من پريزي رو كه باهاش شارژ ميكردم رو عوض كردم ديگه اون مشكل بوجود نيومد البته بگم كه اولين بار بود همچين موضوعي پيش اومده بود
Printable View
من پريزي رو كه باهاش شارژ ميكردم رو عوض كردم ديگه اون مشكل بوجود نيومد البته بگم كه اولين بار بود همچين موضوعي پيش اومده بود
جالبه تو جی اس ام ارنا گوریلا گلس3 رو به مشخصات این گوشی اضافه کرده..فکر میکردم ضدخش نیست ولی الان ک دیدم داره برچسب صفحمو کندم :)
زیاد روش حساب نکن.نقل قول:
Sent from my Desire S using Tapatalk
این متن با قلم اس پن گوشی گالکسی نوت 3 نوشته شده است و از کیبرد دستگاه استفاده نشده.
این گوشی قادر استکه دستخط نوشته شده با قلم را تبدیل به تکست کند.
در ابتدا نوشتن با آن کمی سخت است ولی بتدریج آسان میشود.
سلام
متن بالا اولین ایمیل فارسی استکه با قلم و بدون استفاده از کیبورد با این گوشی نوشته ام، بگمونم وقتی بتونه دستخط معمولی و نه چندان خوب من را بخونه (باکمی ارفاق)، دستخط خیلی ها را میتونه بخوبی تشخیص میده.
موفق باشید
KitKat هم بطور رسمی واسه نوت 3 اومد. (البته فعلا 9005)
چندتا سوال
میخوام گلگسی گیر بگیرم ولی ایکون gear manager رو با هر رامی ک نصب میکنم ندارمش ولی تو عکسای اینترنتی این ایکون رو گوشی هست
ایا گلکسی گیر تو علایدین پیدا میشه؟ قیمتشو کسی داره؟
اگه کیت کت نصب کنیم گلکسی گیر مشکلی نداره؟
دوستان نرم افزار navitel رو نصب میکنم فقط صفحه سفید اولش میاد دگه کار نمیکنه آخرین نسخش هم امتحان کردم همین بود مشکل از کجاست؟در ضمن میخاستم بپرسم الان بهترین رام رسمی چیه دانلود کنم ؟ممنون
سلام
مهیار ، شما گوشیتو از دیجی کالا خریدی ، ساخت کجا بود؟ لوازم داخل جعبه اش بود (انبر ، نوک قلم و ... ) ؟ رو باتریش ساخت کجا نوشته بود ؟
:n04:بله من از دیجی کالا گرفتم .روی گوشی زده ساخت سامسونگ روی باتزی زدا ساخت کره اسمبل ویتنام .لوازمش هم هدفون و شارژر و یه سری چیزای خورده ریز بدرد نخور مثل پلاستیک های هدفون ک تو گوش میرهنقل قول:
دوستان این راسته که تمام گالاکسی نوت های 3 مشکل وای فای دارن ؟
آخرین قیمت هر دو مدل رو کسی داره؟
خیر اینطور نیست.اگه باشه به اینترنت و مودم ربط داره نه گوشینقل قول:
9005 دیروز 1870 بودنقل قول:
امروز تو کرج n9005 یارو میداد 1920 + made in Vietnam by Samsung
امکان افت قیمت تا 1700 هست برای این گوشی ؟
مبخوام بخرم بیشتر از این زورم میاد پول بدم :|
تا 1680 هم اومد پایین الان باز چند وقتیه گرون شده مثه اینکه کمیاب شده .. عجله نکنید بهتره الان نوت2 شده 1250 مگه چقدر سرتر از نوت2 هست؟ خیلی دیگه اختلاف داشته باشه 200 تومننقل قول:
ُسلام
برای نصب برنامه روی این گوشی چه نرم افزار را پیشنهاد میکنید؟
Android Pc Suite ، Samsung Kies ویا پیشنهاد بهتری دارید؟
با تشکر
حتما داري شوخي ميكني?نقل قول:
moborobo عالیهنقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه
این ورژن (V 21.15.858 Beta) موتو روبو را دانلود و نصب کردم .
هرچند هنوز بطور کامل باهاش آشنا نیستم ولی خیلی کامل و خوبه.
ویروس یاب چی پیشنهاد میکنید؟
اینو (Kaspersky-Mobile-Security-9.10.141.apk ) توی همین انجمن پیدا کردم، اما ظاهرا مشکل داره ونصب نمیشه!
موتو روبو کارش چبه؟ یه برنامه برای بک آپ گیری از نوت 3 روت نشده که از دیتای بازی ها هم بتونه بک بگیره معرفی میکنید. تشکر
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
آنتی ویروس LookOut خوبه و Comodo من الان رو S4ام کومودو رو دارم و راضیم اما بنظره من داشتن آنتی ویروس اونچنان مهم نیستش البته بستگی به خوده طرف هم داره.نقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه
Comodo Mobile Security v 2.4.0293087 را دانلود و نصب کردم .
با امکانتی که براش تعرف شده خیلی جالبه و بقول معروف خیلی هم یوزر فرندلی بنظر میرسه!
من بیشتر مطالب مربوط به نیاز و یا عدم نیاز به آنتی ویروس برای اندروید را خوانده ام.
اما بعنوان یک مار گزیده ترجیح میدم همیشه از آنتی ویروس استفاده کنم.
شاید اینجا جای مناسبی برای این مطلب نباشه،
اما نوشتن این تجربه تلخ میتونه توی تصمیم گیری سایر دوستان برای داشتن ویا نداشتن آنتی ویروس برای آندروید مفید واقع بشه، توضیحش کمی طولانیه، اما بصورت خلاصه میگم.
من 2-3 سال پیش اولین گوشی اندرویدی ام را خریدم باضافه یک سی دی پر از نرم افزار های مختلف اندرویدی.
شروع به نصب نرم افزار های ظاهرا رایگان کردم، طبق معمول بدون خواندن شرایط و مقررات آنها.
گویا یک از از این برنامه ها شرایط خاصی داشت و بعد از چند روزکه بصورت مجانی بود پولی میشد.
منهم بیخبر از این موضوع.
یک روز یکی از دوستان زنگ زرد وگفت فلانی اون اس ام اسی که بزبان انگلیسی فرستادی نتونستم خوب بخونم.
گفتم کدام اس ام اس را میگی من چیزی نفرستادم، اگه ممکنه اونو فوروارد کن ببینم.
دیدم که یه اس ام اس بزبان انگلیسی از گوشی من ارسال شده بود که ترجمه اش به این صورت بود:
" من متقلبی هستم که حاضر نیستم یه اپلیکیشن 5 دلاری را بخرم و از نسخه غیر قانونی آن استفاده میکنم........"
این مطلب به تعداد زیادی از دوستان که شماره شان توی دفترچه تلفن گوشی موجود بود ارسال شده بود حتی به دوستان خارج از کشور ، دقیقا نمیدونم به چند نفر ، ولی سوای هزینه ای که برای ارسال این مسیج ها هزینه شده بود کلی آبرو ریزی کرده بود.
نمیدونستم کدام بد افزار داره این کار را میکنه. همان روز آنتی ویروس معمولی را که قبلا نصب کرده بودم فعال کردم.
روز بعد دیدم چند بار گوشی هنگ کرد، متوجه شدم که هربار این بدافزار میخواد فعال بشه آنتی نیز فعال میشه و گوشی هنگ میکنه. خلاصه بدافزار را با مشکل زیاد شناسایی و پاک کردم و ماجرا تمام شد.
موفق باشید
Heliumنقل قول:
با بیشتر برنامه ها سازگاری داره،
با اینکه گوشیم راحت به لب تاب وصل میشه اما برنامه هلیوم که باptpوصل باید بشه نمیتونه به لب تاب وصل بشه؟چرا؟مگر برای اتصال باptp(بجایmtp)باید داریور جدید نصب داشت؟در ضمن کیز سامسونگ نصب دارم اما برای بک اپ گیر میکنه؟
moboroboازsoft98دانلود کردم ونصب کردم اما گوشیو رونمی شناسه بها اینکه گوشی الان توی مای کامپیوتر باز شده؟چرا؟refershجواب نداد.ورژن215.855betaنقل قول:
درایور گوشیهای سامسونگ هم باید نصب کنید تا بشناسهنقل قول:
SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones
باسلام
دوستان
میخوام نت 3بخرم
تفاوت قیمت 9000 و9005 که جدود صدتومان است برام مهم نیست
ایا ازنظر استفاده از دستگاه برای من که خیلی هم حرفه ای نیستم (بین نیمه حرفه ای واماتور هستم)انتخاب 9005 اشکالی ندارد؟ گاهی احساس میکنم که ورژنهای نرم یعنی 9000 عادی تر کار میکنند وکمتر مشکل نرم افزاری واین حرفها دارند.ایا این درست است؟
ازاکبند بودن دستگاه چطور مطمئن شوم ایا بادید ظاهری قابل تشخیص است .میخواهم ازپایتخت بگیرم 9005 را 1910 میگفت .
موقع خرید چه تستهایی را انچام دهم تست مربع ستاره .........مفصل است وباید انرا حفظ کنم بنابراین باید اطمینان کنم
توصیه به کدوم دارید صدتومان اختلافش مهم نیست ایا کار با 9005 کاملا به راحتی 9000هستا
با سلام خدمت دوستان
من تقریبا 1 ماهی میشه این گوشی خریدم ولی هنوز نتونست مشکل wifi حل کنم. همه تنظیماتم انجام دادم ولی درست نشد. همش قطع و وصل میشه.
کسی هست مشکل مشابه داشته باشه؟
کسی میتونه به داد من برسه
حتما 9005 بخر.مزایا:فیلمبرداری 4k .اینترنت 4G . چیپست snapdragon800نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اگه به این قیمت میخوای بخری پیشنهاد میکنم از سایتایی مثل دیجی کالا و آل دیجیتال خرید کنی حداقل مطمئنی گوشی آک هست و لوازمش عوض نشده... 2 تا 7 روز هم مهلت تست داری، که هیچ مغازه داری بهت مهلت تست نمیده، بده هم تهش میزنه زیرش...نقل قول:
سلام ایا این قیمت که من میخواهم بخرم ارزان است که نگران انداختن دارید؟ یکی از نگرانیهایی که نخریدن از 4مرکز مایکروتل داره همینه دیگه .نقل قول:
اگر ازدیچی کالا بخرم ایا اجازه عوض کردن میدهند ؟ ایا باید پول رابه حسابی که میدهند بریزم وبعد برایم ارسال میکنند؟ اگر نفرستادند چی؟
اگه ازهمان پایتخت بخوام بخرم چطور از اک بودن مطمئن شوم
کلا اینترنت این روزها خیلی اذیت میکند امکان دارد دستگاهت ایرادی نداشته باشد وازاینترنت باشد برویکجایی که اینترنت مطمئن داره وانجا دستگاه را امتحان کننقل قول:
برنامه wififix نصب کننقل قول:
سلام.نقل قول:
دیجی کالا اگر تهران باشید و سفارش بدید براتون پوز سیار میفرسته و میتونید بعد از تحویل گرفتن گوشی با کارت تسویه کنید.ضمن اینکه سایتهایی مثل دی جی کالا و گوشی شاپ و آل دیجیتال امتحانشونو پس دادن و مطمین هستند."11"
اگه پول اضافی داری یا راحت پول درمیاری از دیجی کالا و دزد دیجیتال خرید کن اگه سخت پول درمیاری و قدر پولتو می دونی خودت برو طبقه پنجم و ششم علاالدین بگرد چند جا قیمت بگیر و قبل از خرید بسته بندی رو چک کن ولی به نظر من زیاد گیر پلمپ نباش این گوشیها تو جعبشون برچسب پلمپ دارن که فروشنده ها خودشون پلمپ می کنن ظاهر گوشی رو ببینی جای دست روش نباشه و برچسب های روش و بغلاش دست نخورده باشه و لوازم کامل دست نخورده باشه مشکلی نداره کهنقل قول:
هر چی هم تو خرید گوشی حساس باشی بدتره
ممنون از راهنماییت اما فقط با گوشیم مشکل wifi دارم. نه با لپ تاپ نه با گوشی های دیگه
مودمتون رو ریست فکتوری کنید و دوباره کانفیگ کنید . اگر حل نشد اعلام کنید
نقل قول:
آقا بسیار ممنون از راهنماییتون
با سلامنقل قول:
من هم در ابتدا این مشکل داشتم و گیج شده بودم.
تفاوتهایی که دارن فقط و فقط در دوربین و پردازندشون که تو دوربین 9005 باید بگم حداقل تا الان تو ایران کاربرد نداره. از نظره پردازنه هم اصلا تفاوتش چشمگیر نیست. اون 100 تومن هم بذار تو جیبت یا لوازم جانبی بخر
اگر گوشی باز هستی و فقط یکسال میخوای گوشی نگهداری فرقی ندارهنقل قول:
ولی اگر میخوای چند سال نگهداری حتما 9005 بگیر که آینده نگری کار آدم عاقله
از یکسال دیگه اپراتور 4G هم در ایران آغاز بکار میکنه و درست انتخاب کن تا اونوقت آه از نهادت در نیاد