نظرتون مثبتتون درباره رفتن قلعه نوعی چیه:n02:
Printable View
نظرتون مثبتتون درباره رفتن قلعه نوعی چیه:n02:
انگار شرایط جدول به سمتی می رود که در دو هفته پایانی استقلال باید تلاش کند تا برای رسیدن به سهمیه آسیایی ، نفت را به صدر جدول ببرد و در مقابل هم نفت برای قهرمانی خودش باید تلاش کند تا استقلال آسیایی شود.
منصوریان در این باره می گوید:«راستش با همه احترامی که برای تیم های بالای جدولی قائلم اما یک استقلالی هستم و این را همه مردم خوب مان می دانند. اگرچه واقعا تیم خوب تراکتورسازی و مردم خوب تبریز واقعا در لیگ امسال برای قهرمانی تلاش زیادی کردند اما ما هم محکومیم برای جنگیدن و قهرمان شدن. باید از هواداران تیم محبوبم باری دیگر عذر بخواهم که به رسم حرفه ای فوتبال ناچار شدم برابر تیمی که یک عمر برایش بازی کردم ، در دو بازی 6 امتیاز قرض بگیرم.
من این امتیازات را از آنها قرض گرفتم و تمام آرزویم این است که خیلی سریع این بدهی را جبران کنم. شرایط جدول پیچیده شده و یکی از آرزوهایم این است که انشالله استقلال امسال سهمیه آسیایی بگیرد. من تمام تلاشم را می کنم تا با تیمم در مسیر موفقییت ، بتوانم کمک کنم تا استقلال سهمیه آسیایی بگیرد. یا مستقیم از لیگ برتر و یا از مسیر جام حذفی. امیدوارم تیم محبوبم در دو بازی پیش رو هم پیروز باشد و انشالله به سهمیه آسیایی برسد.»
نمیخوام از قلعه نوعی دفاع بکنم ! ولی کوبیدنش هم درست نیست !
مشکلات این دو سال استقلال رو هم خودش درست کرده ، بیشترش هم بخاطر مشکلاتی که با رسانه ها داشته درست شده ! قلعه نوعی همیشه معروف به این بوده که حاشیه هارو جمع میکنه ولی دوسال اخیر خودش بیشتر حاشیه ساز شد و همین یکی از دلایل خوب نتیجه نگرفتن استقلال بوده .
امیدوارم به دربی من ، بلیطش رو هم خریدم .
ایشالله میبریم .
از اول فصل خودمونو کشتیم که اقای امیرخان قلعه نوعی وقتی ابزار 4-2-3-1 را نداری تغییر سیستم بده از 4-2-3-1 بکش بیرون
حالا نمیدونم چه اتفاقی افتاده که مقابل صبا 4-4-2 دیاموند بازی کردیم و جوابشو هم گرفتیم
سجاد و عنایتی نوک بودند شهباززاده به دروازه نزدیک بودو گلشم زد برای اولین بار این بنده خدا هدر نرفت با پست غیر تخصصی
یه نکته دیگه که باعث شد استقلال خوب بازی کنه وجود پدیده ای به نام محسن کریمی بود که اینم نمیدونم چرا زودتر بازیش نداد؟کل فصل ما خودمونو کشتیم برهانیو سجاد وینگر نیستند بعد شما همچین بازیکنیو روی نیمکت نشونده بودی؟
برزای هم همینطوره ولی ازش استفاده نمیکنه...بهنام برزای هر تیمی میرفت الان فیکس بود
یه نکته خیلی مهم از بازی مقابل صبا فاصله مناسب دفاع با هافبکا و هافبکا با حمله بود که همین باعث میشد خیلی روان تر بازی کنیم
توپ به خوبی و به سرعت از دفاع به هافبکا میرسید و به همین صورت از هافبک به حمله
که اینم به خاطر بازیسازی خوب مگویان از دفاع و بیشتر از اون امادگیه خسرو حیدری در نیمه اول بود که در نیمه دوم با افت حیدری این نظم کمتر شد
در خط میانی هم کرار و کریمی عالی کار کردند و بدون کار اضافه موقعیت گل برای مهاجمامون فراهم میکردند
همه چی داشت خوب پیش میرفت تا اینکه این ابر مرد تعویض این شوالیه تعویضهای طلایی تعویضهای عالی خودشو انجام دادو کلا بازیو داد به صبا
تورو هرکی میپرستی شما تعویض نکن......یه بچه 5 ساله هم دیگه میدونه شما نوریو خرسندنیا و برهانیو میاری توی زمین
فقط از امیرقلعه نوعی مدل 93-94 برمیاد که یعقوب کریمی رو نیمکت باشه و هاشم بزرگوار 90 دقیقه فیکس باشه......
از حفره عظیم تیم نمیشه گذشت...اقای محسن فروزان.....ضعیف ترین گلر تاریخ استقلال تهران....اقای قلعه نوعی چرا به طالبلوی اماده بازی نمیدی؟اصلا گیریم طالبلو اماده نیست....اخه دیگه از این که بیشتر گل نمیخوره....حرف انالیزورهای خودتم قبول نداری؟امیرخان به گفته انالیزور خودت فروزان روی 90درصد گلهایی که تا الان خوردیم مقصر بوده.....مگه این حرف انالیزورت به گوش فروزان نرسید که فروزان هرچی از دهنش درومد به انالیزورت گفت؟پس چرا دوباره فیکس بازی کرد؟
تو وحیدو اوردی که فقط برای لجبازی با رحمتی جلوی پیکان بازیش بدی؟
اقای قلعه نوعی بهتره واقع بین باشیم.....با این تعویضات با این گلر خیلی هنر کنیم از دو بازی اینده فقط 1 امتیاز میتونیم بگیریم خودمونو که دیگه نمیتونیم گول بزنیم
اگه میخوایم امیدی به کسب 6 امتیاز از این 2 بازی داشته باشیم بهترین ترکیب اینه
...................................... طالبلو .......................................
کریمی .................. حنیف ............ صادقی ................. حیدری
.................................... ابراهیمی ...................................
م.کریمی .................................................. ............. فخرالدینی
...................................... کرار ..........................................
........................ برزای .................... شهباززاده ......................
وجود فروزان در دروازه یعنی باخت 100% در دربی محسن فروزان خوراکش گل خوردن از بازیکنایی مثل عالیشاه و صادقیانو نوریو کلا خوب از بازیکنایه فانتزی و تکنیکی گل میخوره مینویسمو امضا میکنم محسن فروزان اگه گلر باشه دربیو باختیم
من همیشه علاقه خاصی به گلرا داشتم چه گلر تیم حریف باشه چه خودمون واسم فرقی نداره کلا علاقه زیادی به گلرا دارم :دی ولی اصلا این فروزانو گلر نمیدونم :دی متنفرم ازش :دی ننگ جامعه گلریه :دی اگه بوفون از وجود همچین گلری با خبر بشه حتما این بازی جلوی رئال مهاجم نوک بازی میکنه :دی
شرايط جدول ردهبندي به گونهاي است كه استقلال تحت هيچ شرايطي به تيمهاي تراكتورسازي تبريز و نفت تهران نميرسد و در واقع دو سهميه ليگ قهرمانان را از دست داده است. از يك و نيم سهميه باقي مانده هم يكي در جام حذفي مشخص ميشود و نيم سهميه ديگر به تيم سوم ليگ تعلق ميگيرد.
براي استقلال شانسهاي زيادي براي رسيدن به ليگ قهرمانان آسيا وجود ندارد و علاوه بر اينكه خودش بايد 6 امتياز كامل باقي مانده برابر تراكتورسازي و پرسپوليس را كسب كند، بايد منتظر دو باخت پياپي سپاهان برابر نفت مسجدسليمان و سايپاي البرز باشد البته آبيها بايد به فكر عقب بودن 5 گل از سپاهان هم باشند. اگر اين اتفاق هم رخ دهد و آبيها هر 6 امتياز را بگيرند و سپاهان هم هر 6 امتياز را از دست بدهد، آنها بايد تازه منتظر بازيهاي دو تيم ذوبآهن اصفهان و فولاد خوزستان باشند.
ذوبآهن در دو بازي آتياش برابر ملوان و پديده قرار ميگيرد و اگر در اين دو بازي پيروز باشد، كسب مقام چهارمي و گرفتن سهميه آسيايياش قطعي ميشود و اگر اين مهم هم رخ ندهد اين تيم فرصت دارد از جام حذفي به ليگ قهرمانان آسيا راه يابد.
استقلال در شرايطي ميتواند از ذوبآهن پيشي بگيرد كه اين تيم از دو بازي باقي ماندهاش بيشتر از 4 امتياز نگيرد و در فينال جام حذفي هم مغلوب نفت تهران شود. حالا تصور كنيد اين اتفاق هم رقم بخورد، آنگاه آبيها بايد نتايج فولاد را هم پيگيري كنند و ببينند اين تيم در دو بازي باقي ماندهاش برابر پديده و صبا چه نتيجهاي رقم ميزند. خوزستانيها هم نبايد بيشتر از 4 امتياز بگيرند تا شانس استقلال براي آسيايي شدن زنده بماند.
در واقع استقلال تنها در صورتي كه هر دو بازي خود را ببرد و سپاهان هر دو بازي خود را ببازد و ذوبآهن و فولاد از دو بازي خود بيشتر از 4 امتياز نگيرند، ميتواند سهميه آسيايي شدن را به دست آورد تا همچون سال گذشته ناكام مطلق فوتبال ايران نباشد؛ امري كه سخت ولي امكانپذير است!
خبراسپورت
اصلا من کاری به خیلی از بحثای فنی ندارم که به قلعه نویی وارد بود امسال ! دوستان حالا به چند تاییش اشاره کردن به چندتا هم نکردن اصلا همه ی همشو نادیده میگیریم , یه سوال هر کی که میتونه جواب بده شاید مغز من اینقدر کوچیکه که جواب این سوال رو هرچی فکر میکنم پیدا نمیکنم :
فرهاد مجیدی , محبوب ترین بازیکن استقلال , با غیرت ترین و آماده ترین بازیکن استقلال , کسی که فقط به خاطر اسمش همیشه 5 6 هزار نفر بیشتر تو استادیوم بودن توی بازیهای وسط هفته و معمولی , کسی که تمام تیم ازش حرف شنوی داشتن و با حضورش جوی به ورزشگاه میداد که مسی به نیوکمپ نمیداد ! با اون آمادگیه بالا و قدرت بدنی , توی هر بازی بیشتر از 15 دقیقه بهش وقت بازی نمیداد ! یا نیمه اول میاورد نیمه دوم تعویضش میکرد تو 2 تا بازیم کلا روی نیمکت بود کل 90 دقیقه رو !!! بعد میگفت فرهاد توی 10 دقیقه کارشو میکنه و نمیخوایم خسته شه و ...
در صورتی که فرهاد خستگی ناپذیر بود و بازی با سپاهان که به استثنا 70 دقیقه بازی کرد کلیپشم توی همه اینترنت پخش شده دقیقه 70 همچین استارتی از حمله به دفاع میزنه انگار دارن عزیزشو جلوش دار میزنن !! اون وقت این ستاره ی محبوب باید اونجوری باهاش رفتار میشد ...
حالا عنایتی , یه بازیکنی که از وقتی خریدش فیکس 90 دقیقه کامل داره بازی میکنه , نه خاصیت تدافعی داره نه پاسوری نه تکنیکی نه سرعتی ! در صورتی که فرهاد تمام این فاکتور ها رو داشت !! کلا توی بازی 3 4 بار بیشتر پاش به توپ نمیخوره و حالا شاید اون جلو وایساد یه گل زد ! بر خلاف فرهاد که وقتی توی بازی بود هر 2 ثانیه اسمش میومد !! به خاطر این آقا الان یکی از سرعتیای تیم مثل آرش روی نیمکته و سجاد داره یه قدم عقب تر بازی میکنه !! کلا چه خوب چه بد همیشه هم فیکسه دیگه , حالا من موندم این بزرگوار به فکر سلامتی و خستگیه آقای عنایتی نیست ؟ یعنی فرهادو اینقدر دوست داشت که دلش نمیومد 90 دقیقه فیکس بذاره بعد عنایتی رو چون زیاد بهش علاقه نداره از قصد 90 دقیقه میذاره خستش کنه ؟؟؟
واقعا این مسئله ذهن منو درگیر کرده کسی جوابشو میدونه بیاد توضیح بده .
امید ابراهیمی، امیرحسین صادقی، خسرو حیدری، غلامرضا عنایتی و جاسم کرار بازیکنان دو کارته استقلال هستند که اگر در دیدار با تراکتورسازی از داور کارت زرد دریافت کنند، شهرآورد هشتادم را که قرار است روز 25 اردیبهشت ماه برگزار شود، از دست می دهند.
این در حالی است که استقلالی ها برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا باید در هر دو بازی پیش روی خود با پیروزی میدان را ترک کنند.
irna
قلعه نویی به روح مادرت قسمت میدیم! فقط برو!!! آبرو برامون نذاشتی!
:n04:اقا خدایی قلعه نوعی مربیه؟:n04:اسم مربی گذاشتن روش توهین بزرگیه به جامعه مربیگری مربیان گرامی لطفا برید اعتراض کنید اسمتونو روی این نذارن
چرا برزای و کریمیو کشیدی بیرون؟خیانت یا نفهمیدن؟مساله این است
نیمه اول فقط به خاطر اون 2تا خوب بودیم اونارم کشیدی بیرون؟
جمع کن با فروزان لایی خورت و هاشم قالپاق برید جون مادرتون
اصلا من خنگ من کور من عقب افتاده منه کورو عقب افتاده گفتم اینارو بکشی بیرون تیم نابود شده تو نفهمیدی؟من کور فهمیدم هاشم اتوبانه و احمدزاده سمت راست هاشم قالپاقو لوله کرده و اصلا اون سمت خالیه تو نفهمیدی
اخه فروزان مگه چقدر از قراردادشو بهت داده؟اون پولی که ازش گرفتی ارزش این همه نفرینو داره؟
از استقلال نه لطفا از میادین فوتبال خداحافظی کن لمپن مازراتی سوار
اول:قلعه نویی با تمام وجود ازت متنفرم ! :n21:
دوم:فروزان برو به جنهم! یه خورده مصاحبه کن و اینستاگرام بازی کن به جای تمرین!
سوم:فقط قلعه نویی میتونه برزای رو اون موقع از بازی بکشه بیرون و نابودش کنه!
چهارم:فقط دوست دارم بازی با پرسپولیس زودنتر انجام بشه و این فصل کابوس وار تموم بشه بزرگوار زودتر گورش گم کنه + امثال فروزان و صادقی و عنایتی و بیگ زاده و برهانی حالم از همشون بهم میخوره
من همه تقصیرات را گردن قلعه نویی نمیندازم واقعا بازیکنان بازی نمیکنند هاشم بیک زاده بازیکن پولکی هست و اول فصل به خاطر پول رفته بود یک تیم دیگه پس الان با این وضعیت مشخصه
که کم میگذاره برای تیم یا همین اندو تیموریان دیدیم که با تمام وجود بازی میکرد اما برای استقلال کلا کم میگذاشت
یک سری بازیکنان لیاقت بازی برای استقلال را ندارند نمونش فروزان و صادقی که باید فصل بعد جایی در تیم نداشته باشند
کریمی فکر میکنم به دلیل اخطار کشید بیرون و برای بازی بعد روش حساب میکنه
اتفاقا همش تقصیر قلعه نوعیهنقل قول:
همین هاشمو کی بازی میده و یعقوبو نیمکت نشین میکنه؟
صادقی و فروزانو....کی بازی میده؟
کی سلیمان فلاحو....گرفته و بدترین یارگیریو داشته؟
کی بوستانیو کرده مربی گلرا؟
کی تمرینات مسخره میده؟همه تمرینات فقط اقا وسطو سانتر از جناحینه....با نفت مسجد سلیمان بازی داریم تمرینات همینه واسه دربی هم تمرینات همینه
اینم صحبت بزرگوار در مورد فروزان
هنوزم قبول نداره وحید از این لایی خور بهتره.من در عمرم گلری افتضاحتر از این م.ف ندیدم.در حد دسته یک هم نیست اینو الان نمیگم پستهام هست از همون اول میگفتمنقل قول:
وی در پاسخ به این سوال که فکر نمی کند که وحید طالب لو بهتر از فروزان بود و او با هر توپی گل خورد گفت: ببینید معمولا روی دروازه ها روی یک گلر سرمایه گذاری می کنند. من وحید را خیلی دوست دارم اما او در راهآهن چند بازی کرد؟ حتی از عابدزاده هم کمتر بازی کرد. وحید بچه خوبی است.خوشحالم که وحید را برگرداندم چون در این چند سال به او ظلم شد. اسم نمی آورم اما امسال گلرها توپ های بدی را خوردند اما عوض نشدند اما خوشحالم وحید را به خانواده استقلال بازگرداندم
وحید در راه اهن کم بازی کرد اما هرچی بازی کرد عالی بود...همون دبل سیوی که بعد از پنالتی صادقیان داشتو کدوم گلر لیگ برتری داشته؟
بزرگوار بگو م.ف چقدر از قراردادشو داده به تو و بوستانی وحیدم یاد بگیره
استقلال بد بازی می کنه حقشم باخته فقط اومید وارم دربی رو نبازه
مقصر اصلی قلعه نوعیه .اگه اون جند تا بازی اولو شانسی نمیبردیم الان حال روزمون از رقیب بهتر نبود.بد بخت افشارزاده تو فصل یارگیری هر کی رو که این اقا خواست گرفت حالا با این همه مهره تیم نابود کرد.جالبه همیشه هم میگه مسو لیت شکست با منه جون مادر ول کن برو.حالمون از هر چی فوتباله بهم خورد:n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب تیم استقلال در بازی با تراکتورسازی تبریز از هفته بیست و نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور اعلام شد.
__________________________________________________ ___
دو تیم فوتبال استقلال و تراکتورسازی از سری رقابت های لیگ برتر ایران امروز به مصاف هم رفتند که در پایان این تیم تراکتور بود که پیروز میدان شد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: از هواداران بابت شکست برابر تراکتورسازی عذرخواهی میکنم.
کاپیتان استقلال تمام مجموعه استقلال را در خصوص عدم نتیجهگیری این تیم مقصر دانست.
سلام :)
این فصل واسه ما تموم شد و امیدواریم به فصل آینده و برگشتن یه استقلالی واقعی به تیمش :n01:
در مورد این صحبت :
دوستان کسی جام ملت های 2007 رو یادشه ؟؟نقل قول:
وی در پاسخ به این سوال که فکر نمی کند که وحید طالب لو بهتر از فروزان بود و او با هر توپی گل خورد گفت: ببینید معمولا روی دروازه ها روی یک گلر سرمایه گذاری می کنند. من وحید را خیلی دوست دارم اما او در راهآهن چند بازی کرد؟ حتی از عابدزاده هم کمتر بازی کرد. وحید بچه خوبی است.خوشحالم که وحید را برگرداندم چون در این چند سال به او ظلم شد. اسم نمی آورم اما امسال گلرها توپ های بدی را خوردند اما عوض نشدند اما خوشحالم وحید را به خانواده استقلال بازگرداندم
اون کلمه ی ظلم رو فکر می کنم پایه گذارش در حق وحیــــد طالب لـــو همین بزرگوار بودن. آخه وحید طالب لـــو کجا و حسن رودباریان ! کجا بزرگوار :n39:
راستی ، این باخت خیلی در قهرمان شدن نفت یا تراکتور هم تاثیر گذار بود ، نظرتون چیه؟ خیلی یه جوری نباختیم ؟
موفق باشید
نه من اصلا فک نمیکنم باخت عمدی بوده باشه! که مثلا منصوریان بزرگ تر نشه ؟ و زودتر به استقلال نیاد؟ نه!
قلعه نویی نشون داده که خیلی راحت تر از اینا از استقلال میره...
و اگر این بازی رو می برد مسلما هم فشارها از روش برداشته میشد...هم به سهمیه نزدیک میشد و هم یه جورایی با برد احتمالی دربی هوادارای شاکی رو مجدد به حمایت از خودش بر میگردوند..البته نه حمایتی برای موندن در تیم! بلکه اون بتی که داره فرو میریزه رو دوباره می ساخت!
به نظر من قلعه نویی زورش نرسید!
چه به لحاظ فنی و چه به لحاظ بازیکن زورش نمیرسه بخواد تراکتور رو ببره...ده بار دیگه هم با این تاکتیک و بازیکن و تعویض بازی کنه می بازه.
اخه این فروان رو چرا بازیش میده
طالبلو خیلی بهتره از این دبل لایی
من فقط تو یه چیز موندم ! آوردن برهانی تو نیمه دوم هر بازی و خراب شدن بازی تو نیمه دوم !!!!!
چراشو نمی دونم ...
وحید طالبلو بعد از باخت دیروز
غیرت یعنی این.....شرمنده پسر همه حقتو خوردن از خودی تا غریبه....
نمیدونم شاید زدو بند بلد نبودی....
اگه این دیروز توی گل بود از جونش مایه میذاشتو نمیذاشت دروازه اینقدر باز بشه....هیچوقت اون حرفشو یادم نمیره که گفته بود هر گلی که استقلال میخوره میدونم قلب هوادارا میشکنه همه تلاشم اینه این اتفاق نیفته....
یا اون بازی که گلر شاهین بودو جلو سپاهان مصدوم شد....استقلالو سپاهان در کورس قهرمانی بودن وحید قول داد که دروازه شاهینو بسته نگه داره عالی کار کرد اون بازی....با مصدومیت وحید سپاهان اون بازیو برد.....
حالا اون اقای م.ف در فکر کری خونی برای دربی و ژست عکس جدیدشه.....اقای م.ف از نظر فنی اگه وحید 90 باشه تو 2 هم نیستی.....ما هیچوقت گلری مثل تو نداشتیم مایه ننگ باشگاهی
درود به شرف اون انالیزوری که گفت همه گلا تقصیر فروزانه و بوستانی بی جهت و نمیدونم چرا ازش حمایت میکنه و در اخر نیما رسولی اخراج شد.....
اصل سرمربی و تیمه نه دربازه بان
طالبلو هم جایه فروزان بود همین قدر گل میخورد!
دربازه بان خوب. دفاع خوب میخواد!که استقلال هیچ چیز درستی تو زمین نداره فقط زیر توپ میزنن!
اونم از دربازه بان سال هایه پیشش که 60متری گل می خورد اینم از این دربازه بانه الانش که لایی خور لیگ شده!
ادم به چهره هایه بازی کنا نیگاه کنه میفهمه کی چیکارس
فقط عنایتی و کرار فوتبالین بقیشون اصلا بدرد فوتبال نمیخورن
اون از حرکت هایه زشت شهباز زاده تو بازی!اون از برهانی که مکان تفریحیشه خط حمله .:n15:
دربی هم نگاش هیچ ارزشی نداره
پس کی لیگ طلایی واستقلال طلایی برمیگردن به روزهایه اوجشون:n30:
دیگه خسته شدیم ازاین بازی هایه پوچ والکی ..لیگی که 4ساله فرسوده شده به همراه تیم هاش واستادیوم وکیفیت
استقلال اینجوری نبود ..باختش هم شورولذت داشت ولی حالا اصلا نگاه کردنش هم حال بهم زنه و کنندس چه برسه به نتیجه!
بد نیست یه نگاهی به گلرهای استقلال داشته باشیم....
دهه40
فرامرز ظلي: دروازهبان دوم تيمملي در دهه 40
محمد بیاتی: بازمانده از نسل گذشته فوتبال ملي
مهدي كشاورز: ستاره تيم تاج قبل از ظهور ناصر حجازي
فرهنگ بادكوبه: دروازهبان تيم تاج در ساليان پاياني دهه
دهه 50
ناصر حجازي: دروازهبان تاج، شهباز و مرد اول تيمملي در دهه 50
منصور رشيدي: دروازهبان تاج و رستاخير خرمشهر و مرد دوم تيمملي در دهه 50
دهه 60
احمدرضا عابدزاده: پرامتيازترين و لايقترين دروازهبان دهه 60 بود
مجيد رضايي: از استقلال به تيم اميد و تيم ملي بزرگسالان رسيد.
سعيد عزيزيان: دروازهبان استقلال و پرسپوليس در سالهاي دهه 60
بهزاد غلامپور: درخشش او از تيم پاس اواخر دهه 60 شروع شد.
حميد بابازاده: در اواخر دهه 60 ستاره استقلال بود.
دهه 70
پرويز برومند
هادي طباطبايي
حسين ترابپور
دهه 80
سيدمهدي رحمتي
وحيد طالبلو
محمد محمدي
توپولوویچ
دهه 90
رحمتی
فروزان
استقلال هیچ سالی گلر به این ضعیفی نداشته خیلی حرفه این همه سال همچین گلر ضعیفی نداشتیم در تاریخ تاج و استقلال به ضعیفی م.ف نداشتیم
برادر یه چوب هم توی گل بود اون توپهایی که وسط دروازه زدن گل شدو میگرفت دیگه طالبلو بماندنقل قول:
طالبلو هم جایه فروزان بود همین قدر گل میخورد!
داداش یه چیزی باید باشه این چوبو نگهدارهنقل قول:
طالبلو که مثل فرش پهن نیست که ازوسط گل نخوره ..یه دربازه بان لاغره ونحیف ..ونویر که نیست!
متاسفانه دیگه این تیم تیم بشو نیست همه بازیکنا مشکل دارن فروزان هم مث بقیه !
به به عجب تاکتیکی دمشون گرم فوتبال درون تیمی در نصف زمین دمتون گرم امیدوار شدیم:n08:نقل قول:
محور اصلی تمرینات استقلال کار تاکتیکی بود که بازیکنان در نیمی از زمین بین دو گروه سبز و آبی فوتبال درون تیمی بازی کردند.
خبری از سانتر از جناحین نبوده:n08:باز خودش باعث امیدواریه....شاید باورتون نشه اما تمرین اقا وسط هم نداشتیم:V21::V21::V21:
تا جایی که میدونیم تمرینات باید بر اساس انالیز تیم حریف و نقاط ضعف و قوتش برنامه ریزی میشه.....میان دور همی یه فوتبالو اقا وسطو دستش ده میزنن میرن پیش به سوی باخت بعدی
برای زنگ تفریح هم به م.ف لایی میزنن:V26::V26:
ترکیب اعلام شد
---------------------- طالب لو -------------------
مگوییان ----------- صادقی ---------- حنیف ------------- فخرالدینی
--------------------------------- خرسندنیا------------------------
---------------------کرار-------------------- ابراهیمی ----------------------------- خسرو---
----------------------------- عنایتی ---------------------- شهباززاده--------------
نکته خوب اینکه هاشم و فروزان نیستن!
و خبر بد اینکه یعقوب و برزای و کریمی نیستن.
طرفداری
شک نکنید توی این بازی استقلال بزرگوار رو نمیبینید !! استقلال هواداران رو میبینید , قلعه نویی به خاطر اینهمه حاشیه و فحش و رها کن حیا کنی که شنیده این بازی دیگه نمیخواد بهونه ای دست هوادارا بده که اگه باخت با فحش بدرقش کنن ! ترکیب مورد علاقه خود استقلالیا رو میذاره که اگه بردیم بگه تغییر تاکتیکیمون خوب بود !!! اگه باختیم بگه اینم از طالب لو ! ا
مطمئنا در جریان بازی 2 تا کریمیا به بازی اضافه میشن , در کل آقای بزرگوار دیگه واسه این کارا دیر شده !! خیلی دیر دست از لجبازی کردن برداشتی خیلییی دیر ! تنها مزیتی که میتونه این ترکیب داشته باشه بردن دربیه همینو بس !
الان میتونستیم برای قهرمانی بجنگیم ! برای جام بجنگیم ! برای سهمیه بجنگیم ... ولی حالا شدیم مثل خود پرسپولیسیا ! برای یه دربی بی هدف و یه برد بی تاثیر باید بجنگیم !
عیب نداره , بازم دیدن استقلال بدون فروزان و بیک زاده لذت خاصی به هوادارای استقلال میده:n02:
درود
یکی از بدترین فصل های استقلال بودش کلا باید تغییرات اساسی از بازیکن گرفته تا مربی و اینا برای فصل بعد انجام بدن.
خدا بگم چیکارت نکنه امیر! حالا پرسپولیسی ها رو درک میکنم!!
اول افشار زاده بی بخار باید بره! پشت سرش کل کادر فنی و سرپرست و 80% تیم!
دیگه حوصله پست گذاشتنم ندارم بدترین فصلی که از استقلال دیدم حتی اون سالی 13 دهم شد تیم ایقدر بد نبود:n03:
خب بالاخره این فصل مزخرف به بدترین شکل ممکن تموم شد. امیدوارم پشتبندش امیرخان و یکسری از بازیکنا از تیم برن و مربیای بیاد که جوون گرا باشه والبته لجباز نباشه :n37:
شاید این چیزهایی که میگم باورش یکم سخت باشه اما شک نکنید واقعیت داره
حداقل 3 ماه دیگه و حداکثر 2 سال دیگه این حرفا بهتون ثابت خواهد شد
شاید شما هم تعجب کرده باشید که چی میشه که یه ادم در مدت 1 سال 360 درجه عوض میشه؟اصلا مگه امکان داره؟کسیو که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نمیشه
در مدت یک فصل منو بقال سر کوچه و ..... میگفتن بدن سازی خیلی مهمه یارگیری خیلی مهمه هاشم و بازی نده سجاد هافبک نیست و ....و....و..... خب این چیزارو ما میفهمیدیم بعد کسی که کارش اینه نمیفهمید؟
قلعه نوعی همیشه معروف بود به اینکه عالی بدنسازی سنگین و خوبی میکنه و همین باعث میشه تیمهش خوب بازی نکنند در اوایل فصل ولی با گذشت زمان کسی جلودار تیمش نیست یعنی فقط در همین فصل کلا قلعه نوعی بیخیال بدنسازی میشه؟چیزی که خودشم خیلی حوب میدونه مهمترین فاکتور شروع فصله
در کنار بدنسازی یارگیری خوب بود که قلعه نوعی به خاطر کاهش بودجه سپاهانو تراکتور از اون تیمها رفت!!!!همیشه دنبال تاپ ترین بازیکنایه لیگ بود میتونید برید لیست بازیکنایه تیمهاشو ببینید
امیر قلعه نوعی زبان زد بود در خرید بازیکن خارجی لوپز توزی ابراهیم توره و..........
همین قلعه نوعی مگه تا نیمه نهایی مارو بالا نبرد امثال الیویرا که هیچی چه قدر مربیهای تاپ خارجیو به زانو دراورد؟
جلو اف سی سئول چه بازی قشنگو هجومی به نمایش گذاشت؟الهلالو العین و .... در خاک خودشون به زانو دراورد....چطور اون زمان خبری از ارنجهای اشتباه نبود؟خیلی دور نیست یکی دو سال پیشه حتما همه یادشون هست
تا فصل گذشته 90% نیمه مربیان برای امیر بود ایا غیر از اینه؟
ادم بعضی اوقات بعضی چیزایی که داررو فدا میکنه برای اهداف بزرگتری که داره البته بزرگتر از نظر خودش
دوستان گرامی امیر قلعه نوعی عوض یا تموم نشده این خط اینم نشون قلعه نوعی با تیمی که مورد نظرشه که نمیخوام اسم ببرم برمیگرده البته شاید با یه فاصله کوتاه و به همتون ثابت میشه این فصل همه بازی خوردیم قلعه نوعی همون مربی هست که دام تحسینش کرد و گفت از هوشش شگفت زده شدم
برنامه زمین زدن این فصل استقلال بود و نبودنش در اسیا امیر قلعه نوعی حیا کن رها کن شنید ولی این سیاه بازی اینجا تموم نمیشه وقتی دوباره با تیم مورد نظرش به قهرمانی رسید دوباره میدونه هیمنایی که رها کن حیا کن راه انداختن بنر روز شماری بازگشتشو به ورزشگاه میارن....ولی امیرخان قلعه نوعی خدارو در نظر داشته باش خدایی هم وجود داره
اقای قلعه نوعی ریاکار که گرین کارت داری بعد توی کنفرانس مطبوعاتی بازی با پدیده میگی در جوار حرم امام رضا از امریکا حرف نزنید
بالاخره چوب این خیانت امسالتو میخوری امیر خان
فقط یکمی فکر کنید حتی صمد مرفاوی هم نمیتونست امسال این بلارو سرمون بیاره قلعه نوعی که جای خود داره
اینم مطلبی در همین مورد از سایت پژمان راهبر ای اسپورت که بعد از بازی با تراکتور کار کرده بود
نقل قول:
یک/ دیدن فوتبال ایران وقتی تأسف برانگیز می شود که هیچ گونه رندی در رقم زدن نتایج مطبوع آقایان دیده نمی شود و معادله ای که برای گنگی آن نیاز به چند مجهول دیگر نیز دارد، یک "آنتونی ژنرال" که هیچ مدرک آکادمیک نیز ندارد، با یک دستگاه معادله یک مجهولی به سمت هدف خودساخته خیز می برد و هرگز نمی اندیشد که شعور مخاطبی که زیر گام های او از تهران تا تبریز له می شود، فراتر از ابعاد محدود ذهن او می بیند، می خواند، می اندیشد و در گذر زمان گواه بدنامی پدرخوانده تمام دست های پشت پرده را صادر می کنند.
دو/ تجربه نشان می دهد جائی در تاریخ افتخارات وجود ندارد که "مرد" بودن را ذکر کنند و بدان تکیه کنند و از آن پلی به سمت پیروزی بسازند که اگر این چنین بود مجید جلالی پس از دریافت لقب "مررررد" از ژنرال لیگ هشتم، از ساختن آن سد آهنین برابر شاگردان ابراهیم زاده در مسیر قهرمانی استقلال تهران، به نوائی جز سرمربی گری در یک تیم میانه جدولی به نام سایپا می رسید. پس طبیعی است در رقابت با اسب نعل شده یحیی گل محمدی که می تازد و از هر مانعی عبور می کند، بی خیال کورسوی امید برای کسب سهمیه آسیا برای تیمی شود که در پایان فصل نیمکتش سه طلاقه اش می کند و به عقد یک ژنرال نوظهور درخواهد آمد. پس جام زهر را به بهای ماندن در سطح اول فوتبال ایران می نوشد و تراکتور را به سوی قهرمانی هل می دهد تا برادری اش را ثابت کند و فصل آینده سکان دار این تیم شود !
سه/ نه کری خوانی فروزان برای ادینیو و نه پدیده بودن سامان نریمان جهان را باور کنید؛ این بار نوبت قهرمانی به تبریز رسیده است و بی هیچ شک ششمین قهرمانی ژنرال را باید به او تبریک گفت و دیر یا زود باید در انتظار این بود که نیمکت تراکتورسازی را پیشکش خدمت رسانی امروزش کنند.
فراموش نکنید تراکتور گرچه تشنه یک قهرمانی در لیگ برتر بوده است، اما از امروز تشنه درخشش در آسیا خواهد بود و اولیویرا نیز رفتنی است ...
آخه این چه حرفیه شما میزنید؟؟!همچین آدمی نمیاد برای زمین زدن استقلال خودشو اینجور خراب کنه مطمئن باش.نقل قول:
دوران قلعه نوعی دو سه ساله تموم شده
سلامنقل قول:
متن خوبی بود و شاید به قول شما چند سال دیگه حقیقت آشکار بشه
اما برای من یه چیز سواله!
قلعه نوعی که خودش تو استقلال بازی کرده، با استقلال بزرگ شده و با استقلال همه چیز به دست آورده (رسیدن به پیراهن تیم ملی، قهرمانی لیگ، محبوبیت و ... ) چرا باید یک فصل رو اینچنین به کام هواداراش تلخ کنه؟؟؟
یعنی این فصل قصدی در کار بوده و غیر مستقیم کمکی کرده بوده تا تراکتور قهرمان بشه؟
چرا؟ چون وعده نشستن رو نیمکت سال دیگه تراکتور بهش داده شده؟
:n16:
قلعه نویی از استقلال جدا شد
وبسایت رسمی برنامه نود
- پندار توفیقی گفت که سابقه مربیان پیشنهادی برای هدایت استقلال مورد بررسی قرار میگیرد؛ جملهای که میتواند به معنای پایان کار قلعهنویی در استقلال باشد.
به گزارش وب سایت نود و به نقل از ایسنا، در پی نتایج ضعیف استقلال در رقابتهای امسال لیگ برتر و جام حذفی هیات مدیره استقلال تشکیل جلسه داد و اعلام کرد که کارنامه مربیان پیشنهادی بررسی میشود.
سید پندار توفیقی پس از جلسه هیات مدیره استقلال در جمع خبرنگاران درباره محتویات جلسه امروز هیات مدیره استقلال نیز گفت: با توجه به نتایجی که تیم به دست آورده و ضمن تشکر از هواداران عزیز بنا داریم برنامه کل مربیان داخلی و خارجی را بررسی کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا امیر قلعهنویی نیز در این برنامه وجود دارد یا نه؟ اظهار کرد: ما بنا داریم که تمام برنامهها را بررسی کنیم.
عضو هیات مدیره استقلال در پاسخ به سوالی درباره این که آیا هیات مدیره استقلال ماندنی است و یا این که نظرش راجع به تلاشهای نجف نژاد برای برگزار نشدن مزایده چهارم چیست؟ بیان کرد: درباره امضاهایی که صورت گرفته است تا کار به مزایده چهارم نرود از خود آقای نجف نژاد بپرسید، اما ما امیدواریم که فردا باشگاه استقلال واگذار شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا خودش خریدار استقلال است یا نه؟ گفت: خیر من خریدار نیستم.
عضو هیات مدیره استقلال در پایان با اشاره به بررسی مربیان خارجی و داخلی برای فصل آینده استقلال عنوان کرد: کمیته فنی در استقلال تشکیل میشود تا عملکرد و کارنامه مربیان داخلی و خارجی را بررسی کند.
خداکنه یورگن کلوپ جایه قلعه نویی بیارن :n33:
ایا وقتش نیست لیگ اعتبار پیداکنه!:n08:
به نظرم جوابش همون مقاله سایت ای اسپورتهنقل قول:
100% قلعه نوعی رفتنی بود چون امسال خراب کرده بود به دلیل خود بزرگ بینی که داشت این به خودش القا شده بود که همه چی یعنی من...قهرمانی یعنی من....یارگیری و بدنسازی و تمرین دهنده خوب و حرفه ای یعنی کشک!!نقل قول:
پس طبیعی است در رقابت با اسب نعل شده یحیی گل محمدی که می تازد و از هر مانعی عبور می کند، بی خیال کورسوی امید برای کسب سهمیه آسیا برای تیمی شود که در پایان فصل نیمکتش سه طلاقه اش می کند و به عقد یک ژنرال نوظهور درخواهد آمد. پس جام زهر را به بهای ماندن در سطح اول فوتبال ایران می نوشد و تراکتور را به سوی قهرمانی هل می دهد تا برادری اش را ثابت کند و فصل آینده سکان دار این تیم شود !
ولی این فصل فهمید نه از این خبرا نیست بدون بدنسازی و تمرینهای به روز و بازیکنای خوب حتی خبری از سهمیه هم نیست
یه ادمی که داره غرق میشه هرکی دم دستش باشرو با خودش میکشه پایین دیگه افتخاراتش با استقلال که گذشتن ازشون واسش کاری نداره
اون سال هم که رفت سپاهان ضربشو یه جور دیگه به تیم زد چیز جدیدی نیست
قضیه قلعه نوعی و استقلال شده همون قضیه دیگی که واسه من نجوشه سر سگ توش بجوشست
بدون شک قلعه نوعی اواسط فصل با مدیریت به مشکل خورده بوده صداشو درنیاوردن ولی در این مورد هیچ شکی ندارم
این وصله ها به امیر خان نمیچسبه ! :n09:نقل قول:
پاکت خریدار باشگاه استقلال باز شد.
طرفداری- به گزارش خبرنگار طرفداری نام تنها خریدار باشگاه استقلال در مزایده چهارم مشخص شد. مشخصات دقیق خریدار آبی پوشان به شرح زیر می باشد:
نام خریدار: شرکت سرمایه گذاری سمند
قیمت پیشنهادی: 290 میلیارد و 500 هزار تومان
این شرکت مورد تایید قرار گرفت و پس از بررسی نتیجه نهایی فردا یا هفته آینده مشخص خواهد شد.
یعنی من خراب خریدار استقلال شدم :|
یکی یه سمند هم میدن به بچهها برن دور دور :|
فقط موندم اون 500 تومن دیگه چی میگه این وسط ؟!!
احتمالا كل موجوديشون همين 500 تومنه بقيشو ميخوان تا 5 سال آينده از يه جايي جور كنن... خدا بزرگه :n02:نقل قول: