ساعت آنتن گوشی پرید الان دیدم اینترنت گوشی بین E و H هی عوض میشه :n02: فکر کنم اینجا هم داره آماده میشه :n02:
دیشب همین اتفاق کرج اقتاد ولی در آخر وصل نشدنقل قول:
مشکلی حتما پیش آمده ؟
آنتن هر تا حالا 2 بار پریده ولی 30-40 ثانیه بعد دوباره اومد.فک کنم دارن یه کارهایی میکنن
وزیر ارتباطات ابراز امیدواری کرد
ارائه خدمات نسل ۳ موبایل از ابتدای شهریور
وزیر ارتباطات از آمادگی برای اعطای مجوز بدون تأخیر نسلهای بالاتر تلفن همراه، به اپراتورهای موجود خبر داد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به نقل از شرکت ارتباطات سیار ایران محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که روز یکشنبه 19 مرداد ماه در جشن 20 سالگی همراه اول سخن می گفت، با اشاره به تصمیم وزارت ارتباطات و کمیسیون تنظیم مقررات مبنی بر ارائه مجوز نسل های بالاتر به اپراتورهای موجود در پایان مردادماه اظهار داشت: ما تصمیم گرفتیم که بدون یک روز تأخیر به اپراتورها اجازه داده شود که نسل های بالاتر را کلید بزنند.واعظی با بیان اینکه این مجوز شامل نسل های 3 و 4 می شود گفت: ما دیگر نگفتیم این بار نسل 3 می دهیم و 6 ماه یا یکسال دیگر نسل 4؛ انشاالله در شهریور ماه ما می توانیم هم نسل 3 و هم نسل 4 (LTE) داشته باشیم.وی افزود: مذاکرات با دو اپراتوری که باید به نسل بالاتر بروند با قوت ادامه دارد، حتی طبق گزارشی که امروز به من داده شد گفته شد مذاکرات امروز خیلی خوب پیش رفته است.همچنین واعظی اظهار امیدواری کرد پروانه هر دو اپراتور به صورت همزمان صادر شود. وی گفت: امروز از دوستان خواسته ام اولویت خود را این قرار دهند که تا امشب موافقتنامه با همراه اول امضا شود.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با گرامیداشت 20 سالگی ورود تکنولوژی تلفن همراه به ایران و تشکر و قدردانی از همراه اول بابت برگزاری این مراسم گفت: از همه وزرای گذشته، مدیران عامل و کارکنان شرکت های همراه اول، مخابرات ایران و وزارت ارتباطات که سالیان گذشته برای فناوری تلفن همراه زحمت کشیده اند قدردانی می کنم.واعظی در ادامه با اشاره به سرعت تغییر در فناوری تلفن همراه اظهار داشت: در برخی عرصه ها تغییر تکنولوژی هر سه، چهار حتی10 سال طول می کشد؛ ولی در تکنولوژی تلفن همراه ممکن است این تغییر کمتر از یکسال باشد؛ دلیلش این است که امروزه تلفن همراه فقط برای صوت نیست، بلکه یک دفتر کار است و هر نیاز افراد را در هر بخشی که باشند مرتفع می کند.وی افزود: در برخی از کشورها با تلفن هوشمند یعنی با نسل 3 و 4 بیش از 80 سرویس ارائه می شود و ما باید یاد بگیریم از این امکانات حداکثر استفاده را ببریم.واعظی در پایان سخنان خود خواستار ایجاد نهضت تولید محتوی و اپلیکیشن نویسی در کشور شد و گفت: بر اساس تصمیمی که در کمیسیون تنظیم مقررات گرفته ایم، حقوق مادی و معنوی برای کسانیکه اپلیکیشن می نویسند در نظر گرفته می شود.در مراسم جشن بیست سالگی همراه اول، وحید صدوقی مدیرعامل این اپراتور نیز از زحمات تمامی کسانیکه در طول این سالها برای رشد و اعتلای صنعت تلفن همراه تلاش کرده اند قدردانی کرد.صدوقی با بیان اینکه در سال 73 با تصمیم بهنگام مدیران وقت وزارت پست و تلگراف و تلفن، ایران در جایگاه سوم منطقه، استفاده از فناوری GSM را آغاز کرد، گفت: واحد سازمانی کوچکی که بیست سال قبل در شرکت مخابرات ایران ایجاد شد، امروز به بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور و خاورمیانه تبدیل شده است.وی افزود: اینک شبکه همراه اول 95 درصد از جمعیت کشور در کلیه شهرها و بیش از 45 هزار روستا و نیز 70 هزار کیلومتر از راه های مواصلاتی را زیر پوشش قرار داده و مشترکین این اپراتور از طریق 66 میلیون سیم کارت، خدمات ارتباطی دریافت می کنند.صدوقی تاکید کرد: با این همه آنچه که موجب افتخار همراه اول است، تربیت هزاران مدیر، کارشناس و تکنسین و اتکا به توان داخلی برای ایجاد توسعه سازمان، دانش فنی و مدیریت صنعت اپراتوری در کشور است.مدیرعامل همراه اول در ادامه با اشاره به نقش و زحمات وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات در این دوره بیست ساله، از ایشان قدردانی کرد و اظهار داشت: قدرمسلم رویکرد آقای وزیر در توجه به مشتری مداری و تسهیل دریافت خدمات نوین ارتباطی باند پهن از طریق حذف انحصار، ایجاد یک فضای رقابتی جدی و ارزیابی مستمر اپراتورها، منافع بی شماری برای کاربران فراهم خواهد کرد.صدوقی با اشاره مزایای نسل های بالاتر تلفن همراه گفت: مطابق تحقیقات انجام شده، در ازای هر 1000 کاربر باند پهن، 80 شغل جدید ایجاد می شود و هر 10 درصد رشد ضریب نفوذ باند پهن در کشورهای در حال توسعه، 1.4 درصد رشد GDP را در پی دارد.وی در پایان با تشریح برنامه پنج ساله راهبردی همراه اول که سرمایه گذاری هشتاد هزار میلیارد ریالی را در شبکه هدفگذاری کرده است، اظهار داشت: باور داریم امروز همراه اول یک سرمایه ملی است که ثمره تلاش جوانان، کارشناسان و مدیران این مرز و بوم است و مسلماً رشد و اعتلای آن در دنیایی که برندهای نمادین برای توسعه یافتگی کشورها به حساب می آیند می تواند افتخاری برای هر ایرانی باشد.مراسم جشن بیست سالگی آغاز به کار همراه اول، عصر روز یک شنبه 19 مردادماه با حضور محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، خانواده شهید دکتر قندی، «مهندس سید محمد غرضی، محمدرضا عارف، سید احمد معتمدی، محمد سلیمانی، رضا تقی پور، محمد حسن نامی وزرای سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات»، سید حسین هاشمی استاندار تهران و جمعی از مدیران کنونی و سابق صنعت مخابرات کشور، در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد.انتهای پیام/آ
من امروز تو اتوبوس بی ار تی در حال حرکت ایستگاه قبل از میدان فردوسی تا 8 مگ سرعت گرفتم اما چون بسته نداشتم 5 هزار تومان شارژ تموم شد تست نصفه موند نتونستم متاسفانه با گوشی عکس بگیرم حتی اما سریع بسته خریدم تست گرفتم اما به اون سرعت اون منطقه نبود. جالبه میگن دم دانشگاه تهران پایلوت سرعتش بسیار کم بود.نقل قول:
اینم تستی که متاسفانه نشد 8 مگ شایدم بیشتر میشد و قرار بدم!!!
wooooow
عجب تفاوتی!!!
30 مگ ترافیک داشتم که 2 تا تست گرفت و حجمم تموم شد و شارژم رو هم خورد
خخخ
ولی این 3G لامصب پدر باتری موبایل رو درمیاره!!!
بازهم بیشتر نقاط اصفهان تست شد و باز هم خبری از 3G نبود چند روزی است که روی خانه یکی از دوستان دکل ایرانسل نصب شد اما متاسفانه و کمال تعجب تجهیزات 3G نبود ... به گفته خودشان از کابل های فیبر نوری استفاده شده...
من خودم امروز 7.5 مگابیت پهنا گرفتم ولی حجم بستم تموم شد و شارژمم صفر شد و تست نیمه تموم موند :وی
یک سوال برام پیش امده مگر این تست گرفتن چه کار خاصی انجام میده که انقدر هم حجم بسته هم شارژ خود گوشی مصرف میکنه مگر کار خاصی میکنه.یا فرایند خاصی داره؟
قطعاً تست کردن سرعت حجم میکشهنقل قول:
ولی اینطور نیست که هم حجم کم بشه و بسته افرادی هم ک می بینید گفتن شارژمون رفته بسته اینترنت نداشتند اصلاً
چون اینترنت ایرانسل بطور آزاد بسیار گران هست اصلاً کار عقلانی نیست حتی برای چند ثانیه بدون تعرفه به اینترنت وصل بشید با سیم ایرانسل
نه داداش وقتی که سرعت زیاد باشه حجم فایل دانلودی و آپلودی برای تست سرعت زیاد خواهد بود برای هر تست حدود 10 _ 15 یا شاید هم 20 مگ ترافیک مصرف میشه
نقل قول:
کدوم قست رشت دوست من ؟
کیلومتر 11 جاده مخصوص تهران کرج تست شد به خوبی جواب داد از دیروز راه اندازی شده
نه دیگه 20 مگ که نیست. توی Data usage خود اندروید میتونید چک کنید. من اونطور که توی برنامه Speedtest ثبت شده آخرین تست سرعتم چند روز پیش بوده که همین تست 3G ایرانسل بود.نقل قول:
حدودا 3.5MB رد و بدل شده کلا.
بستگی به پهنای باند توی اون لحظه و فاصله سرور تست هم دارهنقل قول:
روی کامپیوتر با پهنای باند ۵ مگ و سرور لندن ، اسپیدتست راحت بالای ۲۰ مگ رو می خوره
Sent from my iPad using Tapatalk
البته خود لود شدن نرم افزار حجم میگیره تا سرورها رو پیدا کنه و مهم ترینش اینه که اگر تست بگیرید سرعت 8 مگ باشه بیشتر ترافیک مصرف میکنه تا مثلا 1 مگ سعت.نقل قول:
میبینم که بچه های منطقه 22 تهرانم که اینجان :دینقل قول:
بلوار اقاقیا یه دکل ایرانسل هست که روش 3G فعال شده بچه های منطقه 22 تهران میتونن برن اینجا فعلا تست کنن..من ازش 9 مگ گرفتم ! اما الان فعلا اینترنتش میره میاد.
درودنقل قول:
خوبى بچه محل؟
امشب خوشبختانه تو انتهاى ياس يكم تونستم امواج 3G ايرانسل و همراه آخرت رو دريافت كنم،ولى تست يا ديتا نميده.
شما در قسمت Data usage گوشی خودتان نرم افزار Speed test را مشاهده کنید فکر کنم کل حجم تست های شما چنین حجمی باشد 15 مگابایت برای گرفتن هر تست !!!! چنین حجمی لازم نیست ...نقل قول:
آره درست میگید. من نمیدونستم اینو. اینقدر سرعت های حلزونی داشتیم متوجه این موضوع نشده بودیم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی داده راجع بش:
Connection speed (megabits per second) Amount of data in 10 seconds (megabytes) 1 Mb/s 1.25 MB 5 Mb/s 6.25 MB 10 Mb/s 12.5 MB 20 Mb/s 25 MB 50 Mb/s 62.5 MB 100 Mb/s 125 MB
سرعت من اون موقع حدودا 2Mbps بود 3.5MB مصرف کرد.
سلام دوستان تو ملاثانی کسی تونسته آنتن 3g رو دریافت کنه؟( اهواز) هرچه سرچ میکنم IR 20 فقط میاد . ممنون میشم جوابمو بدید
اهواز هم فقط دو روز وصل بود قطع اش کردن دیگه اونجا جای خودش دارهنقل قول:
فعلا بگرد ببین اصلا رو دکل ها تجهیزات نصب کردن؟