لیتکها همگی فیک هستند . :n01:
Printable View
لیتکها همگی فیک هستند . :n01:
مثل اینکه راستی راستی بازی در تورنت اومد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرات خارجیا رو بخونید مثل اینکه براشون کار کرده.
قلبم داره درمیاد
تاریخ که پست ها گذاشته شده رو نگاه کنین بعدشم از کجا معلوم کاربر عمومی باشن؟ شاید مال همین سایتن که مدیریت برا بازدید بالای سایتش و گول زدن ماها این نظرات رو ثبت کردن
همیشه همینطوری میشه بازی یه چند روز زودتر میاد...اولشم همینطور لینکای فیک میاد :دی...
نقل قول:
نقل قول:
نسخه PS4 حجمش حدود 19 گیگابایت هستش . به طور حتم نسخه PC کمتر خواهد بود .به نظرم حجم نسخه PC نهایت 10 گیگابایت باشه .
دوستان هنوز بازی منتشر نشده . تمامی لینکها جعلی هستش . آرامش خودتون رو حفظ کنین :n02:
طبق آخرین اخبار بازی به دست فروشنده ها رسیده اما هنوز مجوز فروش داده نشده .
دوستان بیاد هم ارزش نداره که . باید منتظر پچ باشبم تازه :n27:
یعنی چی ارزش نداره ؟! یعنی بدون پچ نمیشه بازی کرد ؟!نقل قول:
درسته پچ مفیده و جز واجباته PES هستش اما تا پچ های بازی بیاد یکی دو هفته باید بازی کنی بازی دستت بیاد گرم بشی بعدش کم کم میری سراغ پچ . :n02:
امیدارم تعداد ورزشگاه های بازی تو نسخه نهایی بیشتر باشه . اگه اشتباه نکنم ورزشگاه های لیسانس شده بازی 14 تا بود . علما دعا کنید:n02:
دیگه دوهفته هم طول نمیکشه....نهایت دو سه روزه پچ میدم بیرون :دینقل قول:
PES 2015 Team List
محتوای مخفی: English Premier League
محتوای مخفی: English Championship
محتوای مخفی: Ligue 1
محتوای مخفی: Ligue 2
محتوای مخفی: Serie A
محتوای مخفی: Serie B
محتوای مخفی: Eredivisie
محتوای مخفی: Liga BBVA
محتوای مخفی: Liga Adelante
محتوای مخفی: Liga Zon Sagres
محتوای مخفی: Other European Teams
محتوای مخفی: Copa Libertadores
محتوای مخفی: Copa Sudamerica
محتوای مخفی: Brazilian League
محتوای مخفی: Primera Division
محتوای مخفی: Other Latin American Teams
محتوای مخفی: AFC Champions League Teams
محتوای مخفی: Other Asian Clubs
محتوای مخفی: Europe
محتوای مخفی: Africa
محتوای مخفی: North & Central America
محتوای مخفی: South America
محتوای مخفی: Asia & Oceania
محتوای مخفی: Classic Teams
محتوای مخفی: PES Leagues
منبع ؟!نقل قول:
فکر نکنم معتبر باشه !!! لیگ دسته 2 انگلیس و ایتالیا و فرانسه ؟!!!!!! شایعاتی مبنی بر حضور لیگ دسته دوم اسپانیا رو قبلا شنیده بودم .
لیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های بازی که از گروه های موسیقی زیر می باشد .
American Authors
Avicii feat. Aloe Blacc
Bastille
Bombay Bicycle Club
Calvin Harris feat. Ellie Goulding
Cold War Kids
Imagine Dragons
Linkin Park feat. Page Hamilton
Morning Parade
The Preatures
Wilkinson
نقل قول:
اول اینکه بازی هنوز منشتر نشده چه برسه به کرک !!!! اما طبق تجربه ای که هر سال اتفاق میفته چون بازی در حال حاظر در اختیار بعضی گروه ها قرار داره واسه انتشار جزییات و تست ها و یه سری مسایلی که دلیلشو نمیدونم ، (دلیل این کارم اینکه اون گروه ها به کونامی کمک میکنن حالا چه کمکی نمیدونم ! ) واسه همین بازی همیشه زودتر از زمان گفته شده میاد چون گروه ها با هم رقابت دارن بازی زودتر لو میره مثلا یکی دو سال پیش ( فکر کنم ! ) بازی به وسیله یه گروه روسی لو رفت و بازی تقریبا یکی دو هفته زودتر اومد ! البته امسال کونامی یه سری حرفا و قول هایی داده که باید دید تا چه حد به حرفاش عمل میکنه !
اما نکته دوم اینکه الان مهم نیست که کی واسه بازی پچ داده میشه چون زیاد سخت نیست فایل های بازی رو کالبدشکافی کنن الان مهم اینکه آیا فایل های 14 به 15 انتقال داده میشه یا نه !
لیگ دست دوم اسپانیا (Liga Adelante ) در PES 2015 !!! .
لحظات ابتدایی بازی Osasuna و Tenerife دو تیم ار دسته دوم اسپانیا رو براتون آپلود کردم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
درسته اما اگه دقت کنی میبینی که لیگ برتر انگلیس و دسته اول انگلیس حتی لگو اون درست نیست اما لیگ ذسته دوم اسپانیا لگو و اسمش درست هستش و لیسانس شده .نقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
:n14:
بازی واسه xbox360 و ps3 تو iptorrent منتشر شده. حجم هم 7.5 گیگه که دو دی وی دی هم نمیشه !
جعلی هستش . بازی هنوز منتظر نشده .:n01:نقل قول:
سایت دانلود ها بازی رو برای ps3 گذاشته واسه دانلودنقل قول:
حجمش هم همون 7.5 گیگ هست
نکنه واسه پیسی منتشر نشه؟:|
اقا بازی لیک شده برای کنسول های نسل قدیم.نقل قول:
یه سوال بازی اومد چطوری میشه لباس منچستر رو از حالت غیر فابل تغییر در اوارد؟
نقل قول:
لینک تورنت با حجم 7.60 هم هست اما تا این لحظه هیچی تو قسمت کامنت نیومده که اونایی که دانلود کردن بگن اعتبار داره و درسته که تاییدی باشه بر اینکه فایل معتبر هستش .نقل قول:
همونی که Download.haگذاشته رو دانلود کنین خبرشو بدین .:n02::n01:
تورنت بازی نسخه PC با حجم 7.79 هم اومد . حدود 40 دقیقه پیش آپلود شده هنوز سید نداره .:n02:
دوستانی که دوست دارن میتونن دانلود کنن ببینن درسته یا جعلی . امتحانش مجانیه !!! :n05:
امروز روز بازیه
لینکش رو بده ،نقل قول:
باز بوی باز اومد و تایپک شلوغ شد!:n02:
یکی از نسخه pc یه لینکی بده ببینیم میتونیم مستقیمش کنیم و خلاص یا نه؟
لینکش رو برداشته جعلی بوده احتمالا :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو بگم که اگه دانلود کردین و جعلی بود به من هیچ ربطی نداره . من که صبر میکنم تا یک لینک معتبر بیاد .:n01:
نقل قول:
باووو
تو که گفتی واسه pc
واسه ps3 که سایت دانلود-ها گذاشته که
اره خب همون رو میگم حذف شده .نقل قول:
دوستان نسخه PC هنوز منشتر نشده و نخواهد شد حداکثر تا دو سه روز آینده نسخه PC نمیاد ! بعد واسه ما چه فرقی میکنه وقتی کرک نداره:n02: نسخه PS3 هم همونی هست که سایت دانلود ها گذاشته برای XBoX 360 هم بعضی از سایت ها گذاشتن برای دانلود که نمیدونم معتبر هست یا نه !
دوستان سیستم مورد نیاز بازی چیه؟
سیستم مشابه PES 2014 هست و اعلام شده کسایی که 14 روی سیستمشون اجرا میشد 15 هم به راحتی اجرا میشه
الان من که ویندوز 8.1 دارم میتونم بازی رو نصب کنم یا نه باید ویندوز 7 نصب کنم؟؟؟
چه خوبنقل قول:
با سیستم 5 سال پیش هم میشه اینو بازی کرد
فکر نمی کردم انفدر پایین باشه