من خودم اندیشه فایق ندارم اما اکثرا به عنوان منبع قوی معرفیش کردن. این کتاب فقط تسته ؟ منم میخوام بگیرمش یه سریا میگفتن با این کتاب صد زدن . .
Printable View
من خودم اندیشه فایق ندارم اما اکثرا به عنوان منبع قوی معرفیش کردن. این کتاب فقط تسته ؟ منم میخوام بگیرمش یه سریا میگفتن با این کتاب صد زدن . .
اندیشه فائق تست هستش فقط و یکی از ایرادهاش اینه که جوابای درست و حسابی نداره و نیاز هست که حتما سطحتون یه خورده بالا باشه.
ولی در کل عالیه من خودم امسال استفاده میکنم
یکی هست از سال سوم یه واحد مانده داره که دی امسال امتحانشو میده. اگر دی ماه قبول شه میتونه آخرای بهمن واسه کنکور ثبت نام کنه ؟
اگر تا شهریور بتونه مدرک پیش دانشگاهی رو بگیره فکر نکنم مشکلی داشته باشه
اسفند هم میشه...نقل قول:
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
بچه ها کنکور حارج از کشور معمولا قبل از داخل کشوره یا بعد از اون ؟
طوری هست که بشه سوالاش رو گیر آورد ؟
امروز یه مثایسه کردم بین چندتا کنکور توی داخل و خارج واقعا نوع سوالا خیلی به هم شبیه بود
آقا کسی میدونه آخرین نفراتی که عمران امیرکبیر و عمران علم و صنعت قبول شدن رتبه شون تو چه حدودی بوده؟
قبل از تستای تالیفی سعی کنید تست های مربوط به کنکور های سال های گذشته رو بزنید .نقل قول:
دوستان یه سوال
من فیزیک رو 100 میزنم :d
ریاضیم ضعیفه البته سر کنکور قصد دارم گسسته و تحلیلی رو بزنم ولی نمی خوام این طوری باشه منظورم از ضعیف این نیست که بلد نیستم 50 . 55 می زنم ولی می خوام خیلی قوی شم کتاب ریاضیات پایه و دیفرانسیل خیلی سبز رو می زنم ولی خودم از کاره حسابان و دیفرانسل ام راضی نیستم یعنی پیشرفتی نمی بینم به نظر شما چه کار کنم که 23 تا از سوالات دیفرانسیل و حسابان رو جواب بدم ؟ برای قوی کرن ریاضیات چه کار کنم؟ و برای هندسه 1 چی؟
مرسی
اگه میخوای مسلط باشی باید یخورده از سطح کتاب درسی بالاتر بری . اینجا رو یه نگاه بنداز :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب " لیتهولد" اینقدر روان و خوبه که من رفرنسش رو به زبان انگلیسی میخوندم و کاملا هم میفهمیدم . ترجمه اش هم البته هست توی بازار که برای یادگیری مفهومی و آموزش پایه بی نظیره . کتاب حساب دیفرانسیل انتگرال توماس هم بد نیست . البته لیتهولد از همه بهتره . ( این کتاب ، رفرنس کتب درسی هم هست) . توجه کنید سطح این کتاب بالاتر از دبیرستانه که طبیعی هم هست . برای حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد مشتق ( جلد 1) . برای انتگرال معین و انتگرال نامعین و حد مجموع ریمان و کاربرد انتگرال ( جلد 2) برای تکنیک های انتگرال گیری و انتگرال های پیشرفته ( جلد 3) . جلد چهارمش هم که در مورد توابع چند متغیره و مقاطع مخروطیه که بدرد دبیرستان نمیخوره اصلا . . .
اگه میخواید خیلی خیلی مسلط بشین این کتاب و حل تمرین هاش توصیه میشه . البته به نظرم فقط جلد یکمش برای دبیرستان خوبه و بقیه اش یکمی زیاده رویه !!!!!
سلام دوستان
نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم
دفترچه کنکور کاردانی پیوسته(فنی و حرفه ای و کار و دانش) کی میاد هم آزاد و هم دولتی؟
دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی فنی و حرفه ای آزاد کی میاد؟
با تشگر
دانشجوی دوره شبانه هستم.میخوام کنکور93 دوباره شرکت کنم.ایا باید باید انصراف بدم یا فقط انصراف مشمول نوبت روزانه است.
تا چه تاریخی مهلت انصراف دارم؟
باید تا تاریخی که توی دفترچه شماره 1 ذکر خواهد شد انصراف قطعی بدید .نقل قول:
مرسی بابت راهنماییتون فقط یه چیزی درصد 50.60 برای من کافیه به نظر شما چه چیزهایی تو کنکور سوال می دن منظورم هر ساله چیزهایی که پابت هست و من بشینم فقط اون ها رو بخونم.این طور بهتر نیست؟ البته گسسته و تحلیلی مشکلی ندارم فقط هتدسه 1 باید قوی کنم .نقل قول:
به نظرتون كنكور امسال چقدر به سمت بهار مياد ...؟ مطمئنا 8.9 .10 تير نيست به خاطر ماه رمضون ...
__
يه چيز ديگه اينكه يكي از دوستام ميگفت تا عيد هرچي خوندي كه خوندي بعد عيد فقط جمع بندي كن .....خب به نظر من 100 روز خيلي كارا ميشه كرد و حيفه فقط براي جمع بندي صرف بشه ....فك كنم يه ماه يه ماه و نيم ديگه كافي باشه ..هان ؟
راستش نه !! اینطور بهتر نیست ! آخه ممکنه از مباحثی که شما ازش صرف نظر کردید تست های آسونی بیاد و بالعکس از مباحثی که خوندید اینقدر سخت سوال بدن که نشه جواب داد .نقل قول:
البته نظر من اینه . نظر شما شاید فرق کنه . حالا که وقت هست بخوص شما که ریاضی هستید . چرا آخه ؟؟؟؟
به هر حال اگه تصمیم به این کار دارید همون هندسه گسسته تقریبا 45 درصد ریاضیه . از دیفرانسیل هم تابع - حد - مشتق - کاربرد مشتق بخونید تقریبا 30 درصد دیگه میتونید بزنید . البته اینا همش تقریبیه . یادمه سال 83 یک ماه فقط انتگرال خوندم در حد حرفه ای ولی سر جلسه از سه تا تست حتی یک تستش رو هم نتونستم بزنم !!!!:n04:
توی 100 روز میشه دو تا درس اختصاصی رو از صفر یاد گرفت !!!نقل قول:
تموم کردن درسا تا عید اشتباهِنقل قول:
بعد عید با بی برنامگی مواجه میشین- جمع بندی از زمان آزمون های جامع شروع بشه بهتره
زیاد هم جابه جا نمیشه
الان من همه مباحث رو با ازمون می رم جلو می خونم گسسته تحلیلی هندسه 1و2 33تا تست میشه 60% مشتق و کاربرد 10تا 4.5 تا می شه زد کافی نیست ؟نقل قول:
این 60 که میگین در صورتیه که همه تستها رو درست بزنید !!!!! :n05:باید برای تست های نزده و غلط هم ، کمی ! :n02:احتمال قائل بشید . خیلی بعیده که آدم اصلا اشتباه نداشته باشه:n13: .نقل قول:
راستش هندسه و گسسته خیلی خیلی از دیفرانسیل سخت تر هستند . نمیدونم چطور اینا رو بلدید ولی اونا رو نه !!!!
در ضمن من رشته ام تجربیه ولی تا اونجا که میدونم در بودجه بندی کنکور ریاضی حدودا 25 تا سوال از هندسه و گسسته میاد( مطمئن نیستم دوستان ریاضی بهتر میدونن .) . چطوری 33 تا شمردید ؟
خب باترجربگان عزيز 45 روز براي جمع بندي كافيه ..اخه ميخوام برنامه ريزي كنم الان يه خرده سردرگمم
(تجربي هستم درساي زمين شناسي و عربي رو كاملا حذف كردم ...فقط نگيد حذف يه درس كار اشتباهيه چون تصميم گرفتم ...)
كافيه ديگه ....هرچند بازم فكر ميكنم زياده :n02:
h';نقل قول:
اگر فکر میکنید کافیه . پس تصمیمتون رو قطعی کنید و هیچ وقت تغیرش ندید
. . . . . . . . . . . . .................................................. ..................
موفق باشید . . . . . . . . . . . .
13 تا گسستهنقل قول:
8 تا تحلیلی
8 تا هندسه 1 و 2
2 تا امار
میشه 31 ، اشتباه شد ولی معلم گسسته و تحلیلی ما طراح کنکور بود این درسا رو مشکلی ندارم به جز هندسه 1 ، دیفرانسیل و حسابان رو هم می تونم حل کنم ولی می ترسم سخت بدن دیگه هیچی
کسی میدونه بودجه بندی عربی چجوریه؟
مثلا قواعد از کجا ها میدن؟ رو چیزی تمرکز کنیم یا باید همه رو بلد باشیم؟
دوستان شخصی که تمام زندگی را به غیر از پیش دانشگاهی رو در منطقه 3 گذرانده باشد و سال اخر ( پیش دانشگاهی) را در منطقه 1 بگذراند در کنکور در چه منطقه ای محسوب میشود. ؟؟
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
نقل قول:
دیپلم ملاکه دوست عزیز
درست یادم نمی یاد ولی هر چی یادم میاد اینهنقل قول:
20 درصد منصوبات (مفعول مطلق و تمییز ووو...) تستای مفتیه :)
32 درصد ترجمه که باید قوائد بلد باشید + فوت و فن ترجمه ، کلمه هم می تونه کمک کنه ولی خیلی خیلی کم
2 تا تست شَکِل میاد
3 تا تست تجزیه میاد
1 سوال معلوم و مجهول میاد
2 یا 3 تا سوال هم از ریدینگ عربی :n02: (درک مطلب) میاد
یکی هم از اعلال میاد
از اسماء خمسه و افعال ناقصه و حروف مشبه الفعل و... 2 یا 3 تا سوا میاد که خیلی راحته
عربی مثل ادبیات نیست که تو بتونی لغت رو حذف کنی یا تاریخ ادبیات رو بذاری کنار چون قواعد تو عربی حرف اول رو می زنه و بیشتر مباحث به هم مرتبط هستن
ترجمه رو می تونی بخونی تا یه چند تایی رو بزنی ولی چون کنکور هر سال نسبت به سال قبل سخت تر میشه و خود طراح ها هم می دونن که ممکنه دانش آموز برخی مباحث رو کنار بذاره از تست های ترکیبی بیشتری ممکن هست استفاده کنن و کلا غلط بزنی
من چند صفحه پیش هم گفتم خیلی عربیم ضعیفه و خوندن هر مطلب خیلی واسم وقتگیره.نقل قول:
20 درصد هم بیشتر نمیخوام.
شما یه چندتا درس توی سال سوم یا دوم معرفی کن من همونا رو بخونم .
جزوه معلم ها رو دارم و همونا رو میخوام بخونم
تست هم از رو آبی قلمچی بزنم ؟
20 درصد حدود 5 تا تست میشه فکر کنم که اگه بزنم عالی میشه.
زبانم از عربیم ضعیف تره:n21:
اونو چند صفحه پیش یکی از دوستان(که فکر کنم خودت بودی:n02: ) یه کتاب غیر درسی معرفی کرد که هرچی گشتم نبود.
فعلا شروع کردم از روی واژگان گاج میخونم نمیدونم تاثیر داره یا نه
اگه میشد مثلا چندتا درس رو معرفی کنین من رو همون درسا تمرکز کنم و خوب بخونمشون خیلی عالی میشد .
زبانم هم حدود 10 درصد هم راضیم اگه 20 هم بشه عالیه
بچه هایی که خبر ندارین حتما برین اینجا کد سوابق تحصیلیتونو بگیرینdipcode.medu.ir
امروز یکی از دوستان میگفت که یکی از آشناهاشون تو تهران میره کلاسهای فیزیک یه آقایی به نام عربشاهی و کلا خیلی ازش تعریف کرده منم توی نت یه سرچی کردم به سایتش بر خوردم و یه وبلاگی که تطبیق 90 درصدی داده بود جزوه رو با کنکور امسال
اینم آدرس سایتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کتاباش خوبه ؟ یا اینم تبلیغاته بیشتر ؟
عجب قضيه اي شده اين سوابق تحصيلي معدل 14 ِ من ...والا ...
هيچ نمره اي براي من نيست و ازم ميخواد تاييدش كنم ..جالب اينجاس كه پيگيري هم اونورا نيست چون سال قبل سوابق تحصيليمو تاييد كردم ....سال قبل همه نمره هام بودن ..اما الان هيچ نمره اي نيست ...
چيكار كنم شما ميگيد كنكور بدون سوابق تحصيلي ؟ ...اگه اموزش پرورش هم برم 3 روز بايد معطل اونا باشم :n27:
سلام.
دوستان الان که بحث عربی شده یکی هم من رو راهنمایی کنه من رشتم انسانی هست و عربیم هم خوب نیست...
45 تا سوال عربی هم میاد توی کنکور (25 تا عمومی و 20 تا تخصصی) و فکر میکنم ضریبشون هم برای زیر گروه یک چهار هست ... یعنی به هیچ عنوان نمیتونم کنارش بزارم..
الان کتاب برای عربی عمومی نشر الگو دارم و برای تخصصی هم خیلی سبز ولی الان یه مشکلی که پیش اومده اینه که میبینم تست های عربی هم قواعد لازم داره و هم ترجمه ... ( چه سوالات ترجمه و چه سوالات قواعد ) مثلا خیلی از مبحث ها مثل حال .. تمیز و مفعول فیه ... لاجله و... به هیچ وجه با دونستن قواعد یا تنها ترجمه نمیشه حلشون کرد .... ( توی کتاب ها هم به این مورد اشاره شده)
الان من تقریبا توی درسای دیگه خیلی مشکلی ندارم و مشکلم فقط عربی هست ...
لطفا راهنمایی کنید بگید توی مدت زمان باقی مانده من چیکار کنم عربیم رو حداقل به 50 برسونم ؟؟
و اینکه آیا کتابی هست که به صورت اختصاصی فقط روی مبحث لغات و ترجمه انسانی کار کرده باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
اگه نمره ها رو تایید کرده باشین باز هم امکان ویرایش هست - یادمه یکی پارسال تو بهمن اومد یه روزه ویرایش کرد برین آموزش پرورش منطقه قسمت امتحان نهایی دبرستان مشکلتون رو حل میکنن.نقل قول:
عربشاهی صاحب نظره در مورد فیزیک . من جزوه هاش رو میخوندم اونموقع . دوره ما هم بود . اگه کلاس های خودش باشه خوبه . . . .نقل قول:
یه نکته ای ذهن منو مشغول کرده . . . .نقل قول:
میگن تاثیر معدل مثبت هستش . یعنی مثلا اگه تراز آزمون من و شما مساوی بشه و شما معدلت بهتر باشه ، رتبه شما بهتر از من میشه .:n13: پس این وسط معدل من هم که مثلا مهم نبوده ، تاثیر گذار میشه و منو میفرسته پشت سر شما . وقتی شما بری جلو ، انگار من اومدم عقب !!!!!:n08:
در واقع هرطور حساب کنی تاثیر معدل مستقیم میشه ؟؟؟؟؟؟:n04:
ا
نه اينطور نيست. رتبه از طريق ترازها حساب ميشه. يه بار نرم افزار سوابق شما رو تاثير ميده و ترازهاي شما رو حساب ميكنه يه بار هم بدون تاثير سوابق حساب ميشه. اگه تاثير سوابق باعث كاهش ترازهاي شما بشه براي شما نمره آزمون بدون سوابق درنظر گرفته ميشه. مثلا من كه معدل زير 10 داشتم درسامم به زور با تبصره پاس كرده بودم اگه تاثير به صورت مستقيم اعمال ميكردن برام رشته هاي كارشناسي هم روزانه قبول نميشدم.نقل قول:
امشب از اخبار 20:30 اعلام شد کنکور 93 تاثیر سوابق تحصیلی مستقیم است.
این ( بووووق) ها نمیان از قبل اعلام کنند میزارند ما امتحان بدیم بعد میگن تاثیر مستقیمه. مثلا پیش دانشگاهی هم تموم میکنیم یه دفعه قانون میدن میگن پیش دانشگاهی هم سوابق مستقیم میکنیم.
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2