بنظر شما اگه چند دوره پشت سر هم ایران به جام جهانی بره
در دراز مدت میتونه پیشرفت کنه ؟
آیا در این صورت فقط میره و بازیها رو میبازه یا کم کم صعود از گروه هم براش میسر میشه ؟
Printable View
بنظر شما اگه چند دوره پشت سر هم ایران به جام جهانی بره
در دراز مدت میتونه پیشرفت کنه ؟
آیا در این صورت فقط میره و بازیها رو میبازه یا کم کم صعود از گروه هم براش میسر میشه ؟
من یک تماشاگر معمولی فوتبال ام .نقل قول:
و در حدی نیستم که برای این فوتبال بیمار راه درمان پیدا کنم ...
اما مطمئنا" مشگلمون پایه ایه ...
استعداد های زیادی در نطفه خفه میشند...
با توجه به فقر و خفقان و سایر مشگلات کشور خیلی از استعداد ها نمیتونند بیان وارد گود بشن و اماکاناتی برای اونها در نظر گرفته نمیشه ...
لیگ قدرتمند ، منسجم و منظمی نداریم .
یک آدم شارلاتانی مثل قلعه نوئی توی لیگ ایران میاد موفق میشه اما یک آدمی مثل جلالی (نظر شخصی) به هیچ جا نمیتونه برسه...
مربی فوق العاده و با علمی مثل افشین قطبی داریم که نه اون میتونه با این فسادی که هست توی این سیستم بمونه و نه سیستم اونو قبول میکنه...
یک آدم واقعا معلوم الحال به اسم کفاشیان همه رو فیلم کرده چند سال ...
مشگل فرار مغزها هم در فوتبال داریم مثل سایر زمینه ها...
بازیکنی مثل بهرنگ صفری برای تیم عالی سوئد فیکس بازی میکنه (هافبک چپ ، پستی که همیشه ما نداریمش معمولا ! )
بعد یک مشگل بنظر من بزرگ اینه که فوتبال ایران در اصل هیچ سبکی نداره ...
مثلا شما همین تیمای آسیایی رو در نظر بگیرید ...
ژاپن و یک لول پایین تر کره نقریبا دارند فوتبال رو علمی دنبال میکنند ...
استرالیا تا حدودی تاثیر گرفته از انگلستان
و ازبکستان که فوتبالش تاثیر گرفته از شوروی سابق هست ....
فوتبال ایران قبل از انقلاب بعنوان فوتبال تکنیکی شناخته میشد در آسیا
که آخرین نسل اون بازیکنهای تکنیکی تقریبا علی کریمی بود که بعد از انقلاب ظهور کرد
و بعد از او از نظر تکنیک فردی هم حرفی رو برای گفتن نداشتیم شاید ....
پ ن : فکر میکنم بخاطر حرفم ، دوستان شاید ناراحت باشند ...
درسته کی روش چند کلاس از مربی های قبلی مون بالاتر بوده ...
اما دیگه خیلی هم ایشونو نباید بزرگ کرد ...
در حدی نیست که مثلا با گاس هیدینگ یا فن خال بشه مقایسه اش کرد...
در مورد نتایج بازیهای دوم گروه
مسلما بهترین نتیجه برای ما همونیه که به ذهنمون خطور نمیکنه !
پیروی ایران بر آرژانتین !!!
اونوقت دیگه فرقی نمیکنه که بوسنی و نیجریه میخوان چه نتیجه ای بگیرند !
اما این حرف با واقعیت چقدر فاصله داره ؟
ایران توانایی برد آرژانتینو داره ؟
من که بازی آرژانتینو دیدم و واقعا خیلی بد بازی کرد
چرا نشه ؟!
ضمنا انیما دروازبان خوبی بود و در اصل ستاره تیمشون هم هست ؛
اما ما میتونیم به سوتی های دروازبان آرژانتین امیدوار باشیم !!
اما مشگل اینجاست که ایران تیمی نیست که دست به چنین کار بزرگی بزنه ! (حد اقل از نظر منطقی)
با این حال شدیدا معتقدم که نیجریه از دستمون در رفت ...
از تیمهای سطح اول آسیا یک کلاس پایین تر بود
و جون میداد برای گرفتن 3 امتیاز شیرین ازش ...
ما بخاطر اینکه این 3 امتیاز رو نگرفتیم و در عین حال 1 امتیاز بهش دادیم بعدا باید حسرت بخوریم .
احتمال زیاد هر2 بازی دیگه ی خودشو میبازه نیجریه...
در حالت دیگه هم نتایج این شکلی باشه خوبه :
نیجریه و بوسنی مساوی
برد آرژانتین برابر نیجریه
مساوی ایران و بوسنی
اما معلوم نیست تفاضل گل ایران از نیجریه بیشتر بشه یا نه ،
که البته اگر بتونند یک مساوی ارزشمند از آرژانتین هم بگیرند اونوقته که خیالمون راحته چون 1 امتیاز از نیجر بیشتر داریم .
بازی برزیل و مکزیک از نظر بی مزگی بازی ما رو روسفید کرد!
با این بازیهایی که از برزیل دیدیمنقل قول:
اصلا به هیچ وجه در حد اندازه های مدعی بودن نیست چه برسه به قهرمانی
تا الان ایتالیا و هلند برای قهرمانی مانور دادند
و بعد از اونها آلمان و فرانسه ...
من توسایت varzesh3 دیدم آمار رونقل قول:
برزیل نیمار داشت نتونست گل بزنه ما که نیمار نداشتیم چیکار میکردیم ؟؟!!
لطفا دوستانی که از 0-0 ناراضی بودن پاسخ بدن!!
تنکیو..
بازی به اون قشنگی رو میگی بی مزه ؟ نکنه نیمه اول رو دیدی بعد زدی اون کانال ؟:n02:نقل قول:
پست رو دقیقه 60 گذاشتم، بعدش بهتر شد. ولی بازم 0-0 دیگهنقل قول:
جانوآریو: میتوانید آرژانتین را با مسی متوقف کنید/ خودم را بخشی از ایران میدانم
خبرگزاری مهر: هافبک برزیلی پیشین تیم فوتبال استقلال و سپاهان که از نزدیک دیدار تیمهای ملی ایران و نیجریه را تماشا کرده بود، گفت: با شناختی که از بازیکنان و فوتبالیستهای ایرانی دارم، میدانم آنها میتوانند با نمایشی خوب و قابل قبول تیم ملی آرژانتین با مسی و همه ستارههایش را هم متوقف کند...
متن کاملشو اینجا ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، حرفای شما کاملا درسته. اشاره من بیشتر به جمله خیانت کیروش بود که چرا و چگونه.نقل قول:
در هر صورت باید قبول کنیم که کیروش حداقل اعتباری رو به فوتبال ما داده. اگه کیروش نبود همین چندتا بازی دوستانه با تیم های سطح پائین رو هم نمی تونستیم انجام بدیم ! بعلاوه نمی دونم چرا ما قدرشناس نیستیم. تا قبل از اینکه کیروش مربی ما بشه ازش به عنوان مربی رئال و دستیار فرگوسن یاد می کردیم، حالا که اینجاست اینقدر راحت و ساده به باد انتقاد می گیریمش !!
من اصلا کیروش رو مربی کوچیکی نمی دونم و براساس اصل ثبات امیدوارم قراردادش تمدید بشه. اونجاست که در جام جهانی بعدی می تونیم انتظار داشته باشیم یه مساوی برامون آرزو نباشه ! بلکه حداقل هدفمون صعود از گروه خواهد بود.
اوائل نیمهی اول هیچی....نقل قول:
من اصلا کیروش رو مربی کوچیکی نمی دونم و براساس اصل ثبات امیدوارم قراردادش تمدید بشه. اونجاست که در جام جهانی بعدی می تونیم انتظار داشته باشیم یه مساوی برامون آرزو نباشه ! بلکه حداقل هدفمون صعود از گروه خواهد بود.
بازیکن های اضافی که چارهای نبود و باید بازی میکردن هم هیچی.....
باقیش، صرفا بازی مطلقا منطقی و عالی ما بود.... این بازی، ازمایش تمرین ها توی میدون جام جهانی بود و اجرای این تکنیک ها در مقابل ارژانتین اصل کاری....
قشنگ بازی رو قفل کرده بودیم....
اگر کمی هم شانس باهامون یار بود، میتونستیم بازی قبل رو ببریم حتی و بالا هم بریم! :)....
امیدوارم که اما و اگر های دور دوم بازی های گروه به سود ما تموم بشن و ما بتونیم یه جورایی به عنوان غیر از چهارمی از جام بیایم بیرون! :)...
تقریبا همه انتظارمون باخت هر سه بازی و یا نهایتا دو باخت و یه مساوی بود تقریبا! :)...
بهتر نیست به بازیکنا روحیه بده به جای اینکه انقدر داغونو سطح پایین نشونمون بده؟نقل قول:
کیروش: از فیفا اجازه میخواهم با ۱۴ بازیکن مقابل آرژانتین بازی کنیم
برای من شخصا این چیزا تحقیر امیزه اصلا این جور حرف زدنو نمیپسندم
حتی اون خوشحالیو....بازیکنا و کادر فنی بعد از مساوی مقابل نیجریه هم برای من تحقیر امیز بود
من فکر میکنم کی روش داره اینطوری میگه تا اگه جلو ارژانتین خدایی نکرده بد باختیم بهونه داشته باشه و بگه من که از قبل گفتم ما بازیکنامون به درد نمیخورن...یه جورایی به اعتبار خودش لطمه ای وارد نشه و همه چیزها نوشته بشه پای ضعیف بودن بازیکنای ما....یا شاید هم میخواد روی ارژانتینیا فشار بیاره که اونا خودشونو از پیش برنده بدونند...هرچی باشه امیدوارم به بازیکنا اینطوری القا شده باشه که واسه فشار اوردن روی اونا این حرفارو زده نه برای چیز دیگه...
خداوکیلی انقدر مارو پایین فرض نکنید ما تیم کمی نیستیم حداقل اینطوری که دارند نشونمون میدن نیستیم.....
مگه بار اولمونه که با یک تیم بزرگ داریم بازی میکنیم؟درسته شکست خوردیم از تیمهای بزرگ ولی اونقدرها هم دستو پا بسته نبودیم
با همین ارژانتین یک بار مساوی کردیم
یه بار با یه بازی که میگن خیلی هم سرتر از فرانشه بودیم 2-1 از فرانسه با ناداوری باختیم زمان میشل پلاتینی
جام جهانی 98 و 2006 هم درسته از مکزیکو المانو پرتغال باختیم ولی انصافا خوب بودیم و موقعیتهای خوبیو از دست دادیم....مثلا جلو همون پرتغال اگه میرزاپور گلر نبودو از 40 متری گل نمیخورد یا خطیبی اون تک به تکو خراب نمیکرد شاید قضیه خیلی فرق میکرد.....98 هم به المان بد نباختیم....
اخیرا هم که با برزیلو روسیه بازی کردیم که روسیرو بردیم و از برزیل هم 3 تا گل خوردیم....مقابل برزیل به گل هم رسیدیم که داور به اشتباه مردود اعلامش کرد گل غلامی کاملا سالم بود
اونور اسکولاری میاد حس میهن پرستی بازیکناش تحریک میکنه شیرشون میکنه بهشون روحیه میده از اینور ما میزنیم تو سر بازیکنامون که بابا شما چیزی نیستید 15 تا دیگه مثل شما میخوایم تا بتونیم ابروریزی نکنیم
امیدوارم بازیکنا فراموش نکنند ما ایرانیم و در مواقع سخت و در این شرایط خیلی بهتر خودمونو نشون میدیم از اسم بزرگ بازیکنا نمیترسیم همینطوری که قبلا میتونستیم
حیف که بخور بخورو دزدیو مسخره بازیو و .... جلوی پیشرفت فوتبالمونو گرفت وگرنه الان نباید اینطوری در موردمون حرف میزدند...
وقتی سرمربی تیم اینطوری میگه معلومه یه مجری اتریشی بیاد به تمسخر بگه من حتی 1 یورو هم رو ایران شرط نمیبندمو همش با تمسخر از ایران یاد کنه...یکی نیست ب اون مجریه بگه حالا تو تیمت بیاد جام جهانی بعد در مورد ایران حرف بزن
کیروش استاد جنگ روانی. خیلی حال کردم با این جملش. :n12::n12:نقل قول:
به نظر من حرف جالبی زده و عملا این یک حربه ای هست که مورینیو هم خیلی زیاد ازش بهره بردهنقل قول:
فکر میکنم کی روش هم با این جملات سعی داره تیم خودشو ضعیف و تیم آرژانتین را قوی نشان بده خب دلیل این حرف چیه؟
قبل از بازی با نیجریه هم صحبت های اینچنینی از کی روش دیدیم که نه تنها روی بازیکنان ما تاثیری نداشت بلکه باعث شد خیلی راحت تر به میدان پا بگذارند
از اون طرف بازیکنان نیجریه با این حرفها گویا ایرانی ها را دست کم گرفته بودند و بعد از 15 دقیقه که به در بسته خوردند تقریبا تمرکزش از بین رفت و خیلی ضعیف ظاهر شدند!!
به شخصه با دیدن بازی همه تیمها در این جام دیشب به این نتیجه رسیدم که تیم ملی ایران ضعیف ترین بازی را در بین این 32 تیم ارائه کرد درسته نتیجه گرفت و امتیاز به دست آورد اما خیلی ضعیف ظاهر شد
دیشب بازی کره جنوبی را میدیدم خیلی بهتر از ما بودند - ژاپن همینطور - حتی هندوراس هم از ما بهتر و تیم تر بود پس نمیشه زیاد از کی روش ایراد گرفت.
به نظر من اون ایرانی رو که دوستان مد نظر دارن باید تویه بازی سوم ببینیم؛
بازی اول با نیجریه "نباختن" مد نظر بود و فشار زیادی رویه تیم برای رسیدن به این هدف بود.
در بازی با آرژانتین عملا باید تیم با فشار کمتری بازی کنه و امیدوارم از لحاظ روحی برای این مهم آماده بشه.
اما در بازی سوم ما تحت هر شرایطی به برد نیاز داریم و نیازی به یه بازی دفاعی مطلق نداریم. اون بازی جایی هست که باید از توان تهاجمی فردی و تیمی استفاده بشه تا جام رو با برد به پایان برسونیم؛ فارغ از اینکه صعود می کنیم یا نه.
چیزی که در اکثر تحلیل ها هم اشاره میشه و خود کیروش هم بارها عنوان کرده اینکه ما بازی به بازی پیش میریم، برای هر بازی برنامه ریزی می کنیم و در نهایت امیدوارم در بازی آخر بتونیم همه رو سورپرایز کنیم ! قطعا بازی با نیجریه تمام توان تیم ما نبود.
نقل قول:
مسی جبران کرد/ اهدای پیراهن امضا شده به خاطر دست ندادن با یک کودک
پس از پایان دیدار آرژانتین و بوسنی و هرزگوین، لیونل مسی به خاطر نادیده گرفتن کودکی که برای دست دادن با او پیش آمده بود به تیتر نخست بسیاری از رسانهها بدل شد.
قبل از دیدار تیمهای ملی فوتبال آرژانتین و بوسنی و هرزگووین بود که یکی از کودکان حاضر در تونل ورزشگاه قصد داشت با لیونل مسی دست بدهد. به همین دلیل این کودک دستش را به سمت مسی بلند کرد ولی با بی توجهی مهاجم آرژانتین مواجه شد.
این اتفاق بازتاب گستردهای در رسانههای دنیا داشت و مهاجم آرژانتین بابت این بی توجهی مورد سرزنش قرار گرفت. با این حال مسی در گفتگو با یکی از روزنامههای آرژانتینی، ضمن عذرخواهی از این اتفاق رخ داده،
گفت: من از این اتفاق شگفت زده هستم. من این کودک را ندیدم. چطور میشود من این کودک را ببینم و با او دست ندهم"؟
اکنون مسی برای آنکه دل آن کودک را به دست بیاورد او را دعوت کرد و با او عکس گرفت و یک پیراهن امضا شده خودش را نیز به او هدیه کرد تا به او دلگرمی داده باشد.
یک دور از مسابقات گذشت و فکر می کنم همه ای که بازی ها رو دقیق دنبال کردن اذعان دارن که از بین 4 سهمیه آسیا از نظر کیفیت بازی ما ضعیف ترین نمایش رو داشتیم.
کره دیشب جلوی روسیه عالی بود.با سرعتشون روسها رو سردرگم کردن حقیقتاً.توپ رو عالی هافبکاشون به چرخش در میاوردن.و شوتهای قدرتمندشون هم بدجوری آکینفیف که یکی از دروازه بانهای خوب اروپا محسوب می شه رو اذیت کرد که حتی روی گل اون اشتباه عجیب رو انجام داد.
ژاپن باخت ولی جلوی بهترین تیم آفریقا تا الان.در کل انتظار بیبشتری ازشون بود ولی با این حال تونستن به بهترین تیم آفریقا از نظر کیفیت بازیکنها یه گل بزنن و یکی دوتا موقعیت خوب رو هم از دست دادن.
استرالیا هم بازی جانانه ای جلوی شیلی که حتی تیمهای بزرگ هم ازش وحشت دارن انجام داد.یه گل زد و دو سه تا موقعیت عالی دیگه هم داشت.
بنابراین ما تنها تیم آسیایی هستیم که تا الان گل نزدیم.
با این اوصاف بیش از پیش به مضحکی رنکینگ فیفا که ما توش اولیم در آسیا پی ببرید!
تابلو بود مسی دست بچه رو ندیده بود اولش دیدش ولی وقتی بچهه دستشو دراز کرد ندیدش به داور دست داد
و کی روش بار دومشه توی جام جهانی اومده اگر حرفی بزنه درسته سیستم ایران تدافعی نشون میده اما در حقیقت اینطور نیست و داره زیرکانه نبض بازیا رو میگیره احتمال تساوی با آرجن زیاده بخصوص الان این بازی رنگ سیاسی هم گرفته و صهیونیستا دارن از آرجن حمایت میکنند این باعث میشه بازیکنا تعصبیتر بازی کنن
همین که کی روش بازیکنایی که فسیل شده بودن و توی تیم لنگر انداخته بودن رو از ترکیب خط زد و چندتا بازیکن باانگیزه و حرفه ای که در سطح اول اروپا توپ میزنن رو به ترکیب اضاف کرد خودش یه موهبت بزرگ برای فوتبال ایرانه
مقایسه کارنامه سرمربی ایران و آرژانتین
کی روش:
آلخاندرو سابهیا:
باشگاههای حرفهای* سالها باشگاهها بازی† (گل)† 1974–1978 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 117 (11) 1978–1980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 76 (8) 1980–1981 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 23 (2) 1982–1987 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 149 (10) 1985 → [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قرضی) 10 (0) 1987–1988 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 27 (2) ۱۹۸۸–۱۹۸۹ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 31 (۰) مجموع 433 (۳۳) تیم ملی ۱۹۸۳ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 (۰) دوران مربیگری 2009–2011 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2011– [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت چپی چقدر آشناست !!! :n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از بازی با نیجریه فیفا پیراهن حقیقی را برای موزه گرفت
اگر نمی گرفتن عجیب بود اولین بازی بود که ایران تو جام جهانی گل نخورد
شانسهای فتح جام جهانی معرفی شدند/ برزیل اول، ایران بیست و پنجم
بعد از اینکه تیمهای حاضر در جام بیستم یک بار در این مسابقات به میدان رفتند تا شناخت نسبی از آخرین وضعیت این تیمها به وچود آید شرایط برای شانسهای قهرمانی این مسابقات تا حدی تغییر کرده است.به گزارش اسکای اسپورتس، تیم فوتبال برزیل بعد از تساوی برابر مکزیک در دومین بازی خود در جام جهانی با کاهش شانس خود برای قهرمانی مواجه شد. بر این اساس میزبان جام جهانی با 23.72 درصد شانس قهرمانی در صدر تیمهای شانس تصاحب جام قرار دارد.تیمهای آرژانتین و آلمان بعد برتری مقابل بوسنی و پرتغال شانس خود را در این باره افزایش دادهاند. آرژانتین با 15.33 درصد و آلمان هم با 13.78 درصد در ردههای بعدی قرار دارند. نکته جالب اینکه تیم ایران در رده بیست و پنجم تیمهای صاحب شانس قهرمانی جام جهانی قرار گرفته است.
ردهبندی تیمهای حاضر در جام جهانی بر اساس درصد شانس قهرمانی به شرح زیر است:محتوای مخفی: b
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تو فیلم شرایط بازی نمیکرد:n13:
فک کنم طرف حالش خوب نبوده...نقل قول:
انگلیسی که از ایتالیا باهته بالاتر از این تیمه
هلند هم شانسش کمتر از اسپانیا کیسه گل!!!
مذخرفترین رده بندی که دیدم !!نقل قول:
برزیل بازی اول رو به زور داور برد
دیشب هم خودشو کشت نتونست ببره
بعدش شانس اول قهرمانی هست ؟؟؟
هلند یه بازی فوق العاده به نمایش گذاشت !! و اسپانیا رو نابود کرد بعد از اسپانیا پایینتره ؟؟؟
آلمان عالی بازی کرد و واقعا تیم فوق العاده ای نشون داده بعدش از آرژانتین و برزیل پایینتر هست ؟؟ (( برزیل که هیچی -- آرژانتین هم آنچنان زهر دار نشون نداد ))
فرانسه بازی رو 3-0 برد بعدش از اسپانیا که 5 تا خورده پایینتره ؟ (( نکته جالب اینجاست اسپانیا 3 برابر فرانسه شانس داره !! :n13: ))
...
این درصد ها بر مبنای تغییر درصدهای اولیه هست. مثلا فرض کنید برزیل قبل از شروع بازی ها شانس اول قهرمانی بوده با مثلا 30 درصد...الان بازیها که انجام شده شده 25 درصد. هلند شاید مثلا بوده 3 درصد الان شده 6 درصد
باز هم اینا هیچی رو نشون نمیده. نتیجه ها تو زمین مشخص میشه.
بنده هم با دوستان موافقم ، تحلیل آب دوغ خیاری ای بنظر میرسه .
بیشتر با توجه به رنکینگ فیفا رتبه بندی شده تا لیاقت و شایستگی ای که تیمها توی بازیهای اول نشون دادند .
بنظر من تا الان مدعیان اصلی بترتیب اینها بودند :
1 ایتالیا (بدون هیچ تعصبی میگم ، ایتالیا انگلیس آماده و احیا شده رو در یک بازی کاملا هوشمندانه برد ، اما بردهای قاطع هلند و آلمان برابر تیمهای رو به اضمحلالی که فقط یک اسم پرآوازه یدک میکشند بوده...)
2 هلند (با مربی نابغه ای که داره و جوونای جویای نام و خط حمله ی ویرانگر با دوتا از بهترین و آماده ترین مهاجمای حال حاضر دنیا ، میتونه هر تیمی رو به زانو بیاندازه....)
3 آلمان (بازی خیلی منظم و اصولی ای رو ازش شاهد بودیم ، خیلی بیشتر هم میتونست گل بزنه ، انگار میخواست مدارا کنه و همه چیزی که داشت رو نخواست رو کنه)
4 فرانسه (خیلی جوندار بود بازیشون ، فوتبال با اقتدار ، با ابهت و با صلابتی رو به نمایش گذاشتند ، اگه پاسهای دقیقتری داشتند و چارچوب رو هم بهتر میدیدند میتونستند وحشتناکترین نتیجه ی بازیهای اول رو رقم بزنند ... 7-0 یا 8-0 ، با این همه هندوراس محک خوبی نبوده و باید دید فرانسه برابر با تیمهای بهتر چیکار میکنه! )
با فرانسه موافق نیستم...نقل قول:
این تیم تو یک دوره ی افول قرار داره...
.
نهایته نهایتش یک چهارم رو براشون متصورم...
نظر شما هم محترم...
پولادی دومین بازیکن برتر دور اول مرحله گروهی جام جهانی شد
سایت فیفا در گزارشی اسامی 10 بازیکن برتر اولین بازی مرحله گروهی جام جهانی را اعلام کرد که بر این اساس توماس مولر از آلمان با کسب 9.75 امتیاز در جایگاه نخست قرار گرفت. مولر در بازی با پرتغال با به ثمررساندن 3 گل توانست عملکرد خیرهکننده از خود به نمایش گذاشت.
مهرداد پولادی، بازیکن تیم ملی ایران نیز که در بازی مقابل نیجریه با عملکرد خوب خود در دفاع، موفق شد فرصتهای گلزنی را از مهاجمان حریف بگیرد با 9.7 امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت.
سایت فیفا در این باره نوشت: پولادی در بازی مقابل نیجریه 6 تکل موفق انجام داد و یک بار نیز با ضربه سر مانع از به گل رسیدن ضربه شولا آمئوبی، بازیکن نیجریه شد و عملکرد موفقی در یک سوم دفاعی ایران داشت.
فهرست 10 بازیکن برتر اولین بازی مرحله گروهی جام جهانی به شرح زیر است:
1- توماس مولر از آلمان: 9.75 امتیاز
2- مهرداد پولادی از ایران: 9.7 امتیاز
3- کامرون از آمریکا: 9.64 امتیاز
4- دیوید لوئیز از برزیل: 9.6 امتیاز
5- جاگیلکا از انگلیس: 9.56 امتیاز
6- فنپرسی از هلند: 9.52 امتیاز
7- آرین روبن از هلند: 9.48 امتیاز
8- جان بویه از غنا: 9.45 امتیاز
9- الکسیس سانچز از شیلی: 9.42 امتیاز
10- تیم کاهیل از استرالیا: 9.39 امتیاز
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر خوبی بود، فکرش رو میکردم از نگاه کارشناسا دور نمونه ...
مهرداد واقعاً عالی بود، اما کمتر کسی دیده بودش ...
این جوری خیلیا متوجه بازیش میشن
با وجود استقلالي بودن بهش تبريك ميگم. خوشحال شدم. اميدوارم موفقيت هاش تداوم داشته باشه.
یه نگاه به بازی استرالیا بندازیم میفهمیم که خیلی از اسیا هم عقبیم نه مربیشون گفته کاش میشد 14 تا بازیکن فرستاد تو بازی نه از نداشتن بازیکن تو ارسنال و لیورپول و تیمای مطرح گلایه داشته فقط اومدن دارن شجاعانه بازی میکنن اینجوری حتی اگه شکستم بخورن همه دنیا بهشون احترام میزارن
ولی ما چی......
احتمالا مهرداد پولادی رو تیم های اروپایی میخرن :n02:
پرسپولیسیه!نقل قول:
پ.ن: آندو هم خیلی خوب بازی کرد!
استرالیا کلا کلاسش خیلی بالاتر از تیمای آسیاییه...نقل قول:
حیف این تیم که باید توی afc باشه !
10 هزار دلار پاداش پيروزي ايران مقابل آرژانتين
بازيکنان ايران در صورت پيروزي مقابل آرژانتين 10 هزار دلار پاداش ميگيرند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصرالله سجادي معاون وزير ورزش که به همراه تيم ملي در برزيل حضور دارد از اختصاص پاداش 10 هزار دلاري به بازيکنان در صورت پيروزي مقابل آرژانتين خبر داد.
به گزارش فارس، وي گفت: در صورت تساوي مقابل اين تيم بازيکنان 6 هزار دلار پاداش خواهند گرفت.
پ.ن: خوب نمی خواین جایزه بدین از اول بگین دیگه! :n02::n02:
ولی ما چی ؟ ما هنوز امید به صعود داریم . حتی اگه ببازیم از ارژانتین .نقل قول:
خداییش استرالیا خیلی قشنگ بازی کرد . اما اخرش چی ؟ حذف شد اون هم با صفر امتیاز . چون نه دفاع درست درمونی داشت نه حمله خیلی کوبنده ای . هلند هم همینطور بود واسه همین اون دوتا گل رو خورد .
این حرفایی هم که کی روش زده فقط یه ادم ساده لوح فکر میکنه منظورش خودزنی بوده .
بازیش با ازبکستان رو هم دیدیم تو مقدماتی . وقتی میشه گفت کلاسش بالاتره که به طور ثابت خوب بازی کنه . این بازی های استرالیا فقط حاصل بازی های تدارکاتی قویه که داشتن . ما حتی یه بازی درست درمون نداشتیم اما بهتر نتیجه گرفتیم .نقل قول:
کیا بازی استرلیا - هلند رو دیدن ؟؟؟ یا بازی کره - روسیه ؟؟
تا قبل این بازی ها فکر میکردم...واقعا سطح آسیا پایینه و توقعی نیست...
ولی الان باید بگم افتضاح ترین و بی کیفیت ترین کننده ترین بازی جام حهانی همین بازی ایران -نیجریه بود...
بجز یه ضربه سر قوچان نژاد هییییییییچی این بازی برای ما نداشت...
نه یه شوت تو چارچوب داشتیم...
نه یه حرکت تاکتیکی تمرین شده...
حتی دو تا پاس درست حسابی نتونستیم بدیم که حداقل وسطش لو نره..
فقط هم میزدیم زیر توپ....حتی بازی نیجریه هم خراب کرده بودیم..
بعد از اتمام بازی تماشاگرای بومی هر دو تا تیم رو هووووووو کردن...:n15:
یونان هم با دفاع قهرمان یورو 2004 شد....ولی اون بازی و اون دفاع کجا و بازی تیم ایران کجا ؟
حداقل یونان یه هارمونی و نظمی در گردش و به جریان در آوردن توپ و ایجاد موقعیت داشت..
به نظرم اگه قرار باشه اینجوری بازی کنیم و امتیاز بگیریم اصلا جام حهانی نریم سنگین تره...!
خدایی این باخت استرالیا بهتر بود یا تساوی ما؟ جلو هلند اونجوری بازی کردن خیلی هنره....