ای ول !!! :n19:
آقا میتونیم بزنیم !!!
جان من اینقدر فاز منفی نباشید !!!
میتونیم !! :n12:
Printable View
ای ول !!! :n19:
آقا میتونیم بزنیم !!!
جان من اینقدر فاز منفی نباشید !!!
میتونیم !! :n12:
دمشون گرم خداییش من یکی امیدی نداشتم ست سوم رو بگیریم . حتی کواچ وسطای ست مشخص بود ناامید شده بود . خدایی دمتون گرم .
هرجور شد بلاخره ست رو بردیم، حالا شاید روحیه اشون بهتر شه بلکم ست بعدی رو هم ببریم.
تازه دارن بچه ها به خودشون میان.
ست 3 عالی بودن بچه ها ...
تشکری تشکر . :n12:
سرويس زنشون اينقدر سرويس ريسكي زد كه تركيد! اميدوارم ديگه نتونه بازي كنه. انتظار برد نداريم ولي حداقل يكبار ديگه ببرن بعد ببازن واقعا شرايط سخته ياد بازي فوتبال ايران استراليا افتادم...
خدا کنه فشارش برنگرده وینیارسکی....لهستان همینکه یه ذره بترسه خلاصه.... امیدوارم الان ترسیده باشه دیگه
اقا یه صلواته محمدی بفرست ختم به خیر شد
لهستانی هاخسته وبی روحیه وناامید ولهستان شکسته
دوستان ایا ایران 2امتیاز بگیره حذف میشه؟
بازم ببازیم 1ست رواز دست اون نامرداگرفتیم نذاشتین حق ایرانی پایمال شه:n02:
خداییش ست سوم رو مدیون عبادی پوریم. اون توپی که روی امتیاز 25 آخر زمین جم کرد که تبدیل به امتیاز شد. و هم اینکه میرزا جانپور بدجور داشت خراب می کرد .
تیم ما قهرمان میشه خدا میدونه حقشه...... عالی بودیم با کمترین اشتباه ، سرویس فلان دریافت بصار و.... !!!
این پست تقدیم به عزیزانی که پست های ما براشون سوء تعبیر شده!!
-
والا فرانسه و امریکا هم تا چهار تا سرویس کوبیدن ( وقتی میگم کوبیدن یعنی کوبیدنا!! ) تیم با اقتدار مطلق اون ست(ها) رو باخت، بد هم باخت!
خب این مشکل بزرگ تیم ماست باید در آینده بر طرف بشه نه این دوره!
فاز منفی کجا بود؟؟ داریم همزمان و در حین بازی و در حالی که آنچه عیان است! بحث فنی و سازنده میکنیم..
غیره اینه، دوستان؟؟
دو دورو دو دو دو ایران!!!
تویه زمین خودشون بازی می کنن فکر کردن چه خبره؟ شاخ و شونه می کشن ! اون داور که مثل هویج اون بالا وایساده نگاه می کنه !
این تیم لهستان پاش به ایرن برسه فکر نمی کنم با این کارشون سالم برگردن :n02:
تیمشون میانگین سنیشون بالاست کم آوردن
لامصب تقریباً نصفه شبم شده نمیشه هوار هوار راه انداخت
:n12::n12::n12::n12:
مرسی آرمین تشکری!!!
مرسی !!
بریم ست پنجم !!! :n12:
وااااااااااااااای عجب بازی شده
ماشالا بچه ها ماشالا کواچ
لهستانیا اعصابا داغون
تماشاپچیا هم خفه شده:n09:
من باورم نمیشه یعنی بیدارم ؟ سوزوندیمشون مثل اینکه نفرین ملت همیشه در صحنه باعث شد بازیکن خوبشون یه لنگ در هوا بشه .
ای بابا! فردا شب اول ما بازی داریم و بعدش فرانسه-لهستان.... ینی راحت match-fixing خواهند کرد
اوففففففففف..........:n02:
ایا 2امتیازبگیریم حذفیم؟
دوستان این اهنگی که وسط بازی زیاد پخش میشه چه اهنگیه ؟
we well we well rock you !!!??نقل قول:
کواچ مرسی بابت چشای عقابت با این ویدئو چکات!!!!
نه داداش این رو که تماشاچی ها میزنن و معروفه .نقل قول:
اینی که من میگم رو یه سره دارن تو استادیوم پخش میکنن . یه اهنگ حماسیه .
rock you از يك خواننده معروف دهه 80 انگليسنقل قول:
غفور چه زمانی گند زدی !!! :n22:
اه . لعنت به اون دفاع :n03:
مفت باختيما !
:n30: عجب امتیازی !!
حیف و صد حیف !
ولی مردونه بازی کردیم و هنوز هم در جدول باقی هستیم.
ایشالا فردا هم بتونیم یه بازی خوب انجام بدیم
اینا چی دارن میگن که ما اگه 3 امتیاز بگیریم امروز و فرانسه هم 3 به 0 بزنه ما صعود می کنیم؟پس آمریکا چی؟اونم راحت میزنه آرژانتین رو
ست اول و دوم تماشاگراشون خیلی خیالشون راحت بود میخندیدن ولی بعدش دیگه زبونشون بند اومده بود :دی
حیف شد اون روی خط اومدن میزاجان پور خراب کرد
دمشون گرم کارشون عالیه و مثل همیشه بازیشون جای تحسین داره.
هی وای سوختم ازین باخت ... سوختم ..
اما بازم دمتون گرم والیبالیستها که آبروی ورزش ما شدید ..ایشالله تو المپیک جبران میکنیم :n12:
آفرین به بچه ها درود به غیرتشون ... گل کاشتن جدا از نتیجه
ست اول و دوم زیر فشار جو ورزشگاه ناهماهنگی شدید بود ولی عالی جبران کردند ...
گزارش و خنده های طعنه آمیز گزارشگر پولست توی ست دوم روی مخم بود دم بچه ها گرم همین دو ست که گرفتیم خیلی خوب بود .
نمیدونم چی میشه گفت
چقدر هیجان کار بالا بود حتی از ضربات پنالتی فینال جام جهانی هم بیشتر!
بااینکه باختیم اما واقعا دست همه بچه های تیم ملی درد نکنه
عالی بازی کردن ست سوم و چهارم رو
به بازی برگشتن
آرمین تشکری
فرهاد قائمی
سعید معروف
سید محمد موسوی
عادل غلامی
امیر غفور
و
اخ میرزاجانپور:n14:
واقعا قشنگ بود بازی
اون جمله کلیشه ای که چیزی از ارزشهامون کم نمیشه اینجا دقیقا صادقه . باور کنید
و
چقدر حال میداد اون بازیکن دماغوئه همش ضایع میشد:n09:نصف توپهایی که خراب کردن کاره همون بود
و یاری خداوند که فشار بازیکن شماره 2 افتاد و خودش از پا افتاد وگرنه...:n04:سرویس هاش رو دیدید؟ واااااای:n04:
حالا باید چندامتیاز بیاریم تا صعودکنیم یادیگه غیرممکنه
جایی هست بازیکنان رو جداگانه آنالیز کنه؟
فکر میکنم میرزا جانپور بدترین بازیکن زمین بود.
نمی شه توقع برد فرانسه مقابل لهستان رو داشت!
تازه سه امتیاز بازی با صربستان هم خودش مسئله س. متاسفانه همه نتایج به ضرر ایران بود. از ایتالیا که بخاری بلند نشد و به همه باخت. آمریکا هم که همه رو برد. فرانسه هم که با قرعه خیلی خوب 9 امتیاز گرفت و صعود کرد. لهستان هم که میزبان هست و مقابل تیم صعود کرده باید بازی کند. تیم ایران هم که کاملا تخلیه شده و کم تر از 15 ساعت دیگه باید با صربستان بازی کنه.
باید دست به دامان ولاسکو بشیم که حداقل 1 امتیاز از آمریکا بگیره و اون طرف قضیه هم ما ببریم.
شانس صعود واقع بینانه زیر 20 درصده.
فردا اگه ولاسکو برای ما بازی کنه و فرانسه هم خودش باشه ما صعود می کنیم !
به شرطی که : ما بتونیم صربستان رو ببریم ! (من شک دارم این آمادگی رو فردا داشته باشیم با این بازی سخت ... )
ای وای میرزا جان پور این همه امشب ازت تعریف کر دیم چکار کردی!!:n27:
ولی خب بازم دستشون در د نکنه آبروی ما رو خریدن ...تو اون ورزشگاه من اول بازی از اینجا توی خونه که میدیدم احساس کر دم دسشویی دارم :n02:وای بحال بچه ها که داشتن حل میشدن واقعا خدا قوت بده!!
ولی یه نکته رو داشتین...اون بیحال شدن وینارسکی خیلی عجیب بود!! (واقعا کار خدا بو د انگار!) ..و الا با اون حرضی که اونا داشتن ایران ست سه رو زیر 15 می باخت و نامیدی بدی شکل میگرفت!
ولی من بازم خدا رو شکر میکنم انگار احساس وقتی رو دارم که یکی با لگد من زمین گیر کرد اما منم نامردی نکردم زدم زیر پاشو خالی کردم با پشت خورد زمین چشاش سیاه شد:n24:
الان با اینکه ما اوت شدیم (صدا سیما پرت و پلا میگه!) ولی بازم واقعا دمشون گرم خیلی کیف کردم احسنت!!!:n20:
آفرین به همتون، اصلا فکر نمیکردم از اون لهستان با اون سرویساش بشه یک ست روهم گرفت ولی با تلاش قابل تحسین بچه ها حتی اونها رو در معرض شکست هم قرار دادیم، امیدوارم اگه صعودمون با اما اگر هستش اینبار دیگه خوش شانس باشیم و اما و اگر به نفع ما بشه.
برد 3 هیچ فرانسه و برد ارژآنتین غیر ممکن هست.نقل قول:
اگر فرانسه واقعا بتونه با تبانی یک ست را به لهستان کادو میده
بحث تبانی در کار نیست. مگه همین ایران تو لیگ جهانی مقابل لهستان به اون شکل بازی نکرد تا برزیل بالا نیاد.
بازیکنان ایران هم یه جوری با همه تیم ها کل کل دارن که همه رو دشمن خودشون کردن.
ما از لحاظ پشتوانه داریم خوب عمل میکنیم و میشه به آینده های دور (5-6 سال دیگه) هم امیدوار بود
ولی این نسل از والیبالمون باید بتونه یکی دو تا مدال خوشرنگ جهانی بگیره
این جام جهانی واقعا داره حیف میشه چون 4 سال دیگه مطمئنا بعضی از این بچه ها نیستن
البته شاید بشه هنوز به آرژانتین امیدوار بود که اگه بتونن 2 ست ناقابل بگیرن باز صعودمون میفته دست خودمون
کلا این تورنومنت خیلی خیلی حیف شد (داره میشه یعنی)
تیم آماده، بازیهای خوب، من نمی فهمم بدشانسی تا چه حد وقعا
بعد یدونه بازی رو فرم نیستیم و بد بازی میکنیم(بازی با فرانسه) به بدترین وجه ممکن باید تقاصش رو بدیم:n27:
الان فرانسه رو برده بودیم ولی به ایتالیا 3-0 باخته بودیم یا حتی به آمریکا داستان چیز دیگری بود