باشه حتما ... البته من دوستم تازگی ها رفته پاساژ سهند دیروز بهش اس ام اس دادم گفت تو بازار نیست اصلا ، چون تو دوبی هم جنس نیست تا سه هفته نمیاد :( ... البته اکثر فروشنده ها می گفتن آخر هفته یا هفته دیگه جنس های ایسوس حتما می یاد :|نقل قول:
Printable View
باشه حتما ... البته من دوستم تازگی ها رفته پاساژ سهند دیروز بهش اس ام اس دادم گفت تو بازار نیست اصلا ، چون تو دوبی هم جنس نیست تا سه هفته نمیاد :( ... البته اکثر فروشنده ها می گفتن آخر هفته یا هفته دیگه جنس های ایسوس حتما می یاد :|نقل قول:
توروخدا یکی به من بگه چیکار کنم؟همش میگن 2 هفته دیگه 1 ماه دیگه میاریم.خدا لعنت کنه باعث این گرونی رو که نمیذارن آدم به آرزوش برسه.الان 4 تومن دارم.اگه با 4 تومن پیدا کردم برم بخرم؟اگه بدون گارانتی باشه اشکالی داره؟برادرم سه شنیه یدونه n56vb گرفت با کانفیگ corei7 ram 8 gpu 740 2g fhd.خرید 3200.میخوام یه چیزی بگیرم که از مال اونم بهتر باشه.n550 از n56vb خیلی قویتره؟ظاهرش چی قشنگه؟تاحالا از نزدیک ندیدم.خواهشا برادرانه کمکم کنید.ممنون
میتونید برای دیدن ظاهرش (عکسهای لپتاپ خودم) به لینک زیر پست مراجعه کنید.نقل قول:
آی خوشحال به حالت که با اطمینان و با قیمت خوب و محتویات کنارش و گارانتی اصلی تو وقت مناسب خریدی و داری کیفش رو می بری :n28:نقل قول:
حالا چطوره ؟؟ راضی هستی ازش ؟؟ چیز منفی ازش تا حالا دیدی یا نه ؟؟
من گاها وسوسه می شم قید این N550 رو با این شرایط بزنم یادم میفته این لپ تاپ همه چیش یه طرف صفحه نمایش FHD ، IPS و علاوه بر اون پردازنده Haswell اش یه طرف ... شیک بودنش که دیگه هیچ نمی تونم ازش دل بکنم :(نقل قول:
دست درد نکنه ولی من نتونستم ببینم.
دست درد نکنه ولی من نتونستم ببینمنقل قول:
راستی لوگوی ایسوس پشت درب لپتاپ روشن میشه؟
اره میگن روشن میشه!نقل قول:
دوستان کسی خبر جدیدی نداره که کی وارد میشه این مدل ?
آقای وکیلی 2تا سوال دارم.یکی اینکه آیا وقتی با تاچ لپتاپ کار میکنید درب لپتاپ خیلی تکون نمیخوره؟چون من یه ویدیو دیدم که هر لمسی با صفحه انجام میداد درب لپتاپ تکون میخورد. سوال دیگم اینکه آیا صفحات لمسی براق هستند و اصلا نمیشه در محیط خارجی کار کرد؟مات بهتره یا براق؟یه چیزی میخوام که هم کیفیت خیلی خوبی داشته باشه هم در محیط خارجی بتونم باهاش بخوبی کار کنم. آقای وکیلی و کسانی که این لپتاپ رو دارن و حداقل باهاش کار کردن لطفا جواب بدن.یه دنیا ممنون.
ببینید، تاچ لپتاپ خیلی حساسیت بالایی داره و کوچکترین ضربه ها رو جواب میده و نیاز به فشار زیادی نیست. من از تاچ برای تایپ فارسی بیشتر استفاده میکنم و زیاد اهل بازی نیستم. اما در بدترین حالت اگه شما در گوشه های بالایی که دورترین فاصله تا لولاها هستن متناوبا به یک نقطه ضربه بزنی (مثلا توی بازی) صفحه با تلورانس یک سانتیمتر عقب و جلو مبره. البته لولاها خیلی محکمند و فکر نمیکنم توی بازی هم اذیت کنه.نقل قول:
منپصفحات لمسی مات هم در ریویوهای خارجی دیدم، اما ترجیح میدم صفحه براق با نور و کنتراست و کیفیت نمایش رنگ بالاتری داشته باشم تا صفحه مات و بدون انعکاس. توی این لپتاپ این مشکل با بالا بردن نور صفحه تا حد زیادی حل میشه چون اولا روی ۱۰۰% نور زیادی میده و بالاتر از همه کنتراست باور نکردنی ۱۴۱۰:۱ ( برای مقایسه به این لینک معتبر مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تفکیک زیادی ایجاد میکنه.
من که از صفحه نمایشش خیلی راضیم.
چرا؟ لینک رو کپی پیست کن توی آدرس بار باروزرت...نقل قول:
یا برو به پست 57# در همین تاپیک.
:n01: من همون موقع توصیه میکردم بخرید، ولی استدلال دوستان این بود نوبرانه س قیمتش میاد پایین. به نظر من اگر هم میومد پایین نهایت 70-80 تومن بود و توی 3700-3800 ارزش نداشت.نقل قول:
کاملا راضیم ازش! پسر خوبیه! :) نکته منفی؟ :n13: پشت صفحه که مشکیه آلومینیومیه جای دست میمونه! هارد وقتی سکوت کامل باشه، مثلا وقتی داری فیلم میبینی و دیالوگی نیست، زرزر کوچولویی میکنه که البته در همه هاردهای دیسکی هست و خاص این لپتاپ نیست.
یه چیز دیگه اینکه اگر بخواید با این لپتاپ کنفرانس بدید و ویدئو پروژکتور ورودی HDMI نداشته باشه و فقط VGA ساپورت کنه شما باید حداقل 50 تومن بدین یه تبدیل از miniDisplay یا HDMI به VGA بگیرین. خوبیش اینه در عوض کنار لپتاپتون خروجی آبی رنگ، بزرگ و زشت VGA رو ندارین!
واقعا از توضیحاتتون ممنونم.عکسارو هم دیدم.مرسی.ایشالا ما هم بتونیم بخریم.موقعی که لپتاپ هست پول نداریم.وقتی هم که پول داریم لپتاپ نیست.نقل قول:
تا باشه از این منفی هاااا ... ممنون که وقت میذارین و راهنمایی می کنید و به سؤالات جواب می دین :)نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
من فکر میکردم فقظ از n550 من هست که این صدای هارد رو میده..
وقتی همه چیز ارومه و مثلا یک دفعه که میری تو هارد یه صدا عجیبی مثل تق تق میاد و میخوام بدونم بقیه لپ تاپ ها هم این صدا رو دارند ؟؟
در ضمن برای ویندوز 8.1 هم هنوز کامل درایور هاش نیومده مثل گرافیک Intel
یه مورد دیگه هم هست که بیشتر لپ تاپ ها با گرفتن درشون به سمات بالا (باز کردن ) ثابت میموند ولی این رو باید حتما قسمت پایینی لپ تاپ رو هم بگیره تا در باز بشه..
راستی من چند روز پیش برای یه dvd که بزارم تو دستگاه یه فشار کمی به درایور اوردم و از اون لحظه موئقع خواندن dvd یه صدایی عجیبی میکنه که وقتی دست میزارم درایورش رو میگیرم بالا خوب میشه باید ببرم گارانتی درستش میکنند ؟
دوستان آل دیجیتال گذاشته 3950 با کانفیگ i7/8gb/1tra/gt750 4gb باویندوز 8 اورجینال بدون صفحه لمسی صفحه شم نمی دونم IPS هست یا نه بنظرتون ارزش خرید داره
من دنبال این مدل لپتاپ باصفحه لمسی و بدون ویندوز هستم به نظرتون اگه گیر بیاد قیمتش تو همین رنجه؟
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم این صدا رو دارم نمیدونم چرا یه بازی اجرا میکنم دی وی دی رامش یه استارتی میزنه انگار فک میکنه دی وی دی داخل درایو رفته و میخواد اجراش کنه
دوستانی که منتظر این مدل هستند...
یه خبر کاملا موثق(واردکننده)اینکه این مدل تا دو ماه آینده وارد بازار میشه و تمامی اینایی که میگن یه هفته و دو هفته دیگه(که البته خودتون تا الان متوجه شدین دروغه همه این حرفا)پایه و اساسی نداره.دوستانی که عجله دارن فکر مدلای دیگه باشن الکی منتظر نمونن.تازه معلومم نیست دو ماه دیگه با چه قیمتی عرضه بشه!!!!
سلام
در سایت آل دیجیتال چند مدل هست که نوع مشخصات با هم فرق داره: مثلا نوع صفحه led یا ips درج شده.
فرق این دو تا در چیه؟ دوستانی دارن روی کارتن چی درج شده؟
با تشکر
خب همون طور که خودت هم میگی مشخصاتشون فرق داره ips کیفیت خیلی بهتری داره همراه با زاویه بهتر اون یکی هم که مثل بقیه مدل ها صفحه ش معمولیه البته من مطمئن نیستم n550 بدون ips هم تولید شده یا نه ولی اگر واقعا مدل بدون ips داره من پیشنهاد میکنم با کیفیت IPS بگیریدنقل قول:
نه داداش فکر کنم کنم کلا این آل دیجیتال تو باغ نیست اصلا ... آخه من جستجو کردم led و IPS دو چیز جدا هستند ... ips رو باید با tn مقایسه کرد و چیزی هست که افزوده میشه به پنل نه اینکه جای LED رو بگیرهنقل قول:
آقای @جواد . وکیلی
اگه امکانش هست یه عکس کامل از کارتن بگیر بذار ببینیم مشخاص کانفیگی رو که شما داری چطوری نوشته !!!!
دوستان من از خريد اين لپ تاپ منصرف شدم
بين دو مدل سوني گير كردم به نظر شما كدوم؟؟؟؟؟؟
هر كدومشون يه برتري اي دارن......
اين يه كيش svf15a...vaio
اينم يكي ديگش svf151290x
راستي كارت گرافيگ اين دو مدل يكيشون gt735 و يكيشون gt740 است
تفاوت اين دو مدل با هم و با gt750 چيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر باهم تفاوت دارند؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
من منظورم توضیح اسم پنل ها نبود میخواستم خیلی ساده IPS رو توضیح بدم چون برای مدل هایی که ips نیستن سایت های فروش برای مشخصاتش نمینویسن TN مینویسن نوع صفحه LCD with LED backlight واسه همین اونطوری توضیح دادمنقل قول:
پاسخ به چند سوال و اشکال :
1.سری N550 ایسوس همگی دارای نمایشگر IPS هستند
نمایشگرهای LCD دو نوع کلی هست : IPS و TN . نوع TN ارزانتره و در عوض سرعت پاسخدهی بالاتری داره به همین جهت در لپتاپهای ارزانقیمت و یا حتی نسبتا گران سری گیم که پاسخدهی پنل مهمه بیشتر مورد اقباله. نوع گرانتر IPS دارای زاویه ی دید بیشتر و تاحدودی کیفیت رنگ بهتره و برای لپتاپهای سری مالتیمدیا مورد استفاده قرار میگیره
گرچه در سالهای اخیر، مولفه های مثبت این دو نوع نمایشگر بهم نزدیک و نزدیکتر شده .
2.دلیل حضور کمتر N550 مربوط به خود کارخانه و توزیع جهانیش هست. طوریکه حتی در کشورهای اروپایی هم توزیع کم این دستگاه باعث توهم و شایعات (نادرستی) در برخی هوادارنش در زمینه ی توقف تولیدش شده :
3. نمایشگرهای LCD لپتاپهای امروزی همگی از نوع نور پس زمینه ی LED هستند و ذکر شدن و یا نشدنش در مشخصات لپتاپ، هیچ اهمیتی نداره. گرچه استفاده از نور پس زمینه ی LED باعث باریکتر شدن نمایشگر و مصرف کمتر انرژی شده اما کیفیت رنگ نسبت به نمایشگرهای سابق که از نور پس زمینه ی CCFL استفاده می کردند قدری افت کرده و بیشتر میل به رنگ آبی در نمایشگرها مشاهده میشه.
4. مقایسه ی سه سری اصلی N550 با هم :
سوالی بود در خدمتم.:n16:
ممنون بابت توضیحات درمورد نوع صفحات نمایش.
زنگ زدم آل دیجیتال و از مسئول بخش فروش لپ تاپ سوال کردم چرا دو نوع صفحه نمایش در مدل ها درج کردید ؟ فرمودند دو نوع هست دیگه ips و led :n13:
خب بدیهیه ایشون کمترین سواد سخت افزار نداشتند ... ایشون دو موضوع بی ارتباط رو بهم ربط داده که از فروشنده جماعت بیش از این هم توقعی نیست. کاش کمی سوال پیچش می کردید تا قدری ضایع بشه مثلا م گفتید ببخشید IPS اصلا مخفف چیه و یعنی چی؟! :n09:نقل قول:
===============
نمایشگرهای امروزی همه دارای نور پس زمینه ی حاصل از LED هستند و همونطور که گفتم این چیزی نیست که دیگه بخواد توی مشخصات ذکر بشه.گذشت اون دوران که نور پس زمینه ی لپتاپها از نوع لامپهای دراز CCFL بود. بعبارتی LED vs CCFL
IPS هم در مقابل TN قرار میگیره و توضیحش در بالا ذکر شد. پس داریم IPS vs TN
حالا باید بهتر متوجه بیسوادی فردی که خودش رو مسوول بخش فنی!!! معرفی کرده شده باشید.متاسفانه انتصابات فامیلی و ... توی این دست شرکتها بیداد میکنه و اینم نتیجشه.
میشه لطف کنید بگید از کجا خریدید N56vb رو با قیمت دقیق؟نقل قول:
چشم. انشاءالله جمعه یا شنبه که سرم خلوت بشه یک سری عکس دیگه و پاسخ به سوالاتی که پیش اومده رو توی همین لینک زیر میذارم.نقل قول:
درباره محدوده نمایش رنگ دیگر لپتاپها چیزی نمیدونم، اما با توجه به نمودارهای سایت معتبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
صفحه نمایش ته رنگ آبی ندارد. رنگ سفید و بیشتر رنگها گرم به نظر میرسند The display does not have a blue tint. White and nearly all colors look warm
سلام و ممنون از اینکه بعد از خرید هم به سوالات دوستان پاسخ میدین. می خواستم نظرتونو درباره ی عوض کردن هارد نسبتا سطح پایین این مدل لپ تاپ با مدلهای دیگه مثل 7200 rpm و ssd بدونم. بنظرتون هارد هایی از این دست باعث کاهش سروصدا و افزایش سرعت نمیشن؟ در ضمن اگه یه هارد 1T 5400 rpm با مثلا یه 256G SSD عوض بشه (همزمان با خرید) روی قیمت لپ تاپ چه تاثیری میذاره ؟ دوستان هر کی میدونه لطفا جواب بده. سپاسگذار :n01:نقل قول:
سلام. هارد 7200 دور حتی صدای بیشتری تولید میکنه! این هارد، هارد بدی نیست و مارک وسترن دیجیتال هست.نقل قول:
بهترین راه تعویض با SSD یه که البته هزینه بالایی داره!
الان اگه بخوای عوضش کنی باید با ssd عوضش کنی ( چون 7200 با 5400 فرق زیادی باهم ندارن که بخواد تعویض بشه و علاوه بر اون صدا و فکر کنم احتمالا مصرف انرژی 7200 بالاتر هم باشه ) ... . ssd هم با توجه به قیمتش نمیشه سراغ حافظه های بالاتر رفت و باید حافظه ای کم رو با قیمت تقریبا زیاد خرید . افزون بر همه این ها به احتمال 80 90 درصد با تعویض هارد گارانتی هم از بین خواهد رفت !نقل قول:
پس بهترین و منطقی ترین ره به نظر من ( و تو یکی از صفحات یکی از دوستان هم پیشنهاد داه بودن ) استفاده از همین هارد فابریک به مدت یک یا دو سال ( حداقل تا پایان گارانتی ) هست و اگر لازم بود اون موقع تویض بشه با یک هارد SSD ) مطمئن باش تا اون موقع هم قیمت هاردهای SSD حتما پایین خواهد اومد . )
بله خب نمایشگرهای High-End نوع LCD که دارای LED-Backlit هستند رو به پیشرفتند اما بازم اگر کنار یک LCD مدرن تر که از نوع CCFL-Backlit باشه بذارید بازم تفاوت توی چشم میزنه و حتی گاهی این تفاوت قدری نا امید کننده بنظر میرسه. ولی خب فعلا همینه که هست و کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
این موضوع رو اگر توی انجمن سخت افزار بررسی کنید قبلا خیلی زیاد روی اون بحث شده ...
کلا HDD ها صدای هیس خودشون رو دارند که در سکوت، آزار دهنده هست. در زمینه ی سرعت هارد باید بگم حتی نوع 7200rpm هم وقتی ویندوز سنگین باشه مخصوصا در موقع بوت بازم کند بنظر میرسهنقل قول:
من یک SSD بسیار سریع با حجم 256GB گرفتم و روی اون دو تا ویندوز ضروری (xp و هفت x64) نصب و Virtual memory رو هم فقط روی SSD تعریف کردم تا بی جهت به HDD مراجعه نشه.. بعلاوه اینکه HDD اصلی 7200rpm رو هم تنظیم کردم سر 1 دقیقه بیکاری خاموش بشه. در نتیجه دستگاه در کنار سرعت فوق العاده، کاملا ساکته.
مصرف انرژی در حد کمتر از نیم وات تفاوت وجود داره و کاملا قابل اغماضه.نقل قول:
فکر کنم احتمالا مصرف انرژی 7200 بالاتر هم باشه
ضمنا الان SSD تا 1TB از برند سامسونگ هم وجود داره که هر کی بودجش رو داره ... :n09:
عزیزان ، بغیر از اون دوستی که گفت خبر گرفته 2 ماه دیگه وارد میشه ، کسی خبر دیگه ای نداره ؟
دوستان پس جواب من چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو رو خدا جواب بديد
اینجا چقدر بار علمی زیاد شده خدارو شکر.تشکر از دوستانی ک زحمت میکشن و ب سوالاتی که میدونن جواب میدن.من دیگه چون واقعا نیاز داشتم مجبور شدم بخرم این لپ تاپ رو.وگرنه باید میرفت تا چند ماه دیگه.ی خواهش دارم از کسایی که این لپتاپو دارن. یه سوالی دارم.آیا این لپ تاپ وقتی تو شارز هست و ازش استفاده میشه.وقتی پر شد .باتری از مدار خارج میشه که مدام شارز و د شارز نشه؟یا باید گزینه ای رو فعال کرد؟در کل دوستان از باتری این لپ تاپ راضی هستن؟
مبارک تون باشه دوست عزیز! می تونم بپرسم از کجا و با چه کانفیگ و قیمتی خریداری کردید و اینکه آیا دستگاهی که خریداری کردید گارانتی داره یا نه؟نقل قول: