سلام اگه کسی هست کمک کنه من تبلت me 372 cg دارم و مشکل اینه که سیم کارت از شبکه خارج میشه یهو و بعد پیام میده سیم کارت رو وارد کنید
اندروید 4.4.2 داره و فک میکنم بعضی وقتا با وای فای روشن شدن این ماجرا براش پیش میاد
Printable View
سلام اگه کسی هست کمک کنه من تبلت me 372 cg دارم و مشکل اینه که سیم کارت از شبکه خارج میشه یهو و بعد پیام میده سیم کارت رو وارد کنید
اندروید 4.4.2 داره و فک میکنم بعضی وقتا با وای فای روشن شدن این ماجرا براش پیش میاد
سلامنقل قول:
این مشکلو منم داشتم تنها راه درست شدن فکتوری ریسته شما اینکارو انجام بده درست میشه
ممنون ولی مشکل اینجاست که ریست هم کردم اما همچنان مشکل پابرجاست
بچه ها کسی نمی دونه من چیکار کنم؟
سلام
دوستان من دوتا مشکل دارم اعصابمو خورد کرده
یکی اینکه وقتی وای فای رو روشن میکنم، به صورت خودکار وصل نمیشه ! حتما باید برم تنظیمات وای فای سرچ کنم تا وصل شه.
دومیش هم اینه که کیبوردم تاچش خیلی مشکل داره! کیبورد دیگه ای هم نصب می کنم بازم کیبورد ایسوس باز میشه! نمیتونم کیبورد دیگه ای رو به صورت دیفالت داشته باشم [emoji25]
اعصاب نمونده دیگه!!!
برو قسمت language & input
کیبورد دیفالت روعوض کن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
همون دیگه دیفالتم عوض نمیشه ! رو کیبورد ایسوسه و تیکش بستس نمیشه تغییرش دادنقل قول:
نقل قول:منم دقیقا همین مشکلهارو دارم ولی دیگه عادت کردم فکر میکردم فقط واسه من اینطوریهنقل قول:
دوستان مشکل سیم کارت من با عوض کردن سیم کارت و گرفتن میکرو سیم بجای سیم کارت پانچ شده برطرف شد مشکلات دیگه هم با سرچی که کردم با ارتقا رام گوشی برطرف میشود
سلام
یه مشکل بزرگ
وقتی تبلت رو به PC وصلش میکنم هیچی نشون نمیده اگه هم نشون بده وقتی بخوام چیزی رو کپی پست کنم PC هنگ میکنه و میندازه بیرون
این مشکل از زمانی که w8.1 رو زدم پیدا شده
راه حلی هست؟
چرا با وای فای تبادل فایل نمیکنی برنامه هایی مثل airdroid
بچه ها امروز یه آپدیت نزدیک 90 مگی براش اومده کسی نصب کرده؟
رفقا این متن پیشگو رو چطوری آف کنم
موقع اس ام اس دادن بدجوری رو اعصابه
سلام بچه ها این آپدیت 86 mb رو دان کردم و چیز خاصی فرق نکرد
فقط بلافاصله بعده نصب از ایرانسل اس اومد که local brand invalid IMEI تنطیم نمیشود
آیا این اس با آپدیت ربط داره؟
این آپدیت ۸۶ مگیه چیه? چیزی فرق کرده ?
اگه مشکل داره بگید آپ نکنیم :-D
Sent from my ASUS K00E
نه مشکلی نیست آپ کنین
بعضی چیزای جزعی اضافه شده که بعضیاشون خیلی کابردیه....
دوستان اندروید شما ورژنش چیه که آپدیت کردین؟
android 4.4.2
پس منم آپ میکنم
سلام
دوستان جدیدا این تبلت ما کامل شارژ نمیشه مثلا دیشب ۸ ساعت به شارژ بوده از ۳۰ درصد به ۷۷ رسیده!!!
به نظرتون شارژر مشکل داره یا باتریش!؟
اخه شارژرشم موقع شترژ کزدن داغ نمیکنه!!!!
گوشیتو خاموش روشن کن ببین درست میشه
دوستان اگه من رست فکتوری کنم شماره هایی که تو گوگل اکانت سیو کرده پاک میشن؟
حل شد!!نقل قول:
اقا یه پست من گذاشتم باسه لکه ی سفید روی ال سی دی . وقتی صفحه تاریک میشه معلوم میشه . میخ/ام ببینم ارزش داره ببرم صفحشو عوض کنن یا نه!؟
من یه مشکلی دارم تبلت اپدیت نمیشه رو4.3مونده
دوستان کسی میدونه مشکل کجاست؟
Sent from My LG G2
اگه گارانتی قبول میکنه ببر در غیر اینصورت به نظر من نمیصرفهنقل قول:
چون فک کنم ۲۵۰ آب میخوره برات
لطفا پاک شود
بچه ها این تبلت ارزش خریدشو داره؟
الان دیجی کالا 8 گیگ دو سیمش رو گذاشته 450 تومن، با قیمت بازار چقدر فرق داره؟
دوربینش خیلی فاجعه است؟ فکر کنم مهم ترین نقطه ضعفش همین باشه
دوست عزیز مدلی که شما میگی mg 172 cg هست با این مدل که در موردش داره بحث میشه متفاوته
اون مدل رو که شما میگی نخر به چند دلیل
سرعت کم وایفای و اینترنت
کیفیت بسیار پایین صفحه
دوربین بسیار بی کیفیت
سلام
من این تبلت روت کردم و فولدر obb تو مموری کارت ایجاد شده ولی هر بازی که فایلش می ریزم اونجا کار نمی کنه لطفا اگه تجربه ای در این زمینه دارین
منو راهنمایی کنید
درود
دوستان میشه از این فونپد به جای گوشی استفاده کرد ؟؟
من میخوام بجای گوشی اینو بخرم
تمام قابلیت های یه گوشی موبایل داره ؟
سلام اگه منظورتون تماس و پیام باشه بله ولی باید حتما به فکر یک هدست باشید چون میکروفون و اسپیکر و از همه مهمتر اندازه دستگاه مناسب تماس نیست
دوستان من 2 روزه این فون پد خریدم . خیلی خوبه ولی بعضی مواقع یهو کند میشه . نمیدونم چرا .
مثلا از تو یه برنامه ای که خارج میشم صفحه خالی home screen میاد بعد 2-3 ثاینه آیکون ها ضاهط میشن
کسی این مشکلو نداره ؟؟
=======
مورد دیگه اینه که قبل آپدیت کردن به راحتی حتی بدون 1 ثانیه لگ کلیپ های 4K پخش میکرد . ولی الان که آپدیت کردمش اصلا نمیشناسه کلیپ های 4k . فرمتشونم mp4 هست .
دوستان بین این تبلت و Lenovo A7-50 A3500 کدام را توصیه میکنید؟
پیش از این برادرم یک تبلت ASUS Fonepad 7 (ME372CG) 32gig داشت که دو ماه نشده خراب شد و تعویضش کرد. که البته ظاهرا کلا مدلهای 32 گیگش ایراد داشتند. چون بعد از مدتی بطور کامل نایاب شدند.
بهمین خاطر الان کمی از برند asus نگران هستم که نکند باز ایرادات ساختاری در یک مدل داشته باشد.
دوستانی که این مدل را دارند تا حالا به مشکل برنخوردند؟
بنده Asus Fonepad 7 FE375CG رو توصیه میکنم.نقل قول:
دوستان کسی لوازم جانبی پیدا کرده برای این مدل ؟؟؟
کیف - گارد - محافظ صفحه نمایش
من هیچی نیافتم .
اگه منظور شما ۳۷۲ سی جی هست بله هم کیف هم لوازم دیگه
نقل قول:
شرمنده من همش ایت تاپیکو اشتباه میگیرم با 375
سلام
تبلت من سفیده پشتش ، تو کیفم خودکار آبی خورده بهش دو تا لکه آبی پشتشه :-D با چی پاکش کنم??
Sent from my ASUS K00E
فک کنم با الکل پاک بشه