گالری عکس بازی ویگان V آرسنال - نیمه نهایی FA Cup
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل ویگان
پایگاه خبری GunnersTrust: مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل ویگان.
در مورد احساسات موجود بعد از بازی...
حس رهایی زیرا زیر فشار زیادی بودیم، چون انتظار یک بازی سخت را داشتم و نا امید نبودم. ویگان تاثیرگذار ظاهر شد، به خوبی سازمان یافته بود، از نظر فیزیکی بسیار قدرتمند نشان داد و وقتی توپ را در اختیار داشت خونسرد بود و خیلی خوب بازی کرد. آنها نشان دادند که چرا در دور یک چهارم نهایی منچستر سیتی را شکست دادند و برای مدتی در جریان بازی، همه چیز بر علیه ما بود. نیاز داشتیم شخصیت و انعطاف پذیری خود را نشان دهیم و همچنین در روشی متحد و منعطف روی اعصاب خود مسلط باشیم.
در مورد رسیدن به فینال...
بله، این رضایت بخش ترین مساله است زیرا همه از ما انتظار داشتند به فینال برسیم. امروز بار دیگر دیدیم که یک بازی حذفی است و فاصله میان شکست و پیروزی بسیار بسیار کم است و این دیدار بار دیگر این موضوع را نشان داد. اما اگر شکست هم می خوردیم می گفتم که در سطح ذهنی که انتظار داشتم قرار داشتیم و امیدوارم پیروزی امروز موجب تقویت روحیه ما در بخش نهایی فصل شود.
در مورد بازگشت اورتون به جایگاه چهارم...
حتی نتیجه آن بازی را نمی دانستم و فکر می کنم اگر بازی های خود را برنده شویم بالاتر از آنها قرار می گیریم. اکنون برای ما مهم است که روی لیگ برتر متمرکز شویم و اگر این کار را خوب انجام دهیم، اطمینان دارم که باز می گردیم. بالاتر از همه، اکنون برای پایان فصل هدف داریم. در فینال جام حذفی هستیم اما دروه ای را پیش رو داریم که می توانیم روی لیگ برتر متمرکز شویم.
در مورد اینکه این پیروزی قطاری به سوی موفقیت های آینده خواهد بود...
از نظر ذهنی مهم بود که امشب حذف نشویم. اگر پیامدهای حذف احتمالی در دیدار امشب را در نظر بگیرید، کاملا نگران کننده است. باور دارم تیم خوبی داریم، بازیکنان زیادی خارج از ترکیب هستند و امروز صبح حضور الکس اوکسلید چمبرلین هنوز قطعی نبود، گیبز در دسترس نبود، بعلاوه خیلی بازیکنان دیگر خارج از تیم هستند. ما تیم خوبی داریم اما اخیرا بازیکنان زیادی را از دست دایدم.
در مورد فابیانسکی...
او خیلی خوب عمل کرد. معتقدم او گلر خوبی است و امروز بار دیگر ان را نشان داد در جریان بازی، حتی روی ضربه پنالتی که حریف آن را گل کرد او به سمت درست حرکت کرد. او سریع است و البته روی ضربات پنالتی ما را در موقعیت راحتی قرار داد.
در مورد اینکه آیا به جیرود برای بازی سه شنبه استراحت دادید...
نه واقعا. او اخیرا کمی خسته بود و بازی های زیادی انجام داد. فکر می کردم که به نفرات تازه نفس نیاز داشتیم.
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل وست برومویچ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پیروزی...
خوب بازی کردیم، وست بروم نیز چند موقعیت داشت. اما می خواستیم کار را با یک پیروزی تمام کنیم و این کار را نیز انجام دادیم. کمی بی هدف بود زیرا می دانستیم که در جمع 4 تیم هستیم اما جدی بودیم، گلی دریافت نکردیم و در نیمه اول یک گل زدیم. گل دوم هرگز به ثمر نرسید اما اگر به رکورد خانگی این فصل ما نگاه کنید، اولین بازی خانگی را شکست خوردیم و سپس دیگر نباختیم. مهم بود که امروز شکست نخوریم.
در مورد تثبیت جایگاه چهارمی...
از نگرش، رفتار و ثبات بازیکنانم راضی هستم. مایوس نیز هستم زیرا برای 120 روز در صدر جدول بودیم. وقتی اکنون به جدول نگاه می کنید، رقابت بسیار نزدیک است و سپس در ذهن خود دیدارهایی را به خاطر می اورید که امتیازات را از دست دادیم و نباید از دست می دادید. همچنین افسوس موجود این است که در مهمترین بخش فصل، دو بازیکن بسیار مهم خود را خارج از ترکیب داشتیم. بازیکنان زیادی داریم که بطور میانگین تنها بین 5 تا 15 بازی در لیگ انجام داده اند. این همان نقطه ای است که می خواهیم برای فصل آینده قوی شویم.
در مورد اینکه آیا پیشرفتی در این فصل وجود داشت...
در میان 4 تیم اول لیگ، تنها یک تیم قهرمان می شود. امروز می توانید بگویید که منچستر سیتی در بهترین موقعیت قرار دارد اما دیگر تیم ها مایوس می شوند زیرا فکر می کنند که می توانستند دو امتیاز بیشتر اینجا یا انجا بدست بیاورند. این بخشی از بازی است. تنها می خواهم بگویم اگه انالیز سریعی انجام دهیم، در مقایسه با تیم هایی که گل های بیشتری به ثمر رساندند، جای خالی چندین گل بیشتر در تیم وجود داشت و همچنین در برخی دیدارهای بزرگ خارج از خانه گل های زیادی دریافت کردیم. اما بجز آن، ثبات دفاعی ما فوق العاده بود، ما 16 بار دروازه خود را بسته نگه داشتیم اما در برخی دیدارها شروع خوبی نداشتیم و نمی توانستیم به بازی بازگردیم. ثبات دفاعی ما در طول فصل به واسطه چند شکست سنگین به درستی انعکاس پیدا نمی کند.
در مورد پیشرفت برای فصل آینده...
البته. اگر به عملکرد کلی تیم که تا اینجا ارائه کردیم نگاه کنید، در جام حذفی کاملا خوب کار کردیم، در لیگ قهرمانان واقعا خوب کار کردیم، با وجود اینکه در گروه سختی حضور داشتیم و سپس با 10 بازیکن مقابل بایرن مونیخ بازی کردیم و در هر دیداری شکست نخوردیم. نگرش و کیفیت گروه بطور قابل توجهی پایدار بود اما هنوز هم وقتی در موقعیت خوبی در لیگ برتر هستیم، جای خالی چیزی که تعیین کننده ظاهر شود وجود دارد.
در مورد اینکه آیا از عدم خرید یک مهاجم دیگر پشیمان هستید....
نه افسوسی وجود ندارد زیرا ما بازیکنان هجومی خود را در موقعیت حساسی از فصل از دست دادیم. راه حل همواره در خارج از باشگاه نیست، راه حل در باشگاه شماست که به واسطه مصدومین زیاد کار سخت شد زیرا همواره باید از ترکیب مشابه استفاده کنید. آنوفت طبیعتا گل های کمتری به ثمر می رسانید زیرا آنها خسته می شوند.
در مورد تغییر تاکتیک ها در دیدارهای بزرگ...
می خواهیم در بازی ها شکست نخوریم و البته شما می خواهید در بازی ها برنده شوید اما وقتی شکست می خورید، همیشه اشتباه می کنید. به اندازه کافی در جلسه مربیان اروپا حضور داشته ام که با حضور بهترین مربیان انجام می شود و هر سال تیم هایی را تحلیل می کنید که قهرمان لیگ قهرمانان می شوند. وقتی بارسلونا قهرمان می شود، همه نتیجه گیری می کنند که شما باید مالیکت توپ داشته باشید و هرکس این کار را انجام دهد برنده می شود. وقتی تیمی که مالکیت توپ ندارد قهرمان می شود، همه می گویند شاید باید توپ زیر پای شما نباشد و بیشتر روی ضد حمله کار کنید. فکر می کنم همیشه نتیجه گیری اینگونه است اما در یک باشگاه به یک فلسفه نیاز دارید و شاید باید در برخی دیدارها خود را هماهنگ کنیم اما در برخی بازی ها قبل از اینکه بتوانیم کار ار شروع کنیم بازنده شدیم و بعد از 10 دقیقه 2 - 0 عقب افتادیم و آن زمان سخت است که دفاع و حمله کنید. وقتی با 10 مدافع بازی کنید هم این اتفاق می تواند صورت گیرد.
در مورد حضور لوئیک رمی در ورزشگاه...
صادقانه بگویم همین حالا متوجه شدم که او در اینجا بود، نمی دانم. بنابراین هیچ نشانه ای از امضای قرارداد با رمی نمی بینید. امیدوارم پول بلیط را داده باشد! نه، من او را دعوت نکردم، به همین دلیل به شما می گویم که او را دعوت نکردم.
در مورد آینده سانیا...
می خواهم او بماند و امیدوارم که وی را متقاعد کنیم که در اینجا عاشق او هستیم و وی در اینجا بماند. دو بازیکن داریم که در پایان قرارداد خود هستند، سانیا و فابیانسکی. اگر به من بستگی داشت، هر دوی آنها در اینجا می ماندند.
در مورد آینده کیم کالستروم...
او در دوره قرضی است بنابراین وی بازیکن موسکو است و به موسکو باز می گردد.
در مورد آینده شما...
نه، بی تابی نکنید. پایان من هم از راه می رسد! یک روز از دست من خلاص می شوید، نگران نباشید.
در مورد اینکه آیا فصل بعد باز می گردید..
بله، نمی دانم چه زمانی قرارداد جدید امضا می کنم. بارها به شما گفتم که حرفم حرف است. من برای دوره ای هستم که نیاز نیست چیزی را امضا کنید تا تعهد خود را نشان دهید.
در مورد اینکه آیا قطعا در اینجا می مانید....
به من نگاه کنید! باز هم مرا می بینید.
در مورد اینکه چرا تاکنون قرارداد امضا نکردید...
به هیچ وجه بخاطر فینال جام حذفی نیست. مهم بود که در لیگ قهرمانان باشیم، از این بابت مطمئن باشید. بارها به شما گفتم که این مساله در ارتباط با این موضوع نیست که در مورد مفید بودن خود تردید دارم.
در مورد اینکه آیا تردیدی داشتید...
نه، به هیچ وجه تردیدی نداشتم. اگر می خواستم دچار تردید شوم، چندین سال قبل این کار را می کردم، وقتی باید به خیلی از پیشنهادات جواب نه می دادم و به این باشگاه متعهد ماندم.
در مورد اینکه آیا هنوز هم احساس می کنید فرد مفیدی هستید..
بله. بچه ها شما هم باید در این زمینه تصمیم بگیرید!
پایگاه خبری GunnersTrust
چمبرلین: باید با فراز و نشیب ها کنار بیایید
پایگاه خبری GunnersTrust: ملی پوش 20 ساله انگلیسی آرسنال پس از سپری کردن 5 ماه مصدومیت ژانویه به میدان مسابقه بازگشت و از آن پس با سرعت و پویایی خود تحسین همگان را برانگیخت. الکس اوکسلید چمبرلین که از روند پیشرفت خود راضی است در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت:"فراز و نشیب های زیادی بوده است، 5 ماه مصدومیت چیزی نیست که خواسته شما باشد اما در آن دوران یاد گرفتم چگونه با شرایط کنار بیایم."اگر 15 سال سابقه حرفه ای داشته باشید احتمال روبرو شدن با مصدومیت زیاد است. این واقعیت که این اتفاق برای من زودهنگام بود شاید مثبت باشد زیرا می دانم چگونه با چنین شرایطی کنار بیایم."اما واضح است که در شروع فصل با مانع مواجه شدم و مثل این بود که باید در حاشیه بازی می کردم تا به زمین برگردم. عملکرد خوبی داریم، بردن در بازی ها و بازیکنان زیاد با کیفیت در زمین و حتی رو نیمکت داریم."بازگشت از مصدومیت به چنین فضایی واقعاً خوب بود و چیزی است که می خواهید اما چالش انگیز است. از وقتی برگشته ام متاسفانه چند بازیکن دیگر مصدوم شدند اما شانس بازی کردن به من داد. احساس می کنم کارم را خوب انجام داده ام و امیدوارم قوی تر شوم."بازی با چلسی در استمفورد بریج یکی از بازی هایی است که او دوست دارد فراموش کند."واقعاً وحشتناک بود، در چنین شب هایی شما روحیه پایینی دارید و هر کس هر حرفی بزند شما را آشفته می کند. نمی خواهید حرف با هیچ کس حرف بزنید یا چیزی از کسی بشنوید."اما باید آگاه باشید کجا اشتباه می کنید. بعد از بازی سعی کردم سریع همه چیز را فراموش کنم و روز بعد تلاش کردم روی بازی بعد تمرکز کنم. این کاری است که در فوتبال انجام دهید، هر اتفاقی می تواند بیافتد و هرگز نمی دانید چه اتفاقی منتظر شماست."تنها باید آمادگی کنار آمدن با فراز و نشیب ها را داشته باشید. در روزهای خوب باید بیشتر از همیشه لذت ببرید زیرا روزهای بد می تواند بسیار بد باشد."
Arsenal.com
ترجمه: Rebecca
خلاصه کنفرانس خبری آرسن ونگر - نوریچ سیتی
پایگاه خبری GunnersTrust:مباحث مطرح شده در کنفرانس خبری آرسن ونگر پیش از دیدار با نوریچ سیتی
8 می: کنفرانس پیش از دیدار با نوریچ سیتی
اخبار تیم: ویلشر می تواند به تیم بازگردد
ونگر: هدف ما تمام کردن فصل با 79 امتیاز است
ونگر: کوشیلنی به امضای قرارداد جدید بسیار نزدیک است
ونگر: انگلیس باید بازیکنان بزرگ خود را حفظ کند
ونگر: باید پتانسیل هجومی خود را ارتقا دهیم
Arsenal.com
مترجم: Rebecca
سانیا: فکر نمی کنم در آرسنال بمانم
مدافع فرانسوی باشگاه آرسنال آخرین روزهای قرارداد خود با آرسنال را سپری می کند و هنوز هیچ توافقی بر سر تمدید قرارداد او انجام نشده.
وی در گفتگو با نشریه اکیپ فرانسه گفت که فکر نمی کند فصل آینده نیز بازیکن آرسنال باشد.
"همانطور که همه می دانند قرارداد من تمام می شود.
در حال حاضر همچنان خود را بازیکن آرسنال در نظر می گیرم اما در واقع مشکل کوچکی در مورد قرارداد جدید داریم و فکر نمی کنم در پایان فصل در آرسنال بمانم."
رسمی: پایان زیبایی برای یک شروع خوب بود
GunnersTrust: یک شلیک خیره کننده به گوشه بالایی دروازه نوریچ آغاز پیروزی 0-2 توپچی ها در بازی پایانی لیگ برتر بود.
رمسی که با گل های منحصر به فرد بیگانه نیست از آخرین تلاش خود خوشحال است.
رمسی گفت: "روی ضد حمله بودیم و من در تیر دورتر منتظر توپ بودم، یک ارسال عالی از الی (ژیرو) بود و فقط فکر کردم باید به آن ضربه بزنم و در نهایت در گوشه بالای دروازه جای گرفت. پایان زیبایی برای یک حرکت خوب بود.
"برد مهمی بود. هدف ما پیروزی در بازی های باقیمانده لیگ بود و موفق شدیم. 79 امتیاز داریم و این یک پیشرفت نسبت به فصل قبل است. پیروزی قبل از فینال جام حذفی مهم بود.
"همه می خواهند در فینال ها بازی کنند و ما یک فینال در راه داریم بنابراین مشتاق آن هستم. سالهاست که جامی نبرده ایم و این می تواند دستاوردی عالی باشد، مطمئنم اگر آن را ببریم، ما را برای ادامه دادن، فینال های بیشتر و جام های بیشتر تشنه تر خواهد کرد."
Arsenal.com
ترجمه: Rebecca