قیمتش بالاست دوست مننقل قول:
صفر خشک مدل 91 ( مونتاژ ) قیمتش حدود 125 میلیون تومانه البته با تقریبا 5 میلیون تومان نوسان
مدل 89 حدود 90 میلیون تومان هست.
قیمتش بالاست دوست مننقل قول:
صفر خشک مدل 91 ( مونتاژ ) قیمتش حدود 125 میلیون تومانه البته با تقریبا 5 میلیون تومان نوسان
مدل 89 حدود 90 میلیون تومان هست.
سلام . با تشكر از دوستاني كه مشاوره مي دهند.
به نظر عزيزان قيمت سونا تا فول وارداتي سرمه اي متاليك 150000 كاركرد،چهار حلقه لاستيك نو ،بيمه تا برج 3 سانروف با يك گلگير جلو و يك گلگير عقب رنگ 2006 چند مي ارزه؟ اگه 50 داد بگيرم؟ قيمت ها تا اخر سال كم نميشه؟؟؟
قیمتها خیلی بعیده کم بشه احتمال افزایشش تا عید و کمی کاهش بعد از عید اما چقدر خدا داندنقل قول:
سوناتا2006 اگه فول کامل باشه 10 ایربگ و اتومات با این مقادیر رنگ 50 بیشتر نمی ارزه لاستیک هم که همه ماشینا دارن اگه نو باشه میشه 2 میلیون اگه نه کارکرده باشه میشه مثلا 1 میلیون پراید نیست که قیمت لاستیک خیلی موثر باشه بیمه هم ببینید چقدر تخفیف داره ممکنه همین پارسال زده باشه و تخفیفات بیمه رفته باشه اما نه ممکنه همون اوایل از بیمه استفاده کرده باشه و شاید هم اصلا از بیمه ثالثش استفاده نکرده و فول تخفیف داره یعنی 6 سال تخفیف که برای تمدیدش میشه 7 سال
نقل قول:
ماشين 5 سال تخفيف بيمه داره، 2 ايربگ ،DVD ،تودوزي چرم ،تهويه دستي .مي ارزه ؟
نه دوست مننقل قول:
دلت رو به 2 ایربگ و روکش چرم خوش نکن
بودجه رو افزایش بده برا خرید مورد مناسب تر.
تا 90 تومن پرادو 4 درب چه مدلی گیر میاد ؟ تمیزن ؟ مصرفشون چطوریه ؟ آیا ارزش خرید داره ؟
اتومات یا دنده دستی؟ سانروف چی داره یا نه؟ دو ایربگ یعنی آپشن پایین. مدلهایی از 2006 حتی ABS هم ندارن ها!!! خلاصه اگه میخوای بخری فول فول بخر بازار بهتری داره اختلاف قیمتش کمه با این تیپی که گفتینقل قول:
بعید میدونم با این مبلغ پرادویی پیدا شه.نقل قول:
الان ارزونترین مدلش توی بازار (صفر) فکر میکنم ۱۷۰ تومن باشه.
مصرفش هم خیلی بالاست. شش سیلندراش تو شهر بالای ۱۵ میسوزونه.
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
با 90 میلیون توماننقل قول:
تویوتا پرادو GX مدل 2006 4 درب 4 سیلندر میتونی بخری.
مصرفشون در سطح متوسطی هست به هر حال از خودروهای شاسی بلند انتظار مصرف سوخت خیلی پایین رو نباید داشت.
اگر از هر نظر تمیز و سالم باشه و فنیش مشکلی نداشته باشه بله ارزش خرید داره
نقل قول:
اقا ما با اين يارو رو 46 توافق كرديم بيعانه هم داديم ولي امروز ظهر كه قرار داشتيم ماشين رو ببريم پيش صافكار زنگ زد و گفت يكي ديگه هم ماشين رو مي خواسته برده نشون داده صافكار گفته ماشين يه طرفش رنگه ،خلاصه قضيه كنسل شد.يا مشتري بهتر پيدا كرده يا ماشين مشكل داشته ،به هر حال من از فكر ماشين اين مدلي دراومدم.يا 206 خودم رو نگه مي دارم يا نهايتا مي رم سراغ مگان كم كاركرد.به همه دوستان هم توصيه مي كنم حتما ماشين هايي تو اين سطح رو ببرن نمايندگي كامل چك بشه چرا كه بازار
خودرو به شدت دزدي وتقلب توش زياد شده ،پناه بر خدا:n03:
دوستان تاثیر برداشتن یارانه بنزین روی قیمت 206 چطوریه به نظرتون؟؟
سلام
یه سوناتا مشکی مدل 2009 که 70000 تا هم کار کرده رو طرف می گفت 78 تومن.
ماشین به ظاهر خیلی تمیز بود ولی نمی دونم با این قیمت ارزش خرید داره یا نه.
ممنون میشم دوستان نظرشونو بیان کنن و اگه پیشنهاد بهتری تا این سقف هست هم بدین.
دوست مننقل قول:
جای این بحث ها اینجا نیست.
سال 86 که بنزین یارانه ای شد همه فکر کردن قیمت ها
کاهش پیدا میکنه اما گرون تر شد
همین روال ادامه پیدا کرد و قیمت ها الان وابسته به ارز هست
تا نرخ بنزین .
نرخ بنزین تاثیری نداره دوست من
سوناتا مدل 2009 قیمتش همینه دوست مننقل قول:
البته با نوسان
تویوتا کمری glx مدل 2008 هم میتونی انتخاب کنی.
البته سوناتا 2009 از امکانات و آپشن های بیشتری برخورداره.
کمری از جاداری و راحتی و ماندگاری بیشتری برخورداره
ممنون.نقل قول:
نوسان منظور بازار بی ثبات ماشینه یا بسته به وضعیت ماشین ممکنه قیمت بالا پایین شه؟ اگه دومی منظوره، ابن نوسان تا چقدر میتونه باشه
ارزش داره چند ماهی صبر کنیم یا نه بخریمش بره؟
راستی یکی میگفت مزدا 3 شرکتی صفر هم گزینه خوبیه. نظر شما چیه؟ من به نظرم اگه سوناتا توی خرج نیفته انتخاب بهتریه
اقا بهترين و مطمئن ترين راه براي پيدا كردن ماشين كاركرده با قيمت مناسب چيه؟ با اين بازار هرج ومرج اين همه دلال ريز و درشت؟
نوسان هم بازار بی ثبات هست و هم وضعیت ماشین که قیمت هارو بالا پایین میکنه.نقل قول:
این نوسان بستگی به رنج قیمتی خودروها داره و تجهیزاتی که دارن.
برای خودروهایی مثل انواع سوناتا ممکنه تا 10 میلیون تومان هم نوسان داشته باشه یا مرسدس های مدل بالا تا 20 یا 30 میلیون تومان
مزدا 3 شرکتی صر کیلومتر به بودجه شما نمیخوره دوست من
بهترین راه پیدا کردن نمایشگاه معتبر و با انصافنقل قول:
شما باید وقت بزاری و خودروی مورد نظرت رو تو چندتا نمایشگاه معتبر قیمت بگیری
بعد میتونی مناسب ترین گزینه رو انتخاب کنی.
بازار تو هر شرایطی دچار بی ثباتی و نوسان و هرج و مرج هست. چه تو نمایندگی ها چه نمایشگاه ها چه بین دلالان
وای ! ندیده بودم شرکتی و آزاد مزدا 3 هم قیمت شده. فکر میکردم 60 تومنه مزدانقل قول:
یعنی هر چی صبر میکنم و بودجه رو بالا می برم انتخابام کمتر میشه به مرور تو این اوضاع !!!!!!!
فکر کنم همون سوناتا رو بگیریم خوب باشه. من فقط از توی خرج افتادن ماشین دست دو می ترسم (می ارزه یه کم ریسک کنم؟)
و به همین خاطر حتی به مگان صفر هم فکر میکنم. جالبه که با 80-70 میلیون پول بیش از یکی دو انتخاب واسه یه خودرو نرم و خانوادگی نداریم :n15:
من به شما پیشنهاد میکنم روی MG فکر کنید. شخصا اگه میخواستم از بین موتورهای ۲۰۰۰ یه ماشین انتخاب میکردم MG رو انتخاب میکردم که موتورش ۱۸۰۰ هست و یه سر و گردن از اونا بالاتره و البته خانوادگی و در عین حال اسپرته.نقل قول:
و البته گزینه های دیگه هم هست مثل ۴۰۷ یا ماکسیما دنده ای و یا هیوندا i30.
توی کارکرده ها هم اپتیمای قدیمی هست.
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
ام جی آیا امتحانشو پس داده؟ من فکر میکنم ماشینایی مثل ام جی یا 407 بازار خوبی ندارن الاننقل قول:
اگر کمی در موردشون پرس و جو کنید میبینید که جزء باکیفیت ترین و بهترین ماشینای رده خودشون هستن. خرابی و توی خرج افتادن توشون در کار نیست، در حالی که از کسایی که مگان دارن بپرسید و ببینید که چه قدر دلشون پره.نقل قول:
تنها مشکلی که ماشینایی مثل MG یا 407 یا C5 دارن اینه که فروش اونها کمی سخت تره، اما از لحاط فنی مشکلی ندارن.
امکانات MG کاملاً مشابه BMW سری 5 هست و موتورس هم توربو هست.
در مورد 407 هم همینطور، نمیتونم بگم از مزدا3 بهتره، شاید هم سطح باشن (البته 407 کاملاً خانوادگی تره و از نظر ابعادی هم جادارتره)، اما میتونم بگم از مگان از همه نظر بهتره.
حتی به نظر من اگه مزدا3 مدل 89 کم کارکرد بگیرید (که یه مدل تمیزش رو میتونید 60 تومن گیر بیارید) بازم از مگانای جدید بهتره.
سراتو 1600 و آوانته رو هم میتونید به گزینه هاتون اضافه کنید که فکر نمیکنم هیچکدوم مورد پسندتون باشن.
اگر میخوای ریسک نکنی خودروی خاطر جمع داشته باشینقل قول:
تویوتا کمری مناسب شماست مدل 2008 رو هم گفتم میتونی پیدا کنی.
تو کیفیت - دوام - جاداری - راحتی - نرمی - مصرف سوخت - قدرت و شتاب مناسبش شک نکن .
سلام بر و بچز.
با 40 تا 50 تومن قوی ترین ماشین از لحاظ موتور چیه؟؟؟
کلا چه ایرانی چه خارجی یه ماشین می خوام خیلی کم خراب شه.
بعضیا بهم لندرور رو پیشنها دادن مدلی که گازوییل سوزه.
نظر شما چیه.لطفا کمک بستونید ما رو.
دوست مننقل قول:
ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو ذکر کنید.
شما خودروهای پرقدرت برای چه کاری میخواین؟ برای آفرود ؟
خودروی سواری میخواین یا شاسی بلند.؟؟
نقل قول:
سلام محمد جان.تنها ملاک من موتور پر قدرت و خرابی کمتر ماشین و در صورت امکان موجود بودن قطعات هست.موتور پر قدرت برای این می خوام که طبق تجربه هر چی ماشین قدرت موتورش بیشتر باشه کمتر خراب میشه.اصلا رو هیچ برندی هم تعصب ندارم.شاسی بلند اگر باشه که عالیه ولی فکر کنم با این پول کم امکان پذیر نباشه.کلا نظر شما راجع به این لندرور های بدریخت و به ادعای صاحبان و نمایندگیش تو ایران بسیار پر قدرت و بدون خرابی چیه؟؟؟
واقعا ممنون میشم دوستان در مورد خرید یه ماشین خوب تا 50 تومن راهنمایی کنن.
ماشین پرقدرت شاسی بلند تو این رنج قیمت پاژن هستنقل قول:
که صفرش حدود 44 میلیون تومان باید باشه.
فکر میکنم با ملاک های شما همخوانی داشته باشه.
نقل قول:
قیمت برای 2009 کمی بالاست تازه اگه فول و شرکتی باشه رنگش هم که بدتر،
در کل میتونید 2010 با کارکرد پایین و گارانتی باقی مونده هم پیدا کنید سفید رنگ، البته کمی بالای 80 مثل ماشین خودم
جنازه سوناتا رو نمیشه رو مزدا3 نیو و یا سراتو نیو گذاشت در عین تساوی قیمت
مزدا و سراتو نون ریخت و چالاکیشون رو میخورن
اگه نمیخواید کره ای بخرید و دلتون ژاپنی هوس کرده فقط تویوتا
ممنون. حدودا چقدر بالاست؟ اینکه مشکیه یه فاکتور منفیه؟(چرا)نقل قول:
محمد جان گفتن قیمتش همینه
دیگه نهایت بتونم 77 راضیش کنم !
دوست مننقل قول:
قیمت خودروهای خارجی بین 5 تا 10 میلیون تومان نوسان دارن.
روز به روز هم قیمت ها بالاتر میره.
رنگ مشکی فاکتور منفی نیست چون رنگ خودرو یه مورد کاملا سلیقه ای هست برای
شما که مصرف کننده هستی
رنگ برای دلالان و نمایشگاه دارا مهم هست.
شما ماشین اگر فول - بدون رنگ و تصادف و شرایط فنی مناسبه انتخاب مناسبه
تو خرید ماشین هم هرچی زرنگ تر باشی و چونه بزنی به نفع خودته پس تلاشت رو بکن.
با عرض سلام به دوستان عزیز
من از حدود 20 روز پیش به فکر تعویض 206 خودم با یه ماشین بهتر افتادم
از مزدا3 مدل 87 شروع کردم و تا تویوتا کمری 2007 هم راضی شدم
ولی چیزی که اعصابمو بهم ریخته اینه که قیمتها در کمتر از یک روز هم بالا میره و اصلا ثبات نداره
من الان باید 10 تومن بذارم روی پول 20 روز پیشم و هنوز نمیتونم خودروی مورد نظرم رو بخرم
واقعا گیج شدم
بنظر شما زودتر هر چی شده بخرم چون قیمتها حتی بعد از عید هم بممکنه بالاتر بره یا اینکه صبر کنم بعد از دهه فجر یا حتی اواسط بهار بخرم
در کل خرید رو کی صلاح میدونید؟
ایا وضع قیمت خودروهای دست دوم خارجی قابل پیش بینی هست
میترسم دیگه همینم نتونم بخرم
با تشکر فراوان
هیچ چیز قابل پیشبینی نیست اما حداقل از روی تجریبات گذشته میشه نتیجه گرفت خودرو ارزان نخواهد شد که گرانتر میشود . شما قصد خرید دارید هرچه زودتر اقدام کنید بهتر است .
نقل قول:
رنگ طبق فرمایش اساتید کاملا سلیقهای هستش اما شما اگه نکاهی به بازار داشته باشید برای فروش بعدی که خودتون میشید فروشنده رنگی رو انتخاب کنید که نه سیخ بسوزد نا کباب خام بماند
در مورد قیمت ببینید خرج بیمه و سند کلا با هم 1 میلیون میشه پس تو 70-80 تومن معامله میشه هیچ اما واسه دلال میشه خدا تومن اینو در جریان باشید.
2009 با کلی امکانات و رنگ اسپشیال میتونید تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینیدش تازه قیمتها در این جا کاملا با بازار فرق داره و تو بازار میشه پایینتر هم گیر آورد، البته جوینده یابنده است
کلا بجنب نگذار از این بیشتر رد بشه که هرچی به عید نزدیکتر بشی ماشین تر و تمیز و قیمت مناسب کمتر گیر میاد و البته تو خرید کاملا حواستو جمع کن و اصلا به خودت و دوستان اعتماد نکن بده همه جنس رو چک کنن
مزداهای مدل پایین به دلیل نزدیک شدن قیمت خیلی ماشینا بهشون کمی افزایش قیمت بیشتری پیدا کردن، و باالطبع این افزایش همینجوری میره بالا، اگه پول داری معطل نکن سریعتر بگرد و با چشمان کاملا باز یه ماشین ردیف بدون عیب گیر بیار بخر شب عید وحشتناکه اوضاع به احتمال بسیار زیاد.نقل قول:
هرماشین خارجی خوبه فقط از نظر بالا بودن تعداد در مملکت و البته رنگ اونو انتخاب کن، ماشینی مثل پژو 407 خیلی ردیفه اما اینقدر کمه که کسی نمیخره و قیمتش هم به نسبت پایینتره
سلام این میتسوبیشی asx قیمتش چنده و به نظرتون ماشین خوبی هستش
قیمتش فول آپشن بین 130 تا 135 میلیون تومان هست.نقل قول:
خودروی شاسی بلند بهینه میتسوبیشی هست
موتور 4 سیلندر 2000 CC شاید برای خودرویی تو این کلاس مناسب نباشه
اما هدف عرضه خودرویی کم مصرف و راحت با امکانات مناسب بوده.
سراتو کوپ 1600 صفر فول شرکتی و واردتی چه قیمت هستن الان ؟؟؟
سراتو کوپه صفر کیلومتر مدل 2013 قیمت حدود 100 میلیون توماننقل قول:
احتمالاً محمد قیمت موتور 2000 رو داده. موتوز 1600 قیمتش 80 تومن هست.نقل قول:
از کجا میتونم یه ماشین ردیف رو سریع پیدا کنم
نمایشاه اتوموبیل بهتره یا اگهی اینترنتی؟