دمت گرم بابا
دمت گرم بابا
مشخصات كامل گوشي w700 چیست؟
سلام به همگي مخصوصا مهدي عزيز
من تو يه تاپيك جدا سوالما پرسيده بودم ولي اينجا دوباره مي پرسم
من يه كا 800 دارم مي خوام فارسيش كنم در جوابه مهدي اينا مي تونم بگم كه من ايران نيستم و اينجا هم كسي گوشيما فاسي نمي كنه
يكي به من بگه 700 تا چه رمي رو ساپورت ميكنه؟
فكر كنم 1 گيگ
سلام...
امروز رفتم تعميرگاه موبايل بعد گوشي رو نشون دادم گفتن كه بايد فلش گزاري بكني.
بعد من گفتم چرا گوشي اينطوري شده؟
يارو گفت شما فايل از اينترنت گرفتي تو گوشي ريختي؟
گفتم آره.گفت بخاطره همونه يه فايل ويروسي تو گوشيت اومده و اينجوري شده.
من گفتم آخه چطور ممكنه براي جاوا مگه ويروس اومده و ....
5 دقيقه به سر اينكه مشكل از ويروس نيست با هم صحبت كرديم و آخر هم راضي نشد...
من كه ميدونم براي سوني اريكسون ويروسي نيست ولي نميدونم چرا گوشي اينجور شد؟؟؟
آيا مشكل از فايل هايي هست كه ريختم تو گوشي...يعني نبايد اونا رو دوباره تو گوشي بريزم؟
باباي
آقا به حرفهاي بيرون توجه نكن من خيلي تو زمينه موبايل تحقيق كردم براي همين خودم همه كارش رو بلدم تعميراتشم ميخوام ياد بگيرم. من زنگ زدم قسمت فني نمايندگي مركزي سوني اريكسون سوالاتي پرسيدم ديدم هيچي حاليشون نيستش فقط اعتماد به نفس دارن به خاطر اين بهترين جا همين كلوپ ها هستش كه خيلي چيزا ياد گرفتم من اگه اينجا ياد نميگرفتم از بچه ها و اقا سياوش الان بايد بيرون 10 هزار ميدادم آپديت كنه اونم اينترنت ندارن اونجا الكي يه كاري ميكنن ميگن حاليت نيست ديگه بيشتر وقتها تر ميزنن تو گوشي الان آپديت كردم خودم ياد گرفتم ريسك بايد بكني ولي كارت رو درست انجام بدي مشكلي پيش نمياد قبلش يه بسم االه بگو حله. من اول تحقيق كردم مطالب رو از اينترنت پرينت گرفتم خوندم بعد فايلهاش رو دراوردم از اينجا بعد فريم وير گوشيم رو الان ارتقا دادم. موفق باشيدنقل قول:
نوشته شده توسط yasinred
اگه يه سرچ ميكردي مشخصاتش چندين بار اعلام شده ;)نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadmother
دوربين 2 مگاپيكسل + فلاش عالي
256 مگ مموري خارجي قابل ارتقا تا 2 گيگ
سيستم عامل جاوا
قيمت 238000 تومان
تا 2 گيگ رو ساپورت ميكنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط persibal
مهرداد جان تو همون تاپيكي كه جدا درست كرده بودي جواب رو گذاشته بودم و يه بار ديگه هم خدمتت ميگمنقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad_p
شما بايد بدي گوشيت رو (همون جايي كه هستي) برات فلش كنن (پاك پاك) و از اول برنامه هاي كارخونه اي رو دوباره برات بريزن + منو فارسي
يعني نميتوني بصورت جدا مثلا برنامه فارسي ساز براش بريزي (مثل بعضي از مدلهاي نوكيا كه اونم كامل فارسي نميكنه) :)
موفق باشي :happy:
سلام
میخواستم بدونم اگه پایه های ال سی دی گوشی(دبلیو 810) بشکنه چقدر خرجشه؟
ياسين جان اينا همه حرفهايي هست كه معمولا تعميركارها ميگن تا بتونن از مشتري پول بگيرم و خداوكيلي هيچي هم سرشون نميشه يعني تو پاساژ علاالدين تهران كه اينهمه صدا درآورده و مغازه هاش متري خدادتومن پولشه شايد 10-15 نفر از گوشي واقعا سر دربيارن و بتونن با گوشي كار كنن و واقعا در مورد گوشي تقريبا هيچ اطلاعاتي ندارن فقط هدفشون اينكه گوشي رو بفروشن و سودشون رو بكنن با اينحال اگه تا حالا گوشي رو آپديت نكردي و زياد وارد نيستي مجبوري بدي بيرون تا برات فلش كنن و حتما هم به اين شرط بده برات فلش كنن كه مهلت تست بگيري يعني بگي 1-2 روز تستش ميكنم و اگه مشكلي پيش بياد ميارم دوباره برام رديفش كنيننقل قول:
نوشته شده توسط yasinred
موفق باشي :)
mrmostafa جان
حرف شما متين ولي به ريسكش نمي ارزه...
Mehdi_MaX جان
درسته پيشنهاد خوبي بود ولي تو يه چيزي موندم.
چرا گوشي كه يه هفته هست خريدم بايد اينجوري بشه؟
انشالله فردا خبر گوشي رو هم ميدم.
يا حق
سلام مهدی گل ...
یک سوال داشتم که آیا در کا 800 میشه فایل یا فولدری را Hidden کرد اگه میشه چطوری . ممنون میشم کمکم کنی ...
وسيله صوتي و تصويري يه هفته نداره شايد 1 ساعت بعد دچار مشكل بشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط yasinred
نه پيمان جان نميشه تو كامپيوتر فرق ميكنه با كا 800 ;)نقل قول:
نوشته شده توسط peyman_joojoo
سلام
من یه گوشی سونی اریکسون دارم یکی از نرو افزارهاش پاک شده این نرم افزار رو چه جوری باز گردانم
مهدي جان من مشكلم انه كه خارجم( ايران نيستم برا همين مي خوام بدونم خودم چه جوري مي تونم اين كار را بكنم) اخه اگه تو عناوينا خونده باشي مي بيني نوشته طريفه آپديت كا 750 حالا فكر مي كنم روشن شده باشه برات موضوع
نقل قول:
اره عزيز مي توني فقط يه برنامه جاوا هست كه الان آدرسه اونا ندارم ولي تا فردا براد ميذارم
امير جان عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط amir_23m
امير جان اول اسم نرم افزار رو بگو بعد ميتون تو خود سايت سوني اريكسون و بعدش گوگل يه سرچ بكني احتمالا پيدا ميكني :)
شما درست ميگي ولي گوشي شما جديده درصورتيكه كا 750 قديميه و باسش فايل آپديت مياد با اينحال تو اين تاپيك مطرح كن شايد آقا سياوش بتونه كمكت كنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad_p
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزيز.گوشي من دبليو 700 هستش .وقتي گوشي موتورولا (وي تري آي) رو ديدم ازش خيلي خوشم اومد.لطفا منو راهنمايي كنيد كه آيا گوشي خوبي هستش يا نه و ايا گوشيمو عوض كنم.
نقل قول:
نوشته شده توسط boob
دوست عزيز اين كه پرسيدن نداره همه ميدونن كه w700 خيلي بهتره ولي خوب اگه به قبافه خيلي اهميت ميدي v3i خيلي قشنگ تره حالا مشخصات هر دو را ميذارم خودت ببين كدوم بهتره:
W700:
Screen
262,144-colour TFT
176x220 pixel
Sound
Music tones (MP3/AAC)
Polyphonic Sound 40 voices
Memory
Memory Stick Duo™ support
Memory Stick PRO Duo™ support
Phone memory 34MB*
*Actual free memory may vary due to phone pre-configuration.
Networks
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900
Available colours
Titanium Gold
Size
100 x 46 x 20.5 mm
3.9 x 1.8 x .8 inches
Weight
99 g
3.5 oz
Key features
MP3 and AAC format support
2-megapixel camera
34MB phone memory + 256MB Memory Stick PRO Duo™ included
FM radio
Walkman® music player
V3i:
SUMMARY OF FEATURES:
• Updated and streamlined Motorola RAZR V3 design
• 1.23 megapixel digital camera with 8x digital zoom, video capture and full screen viewfinder
• iTunes® music software or Motorola’s Digital Audio Music Player** with mini-USB stereo headset
• Airplane mode
• Hot swappable MicroSD™ memory card
• 262K color wallpapers & screensavers on internal display
• 65K color support on external display
• Speaker independent name & digit dialing
• Dedicated browser and messaging keys***
• Integrated Class 1 Bluetooth technology with imaging, printing, peer to peer gaming profiles
• Motorola’s SCREEN3 technology* solution featuring zero-click access to news, sports, entertainment and other program content*
• Rich, pre-loaded or downloaded J2ME™ games, screen savers and MP3 ringtones
دستت درد نكنه آخه گوشيم يه مشكل پيدا كرده .وقتي ميرم روي يه اهنگ /بيشتر/بعد مديريت فايل يهو صفحه سفيد مي شه .چراغهاي موبايل خاموش مي شه .بعد بايد دو سه دفعه دكمه برگشت رو بزنم تا درست بشه.
لطفا منو راهنمايي كنيد.
سلام
یه مشکل در مورد K310i دارم
و قتی یه اس ام اس دریافت می کنم نمی تونم اون رو برای دیگران ارسال کنم.
چون به من پیام می ده که طولش بیشتر از حد هستش البته من با گوشیهای دیگر مشکلی نداشتم.
خدا نگهدار
آخه تو گوشي 6270 نوكيا ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
نقل قول:
نوشته شده توسط boob
ميتوني يه بار گوشيتو Reset To Factory كني ممكنه درست بشه اگه نشد بايد بدي بيرون فرمتش كنن دوباره برنامه بريزن روش
نقل قول:
نوشته شده توسط free_user
دوست عزيز شما بايد به صورت زير عمل كني
menu>messaging>setting>text message>Max. msg lenght>Max. available
سلام عزیزان . key lock سونی اریکسون کا 800 چی هست ؟
اول بگم كه گوشي W800 مال داداشمهنقل قول:
در مورد بيشتر ذخيره كردن مسيج اينجا مطرح كن سياوش ميتونه كمكت كنه
قبل از اينكه خواستي گوشي رو از كابل جدا كني برو تو My Computer و روي درايوي كه براي گوشيت درست شده راست كليك كن بعد هم Eject رو بزن بعدش ميتوني كابل رو جدا كني
در مورد ذخيره كردن مسيجها منظورم اين بود كه مسيجها رو جاي ديگهاي به غير از Inbox ذخيره كرد تا مسيجهاي مهم يك جاي ديگه قرار بگيرند.
كه به نظر ميرسه اين مدل بيشتر از 16 تا رو نميتونه ذخيره كنه كه اون هم روي سيمكارت ذخيره ميشه.
در مورد جدا كردن هم، گزينهاي به اسم Eject پيدا نكردم و شايد با نصب نكردن PC_Suite اين مشكل حل بشه
دوست من يه مستر ريست بكن مطمئنا درست ميشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط boob
اون نوكياست حتما برنامه روش نصبه :)نقل قول:
دوست من وقتي كه درايو گوشي تو My Computer ساخته ميشه اگه روش راست كليك كني گزينه اي بنام Eject داره شما يه كمي دقت كن حل ميشه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط Mirage
سلام کسی میدونه کیفیت فیلم کا7500 بهتره یا دبلیو 810 هر کدوم چند فریم در ثانیه میگیرن؟اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه مرسی
سلام مهدي جان ...نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
راستش هيچ برنامه اي روش نصب نبود واسه همينه كه كمي تعجب كردم . وگرنه برنامه اون رو براي نوكيا خودم دارم ...
کیفیت فیلمبرداری 810 بهتره و فکر کنم 17 فریم بر ثانیه باشه
با سلام خدمت دوستان
بنده تازه وارد هستم و ميخواستم از شما دوستان راهنمايي بگيرم
من بدبخت سوني اريكسون دوست دارم ولي بودجه ندارم
دنبال سوني اريكسون زير 100 تومان بودم كه بعضي گفتند آنتن دهي آنها خوب نيست
اگر كسي در مورد آنتن دهي و ديگر مشخصات گوشيهاي j230 , j 100 ,t290 اطلاعاتي دارد ممنون ميشوم
سيم كارتم را تازه گرفته ام ولي معطل گوشي هستم
بچه ها يك سوال............
چرا ك750 من اپ نمي شود.هنگامي كه مي خوام اپ كنم ميگه نيازي نيست.فريم ور ان هم هست.........
R1ca021
فكر ميكنم هر دوتاشون تو يه كيفيت باشن يعني 15 فريم در ثانيه :)نقل قول:
نوشته شده توسط sarah333
Mori جان خوش اومدي , عضويت جديدت رو به پي سي تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط MORI29
چرا توي بدبخت ؟ :tongue:
اونايي كه گفتن آنتن دهيش بده باسه خودشون گفتن شما توجه نكن :laughing:
دوست عزيز شما يه J230 ميتوني بخري گوشي معمولي هست قيمتش هم حدود 70000 تومانه ولي بهت پيشنهاد ميكنم يه 17000 تومان ديگه بزاري روي پولت و يه كا 310 بخري كه اگه قيافشو ببيني خيلي ازش خوشت مياد اين خيلي بهتره تازه يه دوربين VGA هم داره كه ديگه گوشيت ميشه دوربين دار ;)
خوب مسلمه كه آپگريد احتياج نداره :)نقل قول:
نوشته شده توسط e_mohsen83
مگه شما وقتي سير هستي ميتوني غذا بخوري ؟؟ :tongue:
اينم عكس كا 310 براي آقا MORI29
سلام. من دو ماه پيش يه گوشي دبليو 810 خريدم كه تقريبا يك ماه بعدش از يه فاصله كوتاهي افتاد روي فرش بعد ديگه صفحش نيومد. بردمش برا تعمير حالا بعد از 20 روز بهم گفتن اصلا درست نمي شه...
اگه مي شه شما بگين اصلا مي شه به اين راحتي با يه ضربه كوچيك گوشي كلا خراب بشه؟.......
دوست من يكي ديگه از دوستان هم همين مشكل رو پيدا كرده بود كه به اين نتيجه رسيد كه پايه هاي ال سي ديش شكسته بود و داد تعميرگاه براش درست كردن مال شما هم مطمئنا برميگرده به ال سي دينقل قول:
نوشته شده توسط smh
ببر يه تعميرگاه حرفه اي تا برات رديفش كنه :)
البته بايد تو نگه داري بيشتر دقت كني ;)
ممنون مهدي جان
به من هم اول گفتن پايه هاي ال سي ديش شكسته اما بعدش گفتن عيب از جاي ديگه است و درست شدني نيست
حالا من موندم با 300000تومن ضرر....