البته این رو در نظر بگیرید دقایقی که ماتا بازی کرده با دقایق بازی هازارد. واقعا خوشحالم فن خال متوجه شد جای بازیکنی مثل ماتا روی نیمکت نیست.
این هم از رکورد جرارد در بازی مفابل یونایتد ..
Printable View
البته این رو در نظر بگیرید دقایقی که ماتا بازی کرده با دقایق بازی هازارد. واقعا خوشحالم فن خال متوجه شد جای بازیکنی مثل ماتا روی نیمکت نیست.
این هم از رکورد جرارد در بازی مفابل یونایتد ..
خبر خوب از بازی های تدارکاتی ملی دیشب این بود که فالکائو 2 گل زد که می تونه تویه روحیش بسیار تاثیر گذار باشه؛ گرچه باید فالکائو رو از منچستر جا شده دونست مگر اینکه اتفاق خاصی بیافته. از همین الان هم تیم های بزرگی به دنبالش هستن و طبق اظهار نظر خودش و علاقه به بازی در لیگ جزیره، بعید نیست در آینده ای بسیار نزدیک یکی از مهاجمان رقیبان اصلی ما باشه.
همچنین آخرین اخبار از جدایی دی ماریا در تابستان حکایت داره ! به نظر من دی ماریا می تونه به روزهای خوبش در منچستر برگرده ولی مشکل اصلی تفکرات فن خال هست که بالطبع باعث جدایی دی ماریا خواهد شد. امیدوارم حداقل از دی ماریا برای یه خرید خیلی خوب استفاده کنن.
فالکائو بازیکن دوست داشتنی ای هست.اما منچستر الان به یک مهاجم طراز اول و آماده نیاز داره که بتونه گلزن اول تیم باشه و کاملا مطمئن در نوک خط حمله.یه نگاهی به آمار کاستا در چلسی و اگوئرو در من سیتی بندازید کاملا خلا چنین مهاجمی در تیم حس میشه.با توجه به انتقال قرضی،احتمال رفتنش بیشتره البته باید تا پایان فصل منتظر باشیم.نقل قول:
اما در مورد دی ماریا من فکر میکنم بیشتر جنجال رسانه ای باشه تا واقعیت.اصلا حرفه ای هم نیست نه برای منچستر و نه برای خود دی ماریا که بعد از یک فصل اونهم با عملکرد قابل قبول از تیم بره.
این آمار رو سایت گل گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اولا تعداد بازیها در این آمار 2/3 بازیهای فصل پیش هست و ثانیا در مادرید مهاجمان آماده تر و تیم هجومی تری نسبت به منچستر حال حاضر بوده است.ضمنا در عملکرد بازیکنان امسال،دی ماریا یکی از بهترینها بوده است اون هم در اولین فصل حضورش.امیدوارم این قضیه در حد رسانه ها باقی بمونه.
اسکولز از گرت بیل و اشمایکل از ابراهیموویچ به عنوان خریدهای خوب برای یونایتد نام برده اند.با قراردادهای تبلیغاتی رئال و سیاستهای این باشگاه بعیده بیل به همین راحتی از تیم جدا بشه اونهم در حالیکه خود بیل اصلا ناراضی از حضور در رئال نیست و مطمئنا انگیزه و پتانسیل این رو داره که بعد از رفتن کریس از رئال حتی در چند سال دیگه،به ستاره اول تیم تبدیل بشه.
این هم آمار خوشحال کننده ای که سایت رسمی باشگاه از بازیهای رودرروی 5 تیم برتر جزیره گذاشته:
مت هوملس برای پیوستن به منچستر چراغ سبز نشون داده. تویه مصاحبه های قبلیش جدایی از دورتمند رو کلا رد کرده بود ولی الان به طور واضح می خواد جدا بشه و مقصدش می تونه منچستر یا بارسلونا باشه. خبر زیر هم گرچه در حد شایعه ولی جالبه :
هوملس: تنها به یک شرط دورتموند را ترک میکنم
متس هوملس که تا سال 2017 با دورتموند قرارداد دارد، يکي از گزينه هاي اصلي دو باشگاه بارسلونا و منچستريونايتد براي خريد در منطقه دفاعي به حساب مي آيد.
به گزارش "ورزش سه"، هوملس که در فصل جاری، دو مقطع با مصدومیت روبرو شده، در حال حاضر به روزهای خوب خود بازگشته و وضعیت دفاعی دورتموند را سرو سامان داده است. موندودپورتیوو امروز در گزارشی ادعا کرده است که هوملس، در جمعی خصوصی عنوان داشته که تنها به یک شرط دورتموند را ترک خواهد کرد و آن هم رسیدن پیشنهادی جدی از باشگاه منچستریونایتد است.
پدر هوملس رایطه دوستانه ای با لوئیس فان خال سرمربی فعلی منچستریونایتد دارد. فان خال از زمانی که در بایرن مونیخ مربیگری می کرد، رابطه نزدیکی با هوملس و پدرش دارد. (هوملس پیش از پیوستن به دورتموند، در عضویت بایرن قرار داشت.) این در حالی است که واتسکه، مدیر ورزشی دورتموند، در آخرین مصاحبه خود گفته بود که هیچ پیشنهادی برای هوملس به باشگاه نرسیده است.
فالکائو هم در دو بازی ملی 3 گل زد تا با روحیه ای بهتر برگرده؛ تا این حد که :
فالکائو: میخواهم در یونایتد خودم را ثابت کنم
رادامل فالکائو، مهاجم منچستریونایتد عنوان کرد که قصد دارد در این تیم بماند و خودش را اثبات کند.
به گزارش "ورزش سه"، فالکائو در تابستان به صورت قرضی از موناکو به یونایتد پیوست ولی نتوانست عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد. با این حال، او در بازیهای ملی عملکرد درخشانی داشته و 3 گل در دو بازی اخیر به ثمر رسانده است. او گفت که میخواهد در منچستر بماند و خودش را اثبات کند.
او گفت:" فکر میکنم گلزنی برایم خیلی مهم است زیرا اعتماد به نفسم بالا میرود. قبلا هم گفته بودم که نیاز دارم به من فرصت داده شود. باید پشت سر هم بازی کنم و در تیم ملی ، این فرصت برایم به وجود آمده است. من تمام تلاشم را انجام میدهم و گل میزنم و با اعتماد به نفس به منچستریونایتد باز میگردم. تمام تلاشم را خواهم کرد که در 8 بازی باقی مانده، بیشترین دقایق ممکن را بازی کنم."
از بازی با استون ویلا 3 امتیاز می خواستیم که خوشبختانه 3 امتیاز رو با 3 گل گرفتیم ! :n02:
ستاره تیم امروز هررا بود و در روزی که دخیا یه گل بد خورد، عملکرد تیم اینقدر خوب بود که به مشکل نخوریم.
نکته ای که هست اینه که در مقابل تیم هایی که هدف اولشون گل نخوردن هست معمولا به مشکل می خوریم و اگه از تک موقعیت هامون استفاده نکنیم نمی تونیم امتیاز کامل رو بگیریم. بعد از گلی که خوردیم تیم خیلی روان تر بازی کرد چون استون ویلا امیدوارم به زدن گل دوم شده بود و دیگه اونطور بسته بازی نمی کرد؛ بعلاوه اینکه اومدن دی ماریا و فالکائو ما رو در فاز تهاجمی تقویت کرده بود.
4 تیم بالای جدول خودشون رو از بقیه جدا کردن و حالا با خیالی آسوده تر می تونیم به فکر 2 بازی سخت پیش رو (سیتی و چلسی) باشیم. شرایط تیم برای برگزاری این دو دیدار کاملا ایده آل هست؛ مصدوم خاصی نداریم، روحیه تیم هم خوبه. بازی بعدی ما یکشنبه هفته آینده با سیتی و شنبه بعدش با چلسی هست.
سلام
منم برد رو تبریک میگم.:n12:
صحبت های کامل رو. محمد عزیز گفت.:n11:
فقط امیدوارم فن پرسی برسه به بازی سیتی تا دست فن خال برای تعویض های هجومی باز تر باشه و البته اسمالینگ هم برسه. دیروز کمی احساس کردم روخو نامطمئنه!
(تو پرانتز بگم، هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی از اسمالینگ اینجوری تعریف کنم!):n02::n09::n02:
+
جانم!! یه سوپر گل دیگه از وین!:n12:
من که خیلی امید دارم سیتی فردا امتیاز از دست بده و سوم بمونیم، و اما بازی دیروز، چقدر هررا خوب بود واقعا عالی بازی میکنه مفید و در خدمت تیم و بهترین بازیکن زمین هم انتخاب شد، عاشق این تیکه صحبت های بعد بازی فن خالم : "هررا تکنیک خوبی در شوت زدن دارد . من قبلا به او گفته بودم که قبل شوت زدن باید توپ را کنترل کند . در تمرین دیروز هم این نکته را به وی گفتم و برای همین در بین دو نیمه بخاطر گلی که زده بود به گونه هایش بوسه زدم . فکر کنم اولین باری بود که قبل شوت زدن توپ را کنترل کرد البته در پایان بازی و بعد گل دومش پیش من آمد و گفت بدون کنترل کردن هم می تواند گل بزند . او پیشرفت کرده است و این موضوع را خیلی دوست دارم . تا به اینجا 7 گل زده که اصلا بد نیست . از او خیلی راضی هستم . "
سوپر گل کاپیتان هم که حرف نداشت. دیماریا هم به نظرم از وقتی اومد تو زمین خوب کار کرد و اگه باورتون میشه بین بهترین پاسورهای لیگ تو این فصل بعد از فابرگاس قرار داره.
فن پرسی فکر نمیکنم به بازی با سیتی برسه طبق صحبتهای فن خال تو مصاحبه قبل بازی با استون ویلا، هنوز حتی به تمریناتم برنگشته ولی اسمالینگ شاید تا اون بازی وضعیتش اوکی بشه.نقل قول:
فقط امیدوارم فن پرسی برسه به بازی سیتی تا دست فن خال برای تعویض های هجومی باز تر باشه و البته اسمالینگ هم برسه. دیروز کمی احساس کردم روخو نامطمئنه!
خوشبختانه تا حدود زیادی کسب سهمیه قطعیست.الان اهدافهمون کشب رتبه دوم و سوم برای سهمیه مستقیم و بعد نایب قهرمانی خواهد بود.به اوج حساسیت بازیها رسیدیم.مخصوصا دربی که خیلی میتونه موثر باشه
حالا فکر کنید اگه چلسی این اخلاف رو نداشت،الان جنگ قهرمانی هم بین چهار تیم وجود داشت :n09: باز برخی برن پشت سر لیگ برتر بد بگن :n02:
سفر تفریحی دی ماریا و روخو به لیسبون با جت شخصی:
فکر کنم دعات داره برآورده میشه، تا دقیقه 70 سیتی با 2 گل عقبه :n09::n33:نقل قول:
===
در نهایت سیتی هم 2-1 باخت و به رتبه سوم رسیدیم :n11:
حالا می تونیم با یه برد خوب مقابل سیتی برای چلسی هم خط و نشون بکشیم و فاصلمون با سیتی رو هم به 4 امتیاز برسونیم ! :n09:
واقعا امیدوار بودم، چون سیتی این روزا حالش خوش نیست :n02:نقل قول:
فکر کنم دعات داره برآورده میشه، تا دقیقه 70 سیتی با 2 گل عقبه:n09::n33:
همین طور که فن خال خان:n05: فرموده بودن انگار واقعا سیتی از ما ترسیده چون هنوز به بازی با ما نرسیده جایگاه شون رو تقدیم کردن :n09: (آخه فن خال تو یه مصاحبه گفته منچستر سیتی از ما ترسیده است.)
مستند "لوئیس فن خال: زندگی من، فلسفه من" که هفته پیش از شبکه MUTV پخش شد:
سرگذشت فن خال از دوران کودکی تا زمانی که پا به عرصه مربی گری گذاشت تا فلسفه کاری و عملکردش
در تیم های مختلف و با صحبت های پراکنده ای از خودش، شاگردان سابقش مثل سیدرف و دی بوئر، بازیکنان
فعلی مثل فن پرسی و رونی و کارکنان باشگاه های مختلفی که در اونها کار کرده.
مستند رو می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید، دیدنش خالی از لطف نیست.
کنفرانس پیش از بازی
فن خال لحظاتی پیش در کنفرانس خبری خودش گفت :" فن پرسی به تمرینات تیم بازگشته ولی هنوز برای بازی آماده نیست . در مورد شاو و اسمالینگ باید صبر کنیم و ببینیم . در مورد شاو مطمئن نیستم ولی اسمالینگ شاید بتواند بازی کند .
انگلیسی ها می گویند هیچ وقت به ترکیب تیم برنده دست نزنید ولی من همیشه چشم هایم را باز نگه می دارم . شما باید بازیکنان ترکیب اصلی را با نیمکت نشینان مقایسه کنید . شما باید به کیفیت حریف نگاه کنید و براساس بازیکنانی که در اختیار دارید تصمیم بگیرید .
نه تنها دی ماریا برای بازگشت به ترکیب ابتدایی می جنگد بلکه همه بازیکن هایی که در تمرینات شرکت می کنند به دنبال حضور در ترکیب هستند . من امروز یک مسابقه دستگرمی در تمرین برگزار کردم و تیم سفید پوش عملکرد خیلی خوبی داشت . در حالی که در این تیم همه بازیکن های ترکیب ابتدایی ما حضور نداشتند بنابراین نیمکت نشینان دارند می جنگند و من همیشه این را دوست داشتم . به بازیکن ها گفتم که روحیه جنگندگی شان را دوست دارم.
من همیشه مطمئن هستم چون به تیمم باور دارم . بازی بین دو رقیب همیشه یک بازی خاص است . البته که رویای پیروزی در داربی را در سر دارم همه بازیکن ها باید این رویا را داشته باشند . من، دستیارانم و بازیکن ها چندین روز است که در فکر پیدا کردن راهی برای شکست دادن سیتی هستیم . شما می خواهید این بازی را ببرید چون روی وضعیت تان در جدول تاثیر می گذارد .
حالا که بازی ها را بردیم به رتبه سوم رسیدیم در حالی که یک ماه پیش همه غیر از من می گفتند که رسیدن به این رتبه غیر ممکن است . اگر در رتبه سوم کار را تمام کنیم موفق شدیم سهمیه لیگ قهرمانان را بگیریم و یک رتبه بالاتر از آن چیزی که تصور می شد قرار گرفتیم .
ما در مقابل آرسنال باختیم که برای ما بسیار ناامید کننده بود ولی فرم خوب مان را در لیگ ادامه دادیم .
منچسترسیتی اخیرا نتایج خوبی نگرفته است ولی فکر نمی کنم که این مسئله در چنین بازی تاثیر گذار باشد .
اگر در خیابان های منچستر قدم بزنید می بینید که همه درباره داربی و بازیکن ها صحبت می کنند . بازیکنان ما مخصوصا غیر انگلیسی ها و همچنین خود من از معنای پیروزی یونایتد در مقابل سیتی آگاه هستیم . همه می دانیم که این بازی چقدر مهم است .
درباره جو شهر بهتر است از همسرم سوال بپرسید چون او بیشتر از من در سطح شهر حضور داشته است . من اکثرا در داخل باشگاه هستم و تیم را تمرین می دهم و بعد به خانه می روم تا دیگر مراحل آماده سازی را انجام دهم ولی همسرم به من گفته که مردم راجع به داربی صحبت می کنند . آرایشگر همسرم طرفدار منچسترسیتی است بنابراین بحث های زیاد بین این دو خانم شکل گرفته است . این موضوع را دوست دارم چون در فوتبال شما برای هوادارن بازی می کنید و امیدوارم که بتوانیم پیروزی را به هواداران هدیه بدهیم . "
خبر قطعی در مورد رابین اینه که وبسایت یونایتد اعلام کرد مطمئنا به بازی فردا نمیرسه. پیروزی تو بازی فردا کمک میکنه بین رتبه سوم و چهارم فاصله بیوفته و همین طور مارو آماده میکنه برای تصاحب جایگاه دوم و کنار زدن آرسنال. تو اوضاع الان سیتی و بازی تو خونه و جلوی هوادارها و فرم فعلی ما امیدوارم نتیجه ای جز برد نداشته باشیم :n02:
سلام خدمت سروران عزیز
خیلی خوب بازی کردیم عالی بودیم خوشبختانه بعضی بازیکنامون توی سایر بازی ها خوب نبودن توی این بازی عالی بودن تازگی ها هم داره از فلینی خوشم میاد که توی این بازی هم عالی بود
کاش کاپیتان هم توی این بازی گل میزد...
نمیدونم چرا دفاع تیم توی نیمه اول کمی ناهماهنگ بازی کردن اما نیمه دوم بهتر شد
بازیکن خلاق و بازی ساز توی هافبک تیم شدید جاش خالی هست.
خلاصه اینکه در کل خیلی خوب بودیم توی این بازی. باید برای بازی با چلسی آماده بشیم
این برد ارزشمند هم تبریک میگم دوستان گل.
تبریک،دربی رو هم بردیم :n20:
بجز دقایق ابتدایی،در سایر دقایق بازی توپ و میدان رو بخوبی در دست داشتیم.نکته مثبت دیگه اینکه تیم اصلا عقب ننشست و حتی با وجود نتیجه 41 ،تغییرات باز هم در فاز هجومی تیم صورت گرفت.
پرس از جلو هم بخوبی صورت میگرفت و مهاجمان و هافبک ها،هم فضا رو بروی مدافعان سیتی میبستند و هم روی بازیکن صاحب توپ شدیدا فشار میآوردند و همین باعث میشد تا انتقال توپ بخوبی صورت نگیره یا اصلا صورت نگیره.
در کل تیم واقعا تیم بود و این رو از جبران سریع گل خورده،حفظ نتیجه،در دست گرفتن مالکیت بازی و حفظ قدرت هجومی تیم دیدیم.
یانگ،ماتا جزو بهترین بازیکنان امروز بودند،در میانه میدان هررا هم عملکرد بسیار خوبی داشت و دربین مدافعین هم جونز عالی بود.
حالا جایگاهمون در جدول تثبیت شده هست و اگه لیگ 50 بازی داشت چه بسا به صدر هم میرسیدیم ایشاالله قهرمانی باشه برای سال بعد
منم با تاخیر تبریک میگم برد رو.:n12:
واقعا لذت بردم، انتقام خوبی از سیتی گرفتیم.:n24::n02:
اینکه به سیتی بدون دیماریا، فالکائو، فن پرسی 4 تا زدیم و چند تا هم نزدیم، واقعا خبر خوبیه برای هوادران و بعد از چند سال من احساس کردم میانه زمینمون تحت تاثیر یایا توره نیست و ما خیلی بهتر از سیتی توپ رو به گردش درمیاوردیم و خیلی خوب میانه میدان رو از آن خودمون کردیم. فقط کمی دفاع میانی مون توی حرکات سریع جا میمونن که امیدوارم فن خال روی این موضوع کار کنه.
یه نکته ای که جا داره بگم اینه که انگار همین دیروز، شروع فصل جدید بود که من و شماها شاکی بودیم از ماندن فلینی، یانگ، اسمالینگ و شاید خرید هررا و بلیند.اما الان هر کدومشون واقعا ستون شدن برای تیم. درسته که خیلی دیر ما به فرم ایده آل و قابل قبولی دست پیدا کردیم و امتیازات و جام های زیادی رو از دست دادیم. اما فن خال واقعا ثابت کرد دلایل منطقی خودش رو برای ترکیب اصلی داره.:n01: (البته اگر از موضوع ماتا فاکتور بگیریم:n02:)
+
خودمم هم باور نمیکنم که دارم اینو میگم ولی به جرئت میتونم بگم بازی دیروز اسمالینگ منو یاد دوران اوج فردیناند مینداخت.:n12:
.
.
.
شرایط جدول به گونه ای هست که تقریبا همونقدری که شانس قهرمانی داریم، شانس نرفتن به CL رو با کسب عنوان پنجمی داریم.
البته چلسی 4 بازی سخت جلو ما، آرسنال و لیورپول و البته لسترسیتی که میجنگه از بازی عقب افتادش امتیاز بگیره رو داره؛ رو این حساب به نظر من مربیه بزرگی مثل مورینیو از امروز خودش رو قهرمان نمیدونه. دو هفته پیش رو برای چلسی احتمالا میتونه یا این تیم رو به صورت رسمی قهرمان لیگ کنه یا شرایط جدول رو پیچیده و هیجان انگیز کنه.
با در نظر گرفتن این موضوع که شانس قهرمانی ما، در بردن تمامی بازی ها تا پایان فصل و در کنارش کسب حداقل سه باخت یک مساوی از سوی چلسی هست، با توجه به بازی های چلسی شاید درباره قهرمانی امیدوار نباشم، ولی به هیچ وجه نا امید هم نیستم.:n01:
گفتنی ها رو دوستان گفتن :n11:
بد نیست یه تحلیلی داشته باشم از بازی های باقی مونده و وضعیت تیم ها.
اولین نکته از جدولی که تهیه کردم و می خوام بهش اشاره کنم شرایط نابرابر تیم ها در بازی های داخل و خارج از خونه هست. جدول زیر، شرایط امتیازی تیم ها رو بر این اساس نشون میده :
همونطور که می بینید در بازی های داخل خونه منچستر یونایتد بهترین عملکرد رو داشته، پس از اون به ترتیب چلسی، آرسنال، منچستر سیتی، ساوتهمپتون هستن. در مقابل در بازی های خارج از خونه به ترتیب چلسی، آرسنال، منچستر سیتی، لیورپول و تاتنهام بیشترین امتیازها رو کسب کردن.(البته تعداد بازی های داخل/خارج تمامی تیم ها برابر نیست) اختلاف عملکرد در بازی های داخل/خارج از خونه برای منچستر یونایتد بسیار واضح هست و این مسئله با توجه به اینکه از 6 بازی باقی مانده، 4 بازی خارج از خونه هست می تونه نگران کننده باشه. از 6 برد اخیر، 4 برد رو تویه خونه بدست آوردیم.
اما تیم ها و بازی های باقی مونده ...
با توجه به اختلاف امتیازی که چلسی ایجاد کرده، در صورتی که از 7 بازی باقی موندش که 4 تای اون هم تویه خونه هست، 3 بازی رو ببازه و 4 بازی رو ببره باز هم بدون هیچ اما و اگری قهرمان هست. تازه این در صورتی هست که آرسنال هیچ امتیازی رو از دست نده، بنابراین تصور کردن قهرمانی تیم دیگری به جز چلسی گرچه محال نیست، ولی خیلی دور از ذهن هست.
مشخصا برای جایگاه دوم تا چهارم جنگ همچنان بین آرسنال، منچستر یونایتد و سیتی ادامه داره که براحتی میشه طی 2 هفته تمامی معادلات به هم بریزه و حتی لیورپول هم به این جمع اضافه بشه. هر چند تیم های تاتنهام و ساوتهمپتون تیم های خوبی هستن، ولی با توجه به نوسانی که داشتن و دارن، نمیشه چندان اونها رو مدعی دونست. اگه منچستر سیتی و لیورپول بتونن 2 بازی پیش رویه خودشون رو که نسبتا آسون هم هستن، ببرن؛ در عوض منچستر نتونه از 2 بازی سخت پیش رو که هر دوتا هم خارج از خونه هستن امتیازهای لازم رو بگیره، موقعیش کاملا به خطر میافته.
از طرف دیگه فاصله امتیازی منچستر یونایتد به نحوی هست که با ادامه همین روند، حتی کمی ضعیف تر نیز می تونه حداقل سهمیه لیگ قهرمانان رو بدست بیاره. با توجه به روند رو به رشدی که تیم داشته، قطعا می بایست در بازی های باقی مونده آمار ضعیف خودش در بازی های خارج از خونه رو هم بهبود بده و عملا راهی به جز این برای رسیدن به سهمیه لیگ قهرمانان وجود نداره. صرف تمرکز بر روی بازی های خودمون و فارغ از اینکه آرسنال، سیتی و لیورپول چه نتایجی می گیرن می تونه ما رو به حداقل هدف این فصلمون که با توجه به اتفاقات این فصل کاملا هم ایده آل هست، برسونه. این تیم فصل دیگه دیدن داره ! :n12:
این ویدیو تقدیم به عاشقان پادشاه خودم که خیلی حال کردم مخصوصاً اون یه ته پرنده معروف
بر روی عکس کلیک کنید
منبع:
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------
هشدار زیدان به منچستر یونایتد در مورد گرت بیل
به گزارش ورزش 11، گرت بیل ستاره ولزی رئال که سال 2013 و در ازای مبلغ 86 میلیون پوند از تاتنهام انگلیس راهی سانتیاگو برنابئو شد، مدتهاست که نامش در ارتباط با انتقال به اولدترافورد شنیده میشود. با توجه به اینکه رئال مادرید هم علاقه زیادی به جذب داوید دخیا، دروازهبان اسپانیایی شیاطین سرخ دارد، بسیاری بر این باورند که جابهجایی این دو بازیکن هم میتواند در دستور کار سران دو تیم قرار بگیرد.
درست یک روز پیش از انتقال گرت بیل به رئال مادرید، منچستریونایتد با ارائه پیشنهادی گزاف، قصد خرید این بازیکن را داشت اما این بازیکن ترجیح داد از لیگ برتر انگلیس خارج شده و تجربه حضور در لالیگا اسپانیا را نیز داشته باشد.
فصل نخست حضور گرت بیل در رئال مادرید موفقیتآمیز بود. او توانست گل پیروزی بخش رئال در فینال جام حذفی اسپانیا را به ثمر برساند و در وقتهای اضافه فینال لیگ قهرمانان اروپا هم موفق به زدن گل برتری رئال مقابل اتلتیکو مادرید شد. اوضاع اما در فصل جاری برای بیل مانند فصل گذشته نبوده است. او کمی افت کرده و به خاطر پاس ندادن به همتیمیهایش در برخی از دیدارها، توسط هواداران «هو» شده است. همین مساله موجب شد تا برخی از تیمهای خواهان گرت بیل، بار دیگر برای جذب او وارد میدان شوند.
زین الدین زیدان در این مورد به دیلی میرر گفت: رئال مادرید همواره بهترین بازیکنان دنیا را میخرد اما آنها را نمیفروشد. بازیکنان این تیم همواره مورد توجه باشگاههای زیادی قرار دارند اما همانطور که فلورنتینو پرس، ریاست باشگاه اعلام کرد، گرت بیل فروشی نیست. این پاسخ محکمی به منچستریونایتد و باشگاههایی است که خواهان امضای قرارداد با بیل هستند.
زیدان افزود: گرت یکی از ارکان موفقیت رئال در فصل گذشته و به خصوص در لیگ قهرمانان اروپا بود. در این فصل هم رئال میخواهد از عنوان قهرمانیاش دفاع کند. در این راه، بدون شک گرت بیل کمک بزرگی برای ما خواهد بود.
----------------------------------------------------------
تور تابستانی یونایتد در آمریکا
به گزارش ورزش 11، منچستریونایتد در تابستان در تورنمنت دوستانه ای با حضور چندین تیم مطرح دنیا شرکت خواهد کرد .
منچستریونایتد اعلام کرده است که برای دومین سال پیاپی تور تابستانی خودش را در کشور آمریکا برگزار خواهد کرد . یونایتد سال گذشته همراه با تیم های رئال، اینتر، رم و لیورپول در تورنمنت دوستانه ای شرکت کرد که در نهایت موفق شد در آن به قهرمانی برسد .
یونایتد به دستور لوئیز فن خال مدت زمان حضورش در تور تابستانی را کاهش داده و تنها دو هفته در آمریکا خواهد بود . انتظار می رود که تیم های بارسلونا، پاری سن ژرمن، چلسی و پورتو هم در این تورنمنت دوستانه شرکت کنند .
فن خال: از ژانویه کارمان برای خرید بازیکن را آغاز کردیم
به گزارش ورزش 11، رسانه های انگلیس گزارش داده اند که یونایتد در تابستان بار دیگر بیش از ۱۰۰ میلیون پوند خرج خواهد کرد .
فن خال به وبسایت باشگاه منچستریونایتد گفته است:" ما برنامه ریزی برای تابستان و فصل آینده را از ژانویه شروع کردیم . هدف ما در تور تابستانی آمریکا فقط انجام بازی دوستانه نیست بلکه می خواهیم در تمرینات روی نقاط ضعف مان کار کنیم .
در چند ماه گذشته عملکرد بازیکنان زیادی را زیر نظر گرفتیم و البته بازیکنانی که به باشگاه های دیگر قرض دادیم را هم زیر نظر داریم . زمان تصمیم گیری در زمینه خرید و فروش بازیکن فرا رسیده است .
احتمال انتقال رادامل فالکائو به یوونتوس
به گزارش ورزش 11، مقامات باشگاه یوونتوس با همتایان موناکویی خود در رابطه با امکان انتقال تابستانی رادامل فالکائو به تورین مذاکره کردند.
فالکائو اکنون یک فصل انتقال قرضی را از موناکو به منچستریونایتد میگذراند اما بسیار دور از انتظار است که او توسط این باشگاه انگلیسی خریداری شود زیرا نه خود فالکائو راضی است و نه باشگاه موناکو.
گمان میرود که یوونتوس، قهرمان سریآ ایتالیا، بتواند باشگاه فرانسوی را به منظور انتقال مهاجم کلمبیایی به تورین راضی کند.
ارزشی که برای این مهاجم سابق اتلتیکومادرید تخمین زده شده، 35 میلیون پوند است.
متاسفانه در استانه بازی حساس فردا یهو با بحران دفاعی رو برو شدیم و الان بلیند جونز روخو وکریک مصدوم هستن
در واقع احتمالا فردا زوج اسمالینگ مک نیر مدافعان وسط ما خواهند بود رونی هم احتمالا باید هافبک دفاعی بازی کنه :n27:
اسکولز: کارت قرمز دی ماریا منچستر یونایتد را احیا کرد
به گزارش بخش بین المللی ورزش 11، پل اسکولز هافبک سابق منچستر یونایتد معتقد است اخراج آنخل دی ماریا در بازی با آرسنال، شیاطین سرخ را احیا کرد.
دی ماریا در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی انگلیس به دلیل کشیدن لباس مایکل الیور داور بازی از زمین اخراج و در ادامه منچستر نتیجه را واگذار کرد، اما بعد از آن منچستر در چهار دیدار متوالی پیروزی های چشمگیری کسب کرد از جمله پیروزی مقابل تاتنهام، لیورپول و منچستر سیتی.
لوئیس فان خال بعد از اخراج دی ماریا او را در ترکیب اصلی قرار نداد و بازیکن سابق منچستر یونایتد اعتقاد دارد نبود او در ترکیب ابتدایی شرایط تیم را به کلی تغییر داده است.
اسکولز در ستونی که در روزنامه اونینگ استاندارد دارد نوشته است: "من در ابتدای فصل یکی از منتقدان باشگاه سابقم بودم که تحت رهبری لوئیس فان خال است، اما حالا باید بگویم اصلا فکر نمی کردم منچستر چنین تغییری بکند، تا حدی که احساس می کنم در بازی روز شنبه شانس خوبی برای پیروز شدن مقابل چلسی داریم."
"وقتی به گذشته بر می گردی و تغییرات کلیدی نگاه می کنی احساس می کنید که اخراج دی ماریا در مقابل آرسنال، به فان خال این اجازه را داده تا تیم جدیدی بسازد."
بازیکنانی امثال اشلی یانگ و مروانه فلاینی در ابتدا فصل قصد جدایی از باشگاه را داشتند، حالا به بازیکنان کلیدی در منچسنر تبدیل شده اند و می توانند به منچستر برای رسیدن به لیگ قهرمانان اروپا کمک کنند.
اما اسکولز احساس می کند در این روز ها مرد شماره یک منچستر، خوان ماتا است. او یکی از مهم ترین مهره های تیم منچستر در هفته های اخیره بوده است.
وی در هیمن خصوص می گوید: "زمانی که شما به خوان ماتا، مروانه فلاینی و اشلی یانگ نگاه می کنید، در نگاه اول مانند آدم های فلک زده هستند، اما همه آنها تصورات را در تغییر داده اند، نشان دادند که چه تاثیر بزرگی در تیم دارند."
"فلاینی و یانگ در داربی منچستر خوش درخشیدند، اما باید گفت خوان ماتا اعتبارش را بیشتر کرد."
__________________________________________________ _
مورینیو: منچستر با نگرانی مقابل ما بازی می کند
به گزارش بخش بین المللی ورزش 11، ژوزه مورینیو سرمربی چلسی معتقد است منچستر یونایتد با مصدومیت بازیکنان در دیدار روزشنبه مقابل چلسی به مشکل بر می خورد.
منچستر بدون دیلی بلایند، فیل جونز (مصدمیت هر دو مچ پا)، مایکل کریک (ماهیچه ساق پا) و مارکوس روخو (معده) که در دیدار با منچسترسیتی دچار مصدومیت شده اند به استمفورد بریج سفر خواهد کرد.
معنی غیبت این بازیکنان این است که، تایلر بلاکت یا پدی مک نایر به احتمال زیاد زوج کریس اسمالینگ در خط دفاعی منچستر خواهند بود.
مورینیو پیش از دیدار با منچستر در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت: "تیم ما شگفت انگیز است. در اعداد، در بازیکنان، در تجربه، تیم ما شگفت انگیز است"
"لوئیس فان خان یک مربی فوق العاده است و بازیکان جوان منچستر پیش از پیش آماده هستند. من به تجزیه و تحلیلی انجام نداده ام و می دانیم که آنها چگونه هستند."
چلسی هشت امتیاز از منچستریونایتد رده سوم پیش است و این دیدار برای تعیین قهرمان لیگ برتر سرنوشت ساز است.
مورینیو اضافه کرد: "ما در برابر یکی از بزرگترین باشگاه های جهان بازی می کنیم، این چیزی است که هر کسی می خواهد. انگیزه بازیکنان بالاست و نگرانی ای وجود ندارد."
روخو،جونز،کریک،بلیند مصدوم،ایوانز محروم + فن پرسی هم احتمالا به بازی نرسه
تماما در دفاع مرکزی خطوط دفاعی و هافبک تلفات دادیم.بازی اسمالینگ در دربی کمی امیدوارکننده بود ولی زوج جوان و کم تجربه اش یعنی مک نیر،تا حدود زیادی خط دفاعی رو متزلزل کرده است.
ترکیب احتمالی بازی فردا:
حالا این رو اضافه کنیم که کریک رو هم در ترکیب نداریم و در میانه زمین هررا بازی خواهد کرد که صرفا هافبک تهاجمی هست تا هافبک دفاعی.
حالا در سمت راست والنسیا رو خواهیم داشت و ماتا در خط هافبک.اگر قرار باشه مثل بازی با من سیتی،والنسیا دائما نفوذ کنه اونوقت ببینید چه فضایی در مقابل هازارد در ضدحملات قرار میگیره.البته هنگام نفوذ والنسیا،هررا و فلینی باید فضای خالی رو پوشش بدهند و یک خط عقب تر بازی کنند مخصوصا اگه قرار باشه مک نیر در سمت راست قرار بگیره و اسمالینگ در سچپ
البته اگه باز هم به تاکتیک مقابل من سیتی نگاهی داشته باشیم،تغییرات حین بازی میتونه باز هم اتفاق بیفته به این ترتیب که دیماریا و ماتا جایگزین هم بشوند،تا هم بال راست تخصصی تری داشته باشیم و هم به نفود والنسیا نیاز نباشه و والنسیا بیشتر به کارهای دفاعی بپردازه.
در مقابل ما هم وضعیت مشابهی داریم.با حور یانک،دیماریا و رونی،در ضد حملات میتونیم بسیار سریع از جناحین به دروازه برسیم و در این بین انتقال به موقع توپ از دفاع به حمله و بازی سازی های هررا و ماتا موثر خواهند بود.
این هم یه مقایسه از دخیا و کورتوا که در سایت رسمی باشگاه گذاشته شده:
به امید پیروزی شیاطین سرخ :n12::n12::n12:
متاسفانه بحران بدی در خط دفاع گریبان تیم رو گرفته؛ اونم در آستانه این بازی مهم ! باید امیدوارم باشیم روز خوب اسمالینگ و مک نر بشه وگرنه شدیدا به مشکل می خوریم.
فکر کنم برای این بازی بهتر باشه از فالکائو در نوک و از رونی در نقش قبلیش استفاده کنیم. دی ماریا هم با آزادی عمل به سمت راست منتقل بشه.
خود فن خال هم تو مصاحبه اش به این موضوع اشاره کرده که با توجه به مصدومایی که داریم شاید رونی دوباره تو خط هافبک بازی کنه.نقل قول:
فکر کنم برای این بازی بهتر باشه از فالکائو در نوک و از رونی در نقش قبلیش استفاده کنیم.
اینکه بلیندو کریک رو با هم نداریم خیلی ناجوره تو دفاع هم که وقتی همه با تجربه ها بودن چه سوتی هایی که ندادیم با این ترکیب دفاعی باید فقط امیدوار باشیم که با تمرکز بازی کنند.
چیزی که امیدوارکننده ست اینه که فرم چلسی رو اگر بخوایم با قبل مقایسه کنیم اصلا خوب نیست و بازیهای اخیرشون رو به سختی و با چاشنی شانس پشت سر گذاشتند. واقعا بدشانسی بزرگیه که با اون فرم خوبی که داشیم این مصدومیتها پیش اومد:n03: به امید اینکه اگه قراره دیماریا امروز بازی کنه روزِ خوبش باشه.
سلام دوستان :)
بعد از بازی خیلی منطقی و خوب مقابل سیتی که نتیجه می تونست خیلی بهتر و پرگل تر هم باشه ( ما بیشتر گل بزنیم و گل آخر رو هم نخوریم ) ، به نظرم بازی امشب رو تیم با روحیه خوبی شروع خواهد کرد ، بازی ای که شاید با یه کم باهوش بازی کردن می شه از اون یا امتیاز گرفت و یا به پیروزی رسید . شاید اول فصل کمتر کسی فکر می کرد منچستر با این ترکیب که خیلی جا واسه بهتر بودن داره بتونه این نتایج رو به دست بیاره اما فکر می کنم لوئیس فن خال تیم رو خوب بسته ، این تیم تیمه که نیاز به 5-6 خرید در فصل آینده خواهد داشت اما با توجه به این همه مشکل تو ترکیب ( هافبک وسط و دفاعی خوب نداریم و کریک دیگه اون کریک سابق نیست / در دفاع وسط به یه بازیکن نیاز داریم / دفاع راست بهتری می شه داشت نسبت به والنسیا که هافبک راسته / مهاجم نوک هم نیاز داریم + اینکه نه دی ماریا و نه فالکائو اصلا نتونستن خوب جواب بدن ) فکر می کنم نتایج خیلی خوبی رو گرفتیم و همین که بتونیم فصل آینده در لیگ قهرمانان بازی کنیم این مساله مثبتی هستش ...
برای فصل آینده هم به نظرم چند خرید انجام بشه می شه حتی به قهرمانی تیم در لیگ و FA Cup و خوب نتیجه گرفتن در لیگ قهرمانان هم امیدوار بودش :)
ترکیب هم اومد؛ همونی که تقریبا پیش بینی کرده بودیم :
چلسی: کورتوا، ایوانوویچ، کیهیل، تری، آزپلیکوئتا، زوما، ماتیچ، اسکار، فابرگاس، هازارد، دروگبا
منچستریونایتد: دخیا، والنسیا، اسمالینگ، مک نیر، لوک شاو، ماتا، رونی، هررا، یانگ، فلینی، فالکائو
وئیس فان خال می تواند از بازیکنان منچستریونایتد بیشتر کار بکشد و در شب هم تیم را تمرین بدهد چون نورافکنهای زمین تمرین تیم، کارینگتون نصب شده.
-----------------------------------------------------
لوئیس فان خال، سرمربی منچستریونایتد عنوان کرد میتوانیم فشار به چلسی را افزایش دهیم و فکر میکنم چلسی امروز به تساوی راضی باشد.
بازی مزخرف و اعصاب خرد کن :n34:
آخه این چه سبک فوتبالیه که چلسی ارائه می ده ؟ نمی دونم خودشون حالشون از خودشون بهم نمی خوره ؟ :n21:
به هر حال کاریش نمیشه کرد، اینا جلوی کیو پی آر اتوبوس پارک می کنن چه برسه به منچستر یونایتد. اینم واسه خودش سبکیه !!!
اما باز هم یه بازی خوب از شاو رو شاهد بودیم، میشه بهش امیدوار بود که در آینده تبدیل به یه بازیکن بزرگ بشه.
فالکائو هم که طبق معمول ثابت کرد مفت نمی ارزه و آخر فصل باید بره.
پیمان یوسفی یه تیکه جالب انداخت :نقل قول:
اتوبوس آبی رنگ چلسی رو میبینیم ! :n02:
کسی متوجه شد فلسفه تعویض شاو و اومدن بلکت به بازی چی بود :n36: شاوی که نفوذهای خیلی خوبی داشت و خطرناک ظاهر شده بود و چند تا موقعیت خوب برا تیم ایجاد کرد:n35:
فالکائو دیگه گندش در آورده اون تک به تک چطور از دست داد آخه:n21:
حیف این بازی که نبردیم به نظرم خوب بازی کردیم با توجه به توان بازیکنایی که در دسترس داشتیم، و مطمئنا اگر به این مصدومیتها نمی خوردیم پیروز میشدیم والنسیا امشب خیلی خوب بود باورم نمیشه بعد مدتها داره اینقدر خوب بازی میکنه و شاو که امروز با سرعتش واقعا ایوانوویچ رو کلافه کرده بود اما دریغ که دوباره فن خال با یکی از تعویضای ناجورش کمر تیم رو شکست بلکت آخه!! چطوری تصمیم گرفت ایشون رو زوج دیماریا در حمله قرار بده!! فکر نکنم این 2نفر اصلا تا حالا با هم بازی کرده باشند تیم تا قبل اون تعویض داشت بهتر کار میکرد. ماتا هم امروز روزش نبود اون همه کرنر سانتر کرد یکی از یکی بدتر .
باید قبول کنیم فرم بازی مثل بازی با تیم های ته جدوله که با تمام قدرت دفاعی بازی می کنند و بردنشون سخت؛ همیشه بازی با تیم های بالا حدول راحتر بوده اما خب چلسی فلسفه اش با بقیه فرق میکنه این مدلی فوتبال بازی می کنن باید به بازی سرعت می دادیم تا می تونستیم از اون اتوبوس رد شیم و تو یه صحنه هم که این کار رو کردیم موقعیت ایجاد شد ولی کاش فن پرسی به این بازی می رسید فالکائو واقعا نمی دونم چی بگم چرا پشت به دروازه ست چرا تو موقعیت نیست آخه این بشر قبلا خدای این چیزا بود اما انگار اینجا تو یونایتد خبری از اون حرکات نیست!
در کل تیمی که با یک شوت در چارچوب مقابل کوئینز پارک رنجرز برنده شده بود این بازی رو میشه گفت بهتر بردن و به ناجوری بازی های قبلشون نبود :n02:
سلام
دیشب برخلاف جریان بازی باختیم. نمیشه به نوع بازی چلسی ایراد گرفت، چون هر تیمی روی نقاط قوتش تکیه میکنه و نقطه قوت اونا دفاعشونه.:n01:
من نبود کریک رو حتی از نبود تمامی مدافعینمون هم تاثیر گذار تر میبینم توی این بازی، چون نبود کریک باعث شد رونی یه خط بیاد عقب، فلینی متمایل بشه بیشتر به چپ و فالکائو هم نتونه کار خاصی بکنه. در صورتی که اگه کریک بود، مثل بازی های قبلی رونی نوک بود، فلینی پشت اون و کریک در کنار هررا.
دیماریا هم واقعا افت کرده، امیدوارم مثل ماتا به خودش بیاد در بازی های مونده تا پایان فصل./
صحنه آخر هم من اعتقاد دارم جای بحث داره، چون خیلی هم هررا (هررا بود دیگه، درسته؟) پاشو گیر نداد به مدافع چلسی. ولی در کل اگه اون موقعیت نیمه اول در اوایل بازی رونی گل میشد، کلا چلسی هم اینقدر دفاعی بازی نمیکرد.
دیرک فالکائو و یه موقعیت دیگش، شوت شاو و چند تا از حملات خوبمون، میتونست حداقل امتیاز رو برای ما بیاره. انصافا هر جوره فکر میکنم توی بدترین حالت نتیجه مساوی (اگه نگم برد) عادلانه بود نه باخت برای ما.
تیم واقعا خوب بازی کرد و از همون نقطه ای که انتظار می رفت (نبود چندین و چند عنصر دفاعی تیم) ضربه خوردیم. تیم برتر میدان منچستر بود، موقعیت هم کم نداشتیم ولی تنها فرق این بود که چلسی استفاده کرد، ما استفاده نکردیم. به هر حال از اون باخت هایی بود که حقمون نبود. قطعا اگه یه کم شانس داشتیم بدون شک و شبهه برنده بودیم. این فالکائو هم طلسم شده ! تویه اون صحنه بهترین کار ممکن رو کرد، تویه اون زاویه ضربه رو به بالای دروازه زد که اگه یه کم شانس داشت و تویه چارچوب بود کورتوآ هیچ کاری نمی تونست بکنه.
با جمع کردن امتیازهای باقی مونده و امتیازهایی که سیتی احتمالا از دست میده می تونیم با حفظ رتبه سوم مستقیم به لیگ قهرمانان بریم. فصل دیگه چلسی به این راحتی ها نمی تونه اون بالا تکیه بزنه !! مطمئن باشید !
سلام ...
من هم مثل سایر دوستان فکر می کنم ما خیلی خوب بازی کردیم و حتی از چلسی ای که داشت تو خونه خودش بازی می کرد واقعا بهتر بودیم ، تو اکثر دقایق بازی به جز شاید یه مقدار تو 15 دقیقه اول نیمه دوم ما 70 درصد کنترل توپ رو در اختیار داشتیم . از لحاظ موقعیت فکر می کنم موقعیت های منچستر بیشتر بود و چلسی همه ی حرکاتش رو در ضد حمله برنامه ریزی می کرد و گل رو همینجوریبه ثر رسوندن ، هرچند اون صحنه هم روی فالکائو شاید ( شاید ) خطا بود.
در هر صورت این بازی رو با نبود 6،7 بازیکن خیلی خوب انجام دادیم و من فکر می کنم با وجود این مهره ها هواداران یونایتد می باید از نوع بازی تیم راضی بوده باشن. مساله ای که فکر می کنم کادر فنی تیم هم نظرشون همینه و نیمه ی اول جایی که فن خال و رایان گیگز خوش و بش می کردن مشخص بود از نحوه ی بازی تیم رضایت دارن. در کل منم فکر می کنم دیگه اگه نباید تو خونه چلسی برنده می بودیم حداقل امتیاز رو می تونستیم داشته باشیم.
چندتا نکته هم داشت این بازی که به نظرم حالب بود :
_ یانوزای : انگار نسبت به وقتی که اسمش سر زبون ها افتاد تا به حال اصلا و ابدا پیشرفتی نداشته ، متعجب بودم که چرا فن خال یه مدت می خواست اونو به تیم دیگه ای منتقل کنه اما تو بازی هایی که ازش دیدم واقعا مشخصه چیزی واسه نشون دادن نداره.
_ اسکار Ocar : خیلی باحاله چهرش :D ، هر دفعه به صورتش آدم نگاه می کنه یاد این آدم هایی میوفته که کلا شرمنده ی همه هستن و خجالت زده شدن :D ، حتی وقتی هم که گل می زنه چهرش اینجوریه :D
_ دی ماریا : دیروز حتی یه دریبل درست و حسابی هم نداشت ، خیلی شدید افت کرده و خدا کنه یه تیم بخردش تا ما بتونیم ممفیس دیپای Depay رو از پی . اس . وی PSV بگیریم.
_ دروگبا : انگار نه انگار که 37 سالشه ، چقدر دیروز دوید :) ، هنوز همون قدرت بدنی سابق رو داره.
یانوزای با سیستم فن خال خیلی جور نیست واسه همین بود که شدیدا بحث رفتن/قرض دادنش مطرح بود. بازیکن هم وقتی بازی بهش نرسه و تویه تفکرات مربی جایی نداشته باشه به همین حال و روز میافته :n27:نقل قول:
اسکار :n08:
دی ماریا به زمان بیشتری نیاز داره. این فصل زیاد مصدوم شد و حالا که آخر فصل هست و فن خال به ثبات تاکتیکی خودش رسیده، دی ماریا آماده نیست. اینا نباید باعث بشه که ارزش های دی ماریا رو فراموش کنیم، اونم تنها بعد از 1 فصل اومدنش.
تویه خبرها اسم Depay و Clyne مطرح هست که هر دو تا هم ضمن اینکه 21 و 24 سالشون هست، خیلی هم دوست دارن که بیان منچستر و احتمال انتقال هر دو زیاد هست.
+
سیتی هم بازیش رو برد و به یک قدمی ما رسید.
واقعا حیف :n03:
مالکیت داشته باشی تیم برتر باشی اما اینجوری ببازی....فوتبال همینه تیم برنده با تعداد گلها شناخته میشه
نمایش خوب تیم حتی فن خال رو به تحسین تیم واداشت و گفته که بهترین نمایش فصل تیم بود.
دقیقا از همون سمت راست که قبلا گفته بودم ضربه خوردیم.روی صحنه گل،هازارد بدون هیچ کاوری یه حرکت مستقیم بین اسمالینگ و والنسیا داشت البته مقصر بیشتر والنسیا بود که حرکت هازارد رو دید اما باهاش حرکت نکرد.در صحنه دیگه هم که هازارد توپ رو به تیرک زد والنسیا کلا بیخیال برگشتن شد و باز هازارد تک و تنها در محوطه بود.در باقی موارد و بخصوص در نفوذها والنسیا خوب بود.
سبک بازی تیم هم بازی روی زمین بود و مشخصا بخاطر برتری فیزیکی مدافعین چلسی شانس خاصی هم در ارسالها نداشتیم.هرچقدر هم که تیم حفظ توپ میکرد تا کمی چلسی جلو بکشه و فضا باز بشه اما این اتفاق نمیفتاد و بجز دو سه بازیکن که برای ضدحملات جلو میکشیدند،سایر بازیکنان چلسی سازماندهی دفاعی خودشون رو تغییر نمی دادند.
به قول فن خال،نمایش مثبت،نتیجه منفی
نکته جالب اما مک نیر بود که با اون نفود و شوتی که در ابتدای بازی زد نشون داد که اعتماد بنفس بالایی داره و اون ضربه رو در آخر بازی هم تکرار کرد.البته به لحاظ تاکتیک دفاعی در سطح قابل اتکایی نیست که با توجه به سن و سالش توقعی هم ازش نیست.درکل عملکرد قابل قبولی داشت.
محتوای مخفی: عکس هایی از بازی دیروز
اسمالینگ تا 2019 با منچستریونایتد تمدیدکرد
این مدافع 25 ساله که دو بار با یونایتدها قهرمانی در لیگ برتر را به دست آورد، در سال 2010 به شیاطین سرخ پیوست و تاکنون 147 بازی برای این باشگاه انجام داد.
او بعد از تمدید قرارداد گفت:" خوشحالم که قراردادم را تمدید کردم. از اینکه برای چنین باشگاه بزرگی بازی می کنم، احساس غرور می کنم. ما در این فصل زیر نظر لوئیس فان خال به عنوان یک تیم پیشرفت داشتیم و اکنون به دنبال تبدیل به شدن به یک تیم بی نقص هستیم.
اکنون دوره هیجان انگیزی برای بازی در منچستریونایتد است. ما مصمم هستیم به جایی برگردیم که به آن تعلق داریم و در بالاترین سطح رقابت کنیم."
مدیران یونایتد هنوز در مورد فالکائو تصمیم نگرفته اند
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران-
به گفته ی نایب رئیس باشگاه موناکو رادامل فالکائو میتواند آینده ای در الدترافورد داشته باشد .
فالکائو در اولین فصل حضور قرضی خود در یونایتد از فرم خوب خود بسیار دور شده است و نتوانسته است مانند قبل که در تیمهای پورتو و اتلتیک مادرید بود گلزنی کند . او در این فصل برای یونایتد فقط چهار گل بثمر رسانده است.
با این شرایط به نظر میرسید منچستر یونایتد در پایان فصل و در اتمام قرارداد این بازیکن نخواهد قرارداد او را به ارزش 43.2m دائمی کند
با این حال خبر ها اینطور بوده است که منچستریونایتد هنوز تصمیمی در مورد فالکائو نگرفته است
وادیم واسیلیف، نایب رئیس باشگاه موناکو به خبرنگاران گفت :” من روز یکشنبه با مدیران منچستر یونایتد ملاقاتی داشتم و وقتی با آنها در مورد فالکائو صحبت کردم آنها گفتند که تصمیمی در این مورد نگرفته اند “
.
.
.
.
پی نوشت :
البته من نمیدونم تیتر این خبر یعنی چی !!!
احتمالا هنوز تصمیم نگرفتن که محترمانه بهش بگن برو یا با لگد بدرقش کنن
من فاکائو رو دوست دارم،در حین بازی هم تحرک زیادی داره اما هم آماده نیست و هم یکم بدشانس هم بوده
با این وضعیت،بهترین حالت برای فالکائو در منچستر میتونه این باشه که یکسال دیگه قرارداد قرضی اش تمدید بشه که احتمالا موناکو مخالفت کنه وگرنه خریدش توسط منچستر اصلا قابل توجیه نیست.لااقل همون چیچاریتو برگرده آمارش بهتر خواهد بود.
بارها هم گفته شده که منچستر دنبال یک مهاجم طراز اول و آماده هست.اما الان گزینه های کمی در دسترس هستند.محتمل ترین خرید میتونه کاوانی باشه که اون هم فراز و نشیب داره.مهاجمانی مثل ایکاری در اینتر،لاکازت در لیون و کین در تاتنهام هم میتونن در لیست باشند .کین جوان یکی از آینده دارهای انگلیس هست و تا اینجا آمار بسیار خوبی داشته است.
فالکائو در صورتی که نتونه در بازی های باقیمونده خودش رو نشون بده به طور قطع از منچستر جدا میشه و به یه تیم بزرگ دیگه میره. تمدید قرارداد قرضیش نه به نفع منچستر هست، نه فالکائو و نه موناکو. منچستر می تونه در نقل و انتقالات تابستانی یه مهاجم خوب بگیره؛ اینکه این مهاجم کی هست زوده در موردش صحبت کنیم ولی مطمئن باشید اون مهاجم، یه مهاجم طراز اول خواهد بود. فالکائو هم می تونه در بهترین سال های فوتبالیش از نظر سنی، بیشتر پیشرفت کنه و موناکو هم پول خوبی به دست میاره.نقل قول:
رفتن فن پرسی از منچستر در آخر فصل دور از ذهن نیست. فالکائو هم که اگه با این شرایط و احتمالا رقم بالای قراردادش موندش منطقی نیست. بازگشت چیچاریتو و گرفتن یه مهاجم دیگه حداقل تغییری می تونه باشه که در خط حمله انتظار میره.
برای ما این نقل و انتقالات پیش رو خیلی مهمه؛ چون با پر کردن چال و چوله ها، تیم رو واسه قهرمانی می بندیم :n02: