بهترین نتیجه ممکن برای برزیل همون باخت در پنالتی ها جلوی کلمبیا بود...:n08:
اصلا زمینو ترک می کردین بابا... میشد سه هیچ:n08:
.
.
.
.
:n12: Germany :n12:
Printable View
بهترین نتیجه ممکن برای برزیل همون باخت در پنالتی ها جلوی کلمبیا بود...:n08:
اصلا زمینو ترک می کردین بابا... میشد سه هیچ:n08:
.
.
.
.
:n12: Germany :n12:
رکورد رونالدو زدنقل قول:
میرو کلوزه و رونالدوی برزیلی، تو صدر جدول بهترین گلزن های تاریخ جام جهانی بودن....نقل قول:
اقا امار کلوزه چی شده کاناله SRF المانی داره گلهای قدیمشم نشون میده ؟
با این گلی که میرو توی این بازی زد، توی برزیل، رقیب برزیلی خودش رو در مقابل برزیل جا گذاشت!!!!
میرو کلوزه، بهترین گلزن تاریخ فوتبال جام جهانی هستش الان یا بیشترین گل زن...
کلوزه یه رکورد دیگه هم به جا گذاشت
تنها بازیکن تاریخ جام جهانی که 4 بار پیاپی به نیمه نهایی جام جهانی رسیده !!! :n17:
سلام
من دقیقه 30 که رسیدم به بازی دیدم 5-0 آلمان جلو بود تعجب کردم ! اخه مگه میشه تو 30 دقیقه 5 تا گل بزنی :n04: شد جریان اونی که گزارشگر می گفت تو هر دقیقه می تونند یک گل بزنند :n02:
هعی خدا...
جای رویس خالی ...
هر هفتاشو خودش میزد :40::دی
تیم ما قهرمانه قبلا نوشتم کاش نیمار هم بود تا بعدا بهانه نیارن قبل بازی
:n16:
آقا هوادارای آلمان زیاد دور برتون نداره
برزیل با شانس اومده بود بالا و اصلا تیم خوبی نبود
ااگه آلمان واقعا خوب بود اونجوری تو 90 دقه جلوی الجزایر کم نمیاورد و به زور فرانسه رو نمیبرد
ایشالا هلند تو فینال خفتتون میکنه تا بفهمید یه تیم ضعیف رو بردید :)))
بالم جان فرانسه کم تیمی بود المان شکستش داد عجب:n09:
برزیل انواع و اقسام کوچک شدن رو با ما متحمل شدش اما:
تعویض هوملز با مرته ساکر ته تحقیر شدن بود برای برزیل......:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
پیش به سوی قربانی آخر....
شما هروقت آرژانتین رو بردین....نقل قول:
.
هلند به آلمان بخوره، فر میخوره...
فرانسه کم تیمی نبود ولی اگه نویرا نداشتید که دقه 94 کریم بازی رو مساوی کرده بود
این هلند بود که تیم شیلی به این خوبی رو 2 هیچ برد
کاستاریکا را لوله کرده بود و 3 تا تیر بش زده بود
نمیگم آلمان بده میگم فکر نکنید 7 تا به برزیل زده خیلی خوبه
عیار آلمان تو فینال جلوی هلند عزیز مشخص میشه
آلمان این جامو قهرمان هم بشه(چه جلوی هلند چه آرژانتین) باز یک چیزی میگن...یک عده بالاخره باید یک چیزی بگن
هر کی میخوره به آلمان روز خوبش نیست...همه تیمها بد میشن...ایول چه خوبه
نویر هم از فضا نیامده، نویر هم مال تیم آلمانه...تیر دروازه که نیست شماره یک ژرمنهاست.
+دوستان تبریک میگم...یک صفحه خاص از تاریخ فوتبال دنیا رو امشب دیدیم
همین آلمان تو 2010 هم استرالیا ، انگلیس و آرؤانتین رو 4 تا زد بشون و خیلیا جو گرفتشون که چی آلمان قهرمانه و از این حرفا ولی چی شد آخرش به اسپانیا باخت به همین سادگی
حالا هم مطمئن باشید هلند میاد و فینال و آلمانو میشونه سر جاش .
آقا تا حالا با برزیل تهدید میشدیم...باشه منتظر فینال میمونیم.نقل قول:
ولی به تیمی که هفت تا زده نگو خیلی خوب نیست، منطق هم جدا از بحث هواداری خوب چیزیه...مگه میشه آلمان رو دوست نداشت، برزیلیا به احترامش کف زدن. ولی انقدر تعصبات زیاد شده که یک همچین چیزهای هم که رخ میده وظیفه میدونیم کم نیاریم.
واقعا حرفی نیست برای گفتن
کروس بازم ارزش های خودشو نشون داد و ثابت کرد الان تو پست خودش بهترینه.
همون اوایل بازی جو به نفع برزیل بود و تونستن موقعیت خلق کنن ولی یکم که گذشت آلمان اولین کرنر رو گرفت و گل مولر.
رو گل دوم هم پاس بی نظیر کروس و حرکت عالی مولر توپ رو نصیب کلوزه کرد و رکورد جام جهانی رو شکست و جاودانه شد :n12:
واقعا بازیکنی مثل مولر کم پیدا میشه، با اینکه می تونست چند جا خودش ضربه بزنه ولی کاملا در خدمت تیم بود. اوزیل هم اگه گل میزد یکم بار انتقادات نسبت به خودش رو کمتر می کرد و البته گل اول رو هم آلمان نمی خورد.
لوو تیمش رو در خلال تورنومنت به کمال رسوند و البته من این احتمال رو میدم که آلمان در دور گروهی و بازی اول حذفی جلو الجزایر(چون فکر نمی کرد این تیم اینقدر عالی باشه) خودِ واقعیش رو نشون نداد تا نوبت به فرانسه و بعدش برزیل رسید که آلمان واقعی رو دیدیم. جلوی فرانسه مشکلاتی داشتیم ولی جلوی برزیل کاملا هر کاری خواستن تو زمین انجام دادن و هیچ وقت با اینکه 6 گل هم جلو بودن، آلمان ها به بازی احساسی و تک روی روی نیاوردن و خیلی زیبا پاسکاری و خلق موقعیت می کردن.
افتخار میکنم که طرفدار این تیم هستم و تبریک ویژه میگم به همه هواداری آلمان :n12:
آره داداش تو راست میگی..نقل قول:
اون مسابقه ورزشی که امشب دیدی فوتبال بود نه پینگ پنگ!
بازی الجزایر رو ملاک چی قراردادی شما؟ضعیف بودن آلمان!
دقیقا همین نگاه رو دوستان برزیلی داشتن:n08:
کی؟
هلند؟
بزار برسه فینال بعد هستیم خدمتتون....
+
من جات بودم از اینی که خدا بهت لطف کرده و شانس دیدن بازی های آلمان رو بهت عطا کرده سه روز روزه شکر میگرفتم.
تبریک به هوادارای آلمان....
به قول یوسفی آلمان دیگه تا مدت ها نمیتونست اینجوری برزیلو گوشه رینگ گیر بیاره :دی
یه چی دیدیم تو فیسبوک :
بذارین منم گل بزنم!
.
.
.
.
.
.
.
.
دکتر شریعتی :n02:
خب دوست عزیز اگر نویر رو نداشتیم ؟
مثلا فرض کن بگیم اگر دروازه بان نداشته باشیم و دروازه خالی باشه آلمان می بازه ! شما تیم تون یعنی هلند اگر دروازه بان نداشته باشه می تونه قهرمان بشه ؟
بازی فرانسه رو هم به زور نبردیم. به زور یعنی اینکه مسی میاد دقیقه 90 با کمک داور به ایران گل می زنه ولی وقتی دقیقه 13 گل می زنی نمیشه گفت بزور !
در ضمن فوتبال رو اما و اگر ها نیست روی اتفاقاتی هست که رخ داده ! حالا بگیم اگر آلمان اصلا با 3 تا بازیکن میومد تو زمین بازی می کرد بازی رو می باخت خیلی غیر منطقی هست !
با احترامات فراوان :n16:
دوست من، من خودم از پاسکاری های آلمان تو تو محوط جریمه برزیل لذت بردم ولی مگه میشه جلو یه تیم خوب انقدر راحت بازی کرد!!!
من حرف اصلیم اینه که برزیل افتضاح بود و نمیشه نتیجه گرفت آلمان عالی بود
کلا برزیل حقش بود از گروهش هم بالا نیاد و ته ته حقش حضور تو 16 تا بود که با شانس محض بازی به شیلی به پنالتی کشید و اومدن بالا
بله الان هم میگیم اون تیم شانس قهرمان شدن رو داشت و اگه بازی با اسپانیا کمی جنگنده تر بازی میکردن الان تاریخ فوتبال چیز دیگه ای بود.نقل قول:
بعدش داداش ما با اختلاف حداقلی و کاملا شایسته اون بازی رو باختیم نه مثل بعضی تیم ها با تحقیــــــــــر شدن نتیجه رو وا بدیم.:n09:
نقل قول:
من فقط وفقط از بازی امشب آلمان خوشم اومد و بازیای دیگش در حد یه مدعی بازی نکرد ولی امشب یه تیم ضعیف پیدا کرده بود و داشت ضعیف کشی میکرد
ببینید تیم بد رو میشه گفت هندوراس ! فکر کنم همه قبول دارند هندوراس تیم خوبی نیست ؟
ولی فرانسه میاد به هندوراس 3 تا گل می زنه ! یعنی اینکه نتونست 7 تا گل بزنه بهش !
حالا چه ربطی داشت ؟ فرانسه تیم قوی ای هست همه قبول دارند ؟ به هندوراس 3 تا می زنه به سوییس 5 تا اون هم تو دور گروهی که استرس ها کمتر هست ! یعنی به تیم واقعا ضعیف هندوراس گل می زنه. ولی آلمان میاد تو نیم نهایی به برزیل که مدعی قهرمانی هم بود 7 تا می زنه ! خب برزیل رو همه قبول دارند که در حد اون برزیل سابق نبود ولی هیچ کس هم قبول نداره که آشغال بود درست ؟ پس نمیشه گفت آلمان 7 تا گل رو الکی زده ! هلند رو هم که همون اول ( حالا شایعه یا واقعیت ) گفتند بازیکنان شون دوپینگ کردن. هلند دو تا از استرالیا خورد ولی 3 تا زد پس با اختلاف یک گل برد.
پس با منطق شما هم اگر به قضیه نگاه کنیم باز هم آلمان برنده جام هست حالا چطور ؟
شما میگید آلمان به یک تیم ضعیف 7 تا زده یکی هم خورده .
هلند هم به تیم ضعیف ( استرالیا ) 3 تا زده دو تا خورده یعنی یک گل اختلاف داشتند.
اگر بخوایم اینجوری حساب کنیم پس آلمان همین الان 6-0 هلند رو برده. خب دیگه دوستان قهرمانی 6-0 رو به همه تبریک میگم :n02:
نه خیر نمیشه گفت که این تیم الان اومده تیم ضعیفی رو برده و این حرف ها.
در هر صورت امیدوارم فینال قشنگی رو ببینینم. و حتی خودم هم که میگم آلمان قهرمان میشه ( که همینطور هم میشه ) باید بدونم جوجه رو آخر پاییز می شمرن.
تبریک تبریک تبریک!
عالی بود، یه نمایش گاملا منسجم و کم نقص. تنها بدشانسی این هست که بازی بازی فینال نبود، که اگر بود هم نتیجه پرگل تر میشد و هم خاطر هواداران جمع، به هر حال امیدوارم قدم آخر که مهم ترین قدم هست رو هم به همین شکل، قاطع برداریم.
اما نکته جالب گل های پشت سر همی بود که به قول یکی از دوستانم اگر بیشتر از این زده میشد، برای آوردن اسامی گلزنان دیگه scroll down کردن اسکور بُرد هم جوابگو نبود و باید فایل excel تهیه میشه:n02:
گل اول مولر خودش رو به آقای گلی نزدیک کرد، گل دوم کلوزه رو تبدیل کرد به آقای گل تاریخ جام های جهانی، گل سوم باعث شد در فاصله دو دقیقه دو گل زده بشه، گل چهارم به بعد دیگه رکورد های جدید برای برزیل بود، سنگین ترین شکست تاریخ برزیل، سنگین ترین پیروزی تاریخ دور نیمه نهایی و و و ...
بازی به قدری یک طرفه بود و برزیل به قدری بدون نظم و پر اشتباه که جای تحلیل چندانی نمی گذاره. کاری از یکی از هواداران آلمانی شاید گویاتر از هر توضیحی باشه:
همونجوری که قبلا گفته بودیم بازی بین دو تا "تیم" هست، متاسفانه رفتار رسانه ها و پررنگ کردن بیش از حد ستاره ها توی سال های اخیر دید خیلی از افراد رو به سمت تک چهره ها برده، چیزی که امشب به شکل قاطعی خلافش ثابت شد، که اهمیتش کمتر از خود نتیجه نبود.محتوای مخفی: بدون شرح
منظور از مدعی تیمیه که داشت مقابل کاستاریکا می باخت !!!!! :n09:نقل قول:
من فقط وفقط از بازی امشب آلمان خوشم اومد و بازیای دیگش در حد یه مدعی بازی نکرد ولی امشب یه تیم ضعیف پیدا کرده بود و داشت ضعیف کشی میکرد
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
دوستان اشکال نداره
صبر میکنیم تا فینال زیبای هلند - آلمان رو ببینیم بعد میام باهاتون بحث میکنم
اگه هم توهینی کردم ببخشید
فکر کنم بازی با کاستاریکا خواب بودی عمو جوننقل قول:
منظور از مدعی تیمیه که داشت مقابل کاستاریکا می باخت !!!!! :n09:
هلند له کرده بود کاستاریکا رو
3 تا تیر بش زده بود و بازی رفت پنالتی عمو جون
در تاریخ ماندگار شد. البته اگه مولر اجازه بده :دی
تازه هندوراس همون نیمه اول فک کنم 10 نفره شد.
خلاصه همیشه ترول ها هستن دوستان و زیاد توجه نکنین :n06:
واقعاً از چی بگم؟! :دی
از منهدم کردن برزیل توی خاک خودش؟
از یه رکورد تاریخی و فراموش نشدنی که تا ابد به یاد همه میمونه؟
از رکورد کامل کلوزه که یک تنه به بهترین گلزن تاریخ جام جهانی تبدیل شد؟
از پیوند برزیل و عربستان؟ (دیگه اون 1 گل تخفیف رو به خاطر تفاوت سطح برزیل و عربستان ببخشین! :دی)
از قیافه غمزده نویر، وقتی که توی دلش میگفت کاش حالا که همه گل زدن منم میتونستم یه گل بزنم؟ :n03:
از غلطک اعلام گلزن ها که دیگه جای کافی نداشت و باید یه دور پایین می اومد تا شورله جان رو نشون بده؟
از مولر که 5 گله شد و فقط 1 گل تا آقای گلی داره؟ (خامس جان میمردی اون گل روی جلوی برزیل نمیزدی؟! :n03:)
این آلمان ول کن رکوردشکنی نیست که نیست! اول رکورد 4 دور رسیدن به نیمه نهایی پشت سر هم رو زدن، الآن هم فکر میکنم رکورددار بیشترین حضور توی فینال شدن با 8 بار حضور در فینال! احتمال داره رکورد بیشترین گل توی بازی نیمه نهایی یا رکورد سریع ترین گل ها توی فلان دقایق رو هم زده باشن. یا مثلاً رکورد بیشترین گل خورده توسط برزیل توی بازی های رسمی! کلاً هر رکوردی احتمالش هست.
من فقط نگرانم که توی برزیل انقلاب راه بیفته و نتونیم توی فینال شرکت کنیم! :n28:
یکی از مواردی که در فیرپلی باید رعایت بشه اینه که تیمی که زیاد جلو می افته(مثل امشب) نباید وا بده، نباید بفرما بزنه برای گل زدن که آلمانها فوق العاده سربلند بیرون آمدن از این موضوع در عین حال که برای گل زدن بعد از گل پنجم خودشون رو خفه نکردن.
و دو گل بعدی به ثمر رسید چون واضح بود برزیلی تیمیه که بهترین دفاع جلوش حمله است و نشد که آلمان در زمین خودش بمونه، خود برزیلیها نخواستند عقب بشینن(اونام کار صحیحی کردن)
اما احترام به حریف بزرگ شکست خورده اونجا بود که بازیکنهای آلمان طبق معمول و زیبا شادی میکردن و وسط زمین جلوی ده ها هزار برزیلی مغموم و میلیون ها بیننده حرکات خاص و عجیب و غریبی بعد گل و بعد بازی مرتکب نمیشدن....این بزرگی رو من فقط از این تیم انتظار داشتم ...
بازیکنای آلمان مثل اعضای یه ارکستر بودن
اجرای یه سمفونی با شکوه و هفت نقطه اوج
همین طوری سرچ کردم germany brazil ببینم چی میاد، اول از همه آمار و ارقام بازی اومد و کلی خندیدم! :دی بندگان خدا برزیلی ها شوت هاشون بیشتر بوده، ولی شوت های اونا کجا و آلمانی ها کجا!
به نظرم آلمان میتونست گل های بیشتری هم بزنه. بدون اغراق این برزیل پتانسیل دو رقمی شدن رو هم داشت. ولی بازیکن ها از گل پنجم به بعد دیگه شل و ول گرفتن. البته کار بدی هم نکردن، کافی بود الکی به خودشون سختی بدن برای زدن گل های بیشتر، تا بیخودی خسته بشن یا بدتر از اون مصدومیت پیدا کنن. همین نتیجه 7-1 هم بدک نبود به هر حال! :n27::دی
اول تبریک بابت برد.. دوم اینکه خوشبختانه آلمان تیمی نیست که جوگیر بشه با این برد.. سوم تبریک بابت کلوزه (تا یک متر از روی زمین پریدیم بالا).. چهارم، گل برزیل با اجازه و ترحم آلمان زده شد! پنجم، کاش زده نمیشد البته اینم.. و ششم اینکه کاش یه گل هم اوزیل میزد :n03:
الان بحثش بود، نظم و انضباط بازیکنهای آلمان ستودنیه.. نه خالکوبی روی سر و دست و شکم و پا.. نه مدل موی سر حتا یک بازیکن (ژرمن ها علی رغم تیم های دیگه، موقشنگها رو میفرستن به سالنهای نمایش مد و زیبایی.. نه زمین فوتبال) به نحوی هست که تمرکزش رو به هم بزنه.. همه مرتب ساده و تمامن آماده برای انجام بازی فوتبال.. این از محسنات این تیم خشن محسوب میشه.
کار آلمان با آرژانتین خیلی راحتتره.. و دلیلش هم واضحه. آرژانتین برای بردن هلند به انرژی بسیار زیادی!! نیاز داره.. پس از صرف این انرژی به راحتی میشه باهاش روبرو شد. ولی هلندی ها کلن انگار خستگی ناپذیرن!! (60درصد مالکیت توپ برای روبن و 40 درصد برای باقی افراد زمین : دی) و فکر میکنم از لحاظ منطقی آرژانتین تیم راحت تری باشه. بازی با هلند بازی سختی خواهد بود. چون هلندی ها
علی رغم برزیل بیشتر به بازی منطقی (و نه احساسی) گرایش دارن. در مقابل با آرژانتین انرژی چندانی هم مصرف نخواهند کرد. از الان دارم فینال آلمان و هلند رو میبینم. امیدوارم موفق بشیم در این بازی.. :n12:
تبریک به همه ژرمن ها
بازی خیلی زیبایی بود و امیدوارن فردا هلند ارژانتین رو ببره تا یه فینال اروپایی تو امریکای جنوبی ببینیم . قبلا هم گفتم مگه میشه طرفدار بایرن باشی ولی المان رو دوست نداشته باشی، اصلا داریم همچین ادمی؟؟؟؟
با این بازی که از المان دیدم یکم ترس تو دلم نشست برای بازی با هلند
اسکولاری + تیم ملی برزیل فردا مهمان ویژه برنامه ماه عسل به همراه احسان علیخانی
یکسری شات:
دعا کردن برزیلیها بعد از بازی، صحنه خاص و غریبی بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشویق کردن آلمانیها توسط برزیلیها(بعد از گل) :
واکنش رونالدو9:
کنشها و واکنشهای بزرگان:
تبریک به همه. همیشه آلمان رو دوست داشتم و واقعا لذت بردم:n12::n12::n12: سال 2002 هم حیف شد قهرمان نشد ولی انتقام گرفت امسال:n02:
باهاتون موافق نیستم. بعد از گل پنجم من کاملا حس میکردم آلمان ایستاده تا برزیل گل بزنه که خودشون نمیتونستن. به نظر من آلمان دیشب حرمت میزبان رو کرد والا اگر یک تیم گمنام یا یکی مثل انگلیس بود حتما 5-6 تای دیگه هم بهش میزد:n25: یعنی واقعا نخواست بیشتر بزنه.نقل قول:
تبریک و به امید قهرمانی:n12: