کسی نبود ما رو یاری کند؟
Printable View
کسی نبود ما رو یاری کند؟
دوست عزیز این دوتا پچ و هم امتحان کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این که دانلود نمیشهنقل قول:
دوست عزیز متاسفانه لینک ها بلوک شدهنقل قول:
تنها لبنک تورنت .. است
مرسی دوست من این رم فیکس رو قبلا ریختم ولی فایده نداشت گرافیک 2 گیگ دارم ولی مثل حلزون سرعت داره خیلی جالبه
دوست عزیز شما با یه برنامه مثل CPUID Monitor دمای سی پی و و کارت گرافیک و قبل و در هنگام بازی رو ببینممنکن است مشکل از فن و افزایش زیاد دمای قطعات باشه ...نقل قول:
سلام دوست عزیز با این برنامه تست کردم دمای گرافیک تغییر نمیکنه ولی cpu از 38 درجه میرسه به 55 درجه به نظرتون به همین خاطره؟نقل قول:
فکر نکنم .. دما موردی داشته باشهنقل قول:
بازی رو تو رزولویشن پایین امتحان کن
اگه کار کرد نبود ... احتمالا بازی با سیستم ات مشکل داره .. گاهی پیش میاد
سیستم ما هم با بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل داشت
هرچه رم وگرافیک و ارتقاع دادیم باز نشد . گفتن مادر برد و باید ارتقاع بدی.ما هم کلا بی خیال بازی اش شدیم
اتفاقا تو رزولیتیشن پایین ولی مثل اینکه تو سیستم ما جواب نمیده دم شما گرمنقل قول:
زنده باشی :n01:نقل قول:
من رمم 16 ولی بازم مشکل تکسچر دارم . چیکار کنم ؟
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
مشکل دقیقا کجا ؟
با سلام عرضم ب حظور شما که نسخه ای که من داشتم بلک باکس بود گفتم بذار نسخه اصل رو بخرم نصب کردم وانجام شد به همه کسایی که بلک باکس دارن پیشنهاد میدم نسخه اصل رو بخرن موفق باشیدنقل قول:
من رمم 16 ولی بازم مشکل تکسچر دارم . چیکار کنم ؟نقل قول:
نقل قول:
directx 11 میخوام ولی هیچکدوم بازی رو بالا نمیاره باز ارور دایرکت ایکس میده!
نقل قول:
directx 11 میخوام ولی هیچکدوم بازی رو بالا نمیاره باز ارور دایرکت ایکس میده!
دوست عزیز اول اینو دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از edit list تو محل نصب بازی iw6sp64_ship.exe رو اد کن ok رو یزن بعد انتهای این نرم افزار feature level limite رو روی آخری بزار و تیک force warp رو بزن ok ببین چی میشهنقل قول:
بچه ها سیستمم رم کم داره 4 گیگ کمه :n04:چیه مگه :n13:بالاخره 8 گیگ مجبور شدم بخرم 270 هزار تومان پول دادم :n05:فقط میخواهم که بعد به کارت گرافیکم گیر بده و قر بیاد رو gtx 560 که قشنگ اجرا میشه ؟ نمیشه ؟ حافظه گرافیک کم نیاره ؟!:n28:
خلاصه حالمم خوب نیست یه چند روزیه به فنا رفتم :n21:دیوانه شدم دیگه فقط میخواهم این گیر به کارت گرافیک بده اون وقته که میرم دم شرکت سازنده و ریش ریش میکنم سازنده ها رو :n02:
کافیه 450 هم اجرا میکنهنقل قول:
سیستم من اینهنقل قول:
corei5 2500k
4gb ram
geforce gtx 560ti
من به زور اجرا کردم در صورتی که یکی با سیستم شبیه به من میگفت تقریبا راحت اجرا شده
اگه داری به امید cod های قدیم برای این بازی این قدر تلاش می کنی
میخوام لهت بگم زیاد زحمت نکش
کلا دیگه رسما داستانی وجود نداره و به سری شلم شوربا درست کردن
فقط گرافیک بازی رو بردن بالا ولی نه مثل mw3 که تقریبا خیلی از سیستم ها می تونستن اونو به خاطر کد نویسی خیلی خوبش اجرا کنن
عملات activision داره رو گروه سنی +11 سال داره کار میکنه چون بزرگتر ها بیخیالش شدن
من که بازی کردم خداییشی cod 2 رو از همه لحاظ ترجیح میدم به این
درود
من این بازی را نصب کردم اما اولین بار پس از 10 دقیقه با ایجاد یک صدای ممتد از بلند گو گیر کرد
برای بار دوم پس از 3 دقیقه گیر کرد
حتی وقتی تنظیمات گرافیک را هم پایین آوردم باز هم گیر کرد این دفعه حتی تصویری تو مونیتور هم نداشتم و مجبور شدم دکمه پاور را خاموش کنم تا ویندوز بالا بیاد
کسی میدونه علت چیه چون سیستم به غیر از مانیتور جدید هست و مشخصات آن بشر زیر میباشد:
Intel Core i3-4130
ASUS H87-PRO
ASUS GTX650TIB-DC2 2GB 192 bit
Geil CL11-11-11 D3-1600 2*4G
Monitor : LG W2286L
مانیتور من تا 1050*1680 ساپورت میکنه ولی تو اندازه و یا کمتر هم اجرا نشد؟
درود
من این بازی CALL OF DUTY GHOSTS را نصب کردم اما اولین بار پس از 10 دقیقه با ایجاد یک صدای ممتد از بلند گو گیر کرد
برای بار دوم پس از 3 دقیقه گیر کرد
حتی وقتی تنظیمات گرافیک را هم پایین آوردم باز هم گیر کرد این دفعه حتی تصویری تو مونیتور هم نداشتم و مجبور شدم دکمه پاور را خاموش کنم تا ویندوز بالا بیاد
کسی میدونه علت چیه چون سیستم به غیر از مانیتور جدید هست و مشخصات آن بشر زیر میباشد:
Intel Core i3-4130
ASUS H87-PRO
ASUS GTX650TIB-DC2 2GB 192 bit
Geil CL11-11-11 D3-1600 2*4G
Monitor : LG W2286L
مانیتور من تا 1050*1680 ساپورت میکنه ولی تو اندازه و یا کمتر هم اجرا نشد؟
در ضمن ویندوز من 8.1 و 64 بیتی میباشد
کسی میدونه چطوری میشه پست اضافه را خذف کرد؟؟:n13:
یه چیز جالب با اف ار ای پی اس فریم گیری کردم نمیدونم چرا هر چی تنظیمات رو بالا بردم اخرش هم 60 فریم داد بهم با 560 خیلی کم میشد میداد 30 تا و بازی کاملا روون بود!!!!!:n04: اونم با فول اچ دی :n04::n04::n04:
بهله رم هام هم رسید خدارو شکر :n01:
ایا نرم افزار باگ دارد ؟ با داستان چیز دیگری است :n13:
گرافیک رو اصلا خوشم نیومد اصلا کیفیت نداره خداییش کرایسیس3 واقعا بهتر بود سگش شرف داشت به کل کال اف دیوتی ولی من هنوز هم از هزینه ای که کردم پشیمون نیستم چون برای کال اف نکردم در حقیقت برای این بود که میدونستم کم کم رم کم میارم کال اف اولیش بود برای سیستم های جدید حداقل 4 گیگ میزارن برای بازی حداقل 8
کارای حرفه ای هم که 16 به بالا
دمت گرم چه سیستمت شبیه منه منم 2500k دارم با یه مین زد 68 ترکوندمش به 5 گیگا رسوندم ولی پایدار نمیشد تا 4800 یه نموره بیشتر پایدارش کردم ولی خوب بازم ترسیدم سرش اوردمش رو اصلیش خداوکیلی این سی پی یو جون میده برای اورکلاک و ور رفتننقل قول:
کارتمم که میخواستم مثل شما 560 تی ای بگیرم ولی اون موقع کم بود خیلی زیاد مجور شدم 560 معمولی بگیرم حدودا 2 سال پیش همین موقع ها بود که خریدم سیستم رو برام 1600-1700 تموم شد همه بهم گفتن تو احمقی که اینقدر هزینه کردی ولی گفتم بعد متوجه میشید تا سال بعد سیستم من با 3 تومان گیر نمیومد و گفتن دمت گرم و الان هم به نظر خودم هنوز هم تو شاخ ها یه جای کوچیکی داره برای خودش
شما نباشد مشکلی داشته باشی ولی من یه شک دارم اونو شما انجام بده احتمالا درست میشه سیستمت رو از برق جدا کن دستت رو بزن یه زمین یا هر جوری بلدی الکتریسیه ساکن بدنت رو از بین ببر حتی اگر نداره باز هم برای احتیاط انجام بده دکمه پشت پاور رو خاموش کن و در کیس رو باز کن و یه باطری روی مین بورد هست اونو در بیار و یکی دو بار استارت سیستم رو بزن و بعد دوباره باتری رو بزار و در رو ببند و سیستم رو روشن کن فقط تاریخ و ساعت و ... همش یه هم میریزهنقل قول:
یا این که اگر بلدی برو تو بایوس و دیفالتش کن و برو برای بازی ببین بازی چجوری اجرا میشه درست میشه یا نه
اگر نشد درایور هاتو اپ دیت کن همشون تو سایت سازنده های سخت افزارت هست و میتونی حتی برای مین بوردت از اینتل هم بگیری و گرافیک هم از انویدیا و دارایور های صدا هم مهمه اون رو هم اپ دیت کن اگر نشد دیگه بلد نیستم دقت کن درایور هات با ویندوزت باید هم خونی داشته باشه مثلا برای ویندوز 32 داریور 64 نگیری یا برعکسش
احتمالا درست میشه بازی رو هم ریپیر کن که اگر به هردلیلی بد نصب شده درست بشه
آقا این بازی لعنتی رو نصب میکنم ولی بعضی از فایلهاش ناقصه مثلا image file 18.pak اینا رو از کجا میشه دانلود کرد؟
دوستان من بازی رو نصب کردم . تو مراحل اولیه دقیقا بعد از جایی که کنترل سگه رو دست میگیری یکم بعدش میخواد بره مرحله بعد یهو صفحه سیاه میشه و از بازی خارج میشه مشکل از کجاست ؟
به احتمال زیاد فایلای اون قسمت مشکل دارهنقل قول:
دوباره نصب کن یا فایلاش رو یه جوری گیر بیار:n26:
بازیش باحال بود ارزش بازی کردنو داره.مخصوصا مراحل:شب برفی-کارخانه-ناو جنگی-غواصی- هوا بوردشم که محشره.
8ساعته تمومش کردم:n09:
از نظر من بیشتر تکراری بودنقل قول:
عملا اومده بودن HD Remade بازی های قبلی رو ساخته بودن
شما فقط اسم COD بعدی رو نیگا کن عملا چیزی به اسم ایده براشون نمونده:n21:
تازه دیدن بیشتر مخاطباش شدن بچه های 12-13 ساله دارن روش کار می کن که درجه سنی بازی بیاد پایین:n15:
درسته حرفتون رو قبول دارم اصلا نمیچسبه بازی کردنش ولی نمیدونم چرا thief خیلی بهم حال میده با این که خشونت و چیزی هم نداشت البته من همش نیم ساعت بازی نکردمش ادامه رو نرفتم ببینم چجوریهنقل قول:
چرا این جوری تموم شد این قدر زحمت کشیدم دانلود کردم و بازی مردم زور زدم این جوری تموم شد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستان سلام
من یه مشکلی دارم
که فکر می کنم فقط واسه این بازی نیست و ممکنه همگانی باشه ( آخه زیاد بازی نصب نکردم ! )
سیستمم لپ تاپ Y510P ـه Lenovo ـه !
کیفیت و اجرای بازی خوبه
اما گاهی اوقات بازی کند می شه ! فریم بای فریم نمی شه ها ! فقط کمی کند می شه !
مشکل از کجا ممکنه باشه ؟
با تشکر
اه اه...اعصابم خورد شد...اصلا یک دقیقه هم نمیشه بازی کرد...لعنتی همش هنگ میکنه و میاد بیرون و کنار ساعت ویندوز مینویسه display driver stopped responding
گرافیکم 6850 هست...چهار گیگ هم رم دارم...چیکارش کنم تا بشه بازی کرد..؟؟ میفیت تکسچر ها هم جالب نیست...
رمت کم میاد ۴ گیگ کمه من خودم مجبور شدم ارتقا بدم
پچ رم و نصب کننقل قول:
ممنون....پچ رو نصب کردم و فایلهای DLL رو ریختم ولی فرقی نکرد..