در مورد مدرک ماقبل دیپلم من مدرک پیش دانشگاهی با ریزنمراتش به همراه مدرک سوم با ریزنمرات که نمرات سال اول تا سوم توش هست رو دادم قبول کردن.نقل قول:
در مورد مدرک ماقبل دیپلم من مدرک پیش دانشگاهی با ریزنمراتش به همراه مدرک سوم با ریزنمرات که نمرات سال اول تا سوم توش هست رو دادم قبول کردن.نقل قول:
سلام دوستان ، من وقتی وارد سایت دانشگاه تبریز میشم که ثبت نام رو کامل کنم میگه دفترچه راهنما رو بخونید ، که دفتر چه راهنما رو با هر مرورگری باز میکنم عکس هاش نمیاد
همه ی دوستام هم همین مشکل رو دارن ، ولی مهم نیست
مسئله اینه که من همین امسال فارغ التحصیل شدم و از کنکور قبول شدم و 18 سال شدم 2 ماه پیش ، وضعیت نظام وظیفم رو نوشته نا مشخص
این چجوریاست ؟
وقتی میزنم مرحله ی بعد میگه اطلاعات را کامل وارد کنید
ولی معلوم نیست از کجا باید عوض کرد ، یا اصلا باید عوضش کرد یا نه؟
رشته هایی از پیام نور که با سوابق تحصیلی پذیرش دارند ، در صورت انصراف حتما باید برن سربازی یا دوباره میشه واسه کنکور اقدام کرد ؟
دوستان کسی دامپزشکی ارومیه هست؟
کسی اصلا دانشگاه ارومیه هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزانی که دانشگاه آزاد قبول شدن لطف کنن یه نمونه از کارنامه امسال بزارین تا ببینیم چه تغییری کرده؟!:n01:
سلام دوستان
میکروبیولوزی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یا پرتوپزشکی دانشگاه آزاد بروجرد ؟ (با توجه به بازار کار)
شهریه پرتوپزشکی چقدره حدودا هر ترم ؟؟؟
ممنون
دانشگاه علامه دانشکده هاش جدا جداس؟ مثل خواجه نصیر؟
علامه هم چند تا دانشگده دارهنقل قول:
تكميل ظرفيت آزاد (كارشناسي) چجوريه ؟
از کی باید بریم سر کلاس ؟ (آزاد)
از چند ماهه دیگه :wink:نقل قول:
وینک نذارنقل قول:
کسی نی جواب بده؟ از یکم بریم یا هفتم؟
مسئولا ثبت نام میگفتن هفتم ولی نوشته از سی ام
عزیزم دانشگاه آزاد تق و لق زیاد داره..حالا خودت میری متوجه میشی... شما از همون هفته دوم برو.نقل قول:
این هفته که هیچ خبری نیس.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
از روزه اول بری که خیلی خوبه به حرف اینایی نباش که میگن دیر برو اینا...(البته بعضی دانشگاه ها مثل اینکه هتله!:n09:)نقل قول:
بعضی استاد ها روز اول هم براشون مهمه و اگر این هفته نمی تونی بری سعی کن درست بعد از حذف و اضافه بری
از گروه تجربی کسی هست یکی از رشته های علوم آزمایشگاهی ، ژنتیک ، فیزیوتراپی ، بینایی سنجی و... (رشته های به حز دندان و پزشکی که رشته های خوبی محسوب میشند) در دانشگاه آزاد مشهد قبول شده باشه؟
سلام. یکی از دوستای من کنکور شرکت نکرد. الان میخواد تو تکمیل ظرفیت برای دانشگاه غیرانتفاعی شرکت کنه. سنجش هم اعلام کرد اونایی ک کنکور ندادن هم میتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن. حالا تاریخ تکمیل ظرفیت برای دانشگاه های غیرانتفاعی و پیام نور کِی هست؟ و چکار باید بکنه؟ همین که بره دانشگاه واسه ثبت نام کافیه؟!
دوستان نمیشه آزمون کارشناسی آزاد (سراسری) رو اون اولویت های بعدیم رو یه جوری بشه برم ؟ (مثلا من اولویت دومم قبول شدم اما دوستش ندارم نمیشه برم اولویت های بعدی ؟)
لطفا زودتر جواب بدید :n27:
چه غلطی کردم ! این دیگه چجور انتخاب رشته ای بود من کردم ! :40:
سلامنقل قول:
کسانی که کنکور ندادن نمیتونن در تکمیل ظرفیت شرکت کنن
کی تا حالا کنکور نداده رفته دانشگاه؟( غیر از رشته های بدون کنکور )
سنجش کی و کجا اعلام کرده؟
سلامنقل قول:
خیر نمیشه متاسفانه
کارنامه نهایی به چه درد میخوره؟
دوست عزیز، اخبار تو تلویزیون اعلام کرد! گفت سنجش خودش اعلام کرده که واسه دانشگاهای غیرانتفاعی و پیام نور اونایی ک کنکور هم ندادن میتونن بیان...نقل قول:
رفتم نگاه کردمنقل قول:
چیز خیلی خوبیه
آزاد هم از این کارنامه ها داره؟
به نظر من که غیر ممکنه !نقل قول:
باید منتظر باشید تا اعلام ثبت نام تکمیل ظرفیت
ثبت نام کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد هنوز هم ادامه داره؟اعلام نتیجش کی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تموم شد ولی دوباره ترم دوم شروع میشهنقل قول:
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون که الان هم در جریانه رو میذارن رو سایت؟ آخه تو اخبار گفتن 24 ساعت بعد از ثبت نام با پرینت به دانشگاه مراجعه کنید.. یعنی چه؟ نتایج رو ارجاع میدن به خود واحد دانشگاهی؟
نقل قول:
خبرگزاری آنا: ثبت نام تکمیل ظرفیت بدون آزمون رشته های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته امروز ۳۱ شهریورماه از ساعت ۱۴:۰۰ برای تهران و برخی از مراکز استان ها آغاز می شود.
ناصر اقبالی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اعلام این خبر ،گفت: ثبت نام برای تکمیل ظرفیت بدون آزمون رشته های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از امروز مورخ 31/06/92 از ساعت 14:00 آغاز می شود، لذا داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
ناصر اقبالی درخصوص تعداد گزینه های انتخاب گفت: هر داوطلب می تواند یک رشته را انتخاب و در سایت مرکز آزمون ثبت نام کند. رئیس مرکز آزمون در مورد زمان ثبت نام و مراجعه به واحدهای دانشگاهی گفت: ثبت نام شوندگان با در دست داشتن پرینت 24 ساعت بعد از ثبت نام به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه و نسبت به ثبت نام قطعی خود اقدام کنند.
وی به داوطلبان توصیه کرد: متقاضیان قبل از تهیه کارت از رشته/محل های موجود در سایت اطلاع حاصل نموده و بعد برای ثبت نام قطعی اقدام کنند. اقبالی در ادامه گفت: زمان آغاز به تحصیل این دسته از ثبت نام شدگان از مهرماه سال جاری خواهد بود.
دوستان خواهشا راجع به این اطلاعیه جدید در مورد مهمان و انتقال دانشجو مربوط به شرکت کنندگان آزمون سراسری 92 اومده توضیح بدین.من الان دانشگاهی که قبول شدم نیمسال دوم هستم.باید چیکار کنم؟اینم لینک صفحه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام میخواستم بدونم با 6000انسانی منطقه1 چی قبول میشه؟؟؟؟اگه میشه زود جواب بدید؟؟؟؟؟
اینجا ایران 13:40 15/7/1392نقل قول:
:blink::blink::blink:
آهان منظورش اینه که داوطلب سال آیندست ؟نقل قول:
پ ن : حسابداری غیر انتفاعی قبول میشی، حقوق پیام نور .
اگه دولتی بخوای با 6000 رشته های چرت مث تاریخ یا زبان عربی از این چیزا ...
با سلام
دوستان من با رتبه 2800 از رشته فقه و حقوق دتنشگاه شهید مدنی آذربایجان قبول شدم ولی الان به خاطر یه سری مشکل نمیتونم برم سر کلاسا. یکی از دوستام کفت میتونی تو تکمیل ظرفیت بیای پیام نور تبریز. الان میخاستم بدونم پیام نور تبریز تو چه رشته هایی تکمیل ظرفیت میذاره و من میتونم قبول بشم یا نه؟
باتشکر
پیام نور تبریز توی خیلی از رشته ها بدون کنکور دانشجو میگیره.. خیلی راحت میتونید قبول بشید توی رشته مورد نظرتون.. یکی از دوستان بنده توی مهندسی نرم افزار پیام نور تبریز بدون کنکور و با معدل نسبتا پایین قبول شد.نقل قول:
باید منتظر تکمیل ظرفیت باشم؟نقل قول:
تو تکمیل ظرفیت هم معیار پذیرش رتبه کنکور هست آیا؟
والا نمیدونم.. ولی به نظر من حیفه.. دانشگاه مدنی (تربیت معلم آذربایجان) دانشگاه خوبیه.. پیام نور خیلی سطحش پایینتر از این دانشگاهه..نقل قول:
بله خب، البته مثل اینکه قراره اونایی که کنکور ندادن هم بتونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن.. در نتیجه هم معدل و هم رتبه شما ملاک قرار میگیره..
اون مورد رو مثال عرض کردم، منظورم این بود که قبول شدن تو پیام نور تبریز خیلی آسونه.. اگه تونستید با این رتبه تو دانشگاه مدنی قبول بشید پس حتما تو تکمیل ظرفیت هم میتونید.
سلام
دوستان من توی ارشد آزاد قبول نشدم و حالا میخوام برم برای فراگیر پیام نور به نظرتون کار درستی هست !؟
تا حالا پیام نور نرفتم و نمیدونم به درد میخوره یا نه ! کلاسهاش هم که غیر حضوری هست
رشتمم حسابداری هست . اگه نرم باید برم سربازی ویه کار دیگه که پیام نور میتونه بکنه اینه که در حین خدمت دانشگاه هم بری یعنی دوتاش با هم ولی نمیدونم این رفتن پیام نور کار درستی هست یا نه !
لطفا یکم راهنمایی میخوام
امروز دارم میرم برای ثبت نام که مهلت آخرشه !
دوست عزیز هرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه من بجای شما بودم میرفتم سربازی. حداقل بعد از داشتن کارت پایان خدمت میتونی یه کار واسه خودت جور کنی...بعدش میتونی به فکر ادامه تحصیل هم باشی..بنظرم واسه ارشد پیام نور خوب نیست...داداشم برو خدمت...هرچی زودتر بری، موفق تری..البته اگه دانشگاه روزانه یا شبانه بود یه چیزی...ولی برادرانه دارم بهت میگم، الان که کارشناسی داری برو خدمت و بعدش بیا ادامه تحصیل بده.نقل قول:
ایشاالله موفق باشی..
کسایی که میخوان بدون آزمون وارد دانشگاه های غیرانتفاعی بشن چیکار کنن؟ این اطلاعیه سنجش واسه تکمیل ظرفیت مال اوناییه ک کنکور دادن. رفیق من کنکور نداده چیکار کنه؟
سنجش اعلام کرده بود اونایی ک آزمون هم ندادن میتونن شرکت کنن!!
نقل قول:
ببین اگر منظورت اون آزمونی که گفتن نمرت بالای یک باشه خیر نمی تونه شرکت کنه چون منظور از نمره ی بالای یک همون شرکت داشتن در کنکور سراسریه 92 است
نه اون نیس.نقل قول:
ببین، رفیق من اصلا کنکور نداد امسال. الان میخواد با تکمیل ظرفیت بره دانشگاه غیر انتفاعی. سنجش خودش حدود ۱ ماه قبل تو اخبار اعلام کرد اونایی ک کنکور ندادن هم میتونن توی تکمیل ظرفیت شرکت کنن. منظورم اینه..منتهی الان تکمیل ظرفیت رو نوشته واسه اونایی ک کنکور دادن.. دوست من چیکار کنه الان؟